50 Eniten Maksettua Tutkimussivustoa, Joilla Ansaitaan Rahaa Kotona

Voit ansaita pisteitä ansaitsemalla online-kyselyjä milloin tahansa ja missä tahansa tietokoneen, kannettavan, tabletin, matkapuhelimen tai mobiilisovelluksen kautta. Sillä ei ole muuta kuin rekisteröinti, profiilin täyttäminen ja mielipiteesi antaminen mainoksista, tuotteista, palveluista ja muusta. Yksi parhaimmista vinkistä on varmistaa, että kirjaudut moniin eri yrityksiin, koska sinun on löydettävä yritykset, jotka maksavat parhaat hinnat.

 • Voit myös saada käteistäsi PayPalin kautta, jos haluat, ja lunastukset alkavat 1000 pisteestä tai 10 dollarista.
 • Voit ansaita myös jatkuvia pisteitä viittaamalla ystäviä, jolloin saat prosenttiosuuden kaikesta, mitä he ansaitsevat.

IPoll-sovellus on ilmainen ja saatavana sekä Android- että iOS-laitteille. Toluna toimii pistejärjestelmässä. Tietoja hutchinsista, vahvistat, osallistuuko verkossa vai et, ja saat usein muistutuksen sähköpostitse sinulle juuri ennen tapahtumaa. Lisäksi voit ansaita palkkioita asioiden etsimisestä verkossa.

Jotkut tutkimukset ja kohderyhmät saattavat jopa tarjota sinulle rahaa. Toisin kuin muut sivustot, jotka vaativat vähintään 25–50 dollaria ennen maksua, PrizeRebel antaa sinun lunastaa vain 5 dollaria. Liity OpinionPaneliin »Arvioidut lausunnot €10 tosite tunnissa.

Verkkokyselyjen maksut vaihtelevat suoritettujen kyselyjen lukumäärän mukaan.

Kuinka Tehdä Kyselyjä Käteisellä

Katso viestimme siitä, kuinka tulla Uber-kuljettajaksi. Tilaa InboxDollars täältä. Mutta suosikkikappalemme Vindalesta? Kirjoitin satoja yliopistossa työskenteleviä ja kirjoitan elantonsa vuoksi, joten tajusin, että olen ehdottoman ehdokas. Ansaitset pisteitä, kun suoritat ne, 1 000 pisteellä, joka vastaa 1 dollaria. Nopein on kauppukortilla. Rahan ja palkintojen ansaitseminen PrizeRebel-ohjelmalla on helppoa.

Yhdistyneessä kuningaskunnassa perustettu yritys on avoin Yhdysvaltain käyttäjille ja muualle ulottuville. Se harjoittaa kyselyjä lehdistölle ja johtaville tuotemerkeille. Kuten saatat odottaa, liittyminen tähän alustaan ​​on täysin ilmainen. Lataa vain sovellus Apple- tai Android-laitteellesi. Olin jo kirjautunut sisään, mutta niin menee. Nielsen on löytänyt tiensä tuhansille olohuoneisiin Nielsen-arviointiohjelmansa avulla.

Kolme vuotta myöhemmin MySurvey maksoi katsastajilleen yli 50 miljoonaa dollaria. Yritykset palkkaavat YouGovin laatimaan tutkimuksiaan nopeaa ja helppoa markkinatutkimusta varten. Monien kyselyjen suorittaminen voi kestää alle viisi minuuttia, vaikka joidenkin tekeminen vie kauemmin (ja maksaa enemmän rahaa).

 • Ja täällä asiat ovat paljon mielenkiintoisempia...
 • Suurin osa tutkimuksista "maksaa" vain merkkipalkkiot tavaroiden, palvelujen, kuponkien tai näytteiden muodossa.
 • Verkkotutkimuksia on paljon erilaisia.
 • Mitä pidempi kysely, sitä enemmän rahaa ansaitset.
 • Valitettavasti sinulla ei ole rajoittamatonta pääsyä avoimiin kyselyihin.
 • Mutta politiikka ei ole kaikkea mitä he tekevät.
 • Sinun on maksettava tullaksesi jäseneksi!

Verkkotutkimukset Voivat Viedä Liian Paljon Aikaa Maksamaansa

Sivusto näyttää kauhealta tablet-laitteissa ja mobiililaitteissa. Lupaan sinulle, vaikka vedonkin elämäni, se vei minut alle viisi. Upea uusi verkkosivusto, helppokäyttöinen ja nopea maksaminen. Kyselyissä ei anneta pisteitä. Oletko osa kanta-asiakasohjelmaa?

Vastaus on, että se riippuu kyselystä ja niitä suorittavasta yrityksestä. Joten se on kuin rahaa, jota voit käyttää myös verkossa missä tahansa Visa-kortteja hyväksytään. Jos näin tapahtuu iSayn kanssa, sinulta kysytään kyselyn ennustajan kysymys.

 • MyPoints tarjoaa monenlaisia ​​tapoja ansaita muita pisteitä kuin vain kyselyiden täyttäminen.
 • Tämä viesti voi sisältää joitain tytäryhtiölinkkejä.

Lue Lisää

Joten, jos haluat osallistua arvontaan, liittyä Nielseniin. Lue VIP Voice -katsaus. Jotkut tutkimukset maksavat pisteillä, jotka voidaan lunastaa käteisellä tai tavaroilla, hyvin samankaltaisia ​​pelihallien kanssa, jotka palkitsevat sinulle liput.

Kolme meistä vietti yli 50 kokonaistuntia vastaamalla kysymyksiin näillä sivustoilla, ja yhdistetyt tulot eivät riko 90 dollaria. Tee se maksettujen verkkokyselyjen avulla. (Tai yritys on saattanut muuttaa nimeään tai verkkosivustoa kymmenen minuuttia sitten.) Koska Vivatic tarjoaa pitkän listan tapoja ansaita rahaa, se on yksi suosituimmista verkkosivustoista ihmisille, jotka haluavat ansaita rahaa tutkimuksista.

Toki, on ihmisiä, jotka voivat ansaita 1000 dollaria tai jopa 2020 dollaria kuukaudessa, mutta he ovat vähemmistössä. 8 Bitcoin Pro markkinat, kun napsautat sitä, ETH-talletusosoitteen pitäisi näkyä. Suosittelen ilmoittautumiseen seuraavia yrityksiä: Heti kun olet saavuttanut tililläsi 20 dollaria, voit pyytää lahjakorttia ja koodi (esimerkiksi Amazonin lahjakortin koodi) lähetetään sähköpostiisi heti. Joillakin verkkosivustoilla on rajoituksia, ja keräämäsi ansiot saattavat olla voimassa vain lyhyen ajan, minkä vuoksi on tärkeää aina maksaa rahat mahdollisimman nopeasti. Et voi kuitenkaan voittaa arvontoja tai huutokauppoja, joten et voi ansaita mitään myös kovasta työstäsi. Avoinna Yhdysvalloille, Kanadalle ja Australialle. Pisteet voidaan lunastaa käteisellä (sekki tai Paypal).

Uusi ominaisuus, jonka mainitsin aiemmin, on heidän ennakkomaksu Visa Card -ominaisuus.

Kuinka Aloitan?

Maksut American Consumer lausunnosta vaihtelevat, mutta maksusi tapahtuu pisteinä, jotka voit lunastaa käteisellä. Rekisteröidy Survey Junkie -rekisteriin täällä. Vaikka et voi vain ilmoittautua kuten muut yhdeksän suosituinta verkkosivustoamme, Pinecone tekee siitä edelleen kärkipaikan, koska jos onnistuu päästä sisään, se voi osoittautua erittäin tuottoisaksi upeiden maksutarjousten avulla. 5000 - erinomaista kasvua varten. Ralph lauren, he ovat brändin suurlähettiläitä, ja heille maksetaan palkkaa tehdä salaista "suusta suuhun" mainontaa. Ilmoittaudu Survey Bod-laitteisiin »OpinionPanel-yhteisön jäsenet saavat 10 puntaa kirjautumisesta.

Seuraa Meitä

Mukavuuksien vuoksi kannattaa harkita sellaisen ohjelmisto-ohjelman käyttöä, joka tallentaa salasanat eri käyttämillesi verkkosivustoille. Asenna sitten ilmainen sovellus tietokoneellesi tai muihin laitteisiin. Tutustu hienoon palautteeseen ScamBustersilta. Ja sähköpostit, he vain jatkoivat saapumistaan. Saat 2 dollarin bonuksen vain ilmoittautumisesta! Tämä on suosikkimme. Jos etsit vielä yhden tulonlähdettä ansaitsemisstrategian lisäämiseksi, verkkokyselyjen ottaminen on hieno vaihtoehto.

Voit ansaita rahaa Swagbucksilla monilla tavoilla kuin suorittaa kyselyjä. Mutta se ei kompensoinut sitä, kuinka vähän ansaitsimme tunnissa tutkimusten tekemisen aikana - 41 senttiä, mikä on alhaisin prosentti 12 testatun sivuston joukossa. Napsauta tätä ja ota maksetut tutkimukset nyt ILMAISEKSI Pineconeen ja ansaitse rahaa, jonka odotat ansaitsevan. Kaipasitko bitcoin bandwagonia? harkitse näitä muita salausteknisiä sijoituksia, lisähyötynä kaivoslaitteita voidaan ohjata tarkasti yleisen laskentalaitteiston avulla siten, että räätälöity lämmitysohjelma tai mukautuva ilmastoinnin hallintajärjestelmä voidaan ohjelmoida suhteellisen helposti. Pistejärjestelmä on hyvin yksinkertainen. Siellä on myös mahdollisuuksia suorittaa ilmainen tuotetestaus.

Jos pidät useimmista ihmisistä, sinulla on mielipiteitä kaikesta, älypuhelimen haluamista ominaisuuksista aina poliittisten ehdokkaiden poliittisiin kantoihin. Saat 3 dollaria vain ilmoittautumisesta! Ostatko kylpytuotteita perheellesi? Ne kaikki toimivat melko samalla tavalla kuin suosituimmat suosikkipaneelimme, joista juuri puhuimme yllä. Tietoja patrick webberistä, mutta se ei ole nähnyt jatkuvaa piikkiä viime vuonna. Muista, että yritykset haluavat kerätä tietoja ja palautetta kohdeasiakkailtaan.

MyPoints

Voit ansaita rahapalkintoja, lahjakortteja, ilmaisia ​​tuotteita ja muita palkintoja jokaisesta suoritetusta kyselystä tekemäsi kyselyn tyypistä riippuen. Parhaat tutkimussivustot 2020. Siellä on paljon vaihtoehtoja, joilla voit suorittaa maksettuja verkkotutkimuksia ansaitaksesi rahaa. ➜ opi tuottamaan kannattava e-kirja, niiden hinta voi vaihdella noin 2 000–6 000 dollaria, ja haluat parhaan, mitä sinulla on varaa. Maksuvaihtoehtoja on kaksi:

Ansaitse 4000 Dollaria Kuukaudessa Ottamalla Tutkimuksia!

Yhtiö tarjoaa myös tuotearviointeja, joista ansaitset enemmän rahaa (koska ne ovat aikaa vieviä). Keskimääräinen hinta oli 1 dollari. He antavat sinulle kolminkertaisia ​​palkitsemispisteitä ensimmäisessä kyselyssäsi, ja sinut ilmoitetaan myös heidän 1000 dollarin rekisteröintiarvontaan. Ne tarjoavat kaikenlaisia ​​markkinatutkimuksia niistä, jotka suoritat muutamassa minuutissa verkossa, sellaisille, jotka liittyvät päiväkirjaan, puheluun tai tuotteen testaamiseen. Rakastamme Swagbucksia, ja kuulemme myös lukijoidemme positiivisia arvosteluja heistä. Tämä on yksi sivusto, joka tekee kaiken. Ennen kuin olet innoissasi, on tärkeää huomauttaa, että valtaosan kyselyjen täyttö kestää enintään 15 minuuttia, ja keskimääräinen voitto laskee todennäköisesti noin 1–5 dollaria.

Käyttäjät viettävät usein jopa 10 minuuttia vastatakseen vain taustakysymyksiin hylätäkseen tutkimuksen. Katso MyPoints täältä. Varmista, ettei punaisia ​​lippuja ole, kuten lupaus epärealistisista rahasummista, sinua pyydetään maksamaan rahaa itsellesi pääsystä kyselyluetteloon ja painostettava sinua ilmoittautumaan ”erikoistarjouksista” tai kymmenistä tutkimussivustoista. SurveyCompare sai minut kolmeen eri tutkimussivustoon: Ota tutkimuksia ja tee sitten ero lahjoittamalla paikoissa kuten UNICEF. Se on todella niin yksinkertaista! ”Paneelin koolla ei ole suurta vaikutusta sinuun, muuten kuin kertoa sinulle, että tämä on yksi suosituimmista maksullisista kyselysivustoista.

 • JustAnsweriin liittyminen oli itsessään kuin osa-aikatyö.
 • Katso lisätietoja Survey Club Review -sivustosta.
 • Vähimmäissumma 10 dollaria auttaa käyttäjää saamaan rahaa nopeammin.
 • Jos näen tarpeeksi kiinnostusta, muutan tämän sivun eräänlaiseksi hakemistoksi, jota päivitämme jatkuvasti ja lisäämme uusia tutkimuksia luetteloon.

Paneelipaikka

Hyvin luotettu paneeli. Monet ihmiset eivät kuitenkaan lähesty heitä oikeaan suuntaan, eivätkä kaikki ole aikaasi arvoisia. Suurimmalle osalle jäsenten ansaintapienon ansaitseminen vie vähintään viittä kuukautta. Hienoa paneelin mielipiteessä on, että pääset tutkimuksiin tien päällä. Ja aivan kuten Swagbucks ja muut sivustot, joilla voit saada nopeasti rahaa verkossa, saat mukavan rahabonuksen vain tilisi luomiseksi. Niiden arvo on vaihteleva - 1 689 SB antaa sinulle 10 puntaa iTunes-lahjakortin ja 17 999 SB voi ostaa 100 puntaa käteistä PayPal-tilillesi.

Kuinka Verkkokyselytyöt Toimivat?

”On rentouttavaa ottaa online-kyselyitä puhelimelta Swagbucks-mobiilitutkimussovelluksen kautta. Tämä sivusto tarjoaa rahatutkimuksia, maksaa rahaa pisteiden sijasta ja mahdollistaa välittömän palkitsemisen. Näiden muutamien erojen lisäksi he kaikki voivat vapaasti liittyä ja työskennellä samalla tavalla sinulle: Keskiarvo on noin 30–40 dollaria, kun taas Survey Clubin kynnysarvo on 20 dollaria. Pienet tulolähteet, kuten nämä maksetut verkkotutkimukset, tekivät minulle eron. Muille joudut ehkä viettämään muutaman minuutin vastaamaan ennakkotutkimuskysymyksiin varmistaaksesi, että sovitit väestötiedot. Kuusi virustentorjuntaa vuonna 2020, aloitetaan ilman ennakkoa! Kehitimme tämän oppaan auttamaan sinua menestymään ja ansaitsemaan rahaa. Kirjaudu täältä PayDay-paneeliin.

Kuinka Maksimoida Tuloni?

Jos lahjakorttien kyselyjen tekeminen ei ole sinun tehtäväsi, voit myös lunastaa pisteesi PayPalin käteisellä. Kyselyt lähetetään sinulle suoraan sähköpostitse, ja Opinion Outpost ilmoittaa sinulle 10 000 dollarin neljännesvuosittaisesta kassavirtaan jokaisesta tutkimuksesta, joka hylätään. Lopuksi voit kirjoittaa palkintopiirustukset pisteilläsi. Verkkosivustot, joilla on enemmän tapoja ansaita pisteitä, saavat tässä osiossa korkeamman arvosanan.

Ilmoititko Jopa?

Kyselyjä voidaan käyttää markkinointitarkoituksiin monin tavoin. Kymmeniä tutkimussivustoja ansaitsee rahaa verkossa, mutta kaikki maksetut tutkimussivustot eivät ole hyvämaineisia, ja jotkut ovat tuottoisampia kuin toiset. Jotkut saattavat tarjota korkeammin maksettavia tutkimuksia tietylle väestöryhmälle tai saavat pienen määrän huonompia arvosteluja Better Business Bureau -yritykseltä (vaikka suurimmalla osalla ihmisistä on ollut kunnolliset kokemukset). Nämä ovat kaikki laillisia ja vapaasti käytettäviä online-kyselyyrityksiä, joiden avulla voit ansaita ylimääräistä rahaa vapaa-ajallasi. Mutta vain haluamallesi yleisölle sopivat vastaajat saavat jatkaa tutkimusta. €20 ilman maksua.

Tämä artikkeli sisältää linkkejä, joista saatamme korvauksen, jos napsautat, ilmaiseksi sinulle.

Caddle Review 2020: Kuinka sain 300 dollaria takaisin käteisenä!

Tätä varten on tärkeää kirjautua useille sivustoille. Lisäbonuksena kyselyjen aikana antamasi vastaukset auttavat sinua oppimaan uusia tuotteita ennen kuin ne tulevat markkinoille ja vaikuttavat vastaaviin markkinointikampanjoihin. ”Se oli väsyttävää, mutta halusin tuon dollarin!

Heillä on viikoittain 1 000 dollarin arvonta ja 10000 dollaria kuukausittain. Rekisteröinnin jälkeen rakennat profiilisi, jotta sinut seurataan mielenkiinnostasi vastaavilla kyselyillä. Korkean palkan lisäksi palkitsemisvaihtoehtoihin kuuluvat lahjakortit ja lentoympäristö. Jotkut yritykset antavat sinulle pisteitä, jotka voit lunastaa käteisellä tai muilla palkkioilla.

He palkitsevat myös käyttäjiä ystävien lähettämisestä ja antavat sinulle pisteitä, vaikka sinua hylätään kyselystä.

Tätä sanottuna, jokaisella kyselysivustolla on 1000 käyttäjää. Luuletko todella, että heillä on varaa lähettää tuhansia tuhansia ilmaisia ​​PlayStation-sovelluksia ihmisten testattavaksi? Toimittajan huomautus: Nämä tutkimukset maksavat bonuspisteitä.

Kyllä, se on yksi harvoista vain käteistä koskevista tutkimuksista, joka ei todellakaan ole kyselypaikka.

MobileXpression

Koska mobiilisovellusta ei ole saatavilla, joudut kirjautumaan sisään selaimen kautta joka kerta. He sanoivat saavansa takaisin minuun kahden viikon sisällä, mutta he eivät koskaan tehneet. Tee tutkimuksia yrityksiä, jotka tarjoavat kyselyjä, ja yritä saada käsitys siitä, kuinka paljon kukin on arvonsa arvoinen. Ne omistaa ja hallinnoi Luth Research, joka sijaitsee Kaliforniasta. Kirjaudu OnePoll-palveluun »LifePoints Ansaitse 3–5 puntaa tunnissa. Yksi suosikkini OneOpinion-näkökohdista on, että he tekevät myös tuotetestauksia. MyPoints-kyselyt erottuvat muista kyselyyrityksistä yksinkertaisesti toimimalla niin kauan. Ja tiedot kerätään nimettömästi!

”Toisin kuin muut tutkimussivustot, Swagbucks antaa sinulle jopa bonuksen, jos et ole oikeutettu ottamaan tiettyä tutkimusta. Voit lukea lisätietoja yrityksestä, tutustu Swagbucks-arvosteluamme. EarningStation - yksi harvoista vain käteisrahoituksista - on samanlainen kuin Swagbucks siinä mielessä, että voit ansaita katsomalla videoita, ottamalla tutkimuksia, käyttämällä kuponkeja ja shoppailemalla verkossa. Parhaat tutkimussivustot palkitsevat sinua mielipiteesi antamisesta. Se on suoraa rahaa. Voit halutessasi hyödyntää PayPalin nopeutta tai siirtää varat suoraan pankkitilillesi. Olemme luetteloineet sivustot suosituimpaan järjestykseen Google-hakujen perusteella. Sivustoon voi liittyä ilmaiseksi.

Tunnetko ystäviä, jotka voisivat käyttää ylimääräistä rahaa? Jaa tämä viesti!

Kun olet luonut tilin, sinulla on pääsy moniin rahaa ansaitseviin mahdollisuuksiin. • Tee niin monta maksettua tutkimusta kuin haluat ja pystyt. Se voi viedä paljon aikaa ja omistautumista siihen merkkiin. LifePoints väittää, että sen jäsenet ovat inspiroineet sellaisia ​​asioita kuin lukkiutumattomat jarrut, vauvojen ja lasten turvaistuimet ja jopa rahapalkkio luottokortit! Yksi suosikkiasioistani Vindale Research -tapahtumassa on, että ne eivät sekoita. Siellä on yleensä odotuslista, mutta älä anna sen lannistaa sinua. SwagBucks on yksi suosikki tutkimussivustoni, josta ansaitsen rahaa. He hyväksyvät jäsenet vain kutsuyhteyksien kautta, joita he tarjoavat tytäryhtiöilleen, eikä silloinkaan se ole 365 päivää vuodessa.

Heillä on yli 3 000 000 jäsentä. Tässä he lähettävät sinulle tuotteen ilmaiseksi, käytät sitä muutaman viikon, sitten vastaat muutamaan sitä koskevaan kysymykseen ja saat maksun ajasta. Kaikkia näitä sivustoja ei kuitenkaan luoda tasavertaisia. Tarkoitan, kun pääsin sivustoon, sain seuraavan varoituksen Google Chrome -selaimellani (tämä on esimerkki JustAnsweristä, sivustosta, jolla on 17 miljoonaa kuukausittaista käyttäjää, jotka vaativat antamaan heille sosiaaliturvatunnukseni): Heillä on korkeasti maksavat tutkimukset. Toisin kuin jotkut muut kilpailut, Survey Junkie on hyvin rehellinen siitä, kuinka paljon ansaitset.

Testaakseen, olinko oikein ehdokas tiettyyn kyselyyn, he kysyivät minulta melko henkilökohtaisia, invasiivisia kysymyksiä, kuten "Kuinka monta alle 18-vuotiasta lapsesta huolehdit? "Jos maksukynnys on 25 000 pistettä, voit ansaita nämä pisteet nopeasti, jos olet aktiivinen jäsen. … Voit tehdä online-tutkimuksia seisoessasi todella pitkällä rivillä DMV: ssä. Tarvitset vain 1000 pistettä rahaa, mikä vastaa noin 10 dollaria. Välimieskauppa, aivan kuten Exchange Valet, Signal antaa kauppiaille työkalut, jotka he löytäisivät MT4: n kaltaiselta kaupankäyntialustalta. Jos haluat ansaita ansiosi lahjakortin muodossa, kynnys on vielä alhaisempi, koska tarvitset vain 50 pistettä, mikä vastaa 5 dollaria. Jos teet kuitenkin muutaman lyhyen kyselyn säännöllisesti koko päivän ajan, voit ansaita melko vähän vähemmässä ajassa kuin luulet. Velasquezin mukaan tietojamme voidaan käyttää kyseenalaisiin tutkimuksiin tai myydä esimerkiksi terveysvakuuttajille.

Mitä Muut Ihmiset Lukevat?

Tunnen ihmisten yrittävän suorittaa satoja tutkimuksia kymmenillä alustoilla vain saadakseen pieniä voittoja. Tarvitset edelleen pääsyn sähköpostiin, mutta tällä tavalla tärkeimmät postilaatikkosi eivät tukkeudu. Huomasimme, että Survey Junkiesta puuttui etenemispalkki, joka on mukava pitkiä tutkimuksia suoritettaessa. Kun olet kirjautunut, saat kyselyitä eri aiheista ja tuotteista sähköpostitse. Kenelle he ehkä antavat nämä tiedot?

Suurella vaivalla on kuitenkin suuri palkkio. Suurin osa MySurveyn kyselyistä kuuluu heille, joten ei linkkejä ulkoisiin verkkosivustoihin. Kuka ei halua sitä?

Ja aivan kuten normaalissa paneelissa, ansaitset myös epäsuorista viittauksista (ihmisistä, joille omat viitteesi viittasivat). Päivä päiväkauppiaan elämässä, rJF-osaketta koskevat tiedotusvälineet ovat olleet trendinä tiistaina, InfoTrie raportoi. Ennen kuin voit saada rahaa pois, sinun on kerättävä vähintään 1 000 pistettä, mikä vastaa noin 10 dollaria USD. Sijoittaa, metcalfe's Law on Robert Metcalfen kehittämä termi, jonka mukaan verkon arvo kasvaa verkon koon neliöllä. Se on upea lisäys kyselysivustoihisi ja voi ansaita pari ylimääräistä dollaria kuukaudessa. Jokaisesta tekemästäsi tutkimuksesta sinulle maksetaan korvaus ”Swagbucksissa”, jota kutsutaan myös SB: ksi.

 • 10-vuotias olet kuin “Saan täysin sen Segan!
 • Tai se voidaan varastaa, mikä on riski kaikille verkkosivustoille, jotka tallentavat henkilötietoja.
 • Tiesitkö muita selvityksiä vain käteisvaroista?
 • Aloita ShopTracker-sovellus täältä.
 • Vaikka olet onnekas voittamaan muutaman arvonnan, se ei todennäköisesti johda varhaiseläkkeelle.
 • Joskus täällä toisinaan 35 dollaria tunnitutkimukseen, siellä on suunnilleen yhtä hyvä kuin se tulee.
 • Se on juuri mitä olen tehnyt, ja siitä on autettu valtavasti!

Palkitaan Online-kyselyjen Ottamisesta!

Sen on kerrottava sinulle jotain sen legitiimiydestä! Suosikkiasemissani olisi usein kilpailuja, joissa kuuntelija, joka soitti oikeaan aikaan oikealla vastauksella joihinkin satunnaisiin kysymyksiin, voittaa palkinnon. UserTesting on sivusto, joka tulee uudestaan ​​ja uudestaan ​​”miten ansaita rahaa verkossa” -hakuissa. Tämä on online-versio olemisesta “Nielsen-perhe. Lue lisÄÄ, jotkut pilvikaivosyritykset myyvät sinulle sopimuksen "ennakkomyynnin" perusteella. Joten niin kauan kuin sinulla on Internet-yhteys, voit istua alas tuottamaan nopeaa ja helppoa rahaa. Vuonna 2020 he maksoivat noin kolmekymmentä miljoonaa dollaria, ja on helppo hankkia osa tuosta rahasta. Yleensä palkitaan 100 pistettä jokaisesta 15 minuutista, joka tarvitaan tutkimuksen suorittamiseen. ”Se on hauska ja helppo tapa ansaita rahaa, ja he ovat esitelleet minulle koko joukon uusia sovelluksia.

Tämä hyvämaineinen yritys saa todella upeita arvosteluja!

Voit tehdä rekisteröidyn pyynnön milloin tahansa. Lue koko Survey Junkie -katsaus. Etsitkö terveellisiä vaihtoehtoja ravintoloissa? Ja tiedän rehellisesti, että he ovat laillinen yritys käyttää.

Et voi kuitenkaan voittaa arvontoja tai huutokauppoja, joten et voi ansaita mitään myös kovasta työstäsi. Kuinka paljon rahaa maksat kyselyjen ottamisesta verkossa? Se on niin yksinkertaista. Ja rohkaistaksesi sinua pysymään aktiivisena, järjestetään kuukausittaisia ​​arvonlisäyksiä, jotka valitsevat satunnaisesti 10 ihmistä ja antavat heille 1 000 pistettä (100 dollaria) säännöllisestä kyselyjen täyttämisestä. Varmista, että profiilisi on valmistettu antamalla mahdollisimman paljon tietoa, koska silloin sinulla on paremmat mahdollisuudet hakea tutkimuksia, jotka sopivat väestötietoihisi. Ne tarjoavat valtavan määrän palkattuja tehtäviä, kuten ostoksia verkossa, videoiden katsomista ja matkatarjousten vertailua. Kyselyjen määrä on kohtuullinen, sillä voit odottaa kaksi tai kolme sähköpostia päivässä, jolloin sinut pyydetään täyttämään tietyt kyselylomakkeet.

Totuus ansaita rahaa online-kyselyillä: Internet ScamBusters #150

Kyllä, voit ansaita ylimääräistä rahaa tekemällä online-kyselyjä. JustAnswer on Wonderin kaltainen sivusto, mutta keskittyy enemmän ihmisten auttamiseen kotitehtävissä. Kuinka voimme auttaa sinua löytämään parhaan forex-välittäjän?, upeaa on, että voit myös saada 100% bonuksen tallettaessaan näille tileille. KESKUSTELU Eteenpäin - Tämä kyselyyritys antaa sinulle rahaa jokaisesta tutkimuksesta. Joskus he eivät ilmoita näitä tietoja ollenkaan, koska ne voivat todella vaihdella niin paljon.

Harris Poll Online

Pisteet jaetaan tutkimuksen vaikeuden ja keston perusteella. Jäsenille maksetaan käteisellä Paypalin kautta. Tämä on enemmän kuin vain tutkimuspaikka. Ehkä pettymimmät tutkimussivustot palkitsevat sinut vain rekrytoidessasi muita kyselyyn osallistujia (pyramidi-muodossa). Kyselyjen sanotaan olevan vaihtelevia, mutta lahjakorttivaihtoehdot ovat vähemmän, joten tarkista, että ne ovat myymälöissä, joihin haluat tehdä ostoksia, ennen kuin koot paljon pisteitä.

Koska suurin osa tutkimuksista maksaa 400–700 pistettä, ei ole vaikeaa saavuttaa tätä kynnysarvoa. Pidän mielipiteiden tiedostamisesta tuotekehityksen muokkaamisessa. Univox - Tämä yritys myöntää sinulle pisteitä, jotka voidaan vaihtaa Amazon Gift Card -korttiin. Entä jos tekisit vain 4 kauppaa kuukaudessa?, ota voitot aikaisin, ja tällä tarkoitamme. Sanoisin, että keskimääräinen paneelisti, joka on muutaman kyselypaikan jäsen, voi ansaita muutama sata dollaria ylimääräistä vuodessa. Suurimmalle osalle meistä se olisi mahdotonta, ellet liity jokaiselle tutkimussivustolle ja vietät jokaisen herätunnin täyttämällä tutkimuksia.

Maksavatko Verkkokyselyt Käteisellä?

SD-tiedostot voidaan sitten muuntaa lahjakorteiksi (Walmart, Amazon jne.) Tai PayPal-käteisvaroiksi. 5 miljoonaa aktiivista rekisteröitynyttä käyttäjää ympäri maailmaa. Muihin sivustoihin verrattuna LifePointsin maksettuihin tutkimuksiin pääsy on hiukan helpompaa. Sijoitusneuvonta, paperikauppa ennen kuin laitat pääomaasi linjalle. Lupaa, että ansaitset tuhansia dollareita kuukaudessa. Jos valitset InboxDollareja, saat käyttöösi yli kaksi tusinaa erilaista maksettua tehtävää. Pinecone-tutkimukset kestävät yleensä noin 15 minuuttia ja hylkäävät käyttäjän harvoin. Kun olet vahvistanut rekisteröinnin, voit heti alkaa suorittaa tutkimuksia. Lopuksi, muutama käydyistä sivustoista, joista jotkut saavat satoja tuhansia kävijöitä kuukaudessa, eivät olleet turvassa.

He tarjoavat myös paikallisia makutestejä (katso mitä sanoin 'hankitusta mausta'?) Mutta se (palautuksen saaminen) ei välttämättä ole tilanne monille ihmisille. Yhtiö, jokaisen, joka on uusi cryptocurrency-sijoituksessa, tulisi päästä verkkosivustolle ja katsoa käytettävissä olevia ominaisuuksia. He ovat olleet olemassa jo jonkin aikaa, ja heillä on hyvä maine. Sivukartta, viimeiseksi, käyttäjät voivat ansaita myrskyn suorittamalla mikrotehtäviä, kuten koneoppimista, laadunvarmistustestausta ja P2P-freelance-tehtäviä. Voit nostaa rahaa, vaikka tililläsi olisi 1 dollari.