Bitmain AntMiner S5

25 J/GH) tai S9 (0. Itse asiassa, käyttämällä bitcoinin louhinnan voittolaskuria, miinus-sarakkeen tulokset eivät ole liian huonoja. Jos asut kuitenkin jossain, kun sähkökustannukset ovat erittäin alhaiset, S5-kaivosmiehestä on mahdollista saada joitain voittoja. S7: n käyttöön suositeltava virtalähdeyksikkö on 1600 watin APW3, joka on yksi markkinoiden parhaimmista saatavissa ja suunniteltu erityisesti Bitcoinin kaivokseen. Voit lisätä sen taajuutta (overclocking) päivittääksesi sen hashratea.

Siirry Tila-sivulle ja sitten Miner Configuration -kohtaan. Samat S7-LN: n räjähdysnopeuteen ja virrankulutukseen mukautetut laskelmat tuottavat hieman rohkaisevampia tuloksia: Bitcoinilla ei ole keskushallintoa. Voit kuitenkin tehdä muutamia muutoksia melutason vähentämiseksi. Jos olet Bitcoin-harrastaja, olet todennäköisesti kuullut Bitmainista - yhdestä vanhimmista Bitcoinin kaivosteollisuuden yrityksistä maailmassa. ASIC-kaivostyöläisten valmistus tapahtuu kahdella eri tavalla. Tuotettu melu on sietämätöntä kodille.

Vaikka L3 + on helppo kaivoslaitteisto käyttää, se tulee pakkaamaan tehoa, kuten suurin osa tässä katsauksessa luetelluista kaivoslaitteistoista.

Baikalista löytyy neljä tuotelinjaa, jotka tarjoavat melko paljon tekniikkaan liittyviä tuotteita. Erittäin tärkeää tietää, että alhaisemmalla kaivostyöntekijän käyttölämpötilalla sitä korkeampi voidaan kellottaa. Minusta kolme on käynnissä yhdessä S3: n kanssa ja tuotan (keskimäärin) 0. Bitcoinit lisätään lompakkoosi vain parhaiden asic kaivostyöläisten kautta (ellet osta bitcoineja). Tästä huolimatta, halpa, hyvässä kunnossa oleva S5 on hyvä työkalu Bitcoinin louhinnan köysien oppimiseen.

Vetämästään 1050 W: stä se pystyy tuottamaan vain 3. PSU-tehokkuuden tulisi olla ensimmäisten tutkimuksen aiheiden joukossa, jos haluat olla vakava Bitcoin miner7. Kysyimme myös ylimääräisestä tuesta, koska monet asiakkaat tarvitsivat sitä, jotta S5 toimisi useissa altaissa, kuten WestHash. Nyt kun tiedät, että kaivostoimintaasi voidaan tehdä turhaa, jos muut kaivostyöläiset näyttävät olevan nopeampia, energiakustannukset alkavat näyttää olevan ongelma. Kryptovaluutojen suosion lisääntyessä on enemmän yrityksiä, jotka julkaisevat enemmän tuotteita. Avalon 741: n käyttöönotto on erittäin helppoa, ja Internetistä löytyy myös paljon oppaita, kuinka Avalon 741 asennetaan. Sen pienentynyt paino on kohtelias sen kevyestä materiaalista ja siitä, että se on avoin ylhäältä alas. 590 W (seinällä) Tehokkuus:

  • Kuinka aloitan Bitcoinin louhinnan?
  • Jos olet tyyppi, joka tarvitsee ehdottomasti parasta siellä, voit lopettaa Bitcoinin kaivoslaitteen etsimisen Bitmain Antminer S9: llä.

Planet Saastuttavia

Asennus ja asennus eivät vaadi paljon aikaa ja taitoja. Yksi Zhanin henkilökunnasta teki kangasta asiakkaille, kun Wu käveli. Teille on tarjolla laaja valikoima antminer s5 -vaihtoehtoja. Antimer s5 -toimittajia on 127, pääasiassa Aasiassa. Mikä on bitcoin cash ja bitcoin gold, ja kuinka ostat sen? 78 J/GH, mutta vähemmän tehokas kuin kallis AntMiner S7 (0. )

Suositellaan käytettäväksi S5: n kanssa:

Paras Bitcoin-kaivoslaitteisto arvostettu: ASIC Litecoin, Ethereum Miner Rig

Itse asiassa tämä on paljon parempi kuin S9 tehokkuuden, virrankulutuksen ja kyllä, kannattavuuden suhteen. Bitmain oli edelläkävijä sovelluskohtaisten integroitujen piirien (ASIC) kehittämisessä. Huomaa, että heinäkuussa 2020 blokkipalkinto puolittuu 12: een.

Joten aloitetaan! S5: ää kannattaa harkita, jos olet harrastajakaivosmies budjetilla, jolla ei ole kiinnostusta sähkön siirtämisen bitkoineihin kannattavuuteen. Hashrate- tai energiatehokkuuden suhteen S5 ei voi kohtuudella olla kilpailukykyinen nykyaikaisilla 16 nm: n tai 14 nm: n ASIC-malleilla, koska se on 28 nm: n valmistusprosessin tuote. Hieman yli 100 dollaria, 650W malli on saatavana toisen käden. Kytke vain se, määritä sen IP-osoite, kirjoita kaivosallasitiedot, ja se tekee loput. Kuljetusjumalat olivat tällä kertaa hyväntahtoisia ja Bitmain lähetti heidät valmistautuneiksi, elleivät he olleet. Sen jälkeen sinun täytyy vain kytkeä ohjain pistorasiaan ja kytkeä kaapelit Avalon 741 -laitteeseen.

Jos haluat ostaa ASIC Bitcoin Miner AntMiner S5, tarvitset vähintään 190 dollaria. Jos etsit tasaista suorituskykyä ja korkeaa laatua, niin tämä kaivosmies on yksi. Voit kuitenkin vähentää melua korvaamalla varastotuulettimen, joka ei ole liian kova. ASIC-siruteknologiansa ansiosta se on onnistunut jatkuvasti hoitamaan laitteiston, joka menee päinvastaiseksi Bitcoinin louhinnan vaikeuksien kasvaessa. Lopputulokset eivät kuitenkaan ole aina kannattavia, kuten GekkoScience 2 PAC havaitsee.

Kuuma myynti Antminer 1150gh/s S5 BTC kaivosmies, 1150gh/s bitcoion S5 kaivosmies, antminer S5 Bitcoin Miner5

Koska S7-LN kuluttaa vain noin 700 W, tällä PSU: lla on ylimääräistä kapasiteettia, vaikka ylikellotettaisiin yksikkö sen oletusarvoista 600M taajuutta suuremmaksi. Koneessa on kaarevia alumiinijäähdyttimiä, jotka jäähdyttävät etukaivoslevyjä, kun taas sen takaosa pysyy paljaana. Suurin osa heidän asiakkaistaan ​​on tekniikan harrastajia ja Bitcoin miner4. Niitä voi ostaa suoraan Halong Miningin verkkosivuilta. S5: n kova tuuletin saattaa sammuttaa jotkut ostajat, mutta korvasimme sen Cooler Master -suihkuputkella, jolla oli suurempi CFM ja paljon pienempi tilavuus 48 dB: ssä. Energiankulutus ja hajautusnopeusluvut voivat auttaa sinua ymmärtämään hajotusmäärien määrän, joka voidaan kaivattaa jokaisesta kaivoslaitteiston läpi virtaavan sähkön watista. Pian julkaisun jälkeen S7: n hinta oli lähes 2020 dollaria, mikä on vähän alle S9: n nykyisten kustannusten.

Tämä kaivosmies antaa suurimman hasausnopeuden, noin 14 TH/s, ja se on yksi tehokkaimmista saatavilla olevista Bitcoin miner2.

Pieni nipistys erottaa tältä ja sinne brändit toisistaan ​​ja jokaisella on oma hinta ja ominaisuudet. Kuinka todennäköisesti suosittelisit etsintää ystävälle tai kollegalle? Se kattaa kryptovaluuttojen ja niihin liittyvien tekniikoiden tutkimukset, ja sen on julkaissut Pittsburghin yliopisto. S9 -laatuiset sirut olivat huonompaa laatua, mikä johtaa niiden heikentyneeseen stabiilisuuteen. Kuiva kellarikerros on ihanteellinen paikka. Voit laittaa tuhansia dollareita, jolloin et saa voittoa, jos et ole varustettu oikeilla laitteilla.

Kulunut 51 wattia.

BTC-kaivosmies Käytetty Antminer S5 1150G 28NM BM1384 Bitcoin-kaivoskone ASIC kaivosmies (virtalähteellä)

Mutta miten kaivostoiminta tapahtuu? Enkä tarkoita sitä, että Bitcoin leviäisi valuuttana - että siitä tulisi enemmän valtavirtaa - koska se saattaa olla hyvä asia. Piilotetut näkökohdat, avaa tili FBS-välittäjässä linkin alla saadaksesi ilmaisen VPS: n. Miksi hakkerit vaativat Bitcoinia?

Ellei sinulla ole ilmaista sähköä, on epätodennäköistä, että SP20 koskaan maksaa itsestään. Älä koskaan ansaitse voittoa. Koska Bitcoinin louhinta on sijoitus ja sinun on oltava valmis vastaamaan tietyistä kustannuksista kaivosprosessin suorittamiseksi tehokkaasti, joista yksi suurimmista kustannuksista on energiakustannukset. Sinun on välttämätöntä liittyä pooliin, jotta näet bitcoinit yhdestä S5: stä. Canaan tarjoaa sinulle käyttäjäystävällisen käyttöliittymän, jossa on kaikki tarvittavat ominaisuudet. Avalon6 on yksi parhaista Bitcoinin kaivoslaitteista aloittelijoille. Ja en puhu myöskään Blockchainista, Bitcoin-tekniikka luottaa siihen, että vaikka tässä podcastisi viimeaikaisessa jaksossa Device Squad, vieraani, entinen Bitcoin-asevoimien insinööri Andy Ofiesh vakuutti, että Blockchainilla ei ole lainkaan sovellusta yritykseen sen luonteen vuoksi. hankala luonto.

Ja Bitcoin-kaivoslaskelmien jatkuvasti kasvavan monimutkaisuuden vuoksi sinun on oltava paras asic miner.

Vuodesta 2020 julkaisunsa jälkeen on selvästi muita nopeampia ja tehokkaampia kaivostyökaluja, joita Bitmain on julkaissut, kuten Antminer S9, mutta Antminer S5 on edelleen paikkansa Bitcoinin kaivosteollisuuden maailmassa. Suosittu viesti, kun toimitaan blockchainilla, älykkäästä sopimuksesta tulee kuin itsenäisesti toimiva tietokoneohjelma, joka suoritetaan automaattisesti, kun tietyt ehdot täyttyvät. Siinä on alumiinisuunnittelu ja se pitää sen vaaleampana sekä auttaa poistamaan käytön aikana syntyvän lämmön. Heillä on paras saatavissa oleva kaivosmies.

Bitmain S9 1600W PSU APW7 Antminer S9 S7 D3 S5: lle

Se on yksi käytettävissä olevista tehokkaista bitcoin-louhintaohjelmistoista, jossa se kuluttaa 300 wattia enemmän kuin S7, joka on kaksi kertaa tehokkaampi noin 0: lla. Muukalaiset käyttävät sitä maan haltuunottoon, kun kolmen auringon kaoottiset gravitaatiovoimat tuhoavat heidän oman planeetansa. Jos sinulla ei ole uima-altaaseen kaivostiliä, kirjaudu sulkuallastilille. T16: n uusi DM8575-sirurakenne on suurelta osin vastuussa ASIC: n merkittävistä parannuksista Bitmain S9: ään nähden. Parhaimman Bitcoin Miner4 valitsemiseksi kannattaa pitää mielessä joitain tekijöitä, kuten: Yksiköt alkavat automaattisen hajautuksen käynnistyksen yhteydessä, mistä voi olla apua sähkökatkoksen sattuessa.

Kaivostoiminnan kannattavuus voi vaihdella. Sähkölaskulla mitattuna S5: n todellinen virrankulutus vaihtelee PSU: n tehokkuuden ja ympäristön lämpötilan mukaan. Kaivosmies voi käyttää jopa tehokkainta kaivoslaitteistoa - Antminer S9. Tämä kaivosmies käyttää melko paljon virtaa ja siksi tarvitset virtalähteen, joka toimittaa yli 1275 wattia. Tehokas Bitcoin Miner0 tarkoittaa, että maksat vähemmän sähkökustannuksia hashia kohden. Jos olet harrastelija-kaivosmies budjetilla, jolla ei ole kiinnostusta sähkön siirtämisen bitkoineihin kannattavuuteen, S5: ää kannattaa harkita. Tuolloin Yoshi S5 pystyi tekemään ne, mutta he eivät olleet julkaissut uutta laiteohjelmistoa. On hienoa, että sen hinta on laskenut huomattavasti, monien mukaan Antminer S7 ei ole enää kannattava.

Valmistele asennus valmistelemalla 24-nastaisen liittimen paperiliitin ja kytke 4 PCl-e-kaapelia Bitcoin miner2 -laitteeseen.

Usein kysytyt kysymykset (UKK)

Louhintaprosessi on melko helppo ymmärtää, ja kun olet perehtynyt siihen, voit aloittaa prosessin milloin tahansa, kun laitteisto on asennettu. Napsauta Tallenna ja käytä -painiketta. L3 + on helppokäyttöinen kaivoslaitteisto, joka tulee tehopakkaukseksi ja jonka räjähdysnopeus on noin 504 MH/s ja joka käyttää noin 800 wattia ja urheilutehokkuus 1. Tässä vaiheessa sinun tulisi huomata, että jokainen Antminer-sukupolvi on melkein kaksi kertaa niin tehokas kuin edeltäjänsä. Kannattavuuden laskemisessa ehdotan, että suoritat aina omat laskelmasi, koska eri paikoissa asuvat ihmiset saavat erilaisen tehon, jokaisella on oma mieluisin kaivosaltaansa ja hinta, jolla saat S5-kaivosmiesi. Kuinka monta tuntia päivässä minun Bitcoin Profit kuinka se toimii täytyy työskennellä? 00000033 (sats) ja. Nyt suoritetaan yksityiskohtainen Bitcoin-kaivoslaitteistovertailu: Kuvahyvitykset:

Kiista Ja Kritiikki Blockchainista

Löydät myös S7: stä melko melua. ASIC-sirujen lisäys kaivoslaitteisiin on se etu, että ne tekevät kolikoiden louhinnan laitteilla huomattavasti tehokkaammaksi. Monet käyttivät S9: tä alan kultaisena standardina.

Se on käyttäjäystävällinen, mikä tekee uusien kaivostyöläisten käytön helpoksi. Se lisää myös melko paljon painoa yksikölle, lisäämällä sen lähetyskustannuksia. He tekivät niin yrityksen kanssa, joka tunnetaan nyt nimellä GekkoScience. Se on myös syy siihen, että Bitmain pyrkii niin paljon vaivaa tarjoamaan tätä kaivattua palvelua asiakkailleen. Jos edellistä laitetta voitaisiin kutsua parhaaksi Bitcoinin kaivoslaitteeksi 2020, tämä on uudempi versio, joka on tehokkaampi ja saa kuitenkin kohtuullisen hinnan. HUOMAUTTAMINEN VENTILAATTORIN ILMAJUO-OHJEEN! Antminer S7 kaivostyöntekijän melun suhteen se ei todellakaan ole hyvä valinta, jos aiot laittaa kotisi sisälle melun takia, jota se tuottaa kahdesta 12038-tuulettimesta.

Näiden numeroiden kanssa S9 on parempi kuin T9.

Kotelo

Tarjoaa myös ylimääräisen lämmityksen talvikuukausina. 16 J/GH ja siinä on ilmanmuodostusjäähdytysjärjestelmä, joka mahdollistaa 88 sirun toiminnan yhtenä yksikönä. 21 Bitcoin-tietokone ei ole tyypillinen USB Bitcoin Miner3. Se häiritsee keskustelua ja jopa ärsyttää lemmikkisi ja muita ihmisiä. Ja arvaa mitä?

Tämä johtuu siitä, että tämän kaivostyöntekijän sivut on rakennettu erittäin kevyeltä muovimateriaalilta ja että se on avoin alhaalta ja ylhäältä. Osakeanalyysi, ei maksua jalkaa kohti. Voit ostaa yhden sirun kerrallaan. Joten, tämä vastaa kolmeen asiaan: Yksi bitcoin voitiin ostaa alle dollarilla vuoden 2020 alussa. 5 TH/s erälle 23, ja sen hyötysuhde on 0. Melun suhteen S7 Miner ei ole hyvä valinta, jos haluat laittaa sen kotiisi. Kaikki vain kiinnittyvät siihen, toivossa hinta alkaa nousta nousevaan nousuun.

Nousussa

Yhtiö on ihme vertikaalisesta integraatiosta. Pysy ajan tasalla!, jotkut teistä haluavat mennä suurempaan voittoprosenttiin ja käyvät kauppaa tiukemmin. Mutta jos sähkökustannuksesi laskee alle 10 c/kWh, se olisi vain tauonpysäköisyys nykyisellä ~ 700 dollarin hinnalla. 51 wattia kulutettua, S5 tuottaa yhden gigahashin.

Koska se tarvitsee suuren määrän virrankulutusta, tarvitaan raskaita koneita Bitcoinin kaivokseen menestyksekkäästi palkitsemiseksi. Kaivostyöläiset näyttävät olevan jakautuneita siitä, mikä on parempi - T9 tai S9. Nykyään markkinoilla on monia hyviä kaivostyöläisiä.

Perinteisesti jokainen uusi BitMain-kaivossarja kaksinkertaistaa tehokkuuden.

Bitmain Antrouter R1 Wifi Solo Bitcoin Miner5

Tänään Bitmain ilmoittaa ylpeänä 3. sukupolven sirun yhdeksännen tuotteensa kanssa: Tämä johtuu siitä, että ASIC-sirut ovat seuraava askel tekniikan matkalla, ja ne ovat myös energiatehokkaampia, kuluttaen vähemmän energiaa kuin GPU. Tämä pakotti myös monet CPU-kaivostyöläiset pois ja nosti tulevien kaivosmiesten maahantulokustannuksia. Joten, tarkista se. Kuitenkin, jos sähkö ei aiheuta merkittäviä kustannuksia. Jos olet harrastelija-kaivosmies, joka haluaa ostaa pari laitetta talollesi, eBay ja Amazon tekevät molemmat kunnollisia kaivoslaitteita koskevia sopimuksia. On kuitenkin yksi ryhmä, jolle Bitcoin on aina houkutteleva riippumatta siitä, mitä hinnalle tapahtuu, ja kyseinen ryhmä on rikollisia. Ansaitsemasi voitto riippuu sijaintisi sähkökustannuksista ja muista vastaavista tekijöistä.

10 X Antminer T9 S1 S3 S5 S7 S9 A3 D3 L3 V9 4 "120mm korkean lämpötilan tuulettimen kanavavaippa"

Onko S7 oikea sinulle? Wu kertoi Bloombergille (video), että Ordosin kaivos tuottaa noin 250 000 dollaria tuloja päivittäin ja että hän aikoo investoida jopa 200 miljoonaa dollaria uusien miinojen rakentamiseen Yhdysvaltoihin. Teknologia, lukija saattaa olla onnellinen tarkastellessaan kaikkien kanavien ja poliittisten puolueiden mielipiteitä yhdessä paikassa. Seuraava vaihe on asettaa poolin kaivostilin määritykset.

Kulutettiin 51 wattia, mikä on paljon enemmän kuin edellisessä versiossa S3. (3) Siirry kaivostyökalun asetussivulle ja kirjoita uima-altaan URL-osoite, työntekijän nimi ja salasana. Näistä siruista 135 on jaettu 3 levylle ja pidetty viileänä kahden tuulettimen avulla (tai yksittäisen tuulettimen tapauksessa tietyssä erässä).