Engadget on nyt osa Verizon Mediaa

Tämä perustava yritys tarjoaa asiakkaiden mestarirooleja usein, ja he palkkaavat maailmanlaajuisesti. Blogi, on olemassa erilaisia ​​tapoja motivoida itseäsi kasvattamaan säästöjäsi, mukaan lukien automaattisten talletuksien käyttäminen, menojen rajoittaminen rahaksi ja jonkinlainen säästöpossu, joka panee hiukan syrjään joka kuukausi. Monien unelma on, että sivumyrskymme korvaa tiili- ja laastimme 40 tunnin pallon ja ketjun. Työntekijät työskentelevät keskimäärin 25 tuntia viikossa, ja heidän on oltava käytettävissä joinakin öisin, viikonloppuisin ja lomilla. On suuri yleisö, joka mielellään ulkoistaa tällaisia ​​tehtäviä.

On monia osittain hajautettuja yrityksiä, jotka ovat onnistuneesti integroineet etätyövoiman. Etsi foorumeista, kuinka voit ratkaista heidän ongelmansa? Aetna palkkaa sairaanhoitajia työskentelemään kotoa (etätyötä) tapausten hallinnassa, esisertifioinnissa ja sairaanhoitajana. Asuntolainat, jos teet yli 30 kauppaa neljänneksellä, maksat 4 dollaria. Vaikka heillä ei olisi akkreditointia, saatat nähdä heidän arvosanan ja jos he ovat saaneet kielteisiä valituksia. Googlella on AI-lihakset. Pian sen jälkeen hän lähti opettajastaan ​​ja siirtyi verkko-ohjaukseen.

Miksi he haluavat tämän kokemuksen?

Hyvä uutinen on, että voit arvioida tuotteita suosikkikapeallasi - olipa kyse sitten tekniikasta, kauneudesta, kodin sisustamisesta, kunnosta tai muusta. Ensinnäkin, Flexjobs seuloo työnantajat puolestasi, jotta sinulla olisi parhaat ottelut. Voit ansaita paljon rahaa kirjoittajana, tiedän, koska haastattelin Holly Johnsonia, joka ansaitsee YLI 200 000 dollaria vuodessa freelance-kirjoittajana. Vaikka toimistopohjainen sysadmin voi ansaita noin 70 000 dollaria vuodessa, huomaa, että kotipohjaisessa versiossa on yleensä alhaisemmat hinnat. FlexJobs sisältää myös muita verkkosivustoja, joissa voi tarkistaa laillisia kotona tehtäviä. Kuinka maksaa online-kyselyjen ottaminen:

Tuutorit ansaitsevat yleensä 14–22 dollaria tunnissa verkkosivustonsa mukaan. Kuten vanha sanonta kuuluu: Sijoitusaste on 91%, joten se on korkein freelance-teollisuudessa. Puhuin itsereflektiosta vähän aikaisemmin: Haamukirjoittamisessa, jossa kirjoittaja ei ota luottoa, voit saada jopa 5 ylimääräistä RS/sana. Hienoa tässä urassa on, että voit rakentaa salkun aiemmista projekteista, joten työsi markkinointi on helpompaa web-dev-sovelluksissa. Aurora kannabiksen tai katoskasvun kasvu: mikä potikanta on parempi 2020? "Nelson on edelleen syvästi mukana liiketoiminnassamme, ja olemme yhteydessä hänen ja hänen tiiminsä käytännössä päivittäin. Tässä on mitä sinun pitäisi lisätä huijauskorttiin: Mutta heillä voi olla varoja palkata virtuaalinen suhdetoiminnan edustaja hoitamaan tehtäviä, kuten yrityksen edistäminen tai kriisinhallinta.

Projektin parissa työskenteleminen osoittaa, että olet aloitteellinen. Harkitse sitten opetusta Skypen kautta tai ennalta nauhoitetun istunnon kautta organisaatioiden, kuten K12 ja Connections Academy, kautta. Onnea työmetsästyksessäsi! Internetmarkkinoinnin ammattilaisilla on hoidettava tuotteiden, palvelujen tai tapahtumien mainostaminen verkossa. Jopa korkeakouluopiskelijat tai asiantuntijat, jotka eivät ole opetusta, voivat ilmoittautua näille sivustoille. Muissa tapauksissa voit työskennellä koti-asiamiehenä, jossa olet yrityksen työntekijä, joka työskentelee kotitoimistossa tarjoamalla asiakaspalvelua asiakasyrityksille.

Riippumatta siitä, oletko kehittänyt verkkopelejä tai konsolien, kuten PS4: n tai Xboxin, pelejä, ammattitaitoisten pelien kehittäjien tarve on kaikkien aikojen korkein.

Vipkid

Kuten käy ilmi, voit ansaita kohtuullisen määrän pelkästään kirjoittamalla tallennetun sanelun lääkäriltä. ”Se on liian leveä. Kotiopettajilla on mahdollisuus työskennellä joustavalla aikataululla kodin mukavuudesta lähtien. Kuvateksteillä on arviointitesti, ja voit ansaita keskimäärin noin 240 dollaria kuukaudessa heidän verkkosivustonsa mukaan. Uusi jäsen, ja meille se on helppo tapa ansaita nopeaa rahaa sohvalta. Kotoa työskenteleminen on elämäntyyliystävällinen ura.

Kirkus - Etsii usein kirjanarvioitsijoita.

Paras Online-työ #1: Työskentele Etätyöntekijänä Premium-freelancerina

Yhtiö tarjoaa työn ja yksityiselämän tasapainon työntekijöille, joilla on etätyövaihtoehdot. Verkossa myynti on kuitenkin todennäköisesti kannattavampaa ja voi jopa muuttua kokopäiväiseksi verkkotyöksi. Jos se kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta, niin todennäköisesti on. Et todennäköisesti tarvitse paljon kokemusta tai käyttöoikeustietoja, jos haluat suorittaa perustyöt. Kampanjan lopussa sinulla on mahdollisuus hakea toista kampanjaa. Työt, joita nämä yritykset palkkaavat monenlaisille kokemuksille lähtötasosta korkeamman tason johtoon saakka ja joilla on monipuoliset koulutustarpeet. Jos sinulla ei ole pätevyyttä ja haluat silti tulla online-neuvonantajaksi, anna suhteita tai elämää koskevia neuvoja, lähetä mainos sen sijaan Fiverrissä.

Virtuaali Rekrytoija

Esimerkiksi, on vaikeampaa myydä kamppailevalle opiskelijalle, jolla on alle 15 dollaria pizzaa ja olutta (ollut siellä, tehnyt sen). Täällä ne ovat alla, eri vaikeusasteissa: Esimerkiksi, me maksoimme suunnittelijalle yli 10 000 dollaria verkkosivustojemme rakentamiseksi. Kylmä sähköposti lähettää sähköposteja tai viestejä sosiaalisen median alustan kautta yrityksille, pienille ja keskisuurille yrityksille, yrittäjille tai aloittelijoille ilmoittaaksesi palveluistasi. Saatat pitää tästä palvelusta, jos sinulla on vain muutama minuutti kerrallaan mikrotason suorittamiseksi. Hän blogeja ClubThriftyssä. Työskentelen takakannellani, kun se on mukavaa, mutta jotkut ihmiset haluavat työskennellä toisessa maassa muutaman kuukauden välein. Kuinka paljon tämä viesti on auttanut sinua? Jos olet yleisössä, ja meillä on siitä live-yleisö. Jos et rakasta mitä teet, sängystäsi tulee yhtäkkiä todella mukava - varsinkin kun kukaan ei käske nousta ja mennä.

  • Upwork on yksi suurimmista all-in-one-freelance-alustoista.
  • Kun maailma yhdistyy ja muuttuu kansainvälisemmäksi, sekä tarvittavat työpaikat että niiden käsittelytavat muuttuvat nopeasti.
  • Olen puhunut muiden ihmisten kanssa, jotka päätyivät takaisin toimistoon, koska he vain haluavat jonnekin mennä joka päivä.
  • Onko sinulla erinomaisia ​​viestintätaitoja?
  • Palkka vaihtelee tehtävien mukaan.
  • Tämän jälkeen sinulla on uusi Skype-haastattelu, jossa sinun on kuljettava heidät läpi koodausratkaisujasi koodaustesteissä ja suoritettava sitten uusi koodaustesti, kun haastattelija seuraa sinua ja arvioi työsi.

Työn Kirjoittaminen

Le-Vel-riippumattomana tuotemerkin promoottorina saat ilmaisen verkkosivuston ja takatoimiston. Linkedin on paras veto. Esimerkiksi crossoverilla on jatkuva tarve QA-testaajille ympäri maailmaa. Yhdysvaltojen virtuaaliassistentit ansaitsevat keskimäärin 15 dollaria. Voit hakea online-tilassa, ajoittaa videohaastattelun, ottaa pilkkausistunnon ja rekrytoida. Jatko- ja saatekirjeiden kirjoittaminen vaativat hyvin erityisiä sääntöjä ja tyylejä. Lähes 15 miljoonaa ihmistä kaupunkien Intiassa elää tämän unelman mukaan, Freelancerin tulot ympäri maailmaa 2020 -raportin mukaan.

Käytä taitoihin perustuvaa ansioluetteloa ja mukauta sitä jokaiselle alalle, johon haet. Tietoja sofy raymond, sen voi ladata ilmaiseksi Android Play -kaupasta; Odotamme, että iOS-versio kehitetään pian. Toiseksi, elämme mukavuusmaailmassa, ja nykyään yhä useammat ihmiset ovat kotona. Joten suudella heitä nopeasti. Jos näin on, yritä vuokrata ne ihmisille, jotka voivat käyttää niitä. Ei olisi koskaan ylittänyt mieleni ennen kuin työskentelin kotoa, kuinka monta työtä voidaan tehdä kotoa.

Niillä, joilla on poikkeuksellisen kielioppi ja kirjoitustaidot, on suuri mahdollisuus menestyä freelance-toimittajana. ”En ollut tyytyväinen biotekniikan nuorempana tutkijana, joten siirryin sisällön kirjoittamiseen”, sanoo 31-vuotias, joka myös kirjoittaa oman bloginsa TechSule. Hanki ansioluettelosi järjestyksessä. Palkka ja muut yksityiskohdat ovat kääreissä - työntekijöiden on allekirjoitettava NDA, joten on vaikea löytää monia yksityiskohtia verkosta. Esimerkiksi Obeo palkkaa valokuvaajia ottamaan kuvia koteista kiinteistömarkkinoilla. Hyppäät sängystä kello viisi, pakkaat lounaasi, sekoitat kahvia, heität bleiserin päälle ja soljet sitten tunti ajaaksesi hullua liikennettä. Vielä tuottavampi asema toimii hallinnollisena avustajana, jossa sinulla on enemmän vastuuta, mutta et välttämättä toimi niin kuin rahapuhelut. Katso luettelo.

Virtuaalinen PR-edustaja

Vuokraaja on vakiintunut yritys. Vastuu räätälöityjen aloitussivujen, sähköpostikampanjoiden ja automaatioiden luomisesta ja näiden digitaalisten kampanjoiden edistymisen raportoinnista. Näin koko prosessi menee ulos: 115% suositumpi Flex Jobsin ja Global Workplace Analyticsin äskettäisen tutkimuksen mukaan. Jos äänesi (kuten haastattelut) muuttaminen tekstiksi on jotain mitä mieluummin käy, tutustu näihin 15 maksavaan verkkotranskriptioyritykseen. Mutta jos osaat noudattaa ohjeita, 90% kilpailustasi on jo poistettu. Palkka vaihtelee työn mukaan.

SkillBridge-sivusto ja -malli ovat etätyöntekijä-unelma-toteutuvat sitten, kun tuot sähköpostimarkkinoinnin asiantuntemusta tai kuristat rahoitusmallien rakentamista. No, tässä on vaihtoehto. Työnhaku ei ole vaikeampaa, se on vain vähän erilainen. Uskottava, mitä ihmiset tarvitsevat, että heillä ei ole? Lopuksi sinun on suoritettava melko kattava koodausprojekti Toptalin tyytyväisyyteen ennen kuin lopulta hyväksytään yhdeksi heidän freelancereistaan. GreatAuPair palkkaa osa-aikaisia, osittaisia ​​etärooleja monissa erilaisissa Yhdysvalloissa.

Pidän myös todella kaukosäätimestä. Yhtäältä yritykset säästävät ylimääräistä rahaa ja tarpeetonta päänsärkyä tällä tavalla. Osoite, mutta loppuvuoden aikana katselin sen vajoavan ala-alemmaksi yhdessä muiden kryptovaluutojen kanssa, joihin olin sijoittanut, ajatellessani koko ajan, että "No, ei ole mitään järkeä myydä nyt ..." - Se oli asenteeni koko viime vuoden ajan, koska Bitcoinin arvo laski edelleen. Napsauta hakua. Hanki palkka opettaa englantia verkossa 13 parhaan yrityksen kanssa (2020 guide). Monet online-työpaikat, kuten Upwork.

Opeta Englantia Verkossa

Nämä yritykset voivat kuvailla itseään "etäystävällisiksi" tai "joustaviksi". Työntekijät voivat myös rakentaa huonekaluja, auttaa ihmisiä liikkumaan ja korjaamaan kodin. Esimerkiksi Pune-pohjainen Tabitha Mishra on rakennusinsinööri ja on työskennellyt freelance-verkkosivustolla viimeiset viisi vuotta. Luo kirjallinen sisältö seuraavalle: Mahdollisuus palkata ihmisiä etätyönä vapauttaa työnantajat tarpeesta kallista fyysistä tilaa. Palkka voi nousta jopa 25 dollariin tunnissa.

Etsitkö Vielä Enemmän Laillista Työtä Kotona?

Sinun ei tarvitse olla paljon rahaa aloittamiseksi. Ja tutustu heidän mahtaviin resursseihinsa, kuten tämä Productive Remote Worker Toolkit. Rover kerää 20% palvelumaksun, joka vähennetään ansiostasi, mutta sinun pitää 80%.

Voit käyttää tytäryhtiömarkkinointiverkostoa etsiäksesi mainostavia tarjouksia. Jos haet kotitöitä yritykseltä, jolla on paikallinen toimisto, saatat odottaa haastattelevan henkilökohtaisesti. Esimerkiksi Amazon Mechanical Turk maksaa sinulle kevyen tutkimuksen, prosessoida tietoja ja paikantaa kuvia ja videoita verkossa. Voit työskennellä kotoa tekemällä tietojen syöttämistä tälle yritykselle. Mediaani palkka on keskellä tietoa, ja puolet työpaikoista maksaa vähemmän ja puolet enemmän. Keskimääräiset tuntitulot ovat 15–24 dollaria. Katso palkkatiedot Amazonin Virtual Locations -työsivulta.

Luottokorttiyhtiö palkata suoraan moniin asiakaspalvelutehtäviin. Työskentele kotona tämän WAH-yrityksen virtuaalisena vastaanottovirkailijana. Jos olet osaa lukumäärälläsi ja sinulla on jonkin verran kirjanpitokokemusta osoittaa, asiakaskunta on varmasti siellä.

Asiat, Jotka Tarvitset Tullaksesi Virtuaaliassistentiksi

SYKESin ja Appenin kaltaiset yritykset palkkaavat hakukonearvioijia, ja sinun on yleensä suoritettava koe ennen tuloaan alukselle. Katso Transkriptio missä tahansa, jolla on ilmainen minikurssi, jolla pääset aloittamaan transkriptioiden tekeminen. Se tarkoittaa paljon kykyä käydä koulutoiminnoissa, syödä lounasta lasten tai aviomiehen kanssa tai olla kotona sairaan lapsen kanssa. Kotoa työskenteleminen on miljoonien työntekijöiden työunelmatilanne. Jos sinulla on kokemusta, käytä freelance-verkkosivustoja, kuten Upwork, asiakkaiden löytämiseen, suunnittele logot yrityksille 99designs-verkossa, joukkojoukot, designcrowd (erittäin korkea kilpailu) tai isännöi luokkaa Skillshare-sivustolla. Vastuu positiivisten asiakassuhteiden ylläpidosta käsittelemällä kaikenlaisia ​​tuotteisiin liittyviä huolenaiheita, mukaan lukien: Pitäisi sijaita 35 mailin päässä koulutuskeskuksesta Portlandissa, Maineessa tai Lewistonissa, New Hampshiressä. Se tarjoaa valmennusta, mentorointia ja ohjausta auttaakseen opiskelijoita saavuttamaan potentiaalinsa.

Internet-tietoturva-asiantuntija

Työskentelet suoraan kotoasi ja valitset asiakkaasi. Itse asiassa sillä on todella merkitystä. Aikaisempi kokemus ei ole näiden työpaikkojen sääntö, mutta tyypillisesti annetaan pitkä kokemus taitoistasi. ”Työskentele hienojen ihmisten kanssa. He palkkaavat monissa Yhdysvaltojen osavaltioissa, ja palkka on 14–18 dollaria tunnissa. Käytä mitä sivusto tarjoaa, voit ohittaa sen ruman aamun työmatkan kokonaan. Paljon enemmän toteutettavissa kuin edes kuusi kuukautta sitten.

VocoVision tarjoaa puheterapiaa lapsille videoneuvottelujen, interaktiivisten istuntojen ja pelien avulla. Suurilla osaa väestöstä ei kuitenkaan ole kykyä rakentaa omaa sivustoaan tai sillä ei ole aikaa, minkä vuoksi niin monet ihmiset tekevät elävien rakennusten verkkosivustoja ja blogeja muille. Kiinteät maksubudjetit saavutetaan ottamalla huomioon tuntimaksu. Me odotamme yhteydenottoasi! Entä auto, jolla et aja päivittäin? Opettajilta vaaditaan valtion opetustodistus.

Myydä tuotteet edelleen verkossa (Amazon FBA-ohjelma)

Jos olet leipuri, voit myydä tavaroita ystäville, naapureille, verkossa tai paikallisilla viljelijöiden markkinoilla. Binaariset vaihtoehdot, aloita kaupankäynti yli 100 osakkeella, valuutalla, hyödykkeellä ja indeksillä. Sinänsä, jos tämä on lakisi ala, voisit tietenkin tehdä 112–121 dollaria tunnissa. Sinulla on luettelo 62 parhaasta työstä kotoa -työtä planeetalla. Huijauksia on melkein yhtä paljon kuin todellista työtä kotoa. Monet näistä tehtävistä vaativat sinua maksamaan paljon rahaa, ja ansaitset vain vähän tai ei lainkaan. Maan 62 parasta laillista työtä kotoa -työtä. Suurin osa kotona työskentelevistä ihmisistä soveltaa ammattitaitojaan, intohimoitaan ja tietämystä "vakavaan" harjoitteluun, mukaan lukien yrittäjyyshankkeet, voittoa tavoittelematon, konsultointi, kirjoittaminen tai opetus vain muutamia mainitakseni - kaikki nämä kuuluvat tässä Job-Hunt -oppaassa. Kun olet fyysisesti kotona, voit löytää paremman tasapainon uratavoitteiden ja perhe-elämän välillä.