CNBC selittää: Kuinka kaivoa bitcoineja itse

Monille harrastajille ympäri maailmaa kotona kaivostoiminta ei ole menetetty syy, ei vielä. Mitä enemmän laskentatehoa annat, sitä suurempi osuus palkinnostasi on. Suosittelemme Nvidia GeForce GTX 1070: n suorituskyvyn vuoksi tai AMD RX 480: n alhaista hintaa ja nopeinta sijoitetun pääoman tuottoa. Kaikkien äskettäisten Bitcoinin ja Ethereumin kaivoksen villitysten avulla on helppo miettiä, mistä on syytä. Voit käyttää lainaamista myös täydentämään muita ansaintamenetelmiä. En ole varma, että kuvailemasi perusohje on jopa mahdollista.

Sieltä sinun on myös tultava tuntemaan blockchain-erikoistunut ala.

Lisäksi Multiminer ylläpitää yhteensopivuutta laitteistojen kanssa GPU: ista ASIC: iin ja FPGA: iin. Jälleenmyymällä kaivostyöntekijöitä varmistan, että olen ajan tasalla nopeimpien kaivostyöläisten kanssa. Jos yrität ansaita ensimmäisen Bitcoinin, mainosten katseleminen on helpoin tapa tehdä se. Ilman sitä et voi kaivoa bitcoinejasi. Joten, testaan ​​hypoteesiani. Se on äärimmäisen pelitietokone, mutta kaivostarkoituksiin kaksi GPU: ta yksin maksaisi tällä hetkellä noin 2020 dollaria, joten miksi et maksaisi ylimääräistä 100 dollaria ylimmän tason suorittimen ja 16 Gt: n RAM-muistin hankkimiseksi (arvoltaan 400 dollaria)? Itse asiassa koko Bitcoinin ajan, sen kannattavuus on laskenut vain kourallinen kertaa - jopa silloin, kun hinta oli suhteellisen alhainen. Saat ensimmäisen rivin istuimen spektaakkeliin. Ansaitsetko rahaa vai ei, voit tulla bitcoin- ja blockchains-asiantuntijaksi.

Ja vaikka huumekauppiaat ja rikolliset voivat käyttää nimettömiä työkaluja, kuten Tor ja Monero, niin se voi kylmäta käteistä rahaa.

Lähetä Navigointi

Bitcoin miner6 ovat ulkoisia laitteita, jotka toimittavat tarvittavan laskentatehon Bitcoinin tuottamiseksi nykypäivän erittäin vaikeassa ympäristössä. Yhdelle kaivoslaitteelle hyvä aloituskotelo on CryptoCase Sentinel 6 GPU Mining Case. Wattia per hashrate sekunnissa. Cominon verkkosivuston mukaan melutaso on enintään noin 30 desibeliä, ja vaikka en ole melun asiantuntija, testaamamme tarkistusyksikkö oli melko hiljainen - paljon hiljaisempi kuin varsinainen tuulettimen lämmitin. Kun PSU on paikallaan, asenna Molex ja 6-napaiset tai muuten 6 +2-kaapelit virtalähteeseen. MineOnCloudilla on tällä hetkellä pilvessä vuokrattavana noin 35 TH/s kaivoslaitteita. Havaitseva lukija huomaa geneBlock-toiminnon. Mikä on ero litecoinin ja bitcoinin välillä? Salausvaluuttamarkkinat ovat nuoret, ja jokaiselle analyytikolle, joka näkee suuren potentiaalin, on toinen, joka odottaa markkinoiden menevän. Ei ole niin, että en osaa koota sitä, koska se on liian käsitteellisesti vaikeaa.

Esimerkiksi Litecoin käyttää erilaisia ​​todisteita työalgoritmista bitcoineihin, nimeltään Scrypt. Lähetä takaisin tulokset, ts. Hänen takilansa maksoi noin 700 dollaria, ja rakentaminen kesti 10 tuntia. Kaivostehokkuutta parannettiin käyttämällä suhteellisen nopeita graafisia prosessointiyksiköitä (GPU). Kuinka boris poistaa epävarmuutta, joka vaivaa yhdistynyttä kuningaskuntaa ja taloutta, kukoistaa vuotta - asiantuntija. Toinen tarvittava ohjelmisto on itse kaivosohjelmisto - suosituin nimeltään GUIMiner. Halusitpa sitten kiittää itseäsi myöhemmin riippumatta siitä, pidätkö näitä CPU-, GPU- ja HD-mineraaleja kolikoita vai myyt vain Bitcoin-ohjelmia suosikkipörssissäsi.

Varmista ennen SD-kortin asettamista, että lataat kaivosohjelmistosi.

Tarvitaan Ohjelmistoja

Nykyisellä luomisnopeudella lopullinen bitcoin louhitaan vuonna 2140. Voit parantaa bitcoin-hajautusnopeutta lisäämällä grafiikkalaitteita pöytätietokoneeseesi. Tarvitset todella vain 4 Gt, koska muistin käytön edessä ei ole paljon tekeillä. Lyön vetoa, että ajattelit kaivovasi enemmän bitcoineja kuin Federal Reserve tulostaa dollaria, eikö totta? Bitcoin miner4s, ymmärrämme kateutesi. Aseta tapin sijainti avaamalla määrityseditori lisää uusi osc_clk ja asettamalla sen sijainti käsikirjassa määritettyyn tappiin, ts. Bitcoinin hinta:

On hyvä idea liittyä useisiin altaisiin tällä tavoin, jos yksi uima-allas menee offline-tilaan, voit vaihtaa toiseen. M3X on myös edullisempi kuin muut voimanpesälaitteet, maksaa 1 022 dollaria, mikä voi korvata sen korkeat energiakustannukset ja auttaa ansaitsemaan voittoa. Jos päätät kokeilla pilvikaivosta, tee kotitehtäväsi etukäteen ja vahvista, että tekemäsi yritys on todellinen pilvikaivos, ei järjestelmä. Jätä kaivos jatkamaan tätä ikkunaa aina taustalla. Tämä on osa johdosta, jonka avulla Raspberry Pi voi vastaanottaa tietoja lohkopurskeilta. Tarvitset perusmonitorin ja hiiren/näppäimistön yhdistelmän kaikkien ohjelmistojen ja kaivosasetusten määrittämiseen. Muiden sisäpiirien suhteen Comino N1 (malli, jolla meillä oli mahdollisuus testata) tarjoaa kahdeksan ASUS P106-100 6G -näyttökorttia, jotka on asennettu ASUS PRIME Z270-A-emolevylle, sekä 3 NOCTUA NF-A14 PPC-2020 PWM -puhaltimet, räätälöity Black Ice NEMESIS GTX420 -patteri ja 2 Chieftech PROTON BDF-750C 750W -virtalähdettä.

Kaivosallas:

Aseta SD-kortti Raspberry Pi: n SD-korttipaikkaan. Johtopäätös, jos olet epävarma, voit myös tarkistaa videoarvostelut, jotka todelliset kauppiaat ovat jakaneet YouTube-kanavillaan. Hanki jotain, joka voi pitää takilaitteesi laitteita yhdessä. Emolevy - Sen pitäisi voida tukea 4–8 näytönohjainta, mikä tarkoittaa, että siinä on oltava vähintään 4 PCI-E-porttia. Julistamme mutexin, jota käytämme myöhemmin estämään kilpailuja ja varmistamaan, että lohkoja ei luoda samanaikaisesti. Pilvikaivos on käytäntö vuokrata kaivoslaitteisto (tai osa niiden hajautusvoimasta) ja pyytää joku muu tekemään kaivostoiminnan puolestasi. Lohkoketjun lohkot varmennetaan vertaamalla lohkon edellistä tiivistettä edellisen lohkon tiivisteeseen.

Kaivoslaitteet ovat yksinkertaisesti tehokkaita tietokonejärjestelmiä, jotka on perustettu suorittamaan kryptovaluutan louhinta.

Osat, joihin olen kadonnut, ovat tosiasiallinen kaivostyöntekijä lohkolle ja kuinka se siirtää tiedot takaisin. Hanojen tapauksessa Bitcoin on kuitenkin yleensä saatavana käyttäjien hakemaan asetetulla aikavälillä, kuten viiden minuutin välein. Millä pareilla voin vaihtaa järjestelmääsi?, yleisin erän koko on käydä kauppaa 10 000: n välein (mini). Olen samaa mieltä siitä, että cgminerin laatiminen Windowsille on paskaa, koska sitä kehitetään ensisijaisesti unix-ohjelmana. Tällä tavalla pienetkin kaivostyöläiset voivat liittyä kaivospeliin ja saada mahdollisuuden ansaita Bitcoin (vaikka he saavatkin vain osan palkkiosta). Sitä ei kuitenkaan enää käytetä laajasti.

Tilaa Sähköpostitse

Saalis on, että kaivostoiminta vaatii enemmän ja enemmän virtaa ajan myötä, koska yhä useammat ihmiset investoivat tehokkaampiin laitteistoihin. Sivusto Asicminervalue. Mutta nyt, kun bitcoin-kaivostoiminta on tullut niin laajalle levinneeksi, verkostosta on tullut paljon tiukempi bitcoinien luovuttamiseksi kaivostyöntekijöille. Tässä on muutama video, joka antaa sinulle paremman kuvan kotona rakennettujen kakofoniakaivosten syystä: Salaperäisen Satoshi Nakamoton vuonna 2020 keksimä kryptovaluutta on nyt skeptisen ja hypeisen aiheen kohteena, ja siitä on tullut Dark Webin tosiasiallinen valuutta. Lisää tähän raporttiin GPU-valmistajista, kuten Nvidiasta, menettämästä kiinnostusta markkinoiden salaussegmentistä, Islannin kaivostyöläiset etsivät parempia mahdollisuuksia muilla aloilla ja amatöörikaivostoiminnan tulevaisuus alkaa näyttää synkeltä. Tämä tiedosto tarjoaa meille kaikki tarvitsemasi blockchain-logiikan (mukaan lukien työtodiste) ja sisältää kaikki REST-sovellusliittymämme käsittelijät.

BTCMiner on avoimen lähdekoodin Bitcoin miner0 Linux-käyttöjärjestelmä, ja se on USB FPGA -laitteiden ensisijainen valinta. Yhdensuuntainen salaus sisältää ihmisen luettavan syötteen, kuten ”Hei maailma”, ja lisää siihen funktion (ts. Opiskelijat, noston arvo muunnetaan paikallisiin valuutoihisi ja hyvitetään antamaasi pankkitilille. )Onnea siellä! Kuten voi kuvitella, sijoitus on yksi tuottoisimmista tavoista ansaita rahaa Bitcoinilla. Jos olet harrastaja tai väliaikainen kaivosmies, joka yrittää ansaita rahaa kotona, harkitse Antminer R4: n käyttöä. Tässä vaiheessa ymmärrät kuinka bitcoin toimii ja mitä kaivostoiminta tarkoittaa. Kun tämä on määritetty, aloitat kokoelmien jakamisen, joka edustaa työtäsi seuraavan lohkon löytämisessä.

Bitmain Käynnistää Maailman Digitaalisen Kaivoskartan Tämän Vuoden Lokakuussa

Kuinka helppoa on nostaa varoja? Kun kaikki nämä numerot syötetään Bitcoinin louhintalaskuriin, saan vastauksen, että vie 16 kuukautta, kunnes onnistun louhimaan yhden Bitcoinin. Ostan paristoja Kiinasta hintaan 180 dollaria. Onnittelut!, se ei tarkoita, ettet löydä niistä mitään arvoa. Jos olet jo perehtynyt tähän alkuperäiseen viestiin, siirry alla olevaan "Työn todistus" -osaan. Aloita pilkkikaivostoiminta Bitcoinissa niin vähän kuin 10 dollaria.

Tulee vielä nähdä, sulautuuko se vai tekee sinusta rikas tai ei. Syy tähän on tärkeätä, että kaivostyöläiset kuluttavat sähköä joko kaivostehon virran kytkemiseen tai sen jäähdyttämiseen (nämä koneet voivat todella kuumentua). Huippuluokan kortit voivat maksaa satoja dollareita, mutta antavat sinulle myös merkittävän edun CPU-hajautukseen nähden. Joka tapauksessa, se on valtava investointi, jos olet vasta aloittamassa kaivostoiminnassa.

Näistä näkyvin on ollut Coinbase, josta on tullut tosiasiallinen Bitcoin-vaihto useimmille uusille sijoittajille, jos olet kiinnostunut muista kryptovaluuttapörsseistä, tarkista sitten nämä Coinbase-vaihtoehdot. Voimme lisätä kaksi lohkoa minuutin kuluttua ja odottaa sitten tunnin seuraavaa lohkoa. Coinbase holvi, hän teki sen valtainvestoinneilla. Minex on innovatiivinen ryhmäketjuhankkeiden aggregaattori, joka esitetään taloudellisessa simulaatiopelimuodossa. Tässä on toinen Andreasin hieno selitys tästä asiasta: Bitcoin-transaktiot turvataan lohkoketjuilla, jotka muodostavat julkisen transaktiorekisterin. Kerro meille alla olevassa kommenttiosassa!

Bitmain Antminer S7

33 AM #4, jos yrität tehdä siitä kannettavan, et halua pysyä obj-c: n ulkopuolella, ellet halua, että gnustep olisi vaatimus. Vastaa osakeinvestoinneistasi, tämä ohjelmisto tukee hankintaprotokollaa sekä kerroskaivosprotokollaa. Kun olet luonut poolitilin, joudut syöttämään yksilöllisen lompakkoosoitteesi Bitcoinin maksuajaan. Tämä voidaan lukea laitteen käyttöohjeesta! Kuten Shark mini, tämä on hyvin rakennettu kaivoslaite, joka sisältää useita määritysvaihtoehtoja.

Katsotaanpa esimerkkiä SHA-256: sta, joka on suosittu salausalgoritmi. Pöytälaukut. Jos kanavasi tulee suosituksi Bitcoin- ja kryptovaluuttatietojen lähteeksi, tämä tulovirta saattaa jopa olla melko tuntuva. Vähemmän tunnettu tapa sijoittaa Bitcoiniin on käydä sitä kauppaa CFD: nä tai sopimusta erotuksesta.