20 Yritystä, Joilla On Laillisia Työpaikkoja Kotona

Se on yksi suurimmista Forbes Global 2020 -yhtiöistä, mikä tarkoittaa, että heillä on paljon työtä kotitöistä. Tarvittavat työt: Siellä se on! Sellaisenaan ota rohkeasti yhteyttä, jos jokin tässä luetelluista mahdollisuuksista ei ole enää voimassa, kun tarkistat ne. Etätyöntekijöille on tarjolla mahdollisuuksia moniin tulkkaus- ja käännösrooleihin. Hakijat tarvitsevat kokopäiväisen arkipäivän tunnitiedot, koska asiakas on päivystyksessä. Huomaa kuitenkin, että työskentelet täällä riippumattomana edustajana, joten et ole oikeutettu vakuutukseen ja etuuksiin. Yksityishenkilöt - Kyllä, jopa koodausongelmat palkkaavat freelance-koodereita ja ohjelmoijia aika ajoin korjaamaan ongelman tai hakemaan apua kotitehtävään tai muuhun.

Tämä opas näyttää sinulle tuottoisimpia mahdollisuuksia jollekin, joka todella haluaa ansaita rahaa verkossa. Tämä on versio viestistä, joka julkaistiin alun perin 14. syyskuuta 2020 ja päivitettiin 20. maaliskuuta 2020. Tässä on hakkerointi, jos haluat tutustua etätyöhön täällä: Työ voi edellyttää, että vierailet mahdollisissa kokouspaikoissa. Hakemuksen yhteydessä sinun on täytettävä online-kelpoisuuslomake ja toimitettava nykyinen ansioluettelosi.

Jos rakastat kirjoittamista, kokeile kirjoittaa Hubpages-sivulle. Tallennuskeinot, varmista, että poistut kaikista peleistä napsauttamalla Jatka, Poistu, Lopeta tai Lähetä pistemäärä saadaksesi pisteitä. Oletko intohimoinen verkkourheiluun ja pelaamiseen? Voit odottaa tuntihintaan noin 13 dollaria, ja myyntiedustajille maksetaan palkkioita ja bonuksia. ADP on globaali liiketoiminnan ulkoistamisen ja inhimillisen pääoman hallinnan tarjoaja, joka sisältää henkilöstöresurssien ja lahjakkuuksien hallinnan, palkanlaskennan, verojen ja etujen hallintaratkaisut.

Heidän sivustolla on erittäin henkilökohtainen kokemus, joka auttaa jokaista työnhakijaa laskemaan etätyöt, joita he rakastavat. Työnantajana Humana tarjosi äskettäin etätyöpaikkoja, kuten lääkkeiden myyntiedustaja, postitoimintojen apteekkari ja vanhempi apteekkien myyntijohtaja. Liity yhteisöömme, [6] väitti, että verkkokaupankäynti on erittäin hyödyllistä ja halpaa rahan ja ajan suhteen. Voit jopa asettaa oman työajan. Internetissä on runsaasti osakekirjastoja, jokaisella on omat lisensointinsa ja norminsa käytön helpottamiseksi.

Mobiili - työskentelet kotoasi ja muista vaihtoehtoisista työpaikoista.

Sosiaalisen Median Johtaja

Katso, kuinka kilpailijasi myyvät tuotetta - tutkia heidän markkinointistrategioitaan ja hinnoittelua. Parhaat ostot ja laskimet, bitKRX käytti tätä faux-kuulumista ihmisten vangitsemiseen käyttämään järjestelmäänsä. Jos rakastat kirjoittamista, tämä voi olla tuottoisa tapa ansaita rahaa kotona. Jos sinulla ei ole maksavia asiakkaita aloittamaan salkkuasi, voit tarjota palveluitasi ilmaiseksi paikallisille yrityksille tai hyväntekeväisyysjärjestöille. Lue lisää vinkkejä freelancer-sivustojen työnhuijausten välttämisestä.

Voit myös lisätä kirjanmerkkeihin päivittäisen työn kotitöistä -hälytyssivumme saadaksesi uusimmat työpaikat päivittäin.

Teknisen Tuen Asiantuntija

Jos etsit ansaita passiivista tuloa jatkuvasti jatkaessasi normaalia työtäsi, osakevalokuvien ja videoiden myynti on hieno idea. Durstin mukaan vakuutusyhtiöt ulkoistavat yhä enemmän saapuvia puhelujaan yhteyskeskuksiin. Monet ihmettelevät usein, kuinka he voivat laskeutua tuottavaan keikkaan. Hyvin palkkaa maksavien kotitöiden etsiminen voi olla aikaa vievä tehtävä. Kokeile paras kauppakopiokone 60 päivän ajan riskittömästi, jokainen MT4-alustallasi suoritettu kauppa analysoidaan ja vahvistetaan tulosta lopulliseen tavoitteeseen saakka. Sinun on sitouduttava kuuden kuukauden sopimukseen, ja suurin osa tutoroinnista tapahtuu arkisin iltaisin ja viikonloppuisin.

Sivustot, kuten Upwork. Alorica tarjoaa etäasemia kotiasiamiehille, jotka tarjoavat asiakaspalvelua puhelimitse ja chatin kautta. Itse asiassa, kuten perinteiset työpaikat, kaikki kotona työskentelevät (kuten työssä) ovat ilmaisia. Liveops tarjoaa lukuisia vaihtoehtoja kotona toimiville virtuaalipuhelinkeskuksen edustajille. Alan johtajana Amazon on myös avannut työllistymismahdollisuuksia etätyöntekijöille palkkaamalla virtuaalisia puhelinpalveluagentteja. Huomaa, että mainostamme vain sellaisten yritysten mainontaa, joiden mielestä voimme laillisesti suositella lukijoillemme. Monet Enterprise-edustajat työskentelevät kotoa ja auttavat tämän vuokra-autoyrityksen asiakkaita varaamaan autoja ja arkistoimaan ja laajentamaan asioita.

Verkossa työskenteleminen tarkoittaa, että opiskelijat voivat ansaita rahaa tarjoamalla taitojaan poistumatta huoneestaan. Ulkoistaminen on uskomaton resurssi jokaiselle, joka etsii kokopäiväisiä etätöitä. Tässä maailman johtavassa terveys- ja hyvinvointiyrityksessä yli 25% työntekijöistä työskentelee kotoa. Ensimmäistä kertaa ostajat, market, Limit tai Stop. Tämä yritys tarjoaa tehtäviä myös asiakaspalvelun asiantuntijoille. Koska virtuaaliassistenttien palkat työskentelevät monilla eri aloilla, niiden palkat ovat suuret - noin 25 000–75 000 dollaria vuodessa, sanoo Christine Durst, joka perusti kansainvälisen virtuaaliassisten yhdistyksen ja ylläpitää RatRaceRebellionia. Ne tarjoavat kotona työpaikkoja kirjoittajille eri puolilta maailmaa ja maksavat hyvin.

Oletko valmis?

Tuotteiden Ja Sovellusten Testaus

Voit löytää myös etätyöpaikkoja. Koska kun huomaat, että et saa toivottuja tuloksia, lopetat todennäköisesti - aivan kuten vähintään 59. Ne tarjoavat lääketieteellisiä kopioita ja virtuaalisia lääketieteellisiä kirjoitustyöpaikkoja verkossa. Nämä asiakkaat ovat ilmaisseet kiinnostuksensa infomercialin mainostamiin tuotteisiin. Suostumuksen hallinta, kultayksikköä kohti on sitten 15 dollaria. Haluatko tarpeetonta lainaa huonoille luottotiedoille? Monet ihmiset hakevat internetiä löytääkseen graafisia suunnittelijoita kertaluonteisiin hankkeisiin, kuten pienyrityksen logot, yritysesittelyt ja paljon muuta. Monet tämän luettelon kotiyhtiöiden töistä palkkaavat aktiivisesti, joten katso heidän urasivujaan avautumisia varten.

Vuonna 1982 perustettu LanguageLine Solutions tarjoaa tulkkaus- ja asiakirjojen käännöspalveluita. Tutkija - Voit auttaa apteekkipohjaisia ​​konsultointiyrityksiä tutkimaan erilaisia ​​aiheita, kuten lääkemarkkinatutkimusta, ikääntyvää väestöä, syöpähoitoja ja niin edelleen. Lisätietoja liittymisestä Articulate-tiimiin täältä. Henkilökohtaisesti suosittelen Shopifea verkkokaupan alustana tilauksen lähettämiselle, koska se on helppo integroida ja tippaa toimitusominaisuuksia. Sinun ei tarvitse mitään erityistietoa aloittaaksesi työskentelyn sellaisten yritysten kanssa, jotka palkkaavat edustajia tai operaattoreita, jotka voivat auttaa asiakkaitaan chatin kautta. Ja videomarkkinoinnin nousun myötä kysyntänne vain kasvaa. Lisäksi freelancerina työpaikkojen saaminen ei ole vaikeampaa kuin normaalin työn saaminen.

Mielenkiintoisia Faktoja Osa-aikaisista Ja Kotona Työskentelevistä Työpaikoista

FlexJobs, verkkosivusto, joka julkaisee tällaisen työn - ja perii pääsymaksun luetteloituihin tehtäviin - julkaisee vuosittaisen luettelonsa 100 parhaasta yrityksestä, joissa on eniten osa-aikatyötä tai täysin etätyötä, vuodesta 2020 alkaen 51 000 yrityksestä. Laske, kuinka paljon bitcoinia voit ansaita, sirun kehittämiseen osallistui 100 henkilöä, mukaan lukien BtcDrak, yksi näkyvimmistä salanimellisistä Bitcoin-ydinkehittäjistä. Hilton on nimi, jonka tunnet. Löydä hyvämaineinen toimittaja huolellisesti.

Tämä Upworkin infografia osoittaa, että 57.

Sinun ei tarvitse todistuksia tai kokemusta opettaaksesi kurssin sankarin kanssa, mutta sinun on ehdottomasti näytettävä asiantuntemusta opetusalueellasi. Transkriptio-työt koostuvat yleensä ammattimaisten videoiden katselusta tai äänitiedostojen kuuntelemisesta ja niiden jälkeenkirjoittamisesta niiden käyttämistä varten yritys- tai julkisen palvelun käyttöön. Sijoittaa, edistyneet kauppiaat, jotka haluavat vaihtaa optioita, lyhyitä osakkeita tai päiväkauppaa, pitävät thinkorswim-työpöytäalustasta. Muista, että sinun on ensin asetettava itsesi korkeatasoiseksi konsultiksi.

Osallistu pilkkoavaan tuomaristoon; saat 5 dollaria. Schellman & Company palkkaa kokopäiväisiä etätyötehtäviä. PineCone Research (Enintään 5 dollaria kutakin tutkimusta kohden ja 7 dollaria kutakin tuotearviointia kohden). Monet verkkosivustot, jotka isännöivät ESL-luokkia verkossa, toimittavat myös oman opetussuunnitelmansa opettajien auttamiseksi luokassa.

Tarvitset koulutuksen tai erikoistuneen tutkinnon tutkinnon.

  • Globalisaation edistyessä todistamme tällä hetkellä yritysten lisääntymistä ulkoistamalla digitaalisen markkinoinnin toiminnot - et tarvitse sinun kandidaatin tutkintoa, korkeakoulututkintoa (tai edes lukion tutkintotodistusta tässä asiassa) freelansoidessasi.
  • Jos olet taitava käyttämään erilaisia ​​Photoshop- ja Illustrator-työkaluja ja sinulla on synnynnäinen luovuus, sinun ei tule miettiä kahdesti ennen kuin harkitset graafista suunnittelua.
  • Mutta tekniikan noustessa ja nopeaan Internetiin pääsyn helpottua (ja myöhemmin nopeaan etätyöhön), myös sinä voit ansaita elantosi oman kodin mukavuudesta.
  • Jaamme myös tapoja havaita ero todellisen kotona tehtävän työn ja huijauksen välillä.
  • Jopa opiskelija-asunnossa asuvien on edelleen löydettävä varoja ruokaan, vaatteisiin ja yhä kalliimpiin oppikirjoihin.
  • Käytettävissä olevat työpaikat riippuvat kokemuksestasi ja taidoistasi.

10 Yllättävää Keskiluokan Työtä, Jotka Kutistuvat

S, jotka työskentelevät verkossa, ja tämän määrän ennustetaan olevan yli kolminkertainen seuraavan vuosikymmenen aikana. InVisionin etätiimi tarjoaa digitaalisen tuotesuunnittelualustan, jonka avulla yritykset voivat tarjota hyviä käyttökokemuksia. Freelancereiksi kirjoittaminen tarkoittaa monien vaatimusten täyttämistä.

Koska he tarjoavat monia ylimääräisiä ohjelmia, kuten testien valmistelua, urakoulutusta ja virtuaalioppimista, he palkkaavat aina töitä kotitöiltä. Tietoja bi: stä, jokaisella vuorokauden tunnilla on kuitenkin erilaisia ​​taipumuksia sen mukaan, mikä osa maailmaa on avoinna liiketoiminnalle. Työkalut, valmistetun kappaleen mukaan Dragon Jenny Campbell asetti sen kokeen näytökseen sijoittamalla 180 puntaa, josta tehtiin 323 puntaa kolmessa minuutissa. Oikeudelliset yritykset varmistavat, että jokainen kysely seulotaan huijausten ja roskapostien välttämiseksi. Nämä ovat vain muutamia hyviä kotona työskenteleviä yrityksiä, jotka voit harkita. Oletko äiti ja Instagramissa?

Cabi, naisten yritys naisille. Textbroker on hämmästyttävä sivusto kirjailijoille, jotka haluavat purkaa etätyöpaikkoja, jotka antavat heidän kirjoittaa omalla ajallaan. Kaksosien Bitcoin Gemini huijaus kaupan markkinat, joissakin tapauksissa petolliset SIM-vaihdot onnistuvat matkapuhelinkauppojen laksojen todennusmenettelyjen ansiosta. Tämä arvostetuin yritys palkkaa etätyöntekijöitä virtuaalisiin asiakaspalvelupisteisiin.

Lastenhoitaja

Tämä määrä voi vaihdella tutkimuksen tärkeyden, profiilisi ja monien muiden tekijöiden mukaan. Bitcoin on tulevaisuuden valuutta, digitalBitbox ei ole vain erittäin hyvin suojattu laite, vaan se tarjoaa myös joukon muita ominaisuuksia, jotka todella auttavat laajentamaan laitteen käyttöä ja erottamaan sen kilpailusta. Merck on kansainvälinen lääkeyhtiö, joka tarjoaa muun tyyppisten lääkkeiden lisäksi rokotteita, terapioita, reseptilääkkeitä ja eläinlääkkeitä. Työskentele kotona tämän WAH-yrityksen virtuaalisena vastaanottovirkailijana. Joustavien työpaikkojen löytäminen mistä tahansa voi tuntua unelmasta - ja joskus se onkin. Lisätietoja verkkosivuillamme täällä ja napsauta Hae nyt liittyäksesi joukkueeseemme!

Joitakin ehdottamiasi paikkoja ovat: Palkka ja ehdot vaihtelevat asiakkaan ja toimeksiannon mukaan. Kaikenlaisia ​​startup-yrityksiä etsitään etäosaajia AngelLististä, jotkut vakiintuneita ja toiset aivan uusia. On niin monia syitä, miksi Github-profiilisi rakentaminen on välttämätöntä. Jotkut oikolukemistyöt saattavat myös pyytää sinua tarkistamaan Chicagon, AP: n tai MLA: n tyyliset elementit, joten näiden tunteminen voi auttaa sinua. Osa-aikaiset, etätyöt löytyvät työskentelevän mistä tahansa Yhdysvalloista.

Työpaikkoja on saatavissa kaikilla tasoilla, ja niihin sisältyy ylimmän johdon tehtäviä. DoorDash palkkaa tilauksen mukaan tarvittavat ruokien kuljettajat. Epätavallisen urapolunsa kautta, jolla hänellä on yli 30 työpaikkaa ja saada kaksi korkeakoulututkintoa, hän on pystynyt selvittämään, kuinka löytää uran, josta olet todella intohimoinen. Louisville, Kentucky Humana on yksi Kentuckyn suurimmista terveydenhuollon organisaatioista. Tarvitset myös hyvän käsityksen englannista ja työskentelet hyvin paineissa, koska määräajat voivat joskus olla tiukat. Viimeisimmät kirjoitukset lidiya k (katso kaikki), psykologisesti se on melko normaalia, että hintojen volatiliteetti rinnastetaan riskiin, ja lopulta ironisesti päädään tekemään riskialttiita asioita, kuten myymään pahimmalla mahdollisella hetkellä. Durst sanoo, että eniten palkatut virtuaaliassistentit työskentelevät kokopäiväisesti ja tarjoavat johtotukipalveluita tai korkeammin palkattuja palveluita, kuten web-suunnittelua, kun taas alhaisimmin palkatut keikat ovat verkkopalveluita, jotka maksavat tunnilla, kun työ on käytettävissä. Cupertino, Kalifornia Apple palkkaa aina kotona työskenteleviä työntekijöitä, jotka tunnetaan nimellä “kotona neuvonantajat.

Työskentele kotona chegg-ohjaajana, joka opettaa erilaisia ​​aineita.

BCD-matka

Joka vuosi Flexjobs sijoittuu 100 parhaan etätyötä tarjoavan yrityksen joukkoon. Ainoa todellinen vaatimus tähän tehtävään on vahva englannin kielen taito ja melko hyvä silmä yksityiskohtiin. Toinen luotettava tapa ansaita rahaa kotona ruuan toimittamisen avulla. He palkkaavat enimmäkseen asiakaspalvelun tai puhelimen edustajia tai chat-agentteja. Hyvät uutiset tällaisista työpaikoista ovat, että ne eivät todellakaan vaadi erityisiä taitoja tai edes ylimääräisiä ponnisteluja. sinun tarvitsee vain tehdä ostoksia ja lähettää sitten raportti. ”Osa-aikaiset etätyöt löytyvät Robert Halfilta useista eri työryhmistä. Jos olet kuitenkin tosissaan aloittamassa huippuluokan B2B-blogin ja haluat ansaita 17 000 dollaria 90 päivässä (kuten minä), jatka lukemista.

Tällaista olisi kuin työskennellä kotoa Enterprise -yritykselle. Itse asiassa mikä tahansa kotona työskentelevä tilaisuus, joka veloittaa rahaa palkkaamiseksi sinulle (paitsi taustan tarkistamiseen), ei ole työ, ja voi olla huijaus. Keskustele niistä kommentteihin. Maksu perustuu minuutti- tai puheluhintaan. On tärkeää tietää tarkalleen kenelle työskentelet.

Hienoa huippuluokan B2B-konsultoinnissa on, että sinun ei tarvitse paljon liikennettä ansaitaksesi paljon rahaa. Kymmenillä sivustoilla on luettelo puhelinkeskuksen edustajien avoimista työpaikoista, mukaan lukien Upwork. Kaplan sisällytettiin Forbes-lehden ja FlexJobsin "100 parhaan yrityksen kanssa etätyöpaikkojen" "Amerikan parhaat työnantajat" -luetteloon. CSRA on johtava konsultointipalveluiden tarjoaja, joka perustettiin CSC Corp: n ja SRA: n kansainvälisen pohjoismaisen sivuliikkeen yhdistymisen jälkeen.

5 Syytä, Että Ystäväsi Ovat Kodinomistajia, Et Sinä

Keskimääräinen palkka on 14 dollaria tunnissa. Tämä etätyötaulu on jaoteltu kätevästi luokkiin ja näyttää selvästi kunkin lähettämisen aikaleiman. Osa-aikaiset, etätyöt löytyvät työskentelevän mistä tahansa Yhdysvalloista. Lisää tietoa, 6 senttiä markkinoiden päättäjältä ”, sanoo perustaja ja toimitusjohtaja Vlad Tenev, kun taas” muut välittäjät ansaitsevat alennuksia ja perivät sinulta kauppakohtaisen palkkion. Sinulla on oltava live-chat- tai asiakaspalvelukokemus.

Lisätietoja riskitöntä mahdollisuudesta Kaeser & Blair -sovelluksen avulla täältä. Viikkomaksu Kuinka aloitan? Sinun on oltava Yhdysvaltain kansalainen tai kanadalainen työskennelläksesi tämän yrityksen kanssa. He eivät tällä hetkellä ole palkkaamassa, mutta voit laittaa PaperlessPipeline-valmisteellesi hakemaan sitä. Päätoiminen + edut. He työskentelevät yhdessä parantaakseen amerikkalaisten elintasoa luomalla tehokkaan terveydenhuoltojärjestelmän. Monet muut ansaitsevat 1 000–4 000 dollaria kuukaudessa. Monet yliopistot tarjoavat kampuksella työpaikkoja, mutta suuren kysynnän vuoksi niitä ei ehkä ole helppo hankkia.

Tämän sivuston erottuu siitä, että se on myös yhteisö (ei toisin kuin SolidGigs). Hienot kädet tarjoavat mahdollisuuden ihmisille, jotka huolehtivat live chat-operaattorin töistä kotoa tai chat-tukityö kotona tai sähköpostitukityön kotoa. MeetEdgar auttaa yrityksiä kasvamaan sosiaalisen median automatisoinnin avulla.

Digitaalimaailma toimii sisällöllä.

Taattu 7 Virheen Pilaa Eläkkeellesi

Yhden tähden Glassdoor -luokitus heidän etätyötunnustukselleen. Kuten aiemmin mainitsin, riippumatta siitä, mitä teet ja minne mennään - sisältöä on kaikkialla. Yhtiö palkkaa useita stylistoja työskentelemään etäyhteydellä tietyissä Yhdysvaltojen kaupungeissa. Muihin kotona tehtäviin töihin voivat kuulua työpaikat, kuten asiakaspalvelun edustajat, joille yritykset palkkaavat etätyöntekijöitä, tai osa-aikaiset virtuaaliassistentit sellaisen työn hoitamiseen, joka ei vaadi fyysistä läsnäoloa toimistossa.

Yhtiöllä on aukko live-chat-operaattorien töille, Chat-tukityöpaikoille tai online-asiakastukityöpaikoille kotoa. Tämä valtava 200 yrityksen luettelo on tutkittu perusteellisesti. Tämä on todennäköisesti hidas prosessi, mutta jos harrastuksesi on valokuvausta, niin se voisi olla järkevää. Niin kauan kuin sinulla on tietokone ja tarvittava ohjelmisto, voit vain saada ohjeet asiakkaalta, tehdä suunnittelutyön ja lähettää sen asiakkaalle hyväksyttäväksi sähköpostitse. Verkkosivun omistajana palkitsin parhaimpia kirjoittajiamme - ihmisiä, jotka ovat ottaneet minuun yhteyttä suoraan. Tämä voi tarkoittaa kyselyjen ottamista, sisällön tarkistamista selvyyden ja tarkoituksenmukaisuuden takaamiseksi tai tietojen keräämistä. Suosittelen vain rekisteröitymistä Survey Junkie-, Swagbucks- ja PrizeRebel-ohjelmiin.