21 Aitoa kotona tehtävää työtä, jotka maksavat viikoittain

Tämä uusi (mutta nopeasti kasvava) sivusto on Skillcrush-unelma. Verkottuminen on edelleen tärkein tapa löytää työ, ja se toimii. Se on loistava peruste kaikille haluttaville bloggaajille! Henkilökohtaisesti olen ollut osa maksettuja verkkotutkimuspaneeleja vuoden 2020 alusta lähtien ja nähnyt sekä hyviä että pahoja, joita kyselyalalla on tarjolla. BLS ennustaa 7 prosentin kasvua tällä alalla. Etsi sivustoja, jotka ovat erikoistuneet kotona työskentelyyn. Nämä työt saattavat edellyttää, että omistat kannettavan tietokoneen, sinulla on Internet-palvelu ja muut materiaalit (kuten kuulokemikrofoni), jos aiot puhua puhelimessa. Terveys, myyn myös muilla alustoilla, kuten Jvzoo. Asurion on johtava matkapuhelimien, kulutuselektroniikan ja kodinkoneiden laitevakuutus- ja takuupalvelujen tarjoaja.

Oikoluku ja muokkaaminen: Onko se liian hyvä olla totta? Se tarjoaa maisterin tutkinnot, kandidaatin tutkinnot ja todistukset. Valittavissa on laaja valikoima rooleja, kuten Account Manager, Pre Sales System Engineer ja Data Center Sales Manager. Sinun on osallistuttava kotiin työskentelevään koulutukseen, jotta voit saada Applen tarjoamia etuja. Glassdoor-sivuston ihmiset kertovat ansaitsevansa 16–21 dollaria tunnissa ESL-opettajana italiassa.

Tarjoa rauta ystävien ja perheen vaatteita ilmaiseksi vastineeksi suosituksista.

Voit tarjota aamupäivähoitopalveluita, joiden avulla lapset voivat valmistautua kouluun, pitää niitä silmällä, kun vanhemmat lähtevät töihin, tai huolehtia vanhemmuuden tehtävistä, kun äiti tai isä hoitaa asioita. He ansaitsivat viime vuonna yli 130 000 dollaria, joten heidän kurssinsa kannattaa ehdottomasti tarkistaa, onko flipping oikea sinulle. Se tarjoaa palveluita ympäri maailmaa ja toimii jakelukeskuksissa 24 maassa. Jokainen työluettelo on turvatarkistettu sen varmistamiseksi, että se on oikeutettu. Aiempiin avajaisiin on osallistunut myyntiedustaja ja kenttähaastattelija. Kysy työnantajalta, onko se mahdollista, edes osa-aikaisesti. Todellinen etu on, että voit työskennellä useiden työnantajien kanssa kerrallaan. Valitse viisaasti, mikä on yrityksen nimi? Mikä tahansa voi olla syysi kotona pysymiseen, on mahdollista, että työskentelet ja ansaitset hyvät tulot huolehtimalla lapsistasi.

Jos olet kiinnostunut tutkimaan lisää, tutustu yritysoppaaseemme, joka tuo esille joitakin parhaimmista yrityksistä kotona työskentelyyn, osa-aikaiseen ja joustavaan työhön! Saat asettaa omat hinnat oppitunneille. Tämän sivuston avulla voit muodostaa yhteyden oppituntia tarvitseviin oppilaisiin ja tehdä opetuksia suoraan kotitietokoneeltasi. Koulutus järjestetään yleensä ja sinun on hyväksyttävä sovittu aikataulu, mutta voit odottaa erilaisia ​​vuoroja, joista valita, etenkin jos yritys on avoinna ympäri vuorokauden. Osittaiset ja täysin etätyöt löytyvät Philipsistä.

Lisäksi freelancerina työpaikkojen saaminen ei ole vaikeampaa kuin normaalin työn saaminen. Tarvitset vähintään kandidaatin tutkinnon, ja hakemus tapahtuu VIKID-verkkosivuston kautta. Concentrix perustuu Freemontissa, Kaliforniassa ja perustettiin vuonna 1983, ja sillä on 90 000 työntekijää ympäri maailmaa. Sinun tehtäväsi on kerätä tietoja huoneistoista tietokantatietueille ympäri maata. Nämä online-työpaikat ovat kaikki hyviä mahdollisuuksia työskennellä kotoa, yleensä osa-aikaisesti aloittaakseen. Rekisteröidy täällä ja saat 5 dollarin bonuksesi heti.

Voit liittyä Resume Writers -yhtiön kaltaiseen yritykseen, jotta voit ohittaa markkinoinnin ja siirtyä suoraan kirjoittamiseen tai markkinoida omaa kirjoituspalveluasi Fiverrin kaltaisella alustalla.

Liity Tai Uusi Tänään!

Voit maksaa kotona verkkosivustojen ja älypuhelinsovellusten testaamiseen. Yhtiö palkkaa yli 100 000 työntekijää ympäri maailmaa. Nämä voivat olla loistava tapa vähentää jouluostoksiesi kustannuksia. TeleTech on kotona toimivan asiakaspalvelun edustaja. 9 miljoonaa vuosina 2020 - 2020, kasvua 115 prosenttia, ja määrä jatkaa kasvuaan. Se on kasvanut myös yhdeksi suurimmista virastoista, ja palvelua käyttää lähes 500 000 työntekijää maailmanlaajuisesti. Monet ihmiset eivät pidä hankaluuksista joutua myymään omia tavaroitaan, joten hyväksyy mielellään jonkun tarjouksen tehdä kovaa työtä heidän puolestaan.

Tietysti myös opettajat, kirjailijat, kehittäjät, analyytikot, myyjät, sairaanhoitajat, kirjanpitäjät ja ohjelmajohtajat ovat edelleen erittäin kysyttyjä. On ymmärrettävää, että monien mielestä tällainen järjestely on houkutteleva ja etsivät mahdollisuuksia työskennellä kotoa. Jos tämä kuulostaa sinulta, sinun kannattaa tarkistaa kymmenen yritystä, jotka tarjoavat kotona työpaikkoja sairausvakuutuksella. Online-tilassa on kymmeniä tietojen syöttötyöpaikkoja. Verkossa on työvoimalautakuntia ja työllisyyshakukoneiden verkkosivustoja, jotka lähettävät avoimia paikkoja transkriptionistille. Tämän työn toinen etu on se, että voit myydä valokuvia eri alustoilla (vain harvat yritykset sallivat sen). 1-888-TYPE-IT-UP on yksi parhaimmista transkriptioyrityksistä, koska se on yksi eniten maksevista.

Yritykset etsivät jatkuvasti beetatestaajia uusien tuotteiden tai palveluiden kokeilemiseksi. Peruspalkka alkaa 9 dollarista tunnissa ja mahdollisuus saada palkankorotus 30 päivän kuluttua. Voit aloittaa NCP: n täällä. Työpaikat ovat ihmisille, jotka asuvat muun muassa Washingtonissa, Texasissa, Arkansasissa, Maineessa ja Georgiassa. Sinulla on oltava vieraan kielen opettajan pätevyys työskennellä verkkosivuston kanssa.

  • Mitä voit tehdä, on koota lapset naapurustostasi ja alkaa opettaa heitä erissä.
  • Sinulle maksetaan kuukausittain kopiointiriviltä.
  • Hae tuhansista IT-hankkeista, jotka ovat etää ja lähes aina tekevät sopimuksia.
  • On tärkeää, että olet suorittanut lääketieteellisen transkription kurssin.
  • Tarvitset konekirjoitusnopeuden vähintään 60wpm.
  • On hyvä idea tehdä sopimus jokaiselle asiakkaalle, jolla työskentelet, ongelmien välttämiseksi.

Tässä On Yli 15 Online-työpaikkaa Ilman Sijoitusta, Jonka Voit Aloittaa Tänään

Älä ole ujo, kerskaa itseäsi! Äänen ja videon suosion nousun vuoksi transkriptionistit löytävät työtä monin eri tavoin. Tulet saapuneesi loisteputkivalaistuihin valopilloihin, joissa työskentelet, missä yksi monista esimiehistasi käskee työskentelemään lounaan kautta korjaamaan pieni ongelma, joka ei ollut sinun syytäsi.

Asia on, kotona tehtävät työpaikat eivät ole enää epätavallisia. Riippumatta siitä, osaatko karikatyyrejä tai suunnittelet ainutlaatuisia sarjakuvahahmoja, siellä on erityinen markkinarako, jonka voit valita piirustusyrityksellesi. Nial fuller voitti miljoonan dollarin kauppiaskilpailun, valuuttapari on trendi, kun se nousee tai laskee pidemmän ajanjakson ajan. Ansaita rahaa, emme yritä ajaa kaikkea. Luettelo perustui tietoihin, jotka on kerätty viime vuoden aikana yli 30 000 yrityksen työhistoriasta.

Kiitos Sanan Levittämisestä!

Jos olet etsinyt laillista osa-aikatyötä kotitöistä, nyt on hyvä aika olla markkinoilla. Näin ansaitsemme rahaa. Vain muutama päivä sitten kotona työskentelemiseen erikoistunut FlexJobs-verkkosivusto julkaisi vuosittaisen luettelonsa 100 parhaasta etätyöyrityksestä vuonna 2020. Asiakkaiden joukossa on monia johtavia tuotemerkkejä. Alla oleviin mahdollisuuksiin liittyy käynnistyskustannuksia, mutta halusin sisällyttää ne tulevaisuuden harkinnan kannalta. Verkko-ohjauksen avulla vanhemmat voivat helposti saada apua lapsilleen joustavammalla tavalla kuin perinteinen ohjaus on sallinut.

Voit ansaita rahaa bloggaajana Google Adsensestä tai tytäryhtiömarkkinoijana Amazonille, Clickbankille jne. Sivun osiot:, algoritminen kauppajärjestelmä voidaan kuitenkin jakaa kolmeen osaan:. Lääketieteelliset transkriptionistit työskentelevät kotoa ja kopioivat tallennettuja lääketieteellisiä saneluja, jotka lääkärit ovat tehneet tuhansien mailien päässä. Esimerkkejä Appen-nimikkeistä: Ansaitse noin 10 dollaria jokaisesta 10 sekunnin äänitehosteista. Jos olet melko hyvä, tämä voi lisätä nopeasti riittävät kuukausitulot. 5 dollarin ilmoittautumisbonus. Kuinka vaihtaa valuuttasuuntauksia - kattava opas, 6560 vastusalue. TeleReach on yritys, joka tarjoaa lukuisia palveluita, kuten tiedonkeruu, tapaamisasetukset, lyijyn luominen, liiketoiminnan kehittäminen. Tarvitset hyvän Internet-yhteyden, puhelinlinjan, verkkosivuston, tulostimen ja maailman tietämyksen. Muun kielen kuin äidinkielenään puhuneet ihmiset etsivät ihmisiä auttamaan käyttämään keskustelutaitojaan, joten olisi hyvä, että jokaiselle ”oppitunnille” suunnitellaan suunnitelma ja tapa testata ja tallentaa tuloksia palautteen antamiseksi.

Voit ansaita jopa 20–30 dollaria tunnissa oikolukuun ja sisällön muokkaamiseen. Jos olet nopea ja tarkka konekirjoittaja, tämä on yritys, josta löydät helpon tietojen syöttötyön kotona. Suunnittelualat Matematiikan tietotekniikan tiede, historian kielet ja paljon muuta. Virtuaaliassistenttityöt sopivat niille, joilla on hyvä johtamistaito ja jotka työskentelevät johdonmukaisesti. Palkkaa ei ole lueteltu, mutta se riippuu sanamäärästä ja läpimenoajasta.

Napsauta vain “Näytä nykyiset aukot” nähdäksesi käytettävissä olevat työt ja kirjoita sitten termi “etä” avainsanakenttään suodattaaksesi tulokset.

  • Jos suoritat koulutuksen matkainstituutin kaltaisen ohjelman kautta, opit lisää taitoja, jotka voivat auttaa sinua palvelemaan asiakkaita paremmin.
  • CrowdSource - Hanki palkka, kun online-tehtävät, kuten kirjoittaminen, transkriptio ja kuvan merkitseminen, on suoritettu loppuun.

Work at Home Writer Jobs

Yritykset tarvitsevat palautetta verkkosivustojensa käyttökokemuksesta, ja he maksavat sinulle sen saamisesta. Suurin osa tarvitsemistasi laitteista on toimitettu, vaikka tarvitset maajohdon ja hiljaisen työtilan. Oikeudellinen, päivinä, kun ei ole uutisia tai ei ole aukkoja, aikaisin aamulla päiväkauppiaat näkevät markkinoiden yleisen suunnan. Aivan kuten lääketieteelliset transkriptionistit, työterveyden koodaus vaatii myös tiettyjä taitoja ja jonkin verran aiempaa työkokemusta. Tarvitset myös erinomaisia ​​englannin kielen ja kieliopin taitoja. Viimeinkin, jos haluat alkaa ansaita rahaa verkossa, etätyöskentely Flexjobs-ohjelmalla on ensimmäinen valinta. Voisit suorittaa satoja tutkimuksia vain saadaksesi muutama ylimääräinen dollari.

Monsterin yritysoppaista löytyy niin monia tapoja selvittää, millainen yritys on (tai jos sitä jopa on), tai voit tutustua yrityksen verkkosivuihin tai sosiaalisen median läsnäoloon. Foorumiviestissä kuitenkin yksi henkilö ilmoittaa maksavansa puoli senttiä sanasta. Lahjoitusten tuki, itse ohjelmisto on täysin ilmainen. Viehättävä alitunniste “Office not required” ja sen takana olevan 37Signals-tuotemerkin välimuisti tarjoavat tällä sivustolla varmasti etämahdollisuuksia joillekin kuumimmista teknologiayrityksistä. Ne, joilla on laaja kokemus ohjelmistokehityksestä, voivat siirtyä laadunvarmistustestaukseen.

Ikäryhmästä riippumatta, olipa kyse sitten sukupolvesta X tai vuosituhansista, molemmat näistä väestöryhmistä rakastavat yhtä lailla blogia. Voit etsiä työpaikkatauluja, kuten ZipRecruiter ja Itse nähdäksesi, kuka palkkaa. Työhön sisältyy laskutuskyselyjen hallinta, asiakastilien käsittely ja tilauksien käsittely. Yleensä ohjaajat eivät tarvitse opettajan pätevyyttä päästäkseen työhön, mutta lisensoitujen opettajien hinnat voivat nousta. Vaikka monet opiskelevat verkkosivujen suunnittelua jonkinlaista yliopisto-kurssilla, jotkut ihmiset ovat itseopiskelevia, oppivat usein yksinkertaisilla kokeiluilla ja virheillä. Yhdelle se on erinomainen paikka saada kunnollinen valotus, mikä voi johtaa lisää asiakkaiden pussittamiseen.

Suositut Postaukset

Sosiaalisen median johtajat ansaitsevat yleensä saman verran kuin virtuaaliassistentti, ja tuntihinnat ovat 15–75 dollaria melko yleisiä. Hyviä käytettyjen tuotteiden myyntipaikkoja ovat eBay, Craigslist ja Facebook Yard Sales. Aktiivinen PayPal-tili (maksujen vastaanottamiseksi). Ansaintamahdollisuudet ja työmahdollisuudet ovat kuitenkin todella hyvät.

Vielä tuottavampi asema toimii hallinnollisena avustajana, jossa sinulla on enemmän vastuuta, mutta et välttämättä toimi niin kuin rahapuhelut.

Mene Töihin

Sen sijaan, että työskentelisit vain yhdelle työnantajalle, voit työskennellä useammalle. On niin monia syitä, miksi Github-profiilisi rakentaminen on välttämätöntä. Hyvin ruokitut freelance-kirjoittajat pysyvät "sisältötilojen" ja tarjoussivustojen ulkopuolella, missä kilpailet satojen muiden kirjoittajien kanssa samoista hankkeista ja saat keikan, jos lainaat itsesi tarpeeksi. Jos sinulla on yksityiskohtia silmällä, kokeile oikolukua. Jos haluat tulla aikakauslehden kirjoittajaksi, ehdotan, että ostat kopion Writer's Marketista.

Equivity on toinen yritys, joka tarjoaa virtuaaliassistenttipalveluita. Kirjoitat arvosteluja elokuvalle, uudelle ravintoallesi, jossa olet juuri käynyt, tai hotellille/lomakohteelle, jossa yöpyit tai uudelle verkkosivustolle jne. Enterprise työllistää virtuaalisen puhelinkeskuksen varausagentteja ottaen saapuvat puhelut asiakaskyselyihin ja varauksiin. Ihmiset mainitsivat, lisäksi Duniter lisää pyörimissäännön, eli jäsen ei voi hallita lohkoketjua yksin. DionData Solutions on tiedonhallintapalvelutoimisto. Käytä freelance-verkkosivustoja, kuten UpWork, löytääksesi asiakkaita, suunnittelemaan logoja 99designs-yrityksille, joukkojoukot, designcrowd (erittäin suuri kilpailu) tai isännöi luokkaa Skillshare-sivustolla.

Enemmän kuin todennäköistä, vaistoksesi ovat oikein. Ole yleensä varovainen viestien tiettyjen avainsanojen suhteen. Leapforce palkkaa kotona riippumattomia edustajia arvioimaan Googlessa suorittamiensa hakujen laatua. Alan hyväksymää koulutusta ja sertifiointikursseja tarjoavan CareerStepin mukaan lääketieteellisten kooderien keskimääräiset palkat alkavat 50 000 dollaria + vuodessa, ja työpaikkojen ennustetaan kasvavan yli 10 prosenttia seuraavien 10 vuoden aikana. Kaikissa tehtävissä vaaditaan vahvaa kirjallista ja suullista viestintätaidoa. Ongelmana on, että "lailliset mahdollisuudet ovat usein peittämässä näkyvyyttä paljon huijausten ja" rikastu nopeasti "-järjestelmien rinnalla", Taylor selittää. Jos hyväksyt jonkin näistä alustoista, saat enintään 30 dollaria tunnissa. Suorita rekisteröintiprosessi tänään ja testaa onneasi!

Online Moderaattorit

Upea uutinen on, että sinulla on TON vaihtoehtoja löytääksesi työ mistä tahansa. Yleinen vaaravaroitus!, rSI: llä on laskusuuntausten aikana erilaisia ​​taipumuksia kuin nousutrendien aikana. Tämän tyyppinen työ voi olla hyödyksi organisaatioille monin tavoin, kuten: Käytä seuraavaa testiä esikatsellaksesi kaikki kotona tehdyt työt: Rakastatko käymistä kirpputoreilla, autotallimyynnissä ja selaamassa säästökauppoja?

Varoitusmerkkien tuntemus on tärkeää, mutta muista, että FlexJobsin sisäinen asiantuntijatiimi vetäytyy huolellisesti aukkojen läpi, jotta sinun ei tarvitse tehdä sitä.

Oikeiden Kotona Töiden Löytäminen

Koska työttömyys on niin suuri ongelma Intiassa, monet koulutetut nuoret siirtyvät online-työpaikkoihin ansaitakseen elantonsa. Globalisaation edistyessä todistamme tällä hetkellä yritysten lisääntymistä ulkoistamalla digitaalisen markkinoinnin toiminnot - et tarvitse sinun kandidaatin tutkintoa, korkeakoulututkintoa (tai edes lukion tutkintotodistusta tässä asiassa) freelansoidessasi. Täällä voit olla yhteydessä tuhansiin potentiaalisiin asiakkaisiin, jotka etsivät tarkkaa tarjoamaasi palvelua.

Transkriptionistit, joita kutsutaan myös transkriptoreiksi, kuuntelevat ääntä ja transkriptoivat sitten kuulemansa. Leapforce ja Lionbridge. Lisää tulojasi, menestyvä kirjailija alkaa oikean markkinaraon valitsemisesta. Jos et ole vielä suuri kirjailija, älä huoli. Voit rekisteröityä täällä ja nähdä, mitä mahdollisuuksia on tarjolla alueellasi. Voitko ansaita rahaa shakin pelaamisessa verkossa?, siksi aika on paljon arvokkaampi kuin raha. Haluatko jakaa hyvin hoidetun salaisuutenne siitä, kuinka siirtyä suositun vaikean tason ohi Dark Souls 3: lla? Bloggaajat, klubit, organisaatiot ja muut tarvitsevat myös verkkosivustoja.

Sinun on myös voitava kirjoittaa vähintään 30 sanaa minuutissa. Tarvitset referenssin joko konsulttilta tai aikaisemmalta linjanjohtajalta. Suosittelen Bluehostia, ja he ovat auttaneet minua valtavasti blogin skaalaamisessa. Viime vuosina tapahtuneen räjähtäneen verkkosisällön ansiosta se on erittäin vaativa työ. Sinulla on oltava vähintään vuoden kokemus tekstinkäsittelystä ja tekstinkäsittelystä toimistoympäristössä, ja hänellä on oltava myös erityinen kokemus muodollisten kirjeiden, muistioiden ja raporttien luomisesta. Tämä verkkosivusto yhdistää sinut kaikkiin korkeapalkkaisiin tutkimussivustoihin. Sinulle maksetaan testata sekä digitaalisia että fyysisiä tuotteita. Tämä työ voidaan nopeuttaa.

Työskentele kotona Opeta englantia (ja muita kieliä) verkossa

Tulet myös mielellään tietämään, että vaikuttajilla on suuri kysyntä nykyään. Online-neuvonta on aivan kuten perinteinen neuvonta, paitsi että potilaasi ei tarvitse käydä toimistossa. Kasvaessani ajattelin, että “aikuisena oleminen” näyttää tältä: Jos sinulla on hyvät kirjoitustaidot, voit ansaita vakavaa rahaa kirjoittamalla lehtiä.

Parhaat mahdollisuudet tällä alalla tulevat verkottumisesta ja sävelkorkeudesta yrityksille suoraan. Tämän päivän kuuma, tämä auttaa sinua näkemään, mitkä forex-robotit toimivat parhaiten rahallisen voiton suhteen. Edellyttäen, että voit siirtää asiakirjan tarkoituksen tarkasti toiselle kielelle; täältä löytyy runsaasti työllistymismahdollisuuksia. DoorDash - Lue DoorDash-arvostelu - Hanki palkka noutaaksesi ruokailutilauksia useilta ravintoloilta, jotka käyttävät DoorDash-palvelua, ja toimittaa sen tilaamillesi ihmisille. Yhdistämällä pisteet ymmärsimme, että kun olemme sitoutuneet erikoistumaan kasvavalle markkinointiympäristölle, meidän on todellakin aloitettava kääntämällä asiakkaita pois. Ibotta sallii sinun saada rahaa takaisin ostamillesi esineille muutenkin. Ne, joilla on lakikoulutus tai joilla on kokemusta lakimiesammattista, löytäisivät kodin mistä tahansa näistä kymmenestä verkkosivustosta, jotka tarjoavat laillista kirjoitustyötä.

Tässä on vinkkejä aloittamiseen: