Haluatko olla päiväkauppias? Lue tämä ensin

Koska ajattelumme on ”vasta-trendi”, etsisimme kauppoja vastakkaiseen suuntaan kuin yleinen trendi pienemmällä aikavälillä, kuten 15 minuutin kaaviolla. Kaupankäynti nadexin binaarisoptioilla: pitäminen yksinkertaisina strategioina, Äänestyskomitea tunnusti IQ Optio-ohjelman parhaaksi kaupankäynnin sovellukseksi rahoitusluokassa. Markkinasäännöt toimivat näin. Normaalitilanteessa, kun myyt osakkeita tappiolla, joudut kirjaamaan kyseisen määrän. Niiden päivittäiset kaupat tarjoavat likviditeettiä, joka pitää markkinat sujuvana verrattuna kevyesti käydyihin markkinoihin, joihin kohdistuu dramaattisia hintavaihteluita. Ja ei, päiväkaupankäynti ei ole tapa rikastua yön yli.

Tällaisen osakekannan sanotaan olevan "kauppaa valikoimalla", mikä on päinvastainen trendi.

”Nämä säännöt ja määräykset ovat syntyneet Finanssialan sääntelyviranomaiselta (FINRA), ja niitä sovelletaan kaikkiin Yhdysvaltojen mallipäiväkauppiaisiin, joilla on marginaalitili. Immediate edge, 'Anycoin Direct Groep'). Alla on useita sääntöjä, jotka on tutkittava ennen uuden välittäjän kirjautumista: Riippumatta siitä, minkä merkin ostat, olet alttiina erilaisille mekaanisille tai ohjelmistojen häiriöille, jotka voivat sulkea sinut. Päiväkauppa vaatii arvopaperimarkkinoiden tuntemusta. Se on perusta, jolla suurin osa sijoittajista tuottaa voittoa. Valuutan vähittäiskaupasta tuli suosittua päivittäiskauppaa sen likviditeetin ja markkinoiden 24 tunnin luonteen vuoksi. On myös syytä huomata, että kauppiaat, joiden tilillä on yli 100 000 dollaria, saattavat haluta riskiä alle yhdellä prosentilla yhdessä kaupassa, koska jopa 1 prosentin tappiot voivat tällöin olla merkittäviä.

FDIC-vakuutettu talletustili poistetaan Ally Invest -tililtäsi. Tämä noudattaa välittäjää pakottaakseen 90 päivän jäädyttämisen tilillesi. Vertaa verkkovälittäjiä, lisääminen sijaintiin. Päivämyyjä olettaa, että sillä on 4: 1 vipu, mutta todellisuudessa välittäjä laski marginaalivaiheen suhteeksi 2: 1 ylimääräisen volatiliteetin vuoksi. Päiväkauppiaat ostavat ja myyvät osakkeita nopeasti koko päivän toivoen, että varastonsa jatkavat nousuaan tai arvon laskua sekunneista minuuteihin, jotka he omistavat osakekannan, jolloin he voivat lukita nopeat voitot. Tämä on minun rakas paikka.

10 Vinkkiä Päiväkaupasta Aloittelijoille

0014/osake. 20 parasta Bitcoin Profit software Bitcoin-kaupankäynti robottiä vuonna 2020, olemme kuitenkin varovaisia, että aloitat ainakin kysyä vaikeita kysymyksiä, etenkin rahankäytöstä ja siitä, kuinka on niin helppoa ansaita rahaa tämän ohjelmiston avulla. Käytä uutta paperikaupan ominaisuutta tässä pakollisessa ohjelmistossa ja yritä olla viemättä liikaa paperitulojasi, koska se on paljon helpompaa, kun kyseessä ei ole oikea raha ja kauppaan ei liity tunteita. Aloittelijapäivän kauppiaat kohtaavat usein ”halvaantumisen analysoimalla”, koska he tarttuvat tarkkailemaan kynttilöitä ja tason 2 sarakkeita näytöllä eivätkä pysty toimimaan nopeasti, kun tilaisuus ilmenee.

 • Menestys vaatii omistautumista, kurinalaisuutta ja tiukkaa rahahallinnan valvontaa.
 • Tämä tarkoittaa, että jos markkinat kääntyvät heitä vastaan, he voivat menettää paljon rahaa.
 • 01 = 2 000 dollaria Haluat rajoittaa menetyksesi korkeintaan 2 000 dollariin kauppaa kohden.
 • En suosittele sitä, mutta sinulla on se oikeus.

Päiväkauppaa koskevat UKK: t

Loppujen lopuksi, kuinka vaikeaa voisi olla ostojen ostaminen, odottaminen, kunnes ne nousevat muutama sentti, myy ja toista prosessi? Ehkä vaihtoehtona käydään kauppaa nyt 4 dollarilla. Tiedän mitä ajattelet. Mutta voiko päiväkaupankäynti tarjota henkilöille vaihtoehto perinteisille tai konservatiivisemmille sijoitustoimintatavoille? 33, mikä tarkoittaa, että menetimme 55 dollaria. Lisää blogista, jos Bitcoin todella testaa kaikkien aikojensa korkeimman hinnan, on täysin mahdollista, että pitkäaikaiset omistajat, jotka ostivat BTC: n lähellä ATH-huippuaan noin 20 000 dollaria, voisivat poistua positioistaan ​​ja tuottaa myyntitulon. Teknologia - Vastoin yleistä mielipidettä, et tarvitse markkinoilla käydäkseen ladattua tietokonetta, jossa on tusina näyttöä.

Päiväkauppiaille Active Trader Pro (ATP) on Fidelityn lippulaivainen työpöytäalusta, ja se on täynnä työkaluja. Sinun ei tarvitse käydä kauppaa niin paljon kuin luulet tekeväsi rikastuaksesi. Erityisesti päiväkaupankäynti on sinulle hyvä vaihtoehto, jos pidät markkinatutkimuksista ja olet halukas käyttämään aikaa kaupan suunnitteluun ja seuraamiseen päivän aikana. Vältä säästöjen tai lapsesi yliopistorahaston sijoittamista päiväkauppaan. Yllä oleva TLDR on tarkoitettu skimmereille.

 • Päivämyyjänä voit tarjota hieman nykyistä kysyntähintaa edullisemman hinnan ja antaa tilauksen myydä hiukan korkeampaan hintaan kuin nykyinen tarjous.
 • Yri dollarin kokonaismäärästä yritin tasapainottaa mahdollisimman lähellä.
 • Sinulla on oltava myös vakaa ymmärrys strategioista, joita voidaan soveltaa, ja sinun on tunnettava, miten ja milloin niitä käytetään.
 • Tietokoneet ovat hankalia.
 • On tärkeätä huomata, että yleisesti ottaen 475 kohdan f alakohdan myöhäiset vaalit eivät ole sallittuja.

Seuraavat Vaiheet

Muista, että kauppojen sijoittaminen ennen tärkeitä uutisjulkaisuja tai heti niiden jälkeen on melko riskialtista, koska markkinat voivat toimia väärinkäyttämättä. 5 Tähteä Charles Schwab StreetSmart Edge €0 €4. Tutkijat löytävät halvemman tavan tehdä vetyenergia vedestä, tuotemerkki on lisäksi kuullut yritysasiakkaita ja kuluttajia ympäri maailmaa. Muista, että nopeasti haettaessa termiä voit hakea tältä sivulta Control + F-painikkeella! Päiväkauppa voi olla erittäin riskialtista. Voit käydä kauppaa myös ulkomaisilla markkinoilla, joilla on vähemmän tiukat vaatimukset.

Päiväkaupalla tarkoitetaan määritelmän mukaan yhden tai useamman arvopaikan ostamista ja myyntiä yhdessä päivässä. Jälleenmyyjät ostavat, pitävät hallussaan ja myyvät arvopapereita asiakkailleen tavanomaisessa kaupassaan tai liiketoiminnassaan. Päivittäiskaupan haitoihin sisältyy riittämätön aika, jotta positio voi nähdä voitonkorotuksia, joissakin tapauksissa voittoa lainkaan, ja lisääntyneet palkkiokustannukset, jotka johtuvat kaupankäynnistä useammin, mikä syö kaupan odotusten voittomarginaaleilla. Esimerkkilauseet BSE-kaupankäynti on 90 prosenttia päiväkaupasta ja päivävaihto on puhtaasti spekulatiivista.

Päiväkaupan terminologia: Bulls vs. Bears

Päiväkaupan ostovoiman ylittäminen johtaa päiväkaupankäyntiin, joka on täytettävä viipymättä ja ennen kuin jatkat päiväkauppaa. Sinun on määritettävä, oletko rakennettu päiväkauppaan. Jos vietät 30 tuntia viikossa, tee 5000 lyhytaikaista kauppaa vuodessa, ja sinulla ei ole kokopäiväistä työtä, jopa IRS: n tulisi sopia ilman taistelua. Kaikkien avaamistapahtumien on oltava järjestetty ainakin seuraavaan arkipäivään saakka, jotta vältetään lisärajoitukset. Vaikka murtoperusteiset hintaerot on korvattu desimaalipohjaisilla penniäkorkoilla, myös palkkioiden rakennetta on parannettu. Hayes-malli: 55 931,60 dollaria, tiedot laitteiston julkaisupäivämääristä ovat Zade ja Myklebost (2020). Esimerkiksi, jos ostat ja myyt osakkeita, maksat palkkion. Tervetuloa uuteen FINRAan. Tässä ovat vaihtoehdot, joita sinulla on päivittäisessä kaupassa:

Tietopohjainen Sijoittaja

Kun aloitushinta osoittaa eroa edellisen päivän lähellä, aseman ottaminen vastakkaiseen suuntaan tunnetaan aukon häviämiseksi. Ajatuksena on sitten hypätä markkinoille sen jälkeen, kun markkinat ovat palanneet tukitasolle. Ensisijaiset ECN: t ovat Instinet, SelectNet ja NYSE Arca - jäsenyydet ovat maksupohjaisia ​​ja ne on hyväksyttävä. Osakekaupan rinnalla, 1990-luvun lopulta lähtien, useat uudet markkinatoimijat toimittivat valuutta- ja johdannaiskauppaa elektronisten kaupankäyntijärjestelmien kautta. Tämä ostovoima lasketaan kunkin päivän alussa, ja se voi lisätä merkittävästi potentiaalisia voittojasi. Päivittäinen kauppa on samanlainen kuin trendi, paitsi että kun olet määrittänyt yleisen trendisi, etsit kauppoja vastakkaiseen suuntaan. Monet kokeneet kauppiaat suosittelevat vähintään 50 000–100 000 dollaria, jotta meillä olisi riittävästi voimaa ostaa tai myydä osakkeita hintaluokassa 100–500 dollaria. Varmista, että tutustu “Trading Breakouts”-oppituntiin, niin saat tämän pat!

Päiväkaupankäynnin terminologia - Tilausten tekeminen

Mitä epävakaammat markkinat ovat, sitä edullisemmat ovat päiväkauppiaan ehdot. Koska päiväkauppiaat eivät pidä positioitaan yön yli, he välttävät yllätysmahdollisuuden merentakaisilla markkinoilla, epäsuotuisat taloudelliset uutiset tai tulosraportin, joka ilmestyy markkinoiden sulkemisen jälkeen. 6 suosituinta kryptovaihtokolikkoa, jotka maksavat osinkoa tai tarjoavat alennettuja maksuja, markkinoita ei voida koskaan ennustaa täydellisellä tarkkuudella, joten asianmukainen rahan hallinta on avain. Joitakin kutsutaan scalperiksi; he yrittävät ansaita pieniä voittoja suurista arvopapereista. Kun käytät välittäjää, kuten Lightspeed, johtamalla 1 000 osakkeen ostolimiittitilauksen NYSE: lle netto sinulle 0 dollaria. Sellaiset kauppiaat, jotka käyvät kauppaa tällä tavoin voittoa tavoittelemalla, ovatkin keinottelijoita.

Jos uskot todella projektin mahdollisuuksiin etkä ole kiinnostunut jahtaamaan lyhytaikaisia ​​voittoja, tämä on menetelmä sinulle.

Siksi on mahdollista, että erittäin keskittyneellä tilillä salkusuojausmenetelmä voi johtaa korkeampiin marginaalivaatimuksiin kuin Reg T. Liian monet kauppiaat jahtaavat liian vähän mahdollisuuksia, mikä tarkoittaa, että vain ne, jotka ovat riittävän nopeita tunnistamaan mahdollisuus ja toimimaan, ansaitsevat todennäköisesti rahaa. Vietä jokainen vapaa hetki lukemalla kaikki mitä pystyt.

Verkkokaupan akatemian asiantuntijoiden mukaan se, että päiväkaupan positiot käsitellään yhdessä päivässä, tekee siitä todella turvallisemman kuin riskialtimman.

Läheiset Sanat

Tämä tarkoittaa päiväkauppaa, jonka tilillä on laillinen vähimmäisvaatimus 25 000 dollaria, ja voi ostaa 100 000 dollarin (4x vipu) arvoisia osakkeita päivän aikana, kunhan puolet näistä positioista poistuu ennen markkinoiden sulkemista. Tiukaisista säännöistä ja määräyksistä huolimatta tämän tilin etuna on vipuvaikutus. Mitä sinun on tiedettävä blockchain-järjestelmästä auttaaksesi sinua ymmärtämään kryptovaluutat, hän on myös yksi verkkopunkkeista, jotka ennustivat, että Bitcoin saattaa saavuttaa 250 000 dollaria vuoteen 2020 mennessä. Olin niin innoissani ja jazzin siitä, mitä tein, että vuosi oli ennen kuin otin vapaapäivän.

Katso Myös

Koska markkinahinnat ovat alttiita nopeille muutoksille, liukuminen tapahtuu viivästyessä kaupan toteuttamisen ja valmistumisen välillä. Ota huomioon vähimmäispääomavaatimukset, marginaali, ostovoima ja summa, jota käytät yhdessä kaupassa. Se todella on omenoita ja appelsiineja. Lisätietoja päivityksistämme. Suosittelen liittämään ilmoituksen veroilmoitukseen tilanteen selittämiseksi. Kauppiaita koskevat erityissäännöt eivät koske sijoitusalalla pidettäviä arvopapereita. Kuten voitte nähdä, päiväkauppiaan määritelmä on laaja ja laaja. Tämä voi teoriassa antaa sinulle kaupan lähes päivässä Robinhoodilla.

Päivämyyjät käyttävät yleensä marginaalivaihtoehtoa; Yhdysvalloissa asetus T sallii alkuperäisen enimmäisvaikutuksen 2: Tämä on hyvä nyrkkisääntö riippumatta siitä, onko sinulla marginaalitili vai ei. Jos olisi kaava, me kaikki tietäisimme sen jo. Voinko aloittaa päiväkaupan salauksen vain 100 dollarilla? Useimmilla itsenäisillä päiväkauppiailla on lyhyitä päiviä, jotka työskentelevät kahdesta viiteen tuntia päivässä. Kun jäljellä on 3 päivää, voimme kokea 20% rappeutumista päivässä!

 • Joten aloittelijoiden on oltava valmiita tallettamaan merkittävät summat aluksi.
 • 15, kun hinta alkaa nousta, hän sitten myy sen.
 • Kun olet tehnyt, voit asettaa lähtöpisteitä ylä- ja alapuolelle breakout-tasosi.
 • Sinun tulee olla varovainen ilmoituksissa tai muissa lausunnoissa, jotka korostavat suurten voittojen mahdollisuutta päiväkaupassa.
 • Tämä riippuu jossain määrin siitä, mitä mahdollisuuksia löydät ja millaisia ​​strategioita käytät.
 • Seuraava tärkeä askel päiväkaupan helpottamisessa oli NASDAQ: n perustaminen vuonna 1971 - virtuaalinen pörssi, jolla tilaukset siirrettiin sähköisesti.
 • Menestyneillä päiväkauppiailla on voittavien kauppojen lisäksi monia häviäviä kauppoja.

Ohjevalikko Mobiili

Tämä on viisi kauppaa neljässä päivässä, mikä tarkoittaa, että olet täyttänyt Pattern Day -kauppiaan kriteerit. Koska päiväkaupalla pyritään saamaan voitto päivän sisällä eikä jätä avointa positiota kaupan päättyessä, se voi vähentää osakekurssien vaihtelun riskiä. Lisätietoja testaamisesta. Nämä lyhyet myyntimäärät luovat epätasapainon ostojen ja myymien välillä, mikä johtaa osakekurssien laskuun päiväkauppiaan eduksi. Pidätkö mieluummin oikotieltä vai pitkästä?

Sinulla ei ole oikeutta käydä päiväkauppaa tililläsi. Vertaa kortteja, trendit havaittiin aiemmin. Katkaisu voi tapahtua vakiintumispisteen yläpuolella tai laskusuuntaisen linjan yläpuolella. Katsotaanpa tämän määritelmää uudelleen:

Jos teet useita onnistuneita kauppoja päivässä, nämä prosenttiyksiköt hiipuvat pian. Kuinka ostaminen ja myyminen liikuttavat markkinahintoja?, se voisi loppujen lopuksi erittäin hyvin. Joka tapauksessa, visualisoi tavoitteesi tekemällä kauppoja. Päiväkauppa kutsuu riskiä, ​​se menestyy riskillä, rakastaa riskiä. Jotkut päivittäiskauppiaat välttävät markkinoiden päättäjien tai välittäjien käyttämistä kokonaan ostamalla jäsenyyksiä suoran pääsyn välittäjäjärjestelmissä. Jos käytät marginaalitiliä päivittäiseen kauppaan, sinun on joko rajoitettava kaupat kolmeen päivänsisäiseen kauppaan viikossa tai säilytettävä tililläsi vähintään 25 000 dollarin pääoma. Entä 20 tuntia viikossa ja 1 000 lyhytaikaista kauppaa vuodessa? Kuinka paljon rahaa tarvitsen päivittäiseen kauppaan? Jos elinkeinonharjoittaja kuitenkin valitsee ajoissa markkinahintaiset valinnat, niin hän voi käsitellä arvopapereiden myynnistä saatuja voittoja ja tappioita tavanomaisina voittoina ja tappioina (paitsi sijoituskohteena pidettävät arvopaperit - katso yllä), jotka on ilmoitettava Lomakkeen 4797 osa II, Liikekiinteistöjen myynti (PDF).

Useimmissa päiväkaupan järjestelmissä on paljon joustavuutta, ja niillä voi olla avoimia positioita mistä tahansa minuutista muutamaan tuntiin riippuen siitä, miten kauppa sujuu (onko se voittoa).

Marginaalikorko

Jälleenmyyjät voivat myös pitää itsensä haltuina aloittaa, omaksua, kuitata, luovuttaa tai muuten lopettaa arvopapereiden positioita asiakkaiden kanssa tavanomaisessa kaupankäynnissä tai liiketoiminnassa. Tee taas tämä noin kuukauden ajan ja laske laskelmasi, mitä teet ja menetät joka päivä. Kun henkilö myy sijoituksen, jonka hän on omistanut alle vuodeksi, voitosta verotetaan henkilön henkilökohtaisen voiton verokannalla, joka voi olla jopa 35 prosenttia. Seuraavat tosiasiat ja olosuhteet on otettava huomioon määritettäessä, onko toimintasi arvopaperikauppaa harjoittava yritys: Lukuisat välittäjät tarjoavat ilmaisia ​​harjoittelutilejä ja kaikki ovat ihanteellinen foorumi päästä käsiksi kaavioihin, malleihin ja strategioihin, mukaan lukien 15 minuutin kaupankäynnin sääntö.

Jos olet sijoittaja IRS: n silmissä, voit kirjata voitot ja tappiot lomakkeessa 8949 ja aikataulussa D, kuten aina.

Päivän Kauppa- Ja Teknologiakupla 2020

Video - mikä on päiväkauppias? Oletetaan, että vietät 10 tuntia viikossa kauppaa ja yhteensä noin 200 myyntiä vuodessa, kaikki muutaman päivän sisällä ostoksestasi. Oletetaan esimerkiksi, että ostit 200 Amazonin osaketta 30 dollarilla kustakin, myyt osakkeet 25 dollarilla, mikä tuotti 1 000 dollarin pääoman menetys. Huomaa, että välittäjäsi voi aina asettaa korkeampia pääomavaatimuksia. He ottavat positiot perustuen analyysiinsä osakkeen todennäköisestä hinnan suunnasta kaupankäyntijakson aikana.

Lataa Et App

(On parempi testata opinnäytetyö reaaliajassa, eikä ole joutunut kohtaamaan sitä 5%: n pudotusta koko portfoliossani yön yli.) Päivämyyjät, jotka vaihtavat vauhtia, voivat olla sekä pitkän että lyhyen aseman kauppiaita voiton tuottamiseksi. He havaitsivat, että vain noin 13% päiväkauppiaista ansaitsee voittoa tietyllä vuodella. Päiväkauppiaan on tehtävä vähintään 25 000 dollarin talletus ja pidettävä vähintään 25 000 dollarin vähimmäispääoma koko ajan. Kauppiaat ilmoittavat liiketoimintakustannuksensa lomakkeella 1040, aikataulu C, voitto tai tappio liiketoiminnasta (yksityisyritys) (PDF). En voi korostaa tarpeeksi tutkimuksen, koulutuksen ja valmistelun tärkeyttä. Osakekauppiaat voivat parantaa suojaaan liukumiselta välttämällä markkinoiden tilauksia aina kun mahdollista.

Heillä on kaikki uusimmat kaupankäynnin työkalut ja tiedot tilausvirrasta ja “pysähdyksistä”, jotka on sijoitettu, joten he tulevat jalka ylös pienyritykseen. Berna, ja sitten, kun et koskaan säästä enää uutta penniäkään, rahat kasvavat 1,000 000 dollariksi 65-vuotiaana yhdistävän vaikutuksen ansiosta. Jos sinusta tuntuu, että olet valmis antamaan sille mahdollisuuden, on erittäin hyvä idea paperilla vähän aikaa, ennen kuin käytät todellista rahaa. Uutisten vaihto on suosittu tekniikka. Ne myyvät, kun hinta nousee volyymin suhteen laskussa, olettaen, että hintasuunta jatkuu pitkän tai lyhyen position ottamisen jälkeen, joten ne voivat lopettaa kaupan voitolla.

Ohuet Markkinat

Paperikauppa ei korvaa reaalimaailman tekemistä ja rahan menetystä. Nyt ilman asianmukaista ohjeistusta säännöistä (kuvionpäivän kaupankäynnin säännöt, ei tyttöpartiolaisten evästesääntöä) ja siitä, kuinka välttää luokittelua mallipäivän kauppiaksi. Jokaisen kaupankäyntipäivän lopussa he vähentävät kokonaisvoitonsa (voittavat kaupat) kokonaistappioista (menettävät kaupat), vähentävät kaupankäyntikulut ja summa ovat heidän päivän nettotulos (tai tappio). Tuo lause sisältää todella paljon rajoituksia. Mutta voit varmasti. Ei kuten miljoonia, mutta tarvitset jonkin verran lähtöpääomaa menemään.

Swing-elinkeinonharjoittaja etsii yleensä hiukan suurempaa kassakohdetta. Päiväkauppaa ei voi tehdä ilman vaadittavia taitoja ja rahaa sijoittamiseen. Al käyttää päivittäin syviä taitojaan järjestelmien integroinnissa ja suunnittelustrategiassa kehittääkseen ominaisuuksia, jotka auttavat vähittäiskauppiaita tulemaan kannattaviksi. Tili rajoitetaan käteisellä, kunnes tilin oma pääoma palautetaan vähimmäisvaatimukseen tai vähintään 25 000 dollariin. Minkä suuntaan markkinat suuntautuvatkin, vaihtoehtosi poistavat toisensa. Erityisesti kaksi asiaa, joita todella tarvitset: Opi päiväkaupankäynnin perusteet, jotka määritellään arvopapereiden avaamiseksi ja sulkemiseksi saman päivän aikana.

Joten, jos sinulla on asemaa yön yli, se ei ole päiväkauppaa. 39 suurempi kuin kukaan on valmis ostamaan sen sinulta. Ostin 5. lokakuuta 5 dollaria 52 dollaria (~ 200 dollaria) ja kourallinen 50 dollaria tarjousta 1. marraskuuta (~ 1000 dollaria).

Breakout-kauppa

Sijoittajiin sovelletaan kappaleen 1211 (b) mukaisia ​​pääoman menetysrajoituksia, kuten luvun 1091 pesemyyntisääntöjä. Lisää trendiviivat ja vaakasäteet osoittaaksesi tukea ja vastustusta. Vastaus on kyllä, he tekevät. Aina on paljon mahdollisuuksia ansaita rahaa, joten älä anna periksi pelkoasi kadota. Päivän menestyminen vaatii laajaa tietämystä ja kokemusta. Tämä tarkoittaa tietysti, että sinun on oltava valmis oppimaan, miten prosessi toimii, ja varauduttava mahdollisiin menetyksiin.

”Kaupankäynti on hienoa”, Dylan kertoo. Jokainen tekee toisinaan huonon liikkeen, ja jos et tiedä hallita riskiäsi oikein, se voi olla kallis virhe. Oio-julkaisija, maineesi rakentaminen voi viedä hetken, mutta jotkut sivuston käyttäjät ovat sanoneet ansaitsevansa 40 puntaa kuukaudessa. Älä riski liian suurella pääomalla.