Osta ituja Krypto-tulevaisuuden kaivostoiminnan kryptovaluuttoja - Mega Çit Sistemleri - Cryptofuture fake

Tämä ei kuitenkaan ole kaukana ainoasta asiasta. Tytäryhtiöt ilmoittivat salaperäisestä kryptovaluuttahuijauksesta, jonka seurauksena Koreassa pidätettiin 14 joulukuuta 2020. Lisäksi on ollut spekuloitu, että New Yorkin Blockchain-viikko auttaisi nostamaan salausvaluutta-arvon vakautta antamalla valtavirran rahoitusyritysten kiinnostuksen alalle. Yksi Wall Street Streetin suurimmista bitcoin-härmistä, Mike Novogratz, uskoo, että kryptovaluutat ovat massiivisessa kuplassa (mutta ennakoi, että Bitcoin saavuttaa 40 000 dollaria vuoden 2020 loppuun mennessä). Ratkaisut, yhä kehittyneempiä tekniikoita ilmestyy todennäköisesti myös kolikoiden sekoittamiseksi tehokkaammin. Yksi suosituimmista tavoista on luoda vääriä verkkosivustoja, jotka muistuttavat ICO: ta, ja neuvoa käyttäjiä tallettamaan kolikot vaarantuneeseen lompakkoon. Miksi laki epäonnistui? Mutta tämä näyttää erittäin omituiselta hetkeltä, että näkemys saa liittyjiä. Salausvaluutta kukoistaa nyt, kun salauskauppaa pidetään nopeana tapana ansaita rahaa.

Sanomattakin on selvää, että tämä on itsessään sääntelemätöntä ja riskialtista toimintaa, mutta sitä huijaavat myös huijarit.

Tällaisten riippumattomien arkistojärjestelmien tietokannat (joita ei voida käyttää toiminnallisesti ja niitä voidaan tarkastella vain rajoitetusti) korvataan automaattisesti - yleensä yhden vuoden kuluttua. Muistatko ensimmäisen kerran, kun yritit ymmärtää bitcoinia? Hän vastasi kuuluisasti, että hän ei ymmärtänyt tekniikan osakkeita. Yksi parhaimmista tuloksista kryptovaluuttabuumissa on ollut alkuperäisen kolikkotarjouksen nousu keinona yrityksille hankkia pääomaa. Salauksenvaihto voi olla hämmentävä aihe jopa kokeneelle Bitcoin-harrastajalle, joten mitä enemmän luet Bitcoinin maailmaa, sitä varautuneempi voit olla.

  • Puhutaan ostamasta pilkkikaivosta Bitcoinille. Miksi Litecoin ei ole Minergate Binance -pörssissä.
  • Mutta ainakin lyhyellä aikavälillä on erittäin terveellistä, että nämä ovat kolikoita, jotka kuka tahansa voi kaivoa tehokkaasti pelitietokoneella.
  • Viime kuussa kulutustavaroiden jättiläinen Unilever, joka kuluttaa miljardeja dollareita vuodessa mainonnalle, ilmoitti, että se ei enää maksa seuraajille ostajaa hankkiville vaikuttajalle, ja se asettaa etusijalle mainonnan dollarien käytön alustoilla, jotka ovat ryhtyneet toimenpiteisiin petosten torjumiseksi.

Haasteet menestyvien yritysten kehittämisessä yliopistotutkimuksesta, Tom Flanagan, NovaUCD

ICO (melkein kaikilla lainkäyttöalueilla toistaiseksi) on sääntelemätön keino, jolla ohitetaan perinteiset varainhankintamenetelmät, pääoman hankkimiseksi uudelle yhteisyritykselle. Uusien temppujen oppiminen sekä huolellinen tutkiminen verkossa salausvaluutoista ja niihin liittyvästä kaupasta voivat auttaa sinua kaupassa turvallisesti tällä salausalalla. Toinen tapaus on, kun rikolliset kohdistavat sijoittajia suoraan. Grin ja Beam. Vielä pahempaa, kryptovaluutta ei ole suojattu FDIC: lla, joten varkauksista aiheutuvia tappioita ei voida kattaa. Kalifornian reilun poliittisen käytännön komissio kielsi kriptovaluuttakampanjoiden lahjoitukset syyskuussa. ICO: t ovat puoliksi joukkorahoitettu, puoliksi julkinen tarjous, lähde aloittaville yrityksille kryptovaluuttakaupassa ohittaen tiukkoja määräyksiä, ja viimeisimmät uutiset viittaavat siihen, että Kiina haluaa pitää kuristuspistettä kryptovaluutan nousussa, kunnes se rauhoittaa kaikki sääntelyyn liittyvät kysymykset. sen ympärillä. ”Eric Benz, Yhdysvaltojen perustajajäsen.

Äänisynteesiohjelmisto toimii ottamalla äänileikkeet henkilöltä, jonka haluat kopioida, tuloina. Ohjelmisto pystyy muuntamaan ne äänen tai äänikombinaation muodostamiseksi (ts. Kuinka katsella osakkeita verkossa? Mitä sinun pitäisi etsiä verkkovälittäjältä? )Tekniikkaa eivät käytä vain tuotemerkit, vaan myös kuluttajilla ja jälleenmyyjillä on valta heidän käsissään. Blockchain on Yhdysvaltojen tasaisesti tiukkojen työmarkkinoiden verenvuorella: Näitä verkkohuijauksia, jotka käyttävät usein "sosiaalisen suunnittelun" taktiikoita, on olemassa useita, mutta ensisijainen huolenaihe on ensimmäisen kolikoiden tarjoamisen (ICO) petokset, puhelimien siirtäminen, väärennetyt lompakot ja haittaohjelmat. Nämä ongelmat heikensivät Twitterin mahdollisuuksia hankkia isompi yritys, ja vuonna 2020 julkisuuteen julkistunut yritys tuotti voittoa vasta viime vuoden viimeisellä neljänneksellä. Muutto kerrotaan “uudeksi kappaleeksi” bitcoinin kertomuskirjassa. Palkkasi, maksetaan dollareissa jne.

Mutta valtion tasolla näihin lahjoituksiin sovelletaan hajanaista politiikkaa.

Megatrendit: Tulevaisuutemme muotoavat voimat

Löydät koko aikataulun täältä - ”Tapaa meidät henkilökohtaisesti - Ryhmäprojekti Roadshow”. New Yorkin salausviikon ensimmäisenä päivänä yrittäjä Cindy Chin piti seminaarin Women on The Block -seminaarilla, jonka nimenomaisena tarkoituksena oli luoda tunne osallisuudesta blockchain-maailmaan. Parasta siinä, että Group Project on keksimässä täydellinen ratkaisu, ts. Tämän modernin rahajärjestelmän tuntevat ihmiset ovat valmiita omaksumaan kriptovaluuttapuomin; kuten käy ilmi tosiasiasta, että jokaisella kolmella M-PESA: n käyttäjällä oli Bitcoin-lompakko vuoteen 2020 mennessä. Tervetuloa kaupankäyntibonus, maantieteellisestä näkökulmasta Euroopassa sijaitsevien alustojen kaupat olivat 24% kaikesta kaupasta. Suurimmat kaupat olivat Maltan ja Yhdistyneen kuningaskunnan alustoilla, kun taas kaupat, jotka kohdistuivat alustoihin, joita ei kuulu maahan, olivat 30% kaupan volyymeista. . Koska käyttäjien seuraajilta poistetaan nyt epäilyttävät tilit, yritys toivoo, että heillä on vähemmän kannustinta ostaa väärennöksiä. Ja kun joukkueet julkaisevat suunnitellun varojen käytön, iso osa piirakkakaaviosta menee aina kehittäjien palkkaamiseen. Salausvaluuttamarkkinat eivät ole vain epävakaita, mutta myös erittäin hämärät ja petokselliset. Nyt, todellisesta ruohonjuuritason hypestä huolimatta, Grin ja Beam päättävät olla ICO: n ulkopuolella osoittaen valoisampaan, puhtaampaan krypto-tulevaisuuteen.

Myöhemmin Roubini liittyi keskusteluun siitä, kuinka blockchain nähdään suurten instituutioiden näkökulmasta, ja liittyi alan toimijoita, kuten Tone Vays, entinen Wall Streetin ammattilainen ja tutkija, Sterlin Lujan, Bitcoinin viestinnän suurlähettiläs. Käytä vain palveluita, joilla on vankka kokemus. Lisäksi jotkut yritykset esittävät rohkeita palautuksia koskevia vaatimuksiaan olematta avoimia todellisista kustannuksista ja vähentävät tuottoa. Itse asiassa monilla blockchain-kehittäjillä on useita töitä:

Kun väkijoukot pakkasivat Manhattanin keskikaupungin Hiltonin kuuntelemaan johtavia teknologiahahmoja, kuten Twitterin Jack Dorseya ja salauspioneeria Bailey Whitfield “Whit” Diffieä, kysymys Satoshin sukupuolesta oli puhtaasti symbolista. Yhteisön johtajat lupaavat päivityksiä... Koska pankkia ei ole välittäjänä vaihdossa, asiat muuttuvat monimutkaisemmiksi; joten hakkereilla ja huijareilla on ollut kukoistus. Nämä huijaukset ovat yleistymässä, mutta ne voidaan helposti välttää hyväksymällä vain lompakot luotettavista lähteistä. Tämän ja muiden kryptovaluuttojen hinta on noussut nopeasti, ja se ajaa tulppaani-maniatyylisiä vimmauksia Wall Streetillä. Suojaamattomien verkkosivustojen vierailu on huono idea, mutta varoittavat sijoittajat voivat välttää tuhansien menetyksiä etsimällä oikeita merkkejä. Tarifs, sitä hallinnoi kyproslainen yritys IQ Option LTD. Sen sijaan, että tarvitsisi hallita kaikkia yhteyksiä jokaiseen pörssiin, käyttäjät voivat yksinkertaisesti hyödyntää Shrimpy'n olemassa olevaa salaustekniikan vaihtoinfrastruktuuria ja keskittyä todelliseen tuotekehitykseen.

Etkö Twitterissä? Rekisteröidy, viritä asioita, joista välität, ja saat päivityksiä niiden tapahtuessa.

Silti Yhdysvaltain liittovaltion vaalilautakunta Vaikka tällä tuotteella on jo ilmoitettavasti työskennelty yli 50 henkilöä lukittuna erilaiseen tilaan, he etsivät yli 20 ihmistä lohkoketjuun liittyviin töihin, kuten tietoteknikko, ohjelmistosuunnittelija ja tuotesuunnittelija. Jedusorilla on enemmän nykyaikaisia ​​huolenaiheita, jotka viittaavat yritysten ja hallitusten yhteisiin pyrkimyksiin käyttää taloudellista ja muuta tietoa joukkojen seuraamiseen ja hallintaan. Sen jälkeen käyttämätön käyttäjä avasi lompakonsa ja hakkeri vaihtoi avainparinsa. Butcher sanoi, että "sääntely on avain", ja huomautti, että "Puola ja Ranska ottavat salauksen käyttöön laillisena metodologiana. "Mitkä ovat muut sanat, joilla tämä sivu voidaan määritellä?

Tämä tapahtui äskettäin viestintäjättimen Kikin ICO: n kanssa, jonka mukaan se voi vaikuttaa jopa vakiintuneisiin yrityksiin. Yleinen petos, harkitse lahjoituksen tekemistä, jos pidät siitä, mitä teen. Koska nämä markkinat ovat suurelta osin sääntelemättömät ja suojaamattomat, yksittäisten sijoittajien on tehtävä vastuu omasta turvallisuudestaan. Voimme vain käyttää erilaisia ​​algoritmeja ja suorittaa Sprouts SPRTS: n teknisen analyysin käyttämällä sen historiallisia hintatietoja ja suorittaa Sprouts-ennuste. ”Suurin esiin nouseva uhka ulkomaisten varojen saavuttamisesta poliittisten ehdokkaiden kassaan tai käytettäväksi muiden vaikutustoimien rahoittamiseen on yksityisyysrahojen kasvava määrä ja likviditeetti”, todisti uhka-analyysiyrityksen DarkTowerin johtaja Scott Duekeke. Mielestäni havainnollistavampi esimerkki, jolla on monia samankaltaisuuksia Bitcoinille, on Mississippi-kupla, joka aloitettiin vuonna 1716. Äskettäin Group Project on ilmoittanut tienäyttelystä koko Yhdysvaltojen alueella tavatakseen sijoittajia ja auttaakseen vastaamaan kysymyksiin tai huolenaiheisiin, jotka liittyvät heidän ainutlaatuiseen ratkaisuunsa muodin väärentämiskriisiin. Kaikkialla maailmassa on 9-10 MM Java-kehittäjiä. Mikä oli bitcoin-arvoinen bitcoin-viikoittaisessa pankkilimiitissä, on kuollut, kehittäjä on metamatikko ja meni täyteen biztardiin.

Shrimpyn ilmainen versio sisältää täydellisen automatisoidun kaupankäynti-, indeksointi- ja tasapainotusominaisuudet kaikille käyttäjille. Asiakas oli haittaohjelma; se sisälsi…. Kaikki vaatteita, kenkiä ja vaatteita koskevat tiedot tallennetaan lohkoketjuun, ja se tekee tästä ratkaisusta erittäin turvallisen ja nopean.

Tietoinnovaatiokeskus

Bitcoinin nousukausi on mennyt pidemmälle kuin kuuluisat menneisyyden markkinoiden maniaat, kuten tulppaanihäiriöt tai South Sea Bubble, ja se on kestänyt kauemmin kuin 1500-luvun Ranskaa iskenyt tanssiepidemia tai viimeaikainen piste. Tutkimukset osoittavat, että salausvaluutan käyttäjät voivat käyttää salanimiä ja siirtää virtuaalista rahaa kansainvälisten rajojen yli muutamalla napsautuksella - ilman välittäjiä tai pankkeja. He lopettivat eCAF-tilausten suorittamisen, koska löysivät paremman ratkaisun, mutta tilin palauttaminen on vain idea, jota tuskin voidaan käyttää käytännössä. Ainakin kahdeksan osavaltiota ja Columbian kreivikunta sallivat salakirjoitukset ja ovat luoneet rajoituksia tai lisänneet kieltä asiaa koskevissa vaalikirjoissaan. Chainalysis arvioi äskettäin, että ICO: n huijaukset ovat uhrinneet 30 000 sijoittajaa pelkästään tänä vuonna 225 miljoonan dollarin arvosta. Kun tiedot menevät lohkoketjuun, järjestelmään hakkeroituneet eivät koskaan voi tietää, mikä tieto kuuluu mihin vaatekappaleeseen.

Bitcoin future-kauppoja on ollut muitakin, erityisesti CBOE Futures Exchange ja CME Group. Se voi myös olla valtava tilaisuus. Viime kuukausina mainonta- ja markkinointiyritykset ovat painostaneet Twitteriä, YouTubea ja muita alustoja varmistaakseen, että vaikuttajilla on tavoite, jonka he väittävät. Siksi käsittelemme tietojasi yksinomaan lakisääteisten määräysten (DSG, TKG) perusteella. Kryptovaluuttakanta on kuin takatilillesi. Ei ole läheskään tarpeeksi blockchain-kehittäjiä täyttämään avoimia työpaikkoja tänään. Dyer on sanonut vastaanottaneensa 269 dollaria.

Miksi muuten kukaan ostaisi NASDAQ 100 -indeksin, kun sen P/E-suhde oli yli 500x - naurettavan alhainen ansaintotuotos 0. Kuten tällä viikolla ilmoitettiin, ensimmäiset bitcoin futures-sopimukset, jotka puolestaan ​​asettuvat kyseiseen teltta-nimeen salauksessa, alkoivat käydä kauppaa maanantaina (syyskuu). Vedän edelleen molemmat vaihtoa saadakseni käsityksen kaikista haluamistani ALT-arvoista, mutta jos se on saatavana molemmissa, niin Bittrexillä varmasti, koska en takertu tyhmien desimaalien kanssa, jotka ovat arvokkaita. Älykkäät ihmiset yrittävät ratkaista tämän ongelman. Heidän evankelistinsa pitävät kumpaakin kehitystä vallankumouksellisina teknologisina työkaluina. Twitter on myös alkanut poistaa epäilyttäviä tilejä pysyvästi. Liity uutiskirjeemme, youTube-mainokset - jos saat paljon näyttökertoja, mainonta voi olla hyvä tulolähde. On kuitenkin ilmoitettu, että joillakin heistä on sisäänrakennettu haavoittuvuuksia, jotka avaavat hekereitä, jotka voivat helposti varastaa kaikki käyttäjän hallitukset.

Huawein Kieltämisen Kustannukset Ja Hyödyt

Olemme nähneet viimeaikaisen näkemysten ja raporttien suuntauksen, jossa keskustellaan salausmarkkinoilla esiintyvistä väärennöksistä. Tämä osoittaa, että kryptovaluutat tarjoavat houkuttelevan vaihtoehdon maailman väestön massalle, jolla on rajoitettu pääsy verkkoon. Ilmeisesti sivusto pyysi ihmisiä sijoittamaan 3 200 dollaria päivittäiseen sijoitetun pääoman tuottoprosenttiin kahden vuoden aikana ja 200 dollarin viitepalkkion jokaisesta henkilökohtaisesti rekrytoidusta sijoittajasta, väitetään raportissa.

Täytä vain alla oleva lyhyt yhteyslomake, niin otamme sinuun yhteyttä varmasti yhden työpäivän aikana.

Sääntelyviranomaiset ja keskuspankit ovat alkaneet tarkastella vakavasti tätä vallankumouksellista uutta rahajärjestelmää, kirjoittaa FXTM: n vanhempi henkilöstökirjailija Nikola Grozdanovic. Hän uskoi, että lisää rahan tulostaminen ja jakaminen alentaisi korkoja, rikastuttaisi kauppiaita ja tarjoaisi enemmän työpaikkoja ihmisille. ICO-petokset tapahtuvat kahdella tavalla. Kuvatietojen saatavuus Tarvitsemme pääsyn kameraasi/kuvakirjastoon tarjotaksesi sinulle mahdollisuuden ladata profiilikuva. Tuomaristo puuttuu silti bitcoinin laillisuudesta ja hyödyllisyydestä - jättäen sen sananlaskun harmaalle alueelle. Tämä on valitettavasti kasvava ongelma kryptovaluuttamaailmassa, jossa petokset ostavat Dual Mining -tuotteen parhaan mahdollisen tuoton. Ubcfx, bitCoinMilionaire. Mining Mining kannattavaksi hakukoneissa, jotka osoittavat väärennettyyn sivustoon, jonka tarkoituksena on varastaa salasanoja todellisen sivuston sijaan. ”Tämä luo takaoven, jonka avulla hakkerit voivat tyhjentää varoja, kun lompakko on aktivoitu.

Kuka on vaarassa?

Taistele avoimuuden puolesta. Anna tänään.

He aloittivat projektin viimeisenä, erittäin hienolla Bitcointalk-yleisön tuella, mutta he muuttuivat SCAM: ksi. Me käsittelemme ituja joka päivä. Koska näitä salausvaluuttakauppoja ei voida peruuttaa, sijoittaja voi menettää kaiken. Bitcoin vs. Pörssien osalta täydellisen FATF-yhteensopivuuden saavuttamisella on nyt toinen sääntelynäkökohta. LIITTYVÄT ARTIKKELIT, Cryptofuture testaamisen KOSKEVAT TEKIJÄT, erityisesti hän oli virtuaalisen lukion perustaja, joka keskittyi antamaan fyysisen ja biotieteiden sisällön määräävälle määräykselle opiskelijoille. Yksi Forden kirjoituksista tuli Hongkongista.

Näissä tietosuojamääräyksissä kerromme sinulle tärkeimmistä tietojenkäsittelyn näkökohdista Rotharium Food Tracing App -sovelluksen puitteissa.

Shruti Advani: Onko tämä Kiinan koloniaalinen kapitalismi?

Kryptosfäärissä on vielä paljon puhdistettavaa. Keinottelua ruokki edelleen lain (koska hän oli myös Ranskan valtiovarainministeri vastaava finanssipääjohtaja) rahan määrän lisääntyminen (tulostamalla lisää rahaa kasvavan kysynnän tyydyttämiseksi) "stimuloidakseen" ' talous. Toisin kuin käteisellä tai sekillä, joista kampanjat ovat historiallisesti riippuneet, yleisö ei voi helposti tarkistaa joidenkin salausteiden lähdettä, mikä vaikeuttaa vaalien avoimuuden tavoitetta. Toivomme, että saat ilmoittautumispalkkion rekisteröidästä tästä linkistä. NetGuardians-ratkaisun ydin on koneiden oppimiseen perustuva riskien havaitseminen. Ja silti, saattaako hyppy futuurien vai muun kaupankäynnin kohteeksi kompastuskiviin?

Lisäksi se tukee kaksifaktorista todennusta, emmekä löytäneet raportteja, jotka viittaavat yksittäisten tilien hakkerointiin.

  • Seuraavat luokat jakavat nämä pakollisiksi tiedoiksi, valinnaisiksi tiedoiksi ja automaattisesti tallennetuiksi henkilötiedoiksi tai tietoiksi, jotka kerätään vastaavien valtuuksien myöntämisen jälkeen.
  • Yksityiskohtaiset tiedot heidän ryhmäprojektinsa ratkaisusta ja merkinnöistä ovat kaikki heidän verkkosivustollaan olevassa esitteessä.
  • Okei, ei kaikki.
  • Äskettäisessä puheessaan hän totesi uskovansa, että tietyn ajanjakson ajan kryptovaluutat hävittävät fiatin valuutat.

Maailman Ylellisimmät Junamatkat

Muissa salauksenvaihtouutisissa Binance U. Jopa heillä oli mainnet-tapahtuma, hinta laski päivä päivältä. Nopea yhteenveto, mainokset, tytäryhtiömarkkinointi, tuotteet - se on sinun tehtäväsi! JATka maustetta ja tutustu kuumien VIDEOIDIDIDIDEMME.

Tietyt tämän verkkosivuston toiminnot voivat olla rajoitettuja, jos evästeet poistetaan käytöstä. Rahan hallinta, voit ostaa ja voileipiä metroa, kirjautua Ok Cupidiin tai ostaa uuden sohvan Overstockissa Bitcoinin kanssa, mutta älä yritä ostaa banaaneja kulmasi delta. Digitaalinen ensimmäinen pankkitoiminta, mielestäni vuoden 2020 ICO-villitys ja näiden projektien suhteellinen epäonnistuminen todellisten käyttötapausten tuottamiseksi vuonna 2020 ovat lopulta tappaneet toivon hankkeille, jotka uskovat voivansa kerätä miljoonia dollareita pelkästään hype-pohjalta. Ebenezar64 Jäsenen offline-toiminta: Perustasotason pakollisen välimiesmenettelyn sijasta on olemassa vain välimiesmenettely. Yleistä tietoa, "Aikooko maahanmuuttoasioiden tekeminen tehdä mitä Trump haluaa sen tekevän? Maa on jo alkanut tutkia blockchain-järjestelmän toteuttamiskelpoisuutta kansalliselle pankilleen toivoen, että kansallinen kriptovaluutta avaa kaupan ovet Euroopan kanssa.

Jos laki on sallittua, pyyntösi voidaan myös hylätä meille asettamista selkeistä syistä. Erikseen vähintään yhtä painava ääni kuin Securities and Exchange Commissionin (SEC) puheenjohtaja Jay Clayton on soittanut, että bitcoinia on säänneltävä tiukemmin ennen kuin se käy kauppaa suurissa pörsseissä. Ilmoita väärinkäytöstä, yksi tämän ohjelmiston erinomaisista ominaisuuksista on opetusresurssit, joita se tarjoaa käyttäjille. Myös merkittävä keskuspankin vaihto- ja kumppani Cryptopia on mennyt selvitystilaan.

Näiden huijausten varhainen välttäminen voi suojata sijoittajien lompakoita.

TwitterAudit-raportti

Dramaattisimmin, kun taas bitcoinien tarjonta on tiukasti rajallinen, Grinillä on vakiopäästömalli. Cambly, sähköposti salasanan salasanan vahvistus Kirjaudu sisään! Kun joku ostaa tuotteen, hän voi älypuhelimillaan skannata tunnisteen ja tietää, onko ostamasi tuote aito. LiitÄ bubba ~ live-koulutus, tämä varmistaa, että saat vain tarkimmat ja ajantasaisimmat tiedot. Perusajatuksena on, että sijoittajat hypeyttävät (tai "pumppaavat") tietyn bitcoinin - se on yleensä vaihtoehtoinen kolikko, joka on erittäin halpa, mutta korkea riski - sijoittajan verkkosivujen, blogien tai jopa Redditin kautta, The Daily Dotin mukaan.

Ennen kuin huijaus tehtiin, verkkosivustojen ylläpitäjät (sivukartta-huijarit) pystyivät saamaan käsiinsä 107 000 dollaria bitcoin-kultaa, 72 000 dollaria litecoinia, 30 000 dollaria ethereumia ja 3 miljoonaa dollaria bitcoinia, CNN: n mukaan.