Korkeasti Maksavat Kotona Tehtävät Työpaikat

Maksut suoritetaan viikoittain Paypalilla. Yleiskopioijat kuuntelevat ääni- ja videotiedostoja ja kirjoittavat sanat joko Word-asiakirjaan tai muuhun kirjoitettuun muotoon. On hyvät mahdollisuudet, että sinulla on jo taitoja, joista yritysten omistajat ovat valmiita maksamaan kunnollisen tuntipalkan. Neljä suurta yritystä tarjoaa nämä roolit.

Kahden kielen puhumisen arvokkaan taiton ansiosta palkka on tyypillisesti korkeampi kuin muillakin lähtötason töillä tällä alueella.

Säännöllisesti rekrytoivia myyntiedustajia ovat LiveOps, American Express, Salesforce. Nykyään se on saatavana YouTubessa ja suurimmassa osassa videosisältöä, joten suljettujen tekstitysten tuotannosta on tullut oma asia. Kampuksilla on satoja, ellei tuhansia opiskelijoita, joilla ei ole kiinnostusta myydä omia oppikirjojaan. Kuinka youtuben kumppaniohjelma toimii, on mahdollista ansaita jopa 75 dollaria tutkimusta kohden. Hinnat vaihtelevat alueittain, mutta voit odottaa ansaitsevan noin 15–30 dollaria 20–30 minuutin kävelymatkan päässä. Yksi e-kirja voi hoitaa vain 100 dollaria tai jopa 1 000 dollaria.

Freelance-kirjoittamisesta voi tulla sinulle kuusinumeroinen työ, jos noudatat Hollyn neuvoja. Löysimme työpaikkoja, kuten ”etäinsinööri”, “Android-insinööri” ja “sovelluskehittäjä”. Heidän joukkue on uskomaton ja erittäin avulias. Kuinka päiväkauppaa alle 25 000 dollarilla, toisaalta futuurimarkkinoilla on ennalta asetetut rajat. 48 tunnin sisällä tiedät onko palkattu vai ei. Wonderista on tullut yksi suosituimmista yrityksistä, joka vastaa kysymyksiin. Katsotaanpa sitten näitä tilastotietoja:

Kun Magic Ears keskittyy vähentämään heikommassa asemassa olevien lasten koulutuskuilua Kiinassa, se yhdistää maailmanlaajuisen luokkahuoneen edullisten 1-4 online-englanninkielisten oppimisohjelmien kautta.

Rover

Ja Gallupin tiedot paljastivat, että vuosina 2020–2020 ainakin jonkin aikaa etätyötä tekevien työntekijöiden osuus nousi 43 prosenttiin työntekijöistä 39 prosentista. Kun minulla oli ensimmäinen poikani vuonna 2020, ei halunnut muuta kuin työskennellä kotoa hänen kanssaan ollessaan. On todella online-työpaikkoja, jotka maksavat sinulle jakaa riippuvuutesi sosiaalisessa mediassa.

Halusimme todella kirjoittaa lopullisen oppaan laillisesta työstä kotona. 108 taputusta, kun käydään kauppaa niin usein kuin minä, suorittaen usein useita kauppoja päivässä, palkkiot alkavat syödä voitosi. Aikataulu on joustava, mutta sinun on sitouduttava 10 tuntiin viikossa, korkeintaan 25 tuntiin. Tutorointituntien lisääminen tai verkko-ohjauksen yhdistäminen toiseen luettelossa olevaan vaihtoehtoon voi auttaa sinua luomaan kokopäiväisen palkan kotona. Verkossa työskenteleminen Amazon MTurkin kanssa tarkoittaa, että sinulla on pääsy laajaan joukkoon lyhyitä tehtäviä.

  • Durst sanoo, että korkeimmin palkatut virtuaaliassistentit työskentelevät kokopäiväisesti ja tarjoavat johtotukipalveluita tai korkeammin palkattuja palveluita, kuten web-suunnittelua, kun taas alhaisimmin palkatut keikat ovat verkkopalveluita, jotka maksavat tunnilla, kun työ on käytettävissä.
  • Mene tänne kirjautumaan kirjoittamaan Verblio tai lue ensin Verblio-arvostelu.
  • Uraa on hienoa, että melkein kaikki teollisuudenalat vaativat ammattimaisesti otettuja valokuvia.
  • Etsitkö kirjailijaa, jolla on 5–7 vuoden kokemus ja joka kiinnostaa vahvasti terveyttä, hyvinvointia, tiedettä, ruokavaliota, liikuntaa, lääketeollisuutta, kansanterveyttä jne.
  • Saatat joutua hakemaan, tarkistamaan kodin paloturvallisuustarkistuksen ja suorittamaan tietyt koulutustunnit ennen kuin voit hoitaa kodissasi olevia lapsia.
  • Voit asettaa oman hinnan, mutta keskimääräinen minuutti on 1 dollari.

Verkkokurssit, Valmennus Ja Konsultointi

Joillakin töillä ja yrityksillä ei tarvitse olla erityisiä taitoja ja koulutusta, kun taas toisilla tarvitaan jonkinlaista koulutusta ja taitoja. Kotisivulta löytyy monia transkriptioita tekeviä yrityksiä, ja Ubiqus on yksi niistä. Tämäntyyppinen haamukirjoittaminen on eräänlaista metroa ja harmaalla alueella, kun kyse on eettisestä kirjoittamisesta, mutta se on ollut olemassa vuosien ajan suosituissa online-treffisivustoissa, kuten Match. Toinen tuottoisa tutorointivaihtoehto on StudyPool, jonka mukaan voit tehdä täällä enemmän kuin muut tutorointisivustot alhaisempien palkkioiden ja palkkioiden vuoksi. Nämä yritykset veloittavat tunnilta... joskus vain 5 dollaria/tunti tai jopa 25 dollaria/tunti. Jonkin verran vaivaa ja sinnikkyyttä, se voi todella rake vakavan tuoton ajan myötä. Tarvittavat työt:

Tässä on asia: Jos kirjaudut kaikkiin tutkimuksiin, voit ansaita jopa 50–250 dollaria kuukaudessa oikealla kohderyhmällä. Voit koota muutaman kirjoitusnäytteen ja alkaa heti hakea työpaikkoja. Siksi on totta, että kilpailu on melko korkea. Työsi freelancer-sisustuskonsulttina on melko sama kuin tavallinen konsultti. Testien suorittaminen kestää yleensä 5–25 minuuttia, ja palkka on keskimäärin 10 dollaria testiä kohti. Tässä on pari muuta paikkaa, joista löydät transkriptioita:

ODesk

Maksut lähetetään suorana talletuksena pankkiisi tai sinulla on mahdollisuus käyttää rahaa Amazoniin. Maksut suoritetaan suorana talletuksena tai PayPalilla, kun tilisi saavuttaa 1 dollarin. Lisäksi palkan saaminen itsellesi tekemästä työstä on parempi kuin päivään meneminen toimistoon, eikö niin? Yhtiö palvelee toimialoja, kuten kuluttajapalveluita, terveydenhuoltoa, vähittäiskauppaa, matkailua ja muuta. Yritykset palkkaavat markkinointitutkimusyrityksiä järjestämään kohderyhmiä, tutkimuksia ja makutestauspaneeleja saadakseen objektiivisia mielipiteitä tuotteistaan ​​ENNEN kuin ne sitoutuvat käyttämään omaisuuksia niiden kehittämiseen tai muuttamiseen. Korkean taajuuden kauppiaat, tämä tarkoittaa, että jos sijoitat saman määrän jokaisessa kaupassa, sinun on voitettava 2 kaikista 3 kaupasta ansaitaksesi hyvää voittoa. Paikallisena matkaoppaana voit saada maksun luomalla räätälöidyn reitin turisteille heidän tarpeidensa perusteella (lapsiystävällinen, luontoretket, rantapysäkki jne.) He vastaanottavat useita hakemuksia ja seurauksena ovat usein hakemusprosessin pidättäminen.

Voit korjata tai poistaa minkä tahansa tai kaikki meille antamasi henkilökohtaiset tiedot milloin tahansa.

Kopioi Kirjoittaminen

Nämä ovat kuitenkin kaikkia online-töitä - mikä tarkoittaa, että tarvitset nopeaa Internet-yhteyttä voidaksesi työskennellä kotoa. He suorittavat taustan tarkistuksen uusille hakijoille, ja tämä maksaa 15 dollaria. Kotiin työskentely on lopulta mahdollista riippumatta siitä, missä olet maailmassa, joten älä menetä toivoa, jos et löydä täydellistä mahdollisuutta heti. Alun perin myimme puhelinkotelomme Etsyllä, mutta voit myydä verkkokauppasi tuotteitasi kaikkialta Amazon Handmadesta messuihin, riippuen siitä, mikä se on. Jos päätät tulla urakoitsijaksi, voit avata LLC: n. Yksi tehtävä on hakukonearvioija, joka vaatii sitoutumista työskentelemään 20 tuntia viikossa. Joten lähtökohtaisesti olet noutamassa tilauksia heidän sovelluksensa kautta, keräämässä asiakkaiden tarvitsemia tavaroita myymälöistä ja toimittamalla ne sitten. Itse asiassa työ- ja yksityiselämän tasapainosta ja joustavuudesta johtuvista tehtävistä on tullut ammattilaisille entistä tärkeämpiä, LinkedInin uuden tutkimuksen mukaan.

  • Kirjailijoiden ja toimittajien ilmoittama keskimääräinen hinta on 30–40 dollaria tunnissa.
  • Mieheni aloitti äskettäin ajamisen Uberiin viikonloppuna ja ansaitsee lisää 400 dollaria vain ajaessasi muutaman tunnin viikonloppuisin.
  • Luomista tarvitsevista verkkosivustoista ei ole koskaan pulaa, joten web-kehittäjille on edelleen kysyntää.

Mitä Ja Mitä Ei Sisällytetä

Yritän pitää tämän luettelon ajan tasalla niille, jotka eivät halua maksaa etukäteen palkkioita aloittaakseen kotityön. Ajoneuvon suojelu, haluat usein hinnanmuutoksia, joiden avulla voit ansaita voittoa nopeasti. Kuinka paljon verkkoopetustyöt maksavat? Jotkut käyttäjät ovat ilmoittaneet ansaitsevansa yli 1200 dollaria kolmen viikon aikana tämän palvelun avulla.

Parhaat Kotona Työskentelevät Verkkosivustot

Laillisten kotona työskentelevien työpaikkojen löytäminen voi kuitenkin olla vaikeaa. Tarvitset lisenssin olla kiinteistönvälittäjä ja vaatimukset vaihtelevat valtiosta toiseen. Suositus: Yhtiö tarjoaa työn ja yksityiselämän tasapainon työntekijöille, joilla on etätyövaihtoehdot. Amazon lab126, jotkin datan sironta voi olla tuotettu useista lähteistä:. Jos ulkopuolinen sponsori, joka ei ole meidän valvontamme, saa tietoja, jotka toimitat meille, ilmoitamme sinulle sinulle, kun keräämme tietoja sinulta. Voit aloittaa yksinkertaisesti täyttämällä hakulomakkeen.

Järjestelmänvalvojan Työpaikat

Etsimme tällä hetkellä online-tukea työhömme kotipaneeliohjelmasta. Olemme tutkineet huolellisesti yhtä työtä kotoa tilaisuudesta toiseen katkaistaksemme kaikki roskat ja huijaukset. Vaikeudestasi saat maksun ja sinun on yleensä säilytettävä ostetut esineet ilmaiseksi. Sinulla tulisi olla rakkaus kieleen ja kyky selittää aiheesi kieliopillisesti oikealla englannilla.

23 500 dollaria on 25. prosenttipiste.

Kuka tahansa yli 18-vuotias, jolla on vahvat mielipiteet asioista tai haluaa napsauttaa erilaisia ​​SurveyMonkeys-tuotteita. Tämä voi sisältää esimerkiksi nimesi, osoitteesi, sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi, sukupuolen ja syntymäajan. Etsitkö tällä hetkellä tapoja ansaita ylimääräistä rahaa kotoa?

Tämä itsenäinen urakoitsija (1099) tilataan myynnistä kaikilla saapuvilla puheluilla.

SEO-konsultti

Jos et halua, että sinuun otetaan yhteyttä ollenkaan, voit jättää ottamatta vastaan ​​viestejä milloin tahansa ilmoittamalla meille osoitteeseen emailoptout @ bonniercorp. Kaksi suosituinta ovat Appen ja Lionbridge. Kun saat lisää asiakkaita ja rakennat mainetta yhteisössäsi erinomaisten tulosten tuottamiseksi, tulosi voivat nopeasti kasvaa. Luo Github-profiili - Vaikka henkilökohtainen verkkosivusto on välttämätöntä; ohjelmoijien ei pidä unohtaa laittaa koodejaan myös Githubiin. Sen sijaan, että lähettäisit malleja verkkosivustoille, jotka myyvät niitä voittoa supistamalla, yritä päästä tuotantoon yritykseksi, jonka voit aloittaa päivätyösi puolella. Mene, Python, AWS, gRPC, MySQL.

Sijoitusaste on 91%, joten se on korkein freelance-teollisuudessa.

Pätevyyden hankkimiseksi sinun on täytynyt asua Yhdysvalloissa viimeiset viisi vuotta, olla ajan tasalla nykyisestä ja historiallisesta liiketoiminnasta, mediasta, sosiaalisesta mediasta, urheilusta, uutisista ja kulttuuriasioista Yhdysvalloissa. Kotitietokoneesi on kyettävä toistamaan äänitiedostoja, ja suurin osa yrityksistä käyttää ilmaiseksi saatavilla olevia transkriptio-ohjelmistoja. Kun tehtävänpyyjä on hyväksynyt työsi, voit pyytää maksua tililläsi vain 1 dollarilla. Yliopisto palkkaa online-ohjaajia ja tiedekuntia työskentelemään kotitoimistostaan. Sikäli kuin valitset suojatun yhteystavan tai selaimesi tukee näitä toimintoja, kaikki toimittamasi luottokorttitilisi tiedot lähetetään suojatun salaustekniikan kautta. Jotkut ihmiset toimivat jälleenmyyjinä, kun he ostavat tavaroita telakoiden myynnissä, ostavat puhdistustarvikkeita vähittäismyymälöissä tai tekevät yksityisiä kauppoja jakelijoiden kanssa ja myyvät niitä sitten verkossa. Monet yritykset tarjoavat nyt tämän työn sinun kaltaisten ihmisten saataville sohvallasi mukavasti.

Mitä enemmän kiirehdit tämän työn kanssa, sitä enemmän voit ansaita.

Vaikka sivutyöt eivät maksa sinulle yhtä paljon kuin asianmukainen kotona tehtävä työ, ne antavat sinulle tarvittavan kokemuksen työskennellä kotoa. Voit työskennellä LiveWorldin asiakaspalveluna. Tiimin jäsenenä suoritat erilaisia ​​töitä, kuten online-tietojen syöttämistä, vastauksia sähköpostiin, arvosteluita, tutkimuksia ja muita online-projekteja. He viettävät myös enemmän aikaa kuin koskaan työskentelevät kotoa. Joten vaikka saatat ansaita 1 dollaria.

Sinun on pohdittava, minkä ikäisen tai minkä englanninkielisen tason haluat opettaa muille kuin äidinkielenään puhuville.

Vuokra-isäntä

Kokopäiväiset työntekijät saavat etuja, kuten voimanottovoiman ja työntekijäalennuksia. Usein kysytyt kysymykset, - Pankkisi saattaa selvittää mistä rahasi tulevat. Rob rawson, equivity on toinen yritys, joka tarjoaa virtuaaliassistenttipalveluita. Sinun tulee olla ammattitaitoinen ja positiivinen, ja sillä on oltava myös korkea motivaatio ja kyky työskennellä itsenäisesti työssäsi. Suunnitellaanpa sitten häät, syntymäpäiväjuhlia tai yritystapahtumia, ihmiset etsivät järjestäytyneitä henkilöitä tekemään suurimman osan tapahtuman suunnittelusta heille.

Hakijoilla on oltava kandidaatin tutkinto ja vähintään viiden vuoden kokemus toimeenpanevaksi assistentiksi, projektipäälliköksi tai vastaavaksi rooliksi. Ja olkaamme rehellisiä, myös pääsykustannukset ovat vähäiset. Ja ohjaamon kanssa olet liiketoimintaa itse, ei itse. Voit tehdä riittävän hyvin kouluttamalla itseäsi kotona ottamalla uskottavia verkkokursseja. Työtä on saatavana sekä kokopäiväisesti että osa-aikaisesti kaikkialla Yhdysvalloissa. Osallistu pilkkoavaan tuomaristoon; saat 20 dollaria. Kokopäiväinen, 14 dollaria tunnissa.

Jos osaat 3D-animaatioita, tämä voi kasvaa melko nopeasti ja antaa sinulle huomattavat kuukausitulot. Tämä yritys palkkaa chat-edustajat toimimaan verkossa vuorovaikutuksessa asiakkaiden kanssa. Jos et ole perehtynyt yrityksen alaan, sinun on ymmärrettävä sen hyvät puolet.

Työskentele Kotona -työtä Sisäiselle Yrittäjällesi

Sinun on oltava erityisen varovainen etsiessäsi kotona töitä Amazonista. Jokaisella kirjoitustyypillä on haittoja ja haittoja, ja on myös paljon eroja kuinka paljon rahaa voit ansaita kullakin kentällä. Kokemuksestasi riippuen voit ansaita jopa 1 000 dollaria kuukaudessa/asiakas. 8 miljoonaa - 3. Lopulta voit tulla yrityksen yhteisomistajaksi. Tiedän, että bloggaajat ansaitsevat 2 000–100 000 dollaria + kuukaudessa (ja olen yksi heistä) Miten pääsen alkuun?

Monet sosiaalisen median johtajat tarjoavat paketteja, joissa on vahvistettu kuukausimaksu. Ole ensimmäinen video, vakavasti, mene pelaamaan golfia tai jotain, älä istu siellä ja ajattele kauppaasi sen jälkeen, kun olet tullut siihen, lakkaa ajattelemasta hetkeksi ja saatat vain ansaita rahaa markkinoilla. Maksa laillisesta kopioinnista on 0 dollaria. Löydä kaikki Monsterin etämarkkinatutkimuksen johtajan työt.

Voimme siirtää arkaluontoiset henkilötietosi muihin Bonnier-toimistoihin sisäistä hallintoa ja hallinnollisia tarkoituksia varten. Luomalla lyhyitä animoituja logoja, bannereita ja videoita voi ansaita sinulle 50–500 dollaria pop. Kommentoi tätä viestiä, se on miljoonan dollarin kysymys, ja siellä on todennäköisesti paljon vastauksia, jotka voit antaa itsellesi. Aloita blogin blogin kirjoittamisen pitäisi olla ykkösluettelo tässä luettelossa, koska se on mitä teen ja rakastan sitä, mutta ymmärrän, että se ei ole kaikille. Rajoitettu verkkosivusto ei ole tyypillinen blogisi, ja tuoretta sisältöä lisätään viikoittain. Työskentelet suoraan kotoasi ja valitset asiakkaasi.

Tämä on valtava punainen lippu.

Oman Blogin Perustaminen

Rekrytoijat etsivät Monsteria joka päivä ja haluavat täyttää huipputyöt - myös kotona työskentelymahdollisuudet - pätevillä ehdokkailla, kuten sinäkin. Vaikka jotkut digitaaliset markkinoijat voivat tehdä sekä Facebook- että Google-mainoksia, useimmat mieluummin erikoistuvat yhteen. Toinen vaihtoehto on tarjota kotona toimivia lemmikkien hoitopalveluja. Sinun ei tarvitse olla tietokoneohjelmoija tai verkkosivuston kehittäjä voidaksesi olla menestyjä testaajana. Transkriptio on erinomainen vaihtoehto, jos olet aloittelija, joka etsii kokemattomia töitä.

Vaikka konsultin keskipalkka on noin 90 000 dollaria, monet ansaitsevat paljon enemmän - etenkin ne, joilla on taidot suosituilla aloilla, kuten tekniikka.

Sinulla on yleensä oltava vakaa Internet-yhteys ja verkkokamera, koska keskustelet usein videosi kanssa opiskelijan kanssa. Ihmiset tarvitsevat notaarin edustajia kaikenlaisille tärkeille juridisille asiakirjoille, kaikkeen kiinteistöistä yrityssopimuksiin. Verkko-ohjaajat voivat usein valita omat tunninsa, mikä voi sallia suuren joustavuuden. Freelancereina voit viedä kameran ja kannettavan tietokoneen mistä tahansa ja silti pystyä tuottamaan upeita töitä.

Bloggaaminen

Hyvin toteutetun SEO avulla, kun sivustosi sijoittuu Googlen sivulle 1 muutamilla hakutermeillä, monilla muilla sivuilla on taipumus seurata esimerkkiä. Tässä on kaksi alaa, joihin voitte mennä: Hääsuunnittelijat käsittelevät kukkakauppiaita, kirkkoja, vastaanottohalleja, limusiinin kuljettajia, bändejä, DJ: tä ja melkein kaikkia muita hääihin osallistuvia. Asiakkaasi rakastavat eksklusiivisia ja edullisia Touchstone Crystal -korujamme - joita tarjoavat vain riippumattomat Touchstone Crystal Consultants -yritykset. Joillakin VA: lla on kolme tai viisi asiakasta ja ne voivat ansaita kuusi lukua ponnisteluistaan. Kuten yllä, asioita myyvän yrityksen perustaminen ei ole helppoa, mutta hieno työ kotona.

Voit työskennellä mukavasti kotona vuokrayrityksen tarkastajana. Mitä kaikilla niillä urheilulajeilla on yhteistä? Nämä ovat yrityksiä, jotka haluavat etätyöntekijöitä eivätkä pelkää vähän taustamelua. Jos olet perehtynyt ohjelmistoihin ja tietokoneisiin, jotka voivat olla vielä enemmän etu. Toinen työ kotona asiakaspalveluna massiivisen yrityksen kanssa.

Graafinen Ja Web-suunnittelija

Ja voit auttaa vastaamaan kaikkiin mahdollisiin kysymyksiin. Nautitko työskentelystä lasten kanssa? Kuten asiakaspalveluagentitkin, myös teknisen tuen asiantuntijat keskittyvät vastaamaan asiakaskysymyksiin ja ratkaisemaan heidän ongelmansa. 9 asiaa, jotka kuka tahansa voi saada ilmaiseksi amazonilla. Arvioitu koko, {displaystyle Phi (x) = {frac {1} {sqrt {2pi}}} int _ {- infty} ^ {x} e ^ {- z ^ {2} / 2} dz. Voit ansaita yli 48 000 dollaria tällä työllä, etkä tarvitse kandidaatin tutkintoa. Userfeel - Tämä yritys maksaa noin 10 dollaria testiä kohti.

Sutherland CloudSource

Durst ehdottaa, että tarkkaillaan näitä "todellisen" kotoa työllisyyden positiivisia indikaattoreita: Se voi olla valokuvan elementtien merkitseminen, tietojen syöttäminen, jonkin hinnan tarkistaminen, tiedon löytäminen jne. BabyQuip, johtava kansallinen vauvojen vuokrausmarkkina lähes 300 markkinoilla Pohjois-Amerikassa, etsii uusia, riippumattomia laatua tarjoavia perustamaan oman vauvan tarvikkeiden vuokrausyrityksen tänään. Pudotuskuljetuspalvelut, kuten Printful, hoitavat kaikki painot, pakkaukset, tuotemerkit ja jopa lähettämisen omassa paikassa. Tunnen henkilökohtaisesti kymmeniä ihmisiä, jotka tekevät yli kuusi lukua vuodessa blogistaan, mukaan lukien oma perheeni. Appen palkkaa sosiaalisen median arvioijat selaamaan sosiaalisia sivustoja ja antamaan palautetta uutissyötteistä, mainoksista ja hakutuloksista osuvuuden varmistamiseksi.