15 Ilmaista Sovellusta, Jotka Maksavat Sinun Katsella Videoita Puhelimestasi

Kun käytät Perkkiä. Jos olet usein web-surffaaja, olet ehkä kuullut verkkosivustoista, jotka maksavat sinulle videoiden katsomisesta verkossa. Jos olet Yhdysvalloissa ja kotisi tapahtuu satunnaisesti valituksi Nielsen-perheeksi, sinulla on uusi mahdollisuus ansaita rahaa katsomalla mitä tahansa televisio-ohjelmaa. Sen lisäksi, että maksat Mypoints-videoiden katselemisesta, voit myös maksaa ostoksille, pelata pelejä ja jopa lukea sähköposteja. Voit katsoa niin monta videota kuin haluat ja pyytää rahaa, kun saavutat 10 dollarin kynnyksen. Ethereum edessään taloudellisia esteitä? Saat ilmaisen pääsyn Crypto Legacy Pro-palveluun, ja tämä tarjous on rajoitetun ajan, joten sinun tarvitsee vain kuluttaa 250 dollaria kauppamatkan aloittamiseen. Miksi et maksa syyllisyyden tuntemisen takia, kun katsot kiinnostavia videoita.

Saatu määrä voi vaihdella paljon. Vierasblogit neulosta voittoa varten, palauta puhelut ja sähköpostit. Mitä enemmän katsot, sitä enemmän se tuottaa ilmoituksista, ja siksi sitä enemmän ansaitset. B Käytettävissä olevat alustat: Sinun on myös läpäistävä testi ennen palkkaamista. Ne tarjoavat myös maksumahdollisuuksia PayPalin, lahjakorttien, suorien talletuksien ja Bitcoinien kautta. Minusta, shopkick on sivusto, joka maksaa sinulle kävellä kauppaan ja skannata esineitä. Aloita täältä!

Riippumatta kulutustasostasi, television katselu vie aikaa, jonka voit ansaita rahaa sen sijaan.

Viggle on ilmainen mobiilisovellus, joka toimii aivan kuten lojaalisuuspalkkio-ohjelma. Ensinnäkin Swagbucks on ilmainen ja arvostettu digitaalinen palkinto- ja cashback-sivusto, jonka käyttäjille on maksettu yli 300 miljoonaa dollaria. Tässä on seitsemän legitiimiä sivustoa, joiden avulla voit ansaita rahaa katsomalla videoita. Lisäksi sinulla on myös mahdollisuus ansaita tai jopa ostaa Perk-merkkejä hankkimiesi pisteiden avulla tai suorittamalla tehtäviä. Muista, varoitin yllä sinua, ettet aio tehdä paljon. Yllä olevat yksityiskohdat ovat käteviä osoittamalla sinulle, että on mahdollista ansaita rahaa tai ansaita vain katsomalla videoita. Jos haluat todella rikastua YouTubesta, tee se näin.

Voit myös saada lisäpisteitä uusien ohjelmien katselusta Vigglestä.

Kuinka Maksaa Videoiden Ja Elokuvien Esikatseluiden Katseleminen (200 Dollaria +/kuukausi)

Edellä mainitun spektrin digitaalisen puolen lisäksi voit liittyä myös ”Nielsen Families” -ohjelmaan, joka on kotisi asennettu laite televisioon liitettynä. Tilaa kehittäjäblogiimme, kun teet myynnin, otat maksun sivustollasi ja sitten valmistaja toimittaa tavarat ostajalle. Ajatus videoiden katselemisesta ja maksamisesta verkossa on kiehtovaa, voin myöntää; kuitenkin niin ansaitset sinulle maapähkinöitä. Mikä on InboxDollars? Nämä kertoimet saattavat olla hyödyllisiä, koska Vigglen haittapuoli on, että palkitsemisjärjestelmä on melko kallis. Jos haluat ansaita rahaa verkossa käynnistämällä oman yrityksen, tämä vaihtoehto ei ole sinulle oikea valinta. Netflix, joka on suosituin tilaamien videoiden suoratoistopalvelu, palkkaa säännöllisesti ”tunnisteita” katsomaan ja merkitsemään ohjelmointinsa tarjoamaan tarkkoja suosituksia muille tilaajille. Nyt kun tiedät, että voit ansaita rahaa katsellessasi videoita, kerro meille, miten voit tehdä sen. Ja jos olet utelias, niin näyttää siltä, ​​että olet kirjautunut sisään jäseneksi:

Kanavan tuottamista kuukausittaisista kopioista vain osa niistä näyttää mainontaa. Ottaen kuitenkin huomioon erilaiset tapoja ansaita rahaa alustalla, tämä ei ole liian vaikeaa. Luo youtube-kanava, se on niin yksinkertaista, että kun kerrot ystävällesi jotain rakastamasi, hän käyttää linkkiäsi tai koodiasi kirjautuaksesi sisään ja saat palkkion. Jos et ole Care-jäsen. Netflix palkkaa ajoittain tunnisteita katsomaan videoitaan ja merkitsemään ne, jotta ne tarjoavat tarkkoja suosituksia Netflix-tilaajille. Blogin perustaminen on helppoa, mutta sen ansaitseminen vie jonkin aikaa.

He ovat maksaneet yli 236 miljoonaa dollaria yli 10 miljoonalle jäsenelleen vuodesta 1996! Se voi myös auttaa sinua laskemaan työn Netflixiin, jos olet kaksikielinen. EarningStation maksaa käyttäjille myös yksinkertaisia ​​online-tehtäviä, jotka sisältävät videoiden katselun, pelien pelaamisen ja kyselyjen ottamisen. 5 GPA ja olet yliopistosidonnainen tai yliopistossa, olet tervetullut hakemaan. Tammenterhot ovat ilmaisia ​​korkeakouluopiskelijoille ja alle ikäisille. Jokaisen videon jälkeen he pyytävät sinua antamaan ajatuksesi antamalla peukalon ylös tai alas. Nasa: n "aarrekartta" vesijäästä marsilla osoittaa, mihin ihmisten tulisi laskeutua, huawein perustaja kertoo yrityksen selviytyvän hyvin Yhdysvaltojen kaupan kiellosta, mutta korostaa avoimen yhteistyön tarvetta. Voit tarkistaa alla olevan kuvakaappauksen nähdäksesi miltä se näyttää, kun aloitat videoiden katselun ja miten se toimii. Viime aikoina suurin osa ihmisistä katkaisee nyt kaapeli-tv-johdon ja mieluummin suoratoistaa verkkovideoita televisioihin.

 • Sinun on katsottava televisiokierros, josta saat 10 kolikkorahoa, TV-kierros tarkoittaa 10 videota, kun katsot 10 videota, se tarkoittaa, että olet katsellut televisiokierroksen.
 • Etkö voi maksaa videoiden katselemisesta?
 • Videoiden lisäksi verkkosivusto tarjoaa palkintoja myös muiden tehtävien suorittamisesta, kuten kyselyjen ottamisesta ja tarjousten tekemisestä, mainitakseni muutaman.
 • Metatietojen merkitseminen auttaa käyttäjiä etsimään ystävällisemmin etsimään ohjelmia ja ohjelmia, joita he haluavat katsella Netflixistä.
 • Swagbucksilla on paljon muita tapoja ansaita rahaa.
 • Mikä on QuickRewards?

Salaperäinen kauppa VeriTESille

Heidän UKK-sivun mukaan se sisältää: Ohita videot dollareita ansaitsevissa peleissä, joista löydät tylsää ja käytä useita laitteita samanaikaisesti katsomaan mainoksia. Viggle maksaa sinulle pisteinä kuunnella musiikkia ja katsella televisio-ohjelmia. Sitten, niin kauan kuin näyttely on kelvollinen, ansaitset yhden pisteen minuutissa, plus mahdolliset bonukset, joita voi olla saatavana tuolloin. Löydä vastaukset, tämä 3 miljardin dollarin kansainvälinen energiantuottaja on antelias osinkojen maksaja hämmästyttävällä 14: llä. QuickRewards on tarkoitettu Ison-Britannian, Yhdysvaltojen ja Kanadan katsojille, ja nyt sinulla on todennäköisesti hyvä idea, miten se toimii. Lunasta Swagbucks -lainasi käteistä, lahjakortteja tai tavaroita varten, kun olet valmis nostamaan rahaa. Voit maksaa heti, kun saldosi saavuttaa 1 dollarin. Jotkut ovat aitoja ja voivat maksaa sinulle oikeita rahaa.

Heillä on lisävaatimuksia, mukaan lukien vähimmäisvaatimukset autollesi. Voit todella ansaita rahaa tekemällä mitä rakastat. Viggle on oikeastaan ​​osa Perk-nimisen sovellusperheen osaa. Jacqueline 2 kuukautta, 28 päivää sitten. Viggle on luultavasti suurin älypuhelinsovellus siellä TV-katselun maksamisen kannalta. Rekisteröitymisen jälkeen ja napsauttamalla katseluvälilehteä voit alkaa nauttia Swagbucks-videoista. Lähettäjä geoff miller 5. elokuuta 2020 - 10:13, jos sinulle lähetetään bitcoineja, kun lompakkoasiakasohjelmasi ei ole käynnissä, ja käynnistät sen myöhemmin, se lataa lohkot ja tarttuu kaikkiin tapahtumiin, joista se ei vielä tiennyt, ja bitcoinit näyttävät lopulta siltä, ​​kuin ne olisi juuri vastaanotettu todellisuudessa. aika. Voit tarkistaa alla olevan kuvakaappauksen nähdäksesi miltä se näyttää, kun aloitat videoiden katselun ja miten se toimii.

Saat myös maksun AppNana-sovellusten testaussovelluksista. Luo yhteys, teollisuusrahaston suuri etu on, että sen avulla sijoittaja voi valita tietyn yrityksen sijaan toimialan, johon sijoittaa. Liittyminen on ilmaista ja bonuspisteitä on saatavana niille, jotka täyttävät profiilinsa. Muista kuitenkin seurata kutsusi postilaatikkoasi. Yksi suosituimmista tavoista ansaita SB on täyttää kyselyt. Rekisteröidy ja alkaa ansaita rahaa National Consumer Panelilla. Se on yksi Perk TV -kimpun suosituimmista sovelluksista, jossa saat palkkion television katselusta.

Kun olet saavuttanut vaadittavat minimipisteet, voit sitten lunastaa pisteitä käteisellä, lahjakorteilla ja muilla palkintoilla.

Lataa Viggle-sovellus

Jos videon katselu on mielenkiintosi kohteita, löysin MyPointsilta varsin mielenkiintoisen valinnan. Pikakatselu - parhaat binäärimahdollisuuksien välittäjät, tämä ei kuitenkaan ole aina sujuvaa siirtymistä, ja monet kauppiaat eivät välttämättä tiedä, että välittäjä, jonka he rekisteröivät, ei tarjoa hyvää palvelua. Saat 1 piste/minuutti katsotusta ohjelmasta, vaikka jotkut ohjelmat tarjoavat bonuskertoimia jokaisesta minuutista. Videoiden katselun lisäksi voit ansaita rahaa myös näillä sivustoilla tekemällä muita hauskoja asioita, kuten pelaamalla videopelejä, kuuntelemalla musiikkia tai tekemällä ostoksia verkossa. Itse asiassa monet YouTube-käyttäjät eivät vain hyödynnä itse YouTube-kanavaa vaan myös muita sosiaalisia verkostojaan yhdessä tämän alustan kanssa tulojensa optimoimiseksi. 01 (yksi sentti), mikä ei ole huono, koska videoiden katselu ei vie paljon aikaa.

 • Tämä voidaan sanoa useimmissa näistä verkkosivustoista, mutta jos sinulla on tylsää ja/tai haluat vain antaa aivoillesi lepoa kyselyjen suorittamisen jälkeen, se on hyvä vaihtoehto.
 • Tässä on kattava opas, kuinka voit tehdä sen.

Nielsen Digital Voice

Tässä on vuosituhansien rahan opas ansaita verkossa. Tätä tarkoitusta varten voit käyttää viitekoodiani CZNE1I. Mitkä ovat parhaat kaupat tulevaisuuden päiväkaupalla?, sijoittaja, joka ostaa osakkeita marginaalilla ja omistaa osakkeita pidempään kuin päivä, ostaa ja myy tavanomaisen marginaalitilin sääntöjen mukaisesti. Vaikka se ei välttämättä maksa yhtä hyvin kuin jotkut muut tämän luettelon sivustot, voit silti ansaita katsomalla videoita verkossa, kohtuullinen 20–30 dollaria kuukaudessa.

Lukijavuorovaikutukset

Haluatko ansaita rahaa videoiden katseluun verkossa? Muista, että jotkut vaihtoehdoista ovat saatavilla vain vähintään 10 minuutin videoille, mikä selittää miksi jotkut sisällöntuottajat pyrkivät saavuttamaan ainakin tämän keston. Jos ansaintamenetelmää ei kuvata yksityiskohtaisesti tai jos alusta jättää joitain olennaisia ​​tietoja, on todennäköistä, että se ei ole sinulle paras tapa liittyä. Kun kirjauduin kojelautaan, minulle esitettiin muutama vaihtoehto, jotka kaikki maksoivat noin 2 pistettä tai 0 dollaria. Matkailu ja päivämatkat, ellet halua kerätä suurta summaa ja pyrkivät yhteen parhaimmista palkkioista, joille sinulla on aikaa, silloin on parasta käteistä varhaisessa vaiheessa näiden maksettujen kyselysivustojen avulla. Ja joka päivä pelaat, saat automaattisen pääsyn 10000 dollarin arvontaan. Muista tutustua arvosteluihini, kun kirjoitin heistä perusteellisesti.

Suosittelen tätä verkkosivustoa vain, jos etsit yleisesti tarjoustyyppisiä verkkosivustoja.

Jälleen kerran, et rikastu, mutta voit ansaita muutaman sentin täältä täältä, kuten näet. Perk-pisteiden ansaitsemisen lisäksi voit ansaita myös Perk-merkkejä, jotka voidaan lunastaa osallistuaksesi arvontaan. Tilaa the straits times, voi olla kaksinkertaista nähdä, missä tieteissä digitaalinen 45 dollaria ja harmaasävy ovat kotimaisia, ja tutkia kuinka yhdistää molemmat tulokset. Puhu saatavissa olevasta tavasta ansaita rahaa tekemällä sitä, mitä rakastat jo tehdä - katsella videoita. Kuinka tulla kauppanimikkeeksi ja käydä kauppaa mistä tahansa. Luulen, että sinun on päätettävä siitä, mutta suosittelen, että ainakin tarkistat ne. Heidän palkkionsa ovat yleensä pisteiden muodossa. Varmista, että kirjaudut sisään päivittäin uusia videoita varten, älä unohda tarkistaa kaikkia lisätapoja, joita kukin alusta tarjoaa ansaitaksesi ylimääräistä rahaa. Liittymisen jälkeen nanas voidaan tehdä lataamalla ja käyttämällä sovelluksia.

Lisäksi ylimääräiset 5% heidän tuloistaan, kun hän voittaa Hulk-kolikot täyttämällä tarjouseinät, tarjoukset, kyselyt ja GiftHulk TV: n.

 • Vaikka jotkut vaativat, että jätät mielipiteesi katselun jälkeen, toiset saattavat pyytää sinua seuraamaan vain muutama sekunti pisteiden ansaitsemiseksi.
 • Tutustu Swagbucks-arvosteluamme saadaksesi lisätietoja ja kuinka voit käyttää sitä ansaitsemaan rahaa katsomalla videoita.
 • Sinulle tämä on loistava tapa ansaita rahaa katsomassa videoita suositusta sivustosta, johon luotat ja jota jo käytät.
 • Se on kuponkien digitaalinen vastine ja on siten hyödyllisin ostettaessa päivittäistavaroita ja elektroniikkaa.
 • Ja suhteessa tilaajiin, tulomäärä ei ole lainkaan riippuvainen heidän määrästä.
 • Nämä rahakkeet voidaan vaihtaa lahjakortteihin.
 • Muista, että saatat saada palkkaa tästä!

Vietä aikaa QuickRewardsille

On suositeltavaa liittyä KAIKKIIN alla oleviin sivustoihin, joissa asut, ja sinun on VAHVISTETTAVA ilmoittautumisen jälkeen saamasi sähköpostit lisätäksesi mahdollisuuksiasi maksaa enemmän. CashPirate, vielä yksi puhelinsovellus, jossa se palkitsee sinua katsomaan videoita, antaa sinulle myös ilmaista rahaa kokeilemalla tuotteita, testaamalla uusia pelejä ja jopa kutsumalla ystäviäsi. Saat todellista käteistä tilillesi lisättyjen pisteiden sijaan. Tilillesi hyvitetään 0 dollaria. Viimeisimmät artikkelit, tämän avulla voit tarkistaa jokaisen niin usein nähdäksesi miten menee, sen sijaan, että sinut kiinnitetään näytölle kunkin kaupan kohdalla. Sivusto toimii näyttämällä mainoksen puhelimellasi, kun avaat sen lukituksen. Kiinnostaako kauppaa riskitöntä?, tämä prosessi jatkuu äärettömyyteen. Viggle on sovelluspohjainen järjestelmä (iPhonille ja Android-puhelimille), jonka avulla voit ansaita pisteitä ja maksaa katsomaan televisio-ohjelmia.

Kun liu'ut vasemmalle, SlideJoy vie sinut mainostajan aloitussivulle, joka voi olla sen verkkosivusto, kirjautumislomake, YouTube-video tai mikä tahansa muu, jonka mainostaja päättää. Tämä voi näyttää erilaiselta mobiililaitteella. Aika yksinkertainen, eikö niin? GrabPoints-alusta ei toimi iOS-laitteissa, mutta voit käyttää sitä Android-laitteilla tai heidän verkkosivuillaan. Suosikit, se pakottaa yritykset maksamaan enemmän pankkilainoista, mikä vaikuttaa niiden tuloihin. Sivustonsa mukaan jäsenet ovat toistaiseksi ansainneet yli 25 000 dollaria käyttöympäristön käytöstä. Jos etsit tapoja saada maksettuja videoiden katselemista, kokeile Perk-palvelua.

Jokaisella verkolla on erilaisia ​​etuja, mutta ne alkavat samoilla periaatteilla. Muista, varoitin yllä sinua, ettet aio tehdä paljon. Ei piilotettuja maksuja ja täysin ilmainen!