Bollinger Bands Forex -strategiat, Luettelo Bollinger Bands Trading -järjestelmästä

Kuten voidaan havaita, Bollinger-vyöhykkeiden% B-indikaattori tarjoaa samat tiedot kuin tavalliset Bollinger-nauhojen indikaattorit hinnan ja ylä- ja alakaistan välisen eron suhteen. Et välttämättä käytä kaikkia näitä työkaluja, mutta on aina mukavaa, että sinulla on paljon vaihtoehtoja, eikö niin? Jotkut kauppiaat tulkitsevat täydellisen kynttilän sulkemisen kaistojen ulkopuolella kaupankäynnin signaalina siitä, että hinta on ylimyyty (jos kaistan alapuolella) tai liikaa ostettu (jos kaistan yläpuolella). Koska purkautumiskaupasta voi tulla trendin kääntyminen, kauppiaiden olisi harkittava useita tavoitetasoja ja siirrettävä manuaalisesti ylöspäin tai hyödynnettävä loppupysäkkiä. Tässäkään ei ole taikuutta. Aikaisempi suorituskyky ei välttämättä ole osoitus tulevaisuuden suorituksesta.

Tästä nousevasta kuviosta huolimatta SBUX ei koskaan rikkoutunut yläkaistaa tai vastusta.

Jotta volatiliteettikomponentti saadaan - jota Bollinger-taajuusalueet% B ei kaappaa - joudutaan joko luottamaan tavanomaisiin Bollinger-kaistoihin tai käyttämään Bollinger BandWidth -sovellusta. Kirjanpitäjä, kun eBook on kirjoitettu, voit alkaa saada myyntiä täysin automatisoidun prosessin avulla. (5 tai 3 keskihajontaa). Indikaattori ei ole myöskään myöhässä oleva indikaattori, koska se mukautuu aina hintatoimenpiteisiin reaaliajassa ja käyttää volatiliteettia mukautuakseen nykyiseen ympäristöön.

Vastauksena jäljempänä olevaan suosittuun tapaukseen, tämän binaariohjelman setri ei sisällä muutosta binaarisoptioihimme tai kaupan arvoa tai sen arvoa pienessä muodossa millään tärkeällä instrumentilla.

Mahdollisesti Osto-optiot, Kun Volatiliteetti On Alhainen

Härkästrategia noususuuntauksille, 2. Muista, että kun nämä suuntaukset epäonnistuvat, se voi olla väkivaltainen. RSI-indikaattoria käytetään tässä strategiassa nähdäkseen, kuinka valuutta heikkenee tai vahvistuu. Esimerkkejä vääristä markkinaolosuhteista ovat lomat, joissa määrä vähenee, ja FED-ilmoitukset tai muut tärkeät uutiset, joissa voi tapahtua äkillisiä käännöksiä. Katsomme ylempää kaistaa piilotettuna resistenssitasona, joka perustuu äärimmäisen volatiliteetin lukemaan. Ikäluokitus, voit käyttää EasyMineriä kaivamaan Bitcoin-, Litecoin- tai muita kryptovaluuttoja. Käsittelen muita strasseja vähän tarkemmin alla.

Kauppiaat yrittävät myydä korkean volatiliteetin omaavia optioita toivoen, että volatiliteetti vähenee, ja sitten ostaa takaisin samat optiot halvemmalla. Joten tässä Bollinger Bands voi auttaa, koska se supistuu, kun volatiliteetti on alhainen, ja laajenee, kun volatiliteetti on korkea. Koska kaupankäynti on henkilökohtainen matka, olen luonut tämän strategia-/profiilimatriisin auttamaan sinua paljastamaan, mikä toimii sinulle parhaiten. Vanhoina aikoina analysointia ei ollut juurikaan. Work-at-home-puhelinpalveluyritykset, jotka vuokraavat floridassa, kun kaikki lähtevät onnelliseen tuntiin, sinä ja muut etätiimin jäsenet saattavat olla liian kaukana liittyäksesi. Jos annoin sinulle jonkin muun ilmoituksen siitä, että pidän parempana toista signaalia, unohda mitä sanoin aiemmin. Tässä on asia:

Ehdotettu Viittaus

(Tuki ja vastustus) saattavat osoittautua hyödylliseksi, kun elinkeinonharjoittaja päättää ostaa vai myydä vaihtamisen suuntaan. Oman kauppakokemukseni mukaan on harvinaista, että arvopaperi käy kauppaa bändien ulkopuolella. Etsimme merkkejä siitä, että volatiliteetti saattaa olla näkyvissä. Perustuen aikaisempiin teoksiin, kuten Keltner-yhtyeisiin, Bollinger huomasi, että prosenttipohjaiset bändit eivät sopeudu hyvin muuttuviin markkina-asemiin kiinteän luonteensa vuoksi, ja myöhemmässä kehityksessä käytetään muita tapoja muuttaa vastausta, kuten perustaa prosenttimäärät viimeisimpiin ennätyksiin ja matalammat kuin keskiarvot. Toivon, että tämä kaavio tekee asioista hieman selkeämmän sinulle: Kauppiaiden, jotka haluavat käydä kauppaa Bollinger Band® -aloitteiden kanssa, on harkittava seuraavia vaiheita: Sen sijaan, että löydettäisiin noin 95% tiedoista kaistojen sisällä, kuten oletusparametrien kanssa odotettaisiin, jos tiedot normaalisti jaettaisiin, tutkimuksissa on havaittu, että vain noin 88% turvahinnoista (85% -90%) pysyy bändejä. Siirtyminen lähellä Bollinger Bands ® -sarjan ulkopintaa tai sen ulkopuolella osoittaa merkittävää hintojen muutosta - enemmän siitä myöhemmin.

OnlineTradingConcepts.

Mahdollisesti Myytävissä Olevat Vaihtoehdot, Kun Volatiliteetti On Korkea

Bollinger-vyöhykkeiden käyttö 'M' ja 'W' signaaleille näyttää aikaisemmilta indikaattoreilta kuin perinteisistä 'M' ja 'W' kaaviokuvioista tuotetut merkinnät. Tämä pätee erityisesti Bollinger Bands -ryhmiin, joissa eri aikataulujen erilaiset yksinkertaiset liukuvat keskiarvot voivat todella näyttää selkeämmän kuvan siitä, mitä millä tahansa markkinoilla tapahtuu. Kun bändit laajenevat ja alakaistan alapuolella nähdään vahva hintavauhti, tämä on vihje siitä, että laskusuuntaisen puolueen pitäisi silti olla mukana.

On olemassa kahdenlaisia ​​toppeja, joista sinun on tiedettävä: Kaupan lähtökohtaan kiinnitetään niin paljon huomiota, että poistuminen näyttää vain itsestään selvältä, vaikka se onkin tärkein osa. Ja sitten näet sen kapenevan, tämä tunnetaan nimellä The Squeeze, ja useimpien kauppiaiden mielestä se osoittaa tulevaa lisääntyneen volatiliteetin ajanjaksoa. Sinun tulisi alkaa vastaanottaa sähköpostia 7–10 työpäivän sisällä.

Syy näiden pomppien esiintymiseen johtuu siitä, että Bollingerin nauhat toimivat kuten dynaamiset tuki- ja vastustasot. Jos pidentämme ajanjakson 200: aan ja alennamme keskihajonnan vain 1: iin (ts. )Mikä on paras Bollinger Band -strategia? Samoin elinkeinonharjoittaja voi myydä, kun hinta alittaa Bollinger-kaistan alapinnan. Bollinger Band -leveyden osoittimen yhdistäminen Bollinger Bands -laitteisiin on kuin yhdistämällä löytämäsi täydellinen punaviini- ja lihayhdistelmä.

Bollinger-ratasi Ottaminen Seuraavalle Tasolle Ja Sen Jälkeiselle Tasolle (myös Joitain Varovaisuuden Sanoja)

Mitä lähempänä kaistat ovat toisiaan (kapeampia), sitä alhaisempi kyseisen arvopaperin havaittu volatiliteetti on tällä hetkellä. Minulla on tapana yliarvioida asetukset; se mitä teen. Tartu ilmaiseen PDF-strategiaraporttiin, joka sisältää muita hyödyllisiä tietoja. Ottaa yhteyttä, tilin vähimmäismäärää ei ole, ja TD Ameritrade tarjoaa ilmaisen tutkimuksen ja tiedon, josta voi olla apua. Hinta murtaa korkean, muodostaa pitkän varjon ja asettaa meidät keskimääräiseen reversiokauppaan. Lisätietoja tästä Stockchartsin oppaasta. Siksi tämä indikaattori ottaa huomioon epävakauden.

Kuinka käyttää Bollinger Bandsia kaupankäyntistrategiana

Kapeat bändit ovat vain lähempänä hintaa, joten niitä todennäköisesti kosketaan. Bollinger esitteli konseptin ensimmäisen kerran maailmalle Financial News Network -verkostossa vuonna 1983. Aikoina, jolloin vaihtoehdot ovat suhteellisen kalliita, kuten esimerkiksi Wal-Martin yllä olevan kaavion oikealla ja vasemmalla puolella, kun Bollinger-nauhoja laajennettiin merkittävästi, myyntivaihtoehtoja voi olla teräs, kuristus tai rauta-kondor. hyvä vaihtoehtojen strategia. Vuoden 2020 paperissa käytetään Bollinger Bands -sovelluksia vähentämään variaatiota Monte Carlo -simulaatiossa, jota käytettiin Kanadan valtion velkasitoumuksen käyrän ennustamiseen. Hän sai selville, että se kaapsi tehokkaasti noin 95 prosenttia variaatiosta liikkuvan keskiarvon ulkopuolella. Luin Forbesia koskevaa artikkelia, ja se tuo esiin kuusi bitcoin-heilahtelua marraskuusta 2020 maaliskuuhun 2020 saakka.

Trendiviivat on piirretty osoittamaan trendisuunta jäljempänä käsiteltyjen Bollinger Band -ohjeiden perusteella.

Bollinger Bands® -soittimen toistaminen

Luotamme tämän päivän esittelyyn vakioasetuksilla pitääksemme asiat yksinkertaisina. Kun etsit kauan, varmista, että% B on ollut keskipisteen yläpuolella ennen vastusjakson katkeamista. Bollinger-bändien lisäksi on 3 erilaista vaihtoehtoa mahtavan oskillaattorin vaihtoon, mutta käytämme tätä strategiaa seuraavalla tavalla: Se lasketaan summaamalla viimeisen 20 kauden päätöskurssit ja jakamalla sitten tulos 20: lla.

  • Tradesanta on pilviohjelmistotuotteiden kauppapaikka, jonka avulla käyttäjät voivat käydä kauppaa automaattisesti salaustekniikassa.
  • Jos se tapahtuu, se on varoittava merkki peruuttamisesta.

Muut Säädöt Parempien Tulosten Saavuttamiseksi

Indikaattori sisältää vakiona olevan 20 jakson yksinkertaisen liikkuvan keskiarvon, jota voidaan käyttää asettamaan kauppojen tulo- ja lähtökohdat. Rover.com-katsaus: ansaitse rahaa koiran kävelyllä ja lemmikkien isolla, tarjoamme myös aloittelijoille ja edistyneille tapoille oppia ansaitsemaan rahablogistamista kurssilla. Toisaalta, kun kaistojen välinen etäisyys kasvaa, havaitaan markkinoiden volatiliteetin tai hintatoimenpiteiden lisääntyvän. Näyttääkö kaistojen levenemisen kautta havaittu volatiliteetin lisääntyminen hinnan mahdollinen romahtaminen? Nyt kun olemme saaneet perustiedot, siirrymme keskittymisen kuuden parhaan Bollinger Bands -kaupankäyntistrategian päälle.

Bollinger-bändit auttavat arvioimaan kuinka voimakkaasti omaisuuserä nousee (nouseva) ja milloin omaisuuserä voi menettää voimaansa tai kääntyä taaksepäin. Tämänkaltaisia ​​asetuksia ei tapahdu päivittäin, mutta voit todennäköisesti havaita niitä muutaman kerran viikossa, jos tarkastelet 15 minuutin kaaviota. Muut julkaisut, jopa keskimääräiset alarajan pelaajat voivat ansaita 30 000 dollaria vuodessa ilman suuria vaikeuksia. Yksinkertainen mutta voimakas, eikö niin?

Tarkemmin sanottuna RSI ei pysty toiseksi korkeimmalle. Jos olet kirjoittanut tämän kohteen, etkä ole vielä rekisteröitynyt RePEc: hen, suosittelemme, että teet sen täällä. Aseta voittoprosenttisi yhtä suureksi etäisyydeksi, jonka hinta kuljettiin pisteinä pisteiden aikana, kun alamäki kosketti Bollingerin keskimmäistä juovan linjaa. Tämä strategia on yksi suosikeistani, koska se käyttää Bollinger Bands -tuotteita kaaviokuvioiden selventämiseen. Bollinger Band®: n ja MACD: n yhdistelmä ei sovellu aloittelijoille.

Kaupankäyntistrategia #2: Bollinger + MACD

Siinä ei kuitenkaan näytetä tietoja haihtuvuudesta ylemmän ja alakaistan välisen eron merkityksessä. 75% Bitcoinista on parempi kuin HODLing karhumarkkinoiden kautta ja menettää 72. Ostaminen markkinoiden laskiessa on yksi tapa menettää nopeasti.

Tätä strategiaa voidaan käyttää myös erittäin alhaisen volatiliteetin aikoina.

Käytä näitä ideoita parantaaksesi kaupankäyntityyliäsi, riski-palkkio-mieltymyksiäsi ja henkilökohtaisia ​​arvioitasi. Voit ostaa käsin, kun kerros valitsee poistumistasi (tai lyhyitä merkintöjä). Toisaalta vastustustapauksia esiintyy, kun nouseva trendi on ”tiivistynyt” ja todennäköisesti kääntyy alaspäin lähitulevaisuudessa. Pitkät kauppiaat voivat joko päättää poistua kaupasta, kun hinta putoaa 20 MA: iin, tai etsiä alempana olevan Bollinger Band®: n rikkomista poistumissignaalina. Kaistat ovat luonnollisesti paljon leveämpiä. Haluat nähdä, että RSI nousee, tässä tapauksessa kaupan suuntaan. Äskettäisessä Bitcoinin, Ethereumin, Ethereum Classicin ja Binance-kolikon hinta-analyysiartikkelissa käytin Bollinger-nauhoja yhtenä tärkeimmistä indikaattoreistani markkinoiden kehityksen tunnistamisessa. Se on itse asiassa osa Bollinger-bändejä, mutta koska Bollinger-bändit piirretään aina kaavion sijasta kaavion alapuolelle, ei ole loogista paikkaa laittaa tätä indikaattoria laskettaessa kaavaa todellisille bändeille.

Näin tyypillinen Bollinger-puristin toimii.

Kuinka Bollinger Bands toimii?

Toiseksi odota bänditaukoa merkiksi uuden siirron alkamisesta. Tärkeä käsite, joka ymmärretään valuuttakaupassa, on, että hinnat siirtyvät tyypillisesti alhaisen volatiliteetin jaksoilta korkean volatiliteetin jaksoihin ja takaisin. Alla on esimerkki kaksoispohjasta alakaistan ulkopuolella, joka synnyttää automaattisen rallin. Huomaa, kuinka hinta nousee yläkaistan kanssa, kun markkinatrendi on nouseva.

Bollinger Band-esimerkki

Vakiopoikkeamalle käytetään arvoa K = 2 ja samanlaista taaksepäin kuin SMA: n laskelmassa. Tämä on erittäin karkea signaali. Joten mitä sinun pitäisi tehdä? Odottava myyntitapahtuma on tehtävä vasta kun tämä kynttilänjalka sulkeutuu. Jos botillasi ei ole stop-toimintoa, harkitse vaihtoa, joka tekee tai botti, joka toimii, mutta muuten valitse vain paikka, josta poistut sinua vastaan ​​käyvästä kaupasta ja pidät siitä kiinni. Tämä juontaa juurensa nauhojen kiristämiseen, jotka mainitsin edellä. Joten Bollinger Band -asetukset ilmaistaan ​​yleensä Bollingerinä (20, 2). On toinen tapa vaihtaa suuntauksia, ja se on Bollinger Band® "bändeillä" tarkoittaen monikkomuotoa.

10 ja pysähtyi, jos se laski alle 56 dollaria. Yksi ei ole parempi kuin toinen; se on henkilökohtainen valinta, joka perustuu parhaiten käytettyihin strategioihin. Tätä ehdotetaan haastavaksi osto-ajaksi, koska se voisi osoittaa voimakkaasti tulevan hinnannousun. Katso alla oleva kuvakaappaus käyttämällä sekä Bollinger-kaistoja että Bollinger-kaistanleveyttä. Ensinnäkin, jos sinulla ei ole tällä hetkellä botaa, voit luoda ilmaisen tilin cryzenissä. Ennen kuin luet edelleen, muista ymmärtää sekä Bollinger Band®: n että MACD-ilmaisimen perusteet. Jos äänimerkin (20) viiva muuttuu punaiseksi, se on poistumis- tai voittopäästö.

Lopulliset Ajatukset

Taustatesti ei ole sama kuin tuleva testi. Tätä liikkuvaa keskiarvoa seuraa kaksi erillistä viivaa, jotka kuvaavat tyypillisesti kaksi standardipoikkeamaa sen ylä- ja alapuolella. Kun se rikkoi alanauhan, kanta koottiin ja lähestyi jälleen vastusta ja oli ylemmän nauhan yläpuolella. Aseta pysäytyshäviö alemman Bollinger-kaistan alapuolelle. Hr kotona töissä kaikki muut olivat mahdotonta, ongelma vaatii ostamaan.

Kauppiaat, jotka ovat pitkään markkinoilla, saattavat pitää tätä signaalina pankkituloille tai poistua kaupasta.

[5] Kun kaistoilla on vain pieni kaltevuus ja ne kulkevat suunnilleen yhdensuuntaisesti pitkään, hinnan todetaan yleensä värisevän kaistojen välillä kuin kanavalla.

Lisätietoja Bollinger Bands®: stä ja haihtuvuudesta

Se on yksinkertaisesti ylemmän kaistan arvo, josta on vähennetty alemman kaistan arvo. Tosin rehellisesti, lisäsin syyn tähän kohtaan, koska tiesin, että saamme tällaisen tuloksen. Bollinger Bandsin visuaalisen luonteen vuoksi kauppiaan on helppo nähdä, onko hinta noussut kaukana keskimääräisestä arvohinnasta. Nyt takaisin säännöllisesti ajoitettuun ohjelmaan.

Alla oleva Wal-Martin (WMT) kaavio näyttää kaksi tällaista Bollinger Band -katkaisua:

Pääset yksityiskohtaisiin strategioihin minuutissa, mutta katsotaanpa nyt vain esimerkkiä joistakin bändeistä. Seuraavana päivänä euro siirtyi deltaan. Koska volatiliteetti määritetään mittaamalla keskihajonta, se muuttuu omaisuuserän arvon kasvaessa tai laskiessa. Politiikka, se on totta, mutta se on viiden makuuhuoneen talo, joten ei ole kuin hän asuu asuntohuoneessa. Tämä yksinkertainen ja intuitiivinen esitys tarjoaa hyvät lähtökohdat erittäin tehokkaiden kaupankäyntistrategioiden kehittämiselle, joka perustuu viimeaikaiseen hintatoimintaan Bollinger-kaistojen edustamien historiallisten rajojen sisällä. Takaisinotto pitkän kaupan liukuvaan keskiarvoon MACD tekee matalamman korkean, joten palautuskauppaa ei sallita. Kurssin tavoitteena on myös antaa opiskelijoille mahdollisuus analysoida Bollinger-bändien indikaattoreita vähäisinä tunteina, kun markkinat ovat nousussa. On parempi pitää kiinni 20: stä, koska tätä arvoa useimmat kauppiaat käyttävät päätöksentekoonsa.

Harjoittele Bollinger Bands -sovellusten käyttöä simulaattorissa, kunnes sinulla on vankka käsitys niiden toiminnasta. Plussat uskollisuudesta, 95 maksu kauppaa kohti. Yhdessä mielessä ne edustavat indikaattoria ”käännös keskiarvoon”, joka on tarkoitettu osoittamaan, voisiko hinta yliarvioida toiseen suuntaan. Jos kaistanleveys on ennätyksellisen alhainen, sinun tulee pysyä poissa markkinoilta ja varautua mahdollisiin katkoksiin. Huomaat, että se on pakattu aikatestattuihin strategioihin, joista voit hyötyä käydessäsi kauppaa markkinoilla. Lisää tietoa, ehkä he antavat sinun luoda oman virtuaalimaailmasi. On kuitenkin tärkeää mainita, että Bollinger Bands -yhtiöiden kauppa ei rajoitu vain osakeantiin: Joten mitä seuraat? Jos tämä ei riittänyt vakuuttamaan sinua, toinen tauko Bollingerin kaistanleveyden 8 kuukauden heilahduksen yläpuolella oli toinen merkki.

Olen käyttänyt Bollinger-yhtyeitä vuosien varrella monin eri tavoin, ja tulokset ovat olleet positiivisia.

  • Volatiliteetilla on taipumus kiristyä volyymin heikentymisen edessä heti ennen suurta hintakatkoa, ja kauppiaat käyttävät tätä signaalia näiden nopeiden hinnan-, volyymi- ja volatiliteettipiikkien asettamiseen.
  • Toisin kuin muut indikaattorit, kuten RSI jne., Bollinger-kaistat eivät tee mitään lukua, jolla voimme tarkistaa markkinoiden yliostetut tai ylimyydyt olosuhteet.
  • Jos nauhat alkavat muodostaa pienen kaltevuuden ja seuraavat melkein yhdensuuntaista pitkään, hinnan havaitaan yleensä kääntyvän kaistojen välillä ikään kuin kanavalla.

Lähetä Navigointi

Lähes 90% hintatoiminnasta tapahtuu ylemmän ja alemman kaistan välillä. Tämä tarkoittaa, että käytimme 20 päivän yksinkertaista liukuvaa keskiarvoa (SMA) ja 2 vakiopoikkeamaa. Tämä taulukko näyttää päivittäisen kynttilän pomppivan ala-Bollinger-kaistalta. Tavoitteesi on voitto hyvistä kaupoista. Jos sanoit, olet jälleen oikeassa! Keskikaista on liikkuva keskiarvo ja ylempi ja alempi kaista ovat poikkeamia liikkuvasta keskiarvosta. Bollinger Bandsin tarkoituksena on antaa suhteellinen määritelmä markkinoiden korkeille ja matalille hinnoille.

Selvitä, mikä aikataulu toimii parhaiten sinulle.

Suurin virhe, jonka monet Bollinger Band-aloittelijat tekevät, on se, että he myyvät osakekantaa, kun hinta koskettaa ylempää kaistaa, tai ostavat, kun se saavuttaa alemman kaistan. Tätä voidaan tulkita tyypiltään yliostettua signaalia, mikä viittaa siihen, että noususuuntaus on saattanut saavuttaa lyhytaikaisen kypsyyden ja mahdollisesti aloittavan suunnan kääntämiseksi. Sisältää lisätietoja, lisää kaaviokuvia ja monia muita esimerkkejä strategiasta toiminnassa! Toivottavasti olet nauttinut tämän artikkelin lukemisesta. Siksi en voi käsitellä vääryyttä niin harvoin. Ylempi, keskimmäinen ja alempi kaista.

Siinä kaikki on siinä.

Kaupankäyntistrategia #4: Gimmee Bar

Ylempi Bollinger-kaista on johdettu liukuvaan keskiarvoon lisätyn hinnan keskihajontalaskelmasta. Yleensä ne koostuvat kahdesta bändistä. Sinulla on hyvin vähän takaisinottoa päästäksesi trendiin ja jos olet onnekas käymässä bänditrendiä, ole varovainen äkillisissä iskuissa sinua vastaan. Oanda, 03 UTC # 7 Sinulla on oltava hyvä kokemus, jotta voit havaita epäreiluja välittäjän toimia. Kun hinta on epävakaa, bändit laajenevat; kun volatiliteetti on alhainen, kaistat supistuvat. Ensinnäkin, Bollinger-yhtyeiden luoja, John Bollinger itse määritteli sen. Hän on myös keksinyt termin "rationaalinen analyysi" kauppaympäristössä markkinoiden analysointimenetelmänä keskittyen perustavanlaatuisten ja teknisten tekijöiden päällekkäisyyteen. Silloin 50% kaupasta voitiin sulkea. 00-taso RSI-ilmaisimessa ennen aloittamista.

Samoin alakaistan alapuolella esiintyvä kaavion pohja, jota seuraa alakaistan yläpuolella oleva ala, generoi ostosignaalin. Yhdistämme trendi-indikaattorin ja oskillaattorin vahvuuden yhdessä strategiassa, jolla on selkeät säännöt: Matkalla ylöspäin näemme muutaman käänteisen kynttilän kuvion. Hyvä tapa vahvistaa markkinoiden kehitys on yhdistämällä Bollinger-kaistat muihin teknisiin indikaattoreihin, kuten suhteellinen lujuusindeksi (RSI). Tämä kuva osoittaa Bollingerin nauhojen kiristyvän, kun hinta vakiintuu keltaisen kanavan osoittamalla alhaisella volatiliteetilla huhtikuusta nykyiseen. Kuten näette, yksin Bollinger Bands ® voi tarjota paljon tietoa trendivahvuudesta ja härien ja karhun välisestä tasapainosta. Tämä strategia on niille meistä, jotka haluavat kysyä markkinoilta vain vähän.