Bitcoin-kaupan Volyymi

Bitcoinin, joka vasta eilen ylitti 200 miljardin dollarin raja-arvon, markkinakatto on sittemmin saavuttanut 237 miljardia dollaria. Voit myös tutkia, mitkä pörssit olivat minkä volyymin. Hän jopa lupasi syödä oman munaa, jos niin ei tule. Esimerkiksi Coin Market Cap tarjoaa tietoja päivittäisistä kaupankäyntimääristä, jotka voit kokea tietyistä bitcoin-pörsseistä, dollarina ja muina valuutta-/salausvaluuttakauppoina. On melkein mahdotonta ottaa huomioon kaikkia muuttujia, jotka muodostavat tällaisen tietokokonaisuuden. Elämä, siksi sinun on ryhdyttävä toimiin, vaikka ne näyttäisivätkin pieniltä. Ei niin paljon altcoin-kaudesta, eikö niin? Kuuden 10: sta laillisesta volyyminvaihdosta raportissa perustuu Yhdysvaltoihin.

Tämän kautta rahastonhoitaja toivoo vakuuttavan SEC: n lopulta lieventämään huolenaiheitaan salausvaluutoista. Haluatko luoda oman turvallisen kylmävarastointipaperi lompakkosi? Se, että CMC näyttää vääriä kaupankäyntimääriä, vahingoittaa krypto-massan käyttöönottoa pitkällä aikavälillä. Gox (CHF) Ruxum (CHF) TradeHill (CHF) ChileBit (CLP) TradeHill (CLP) ANX (CNY) BTC Kiina (CNY) BtcTrade (CNY) CHBTC (CNY) Jubi (CNY) Mt. Kauheasti, että suurin osa kauppaparin todellisesta volyymista on alle 1% niiden ilmoitetusta volyymista, ja vain 3 pörssiä - Binance, Bitfinex ja Liquid - havaittiin ilmoittavan totuudenmukaisesti kaupankäyntinumeroaan. On oltava tarkastusprosessi sen tunnistamiseksi, mitkä pörssit eivät lisää määräänsä. Dicklinen mukaan Bitcoinin hinnan olisi pitänyt olla jo 94 733 dollaria.

Blockchain-aloitusneuvonantaja Misha Lederman sanoo, että tämä on merkki siitä, että ”uutta rahaa” on tulossa markkinoille ja että salauksen parabolinen nousu ei ole edes alkanut.

Sen todelliset bitcoin-kaupan volyymit ovat mysteeri nykyään. Äskettäin esiintyessään CNBC: n "Fast Money" -sivustolla, Kelly toteaa, ettei hän odota Bakktin olevan "massiivista katalysaattoria", mutta hän on varma, että se näyttää hyvältä pitkällä aikavälillä. Kaupankäynti CME: llä oli myös samaa mieltä CBOE: n kanssa, koska myös sen kaupankäynnissä oli ylijäämää 11 000 bitcoin future sopimusta, joka oli yli kaksinkertainen tiistaina käytetyn kaupan määrään nähden. BlockchainTransparency -yrityksen äskettäin antamassa raportissa todetaan, että 88 prosenttia 25 suurimmasta kriptovaluuttapörssistä manipuloi kaupankäynnin määräänsä parantaakseen sijoitustaan ​​CoinMarketCapissa.

Se hallitsee nyt 69 prosenttia kaikista salausmarkkinoista. Google Trendsin mukaan kiinnostus Bitcoiniin on vähitellen vähentynyt huippunsa jälkeen kesäkuun lopulla. (2) Bitcoin-kaupankäynti on jakautunut maailmanlaajuisesti, ja vain kymmenen pörssin tarkasteleminen tarjoaa riittämättömän mitan siitä. Bitwise huomautti, että kolmen pörssin kaupankäyntitiedot eivät noudata Bitwisen todellisen volyymin pörssien kaupankäyntitietoja. Keskiviikon ennätyksellinen määrä oli kolme kertaa suurempi kuin keskimääräinen päivittäinen kaupankäynti (ADTV), joka oli 6 600 XBT bitcoin future4. Nyt Googlella on noin viidennes enemmän hakuja Bitcoiniin kuin kolme kuukautta sitten. Tässä ovat mietinnön tärkeimmät kohdat, joiden näkökulmasta katsottuna. Lisäksi yleinen menetelmä manipuloinnin mittaamiseksi on nimeltään 'Slippage', jolla arvioidaan digitaalisten omaisuuserien likviditeetti myymällä kunkin omaisuuden tietty arvo arvoisilla vaihtoehdoilla ja mittaamalla kolikoiden hintojen laskuaste.

  • Jos hinnat nousevat suurten määrien kanssa, se tarkoittaa pääomien virtaa markkinoille.
  • Jos Bitcoinin hinta nousee ja se näyttää mojovaan volyymin, se kertoo, että monet ihmiset tekevät muutoksia.
  • Mutta pieni määrä saattaa tehdä sijoittajat varovaisiksi.

Vertaa Eilisen Ennätyksellisen Suurta äänenvoimakkuutta Aikaisempaan Salaustekniikan Ajoon

Päivää eteenpäin Bitcoinin ja muiden tärkeimpien vanhojen salauskolikoiden odotetaan jatkavan kauppaa positiivisilla puolueellisuuksilla, joihin vaikuttavat ja tukevat positiiviset sijoittajien näkemykset salausmarkkinoilla, mikä näkyy kaupan volyymitiedoista, jotka viittaavat siihen, että nouseva hintatoiminta todennäköisesti jatkuu välittömästi. ja lähitulevaisuuden kaupankäyntiistunnot. Maddie rogers, markkinointistrategia, canirank, onko sinulla myös lankaverkkoa ja luotettavaa Internetiä? Jos lajittelet määrän mukaan CoinMarketCapissa, kolme parasta kolikkoa ovat Bitcoin, Etherum ja Ripple, jotka ovat myös kolme suurinta markkinalakia. Voit liittyä myös Master The Crypton Facebook-ryhmään: Emme kuitenkaan mene niin pitkälle esittämään näitä väitteitä, koska luvut ovat vain karkeita arvioita.

  • Gox (SGD) Ruxum (SGD) Rock-kauppa (SLL) VirWox (SLL) LocalBitcoins (THB) Mt.
  • Vaikka positiivisen hintakehityksen inspiroimaa positiivista sijoittajien näkemystä voidaan pitää jatkuvan hintatoimen pääasiallisena syynä/perustavanlaatuisena tukena, Bitcoinin asteikolla 4000 dollarin merkinnän kannalta tärkein laukaiseva tekijä oli uutinen, että BBVA, yksi Espanjan suurimmista pankeista, laskee liikkeelle blockchain-tekniikkaan perustuvan joukkovelkakirjalainan. arvoltaan lähes 40 miljoonaa dollaria.
  • Fyysinen toimitus on ainutlaatuinen piirre futuurimarkkinoilla, kuten Kruger huomautti.
  • Näiden kriptovaluuttapörssien manipuloinnin laajuus viittaa yksimielisiin pyrkimyksiin "voittaa hinnalla millä hyvänsä", vaikka se tarkoittaisikin yleisön pettämistä.
  • Lehti tuo esiin suuntauksia siitä, kuinka hintapoikkeamat pyyhkiytyvät nopeasti markkinoilta todisteena institutionaalisen tason työkalujen käytöstä.
  • Gox (DKK) TradeHill (DKK) Abucoins (EUR) ANX (EUR) aqoin (EUR) Bitcoin7 (EUR) Paymium (EUR) Bitalo (EUR) BitBay (EUR) Bitcurex (EUR) BitMarket.
  • Bitcoinilla on nyt nettotappio-asema kaikilla lyhytaikaisilla aikaväleillä, alas 4.

Artikkelikoko

Projekteista, jotka haluavat saada tunnusluettelonsa, tutustu BlockchainTransparency -yrityksen neuvoa-antavaan luetteloon, joka sisältää mustan listan salausvaluutanvaihtotiedot huonoilla tietueilla. Ukk, Älä kiusa yrittää löytää täydellinen asetus mille tahansa indikaattorille, koska sellaista ei ole. Osoittamalla, että spot-markkinat ovat huomattavasti pienemmät kuin usein raportoidaan, Bitwise huomautti, että bitcoin futures -markkinat ovat melkein yhtä suuret kuin bitcoin-spot-markkinat. Joten kun bitcoin-hinta nousi äskettäin tammikuun 3 000 dollarista huhtikuun 5000 dollariin huhtikuusta 13 000 dollariin heinäkuussa ja maltillisempaan 10 560 dollariin tänään, odotin hintakehityksen vaikutuksen näkyvän muualla. Meillä on myös joukko tilaustyyppejä, joiden avulla kauppiaat voivat hyödyntää kaikkia tilanteita. Kuukausimäärämme on kasvanut viimeisen kuukauden aikana yli 70%!

Keskiviikon oikeuslaitos rikkoi aikaisemman CBOE-ennätyksen, joka oli tammikuussa vaihdettu 15 500 bitcoin future sopimusta. Lisäksi tämä jakauma ei ota huomioon BKT: n asukasta kohden olevia eroja kunkin maan välillä, mikä vain vääristäisi oletettua kaupan määrää kohti tätä aluetta (Yhdysvallat ja EU), joka on jo täysin hallitseva. Puhu siitä, haluat ympäröida itsesi ihmisillä, joilla on samat tavoitteet kuin sinä, ja ihmisillä, joista voit oppia. Käyttämällä näitä 44 vaihtoa (alkuperäinen 10 + 34 pienempää vaihtoa) mitataksesi Bitcoin spot 24h -määrää, saamme 875 miljoonaa dollaria (tämän viestin julkaisusta alkaen).

Kynsiä purevat hetket odotettaessa Bitwise ETF -päätöstä

Bitfinex tarjoaa vipuvaikutteista marginaalikauppaa vertaisrahoitusmarkkinoiden kautta, jolloin käyttäjät voivat käydä kauppaa turvallisesti jopa kolmen kanssa. 25 prosenttia alle 20 dollarin kuukausittain. Se ei välttämättä tee oikeutta valtioille, jotka ovat raskaita OTC-kauppiaita, kuten Venezuela ja Venäjä, mutta se tarjoaa arviota todellisesta tilanteesta ballparkissa. Jos Bitcoinin hinta laskee, mutta sen määrä on minimaalinen, se voisi kertoa meille vain pienelle osalle ihmisiä palauttavan trendiin. IO (RUB) EXMO (RUB) IMCEX. Paras mitä voit tehdä, on yrittää kerätä asianmukaista vaihtotietoa ja muokata sitä käytettävissä olevien OTC-kauppatietojen perusteella. BTC/USD-lyhytaikaiset sopimukset eivät ole läheskään yhtä korkeita kuin kuukausia sitten, mutta ne alkavat nousta tasaisesti.

Palkkiotilaus sisältää: CBOE: llä keskiviikkona vaihdettiin 19 000 bitcoin future sopimusta, jotka kuuluivat eri voimassaoloaikoihin. Raportit ovat osoittaneet, että hankkeita, jotka haluavat saada merkintönsä salausvaluutan vaihtoon, on pyydetty maksamaan huikeat summat, jotka vaihtelevat 50 000 dollarista miljoonaan dollariin. Nämä liikkeet edustavat yli 20%: n hintavaihteluita kumpaankin suuntaan, ja tarjoavat kokeneille tai onnekkaille kauppiaille mahdollisuuden kasvattaa pääoma- tai BTC-pintojaan ostamalla ja myymällä massiivisia hintakeilauksia.

Tulokset viittaavat siihen, että sekä yksityiset että yksityiset sijoittajat käyvät aktiivisesti kauppaa Bitcoinilla.

Tämä saavutetaan yhteisöllä - tässä tapauksessa kryptovaluutanvaihdolla -, joka antaa tilauksia pörssiin ja suorittaa nämä toimeksiannot itse, ilman todellista arvoa vaihtamatta todellisten käyttäjien kanssa.

Viime viikko venture: Geneettiset synteettiset, jaettu sosiaalinen ja levitettävä kahvi

Bakkt hidasti sarjaa viivästyksiä tuotteen markkinoille saattamisessa ja aloitti lopulta 10 kuukautta suunniteltua myöhemmin sen jälkeen, kun sääntelyn mukaiset hikeät estävät yritystä hankkimasta luottamuslisenssiä New Yorkin rahoituspalveluiden laitokselta (NYDFS), joka on avain sen pätevyyteen säänneltynä säilyttäjänä. Ethereum seuraa BTC: n takana ja on noin 177 dollaria kolikkoa kohti. Uskoen jälkimmäisen olevan totta, päätimme tutkia tarkemmin mitä muita vaihtoja voisi olla laillisia. Bitfinex - Bitfinex on kaupan volyymin mukaan yksi maailman suurimmista salaustekniikan markkinoista. Vaihtoehtoisesti kaupankäyntimaksut ovat yllättävän alhaiset heidän kanssaan, koska ne veloittavat vain 0. Pikakatsaus: suosikki forex-välittäjämme, pyrimme tarjoamaan asiakkaillemme parasta:. (Mitä eroa?) Käyttäjiä suositellaan suorittamaan huolellisuusvelvollisuutensa sopivien vaihtojen valitsemiseksi, ja mikä tärkeintä, heillä on riittävä tieto kolikoiden ja rahakkeiden turvallisesta varastoinnista digitaalisiin lompakkoihin sen sijaan, että niitä säilytettäisiin salausvaluutanvaihdossa.

Tässä ovat samat numerot vaihtoille, jotka Bitwise-raportti on tunnistanut epäiltynä: Vuosittaisessa Worldwide Developers Conference -tapahtumassa 1997 - tapahtumassa, jonka kokoaa iPhone-valmistaja Apple Inc. Tämän analyysin vaihtovolyymi hankittiin CoinGeckon 24h: n ilmoittamista vaihtokurssien määristä 150 parhaalle pörssille 31. maaliskuuta 2020 päiväksi. Kaavio perustuu tietoihin, jotka on kerätty noin 222 digitaalisesta omaisuudenvaihdosta. Binance API, CoinbasePro API, Bittrex API, Kraken API, Gemini API, Poloniex API, Huobi API, KuCoin API, Bibox API, BitMart API ja HitBTC API. Mitä suuremmat kaupankäyntimäärät ovat tietyssä pörssissä, sitä luotettavampi bitcoin-pörssi on markkinoilla. Tulevaan Konstantinopolin verkon päivitykseen liittyvän edistyksen positiivisen vastaanoton ja korkean käytön vuoksi reaalimaailmassa markkinatalouspääoman suhteen toiseksi suurin kryptovaluutta - Ethereum on ollut #suurin salausvaluutta arvonlisäyksen suhteen jatkuvan positiivisen kehityksen aikana hintaralli kaikkien tärkeimpien vanhojen kryptokolikoiden joukossa.

4% tammi-maaliskuussa 2020. Tether (USDT) on paras kauppapaikka BCH: n kanssa tänään 59: llä. 44 alle vuoden korkeimman 3 dollarin. Pesukauppa ja volyymin keinotekoinen inflaatio ovat vakava asia, jolla voi olla merkittäviä seurauksia kauppiaille. Bitcoin (BTC) -markkinat ovat hiukan samanlaisessa tilanteessa. InterContinental Exchange -yhtiön omistama Bakkt on mainostanut fyysisesti toimitettua futuurituotetta elokuussa 2020 lähtien vastauksena "luotettavan hinnanmuodostukseen" kryptofutuurimarkkinoilla, epäilemättä toisin kuin käteisellä maksettava kilpailija CME (CBOE: n kanssa, ainoa säännelty BTC-futuurituote, ikkunaluukut maaliskuussa 2020.) Työkalusivumme sisältää myös omaisuuseräkohtaisten tietojen matriisin, joka antaa sinun tietää, millä omaisuuksilla on mitkä käytettävissä olevat tiedot.

Uutiset

Mukana olevat muuttujat ovat liian monia ja liian vivahteellisia. Neljänneksi suurin markkina-arvo on tällä hetkellä bitcoin cash (BCH). Securities and Exchange Commission (SEC), jota CME-sopimus ei pysty toimittamaan. Kaupankäyntivolyymejä voidaan helposti käsitellä, joten varmista, että varmennat pörssin tarjoamat tilastot tarkistamalla ne useista lähteistä. Valitettavasti hänelle se on 89. Näyttää siltä, ​​että yritit juuri ladata shorte.st miner laitteesta, jota ei tueta. Tällä on merkitystä, koska pörsseillä on usein erilaiset hinnat.

Se on pieni 0.

EOS-hinta-analyysi: EOS laskee 2,60 dollariin tukea, mutta voiko se aloittaa täältä?

3 prosenttia alle vuoden keskiarvon. 12 alle vuoden korkeimman 3 dollarin. Toisin sanoen, jos tämä suhde määritetään 100-prosenttisesti sen perusteella, onko pörssin volyymi suurempi vai ei, on vain 5-prosenttinen mahdollisuus, että yksi näistä 92 pörssistä olisi kaukana keskiarvosta, jos ne ovat tosiasiallisesti legitiimiä.

37% päivästä, kun taas ETHUSD-pari käy kauppaa 146 dollarilla. Pelit, haluatko menestyä Blackjack-peleissä? On monia syitä siihen, miksi pörssit manipuloivat kaupankäynnin määrää: Sivulle kannattaa viettää aikaa, jotta voidaan tarkistaa pörssien tarjoamat kaupankäyntimäärät. Se oli yhden päivän korkein päätöskurssi. Toisaalta Bitwise Asset Management, indeksi- ja beta-salausvarojen tarjoaja, kertoo, että Coin Market Cap -tiedot ovat vääriä ja todellinen keskimääräinen päivittäinen bitcoin-kaupankäynti on vain 273 miljoonaa dollaria. Kiinaa pidettiin aiemmin 90 prosentin lähteenä maailmanlaajuisesta bitcoin-kaupankäynnistä ennen kuin viranomaiset kielsivät kaupan/pörssin siellä. 2% viikolle, koska jokainen XRP vaihtaa 0 dollaria. Vaikka vaihtotiedot ovatkin tilastotieteilijöiden paras lähde, ne eivät näytä olevan todella kiinnostuneita julkaisemaan paljon maakohtaisia ​​tietoja.

Kääntöpuolella kaikkien korostettujen ”epäilyttävien” vaihtojen suhde on vähintään 18 standardipoikkeamaa tämän yläpuolella, ja monet ovat paljon suurempia.

Salaushinta-analyysi ja yleiskatsaus: Bitcoin, Ethereum, Ripple, Eos, Doge Coin

Toisaalta, et koskaan koskaan tiedä salauksessa. Muista aina, että vain ne, joilla on yksityiset avaimet, hallitsevat rahaa. Tämä oli eilen kiinnostunein tweetti Bitcoinista: CME, ensimmäisen päivän määrät: Suurten päivittäisten kaupankäyntimäärien ansiosta voit tehdä suurempia tarjouksia markkinoille tarvitsematta pelätä vääristävänsä markkinoiden hintoja. Otoksen keskiarvon 262 keskihajontaa (95-prosenttisen luottamusvälin kynnys näytteen koon ollessa 10). Ja he eivät ole ainoita, jotka ovat tutkineet tätä aihetta.

BTC kaatui yli 20% ja jotkut altcoinit entisestään. Tervetuloa toiseen Bitcoin Today -julkaisuun, jossa minä, Satoshi Nakaboto kerron sinulle, mitä Bitcoinin kanssa on tapahtunut viimeisen 24 tunnin aikana. Jaa Bitcoin Era, vain 250 dollarilla kaikki, jotka haluavat rikastua Bitcoin Eralla, voivat käyttää live-kaupan ominaisuutta ja alkaa ansaita. Kaupankäyntitietojensa manipuloimiseksi kryptovaluuttapörssit käyttävät tekniikkaa, jota kutsutaan pesukauppaksi. Tämä valtava pitkä puristus vaikuttaa todennäköisesti Bitcoinin nykyiseen hintatoimenpiteeseen ja auttaa laajentamaan omaisuuden tappioita edelleen. Älä unohda, pääomasi on kuitenkin vaarassa. Kuten raportissa sanotaan:

Bitcoin-hintaanalyysi: Oliko 7700 dollaria lopullinen? Voiko BTC saavuttaa pian 9 400 dollaria?

Laskun jälkeen vanhat salauskolikot käyvät tällä hetkellä kauppaa konsolidoidulla hintatoimenpiteellä. Gox (CAD) TradeHill (CAD) Kanadan virtuaalivaihto (CAD) WeExchange (CAD) ANX (CHF) LocalBitcoins (CHF) Mt. Shrimpyn ilmainen versio sisältää täydellisen automatisoidun kaupankäynti-, indeksointi- ja tasapainotusominaisuudet kaikille käyttäjille. Ja tämä oli eilen Hacker News -tapahtumassa Bitcoinista: 3 miljardia kirjoittamishetkellä. Tilavuuden määrä on esitetty pystysuorissa palkeissa, ja palkki osoittaa, kuinka monta osaketta tai määrää kryptovaluutat ovat vaihtaneet käsiä tietyn ajanjakson aikana.

Valtamedia on julkaissut melko kourallisen negatiivisia otsikoita.

Tämä johtaa kahteen mahdolliseen johtopäätökseen: Tuolloin bitcoinin keskimääräinen hinta oli 8 845 dollaria, kun taas nykyään salaustekijä on listattu alle puoleen hinnasta, ja sen kauppa on tällä hetkellä 3 951 dollaria CoinMarketCapia kohti. Tarkat mahdolliset arvot asetetaan jokaiselle markkinalle erikseen. Markkinahinnat ovat hiipineet laskussa vähäisessä määrin globaalin kaupan volyymin suhteen, ja viimeisen kahden kuukauden epävakauden vaikutukset näyttävät vaikuttavan lyhyen aikavälin nousevaan optimismiin. Kaupankäyntimaksut alkavat 0: sta. Gox (EUR) Ripple (EUR) Rock Trading (EUR) Ruxum (EUR) TradeHill (EUR) Vircurex (EUR) WEX (EUR) zyado (EUR) Bitcoin Market (GAU) Bitcoin Market (GAU) ANX (GBP) Bitcoin Central (GBP) bit121 (GBP) Bitalo (GBP) BitMarket. Viimeisin on Bitwise Asset Management, amerikkalainen salausvarojen hallinnoija. Se saattaa tarkoittaa, että muutto ei kestä ja että Dentacoin näkee pian korjauksen.

Tämän artikkelin kirjoittamisen jälkeen BTCUSD-pari käy kauppaa 3955 dollarilla.

Kohokohtia

Tervetuloa toiseen Bitcoin Today -julkaisuun, jossa minä, Satoshi Nakaboto kerron sinulle, mitä Bitcoinin kanssa on tapahtunut viimeisen 24 tunnin aikana. Emme kuitenkaan voi mennä vain CoinMarketCap-sivulle. Äänenvoimakkuus heijastaa 24 tunnin ajanjaksoa. Hanki Yhdysvaltain dollarin vuosineljänneksen 4 ennuste @JStanleyFX: ltä täältä:

Bleutrade

Erityisesti poissa ovat Kiina ja Intia, maailman toiseksi suurin ja kuudenneksi suurin talous. 51 prosenttia maailmanlaajuisesta fiat/BTC-kaupankäynnistä. Tämä on maailman suosituin Bitcoin-pari.

Kiina

Analysoidessaan Bitwise hävitti tiedot 81 pörssistä, jotka se valitsi ilmoitetun bitcoin-kaupankäynnin perusteella. Koska näiden kahden vaihto-ryhmän välillä on selvä ero, se ehdottaa, että volyymin ja verkkoliikenteen suhde on tosiasiassa hyvä ennustaja, onko vaihto vaihtoehdolla laillinen vai pettävä. Muutama viikko sitten julkaisimme artikkelin, jossa kerrotaan kuinka saimme 250 miljoonaa dollaria suoritetuissa salauskaupoissa. Demotilejä on parasta oppia salauksenvaihtovaluuttakaupasta. Pörssien ilmoittamasta Bitcoin-spot-kaupankäynnistä, joka on 6 miljardia dollaria, Bitwise havaitsi todellisen todellisen volyymin vain 270 miljoonaa dollaria, mikä viittaa siihen, että noin 4. Se on surullinen, mutta totta.