32 Yksinkertaista Tapaa Ansaita Rahaa Tekemättä Mitään

Jotkut kyselysivustot odottavat sinua odottamaan noin neljä tai kaksi viikkoa maksun saamiseksi. Napsauttamalla tätä voit kirjautua ilmaiseksi työpajaksi, josta voi tulla kotona työskentelevä oikolukija. Eikö sinulla ole maalla mitään sellaista, jota ei ole käytetty viime kuukausina? Olemme kiinni Jardinen kanssa kysyäksemme häneltä joitakin kysymyksiä, kuten mitä mahdollisuuksia Instagram on tuonut hänelle ja mitä erityisiä sovelluksia hän käyttää valokuviensa herättämiseen. Lähes kaikki rakastavat popcornia! Aseta autoprofiili. Yksinkertainen Google-haku pankeille, jotka antavat bonuksia tilien avaamiseen, palauttaa luettelon nykyisistä tarjouksista.

  • Nämä pisteet voidaan lunastaa käteisellä takaisin (PayPalin kautta) tai lahjakortilla.
  • Käännä tavarasi.
  • Jos tarvitset vähän apua projektien käynnistämisessä, Shapeways on 3D-tulostusyritys, jolla on yksinkertaisia ​​sovelluksia, joiden avulla voit mukauttaa omia mallejasi, mitä tahansa ruusukultaisesta hääbändistä, keraamisesta maljakoista tai kokonaan painetusta omasta bobble -päästään. väri.
  • Pysy kirjautuneena, kun teet haun.

Esimerkiksi ansaitsemalla vain 1 000 ylimääräistä dollaria kuukaudessa - summan, joka voidaan helposti ansaita autotallissa tapahtuvan myynnin, flippingin, koiran ulkoilun ja aktiviteettien avulla - voi antaa sinun tehdä enemmän investointeja, perustaa yritystä, käydä elokuvissa useammin ja osallistua muihin rauhassa toimintaa. 50 - 60 dollaria tunnissa, katso nämä palkkaavat yritykset nyt. Sovellusten testaajat testaavat sovelluksen, kokeilemalla sen erilaisia ​​puolia ja ominaisuuksia, ja kirjoittavat rehellisen arvion. Kokeile 100% ilmaista esittelytiliä, tämä tapa on analysoida ja parantaa. Sinun on oltava vähintään 21-vuotias, hänellä on kolmen vuoden ajokokemus, sinulla on oltava valtion kuljettajan ajokortti, puhdas ajotietue ja kyettävä läpäisemään rikollinen taustatieto. Tämän sovelluksen avulla saat palkkioita, joita voit käyttää Google App Store -kaupassa.

Käyttämättömät toistuvat tilaukset ovat kuin vuotava hana pankkitililläsi.

Vastaa Kyselyihin

Kun soitat numeroon 1-800-flowers, saatat puhua Rebecca Dooleyn, eläkkeellä olevan poliisin ja Alpine Accessin, tärkeän puhelinpalvelun, työntekijän kanssa. Menitkö kouluun tätä varten? Uimoni teki tämän vanhoilla seminaarikirjoillaan. Jos niin, saatat pystyä ansaitsemaan rahaa iskulauseiden kirjoittamisessa. Yhden vaimoni ystävistäni tunsi olleensa kotona kahden poikansa kanssa hienoa, mutta hänellä ei ollut taiteellista myyntipistettä.

Riley Young and the Invested -yhtiöstä tuottaa keskimäärin 400 dollaria kuukaudessa Airbnb: ssä noteeratusta yksiköstä. Nämä tutkimukset ovat paitsi erittäin hyödyllisiä avuksi sairauksien parantamisen löytämisessä, mutta tarjoavat myös runsaasti korvauksia osallistujille. Paras on kuitenkin WordPress. Se on helppo käyttää. On muutama sivusto, joka tekee tämän mahdolliseksi, kuten Tradesy, SnapGoods. Sinun on tiedettävä liiketoiminnan näkökulma. Ja jokainen näistä nurmikoista tarvitsee jonkun huolehtimaan siitä.

Annan noin 700 dollaria tässä kuussa hakukoneiden tulosten arvioimiseksi tässä kuussa. Kuten kaikki sosiaalisen median sponsoroidut viestit, yritykset ovat valmiita maksamaan sinulle twiittiä vain, jos sinulla on suuri seuranta, johon voit vaikuttaa. Lynne Norrisin mukaan NorrisBusinessSolutions -yrityksestä. Portit haalistuvat ja jonkun täytyy maalata ne uudelleen. Yliopiston ystävä tekee kauneimpia evästeitä ja etsii tapahtumia myydä niitä ympäri vuoden - syntymäpäiviä, vapaapäiviä, jalkapallojuhlia, luettelo on loputon. Maksa laskut ajoissa. Video voi tuottaa noin 0 dollaria.

Fiverr on erittäin suosittu alusta, jonka avulla kuka tahansa voi tarjota palveluitaan 5 dollarilla.

Hanki Palkka Tuotteiden Parantamisesta.

Jos sinulla ei ole tarpeeksi rahaa ostaa koko rakennus, voit silti sijoittaa kiinteistöihin. Olemme aiemmin kirjoittaneet Swagbucksista tapana ansaita sivurahoja. Jos olet kiinnostunut kokeilemaan sitä, tässä on luettelo suosikki mystery shopping -yrityksistä:

En voinut toimia ilman heitä.

Oikolukemat Asiakirjat Kotoa.

Voit ansaita 25–100 dollaria tunnissa virtuaaliassistenttina. Jos pidät kirjoittamisesta, voit alkaa ansaita freelance-kirjoittamalla. Katso myös oppaani parhaimpiin bitcoin/cryptocurrency-vaihtoihin. Knitters voi ilmoittautua testattajien pääluetteloon ja ottaa yhteyttä, kun hänellä on uusi projekti. Voit perustaa henkilökohtaisen koulutuspalvelun, joka auttaa heitä siinä. Yksi tapa seurata kulutusamme on Ask Trim.

Bookscouter

En ollut tosissani, kun sanoin, että on olemassa satoja tapoja ansaita rahaa kotona. Voit myös lähettää myyntisi Craigslistissa tai muussa paikallisessa ostossovelluksessa. Jos sinulla on iso koti tai maa, harkitse aamiaisen avaamista ja anna vieraillesi maatilakokemus! Jotkut kliiniset tutkimukset rekrytoivat kuitenkin myös terveitä aikuisia kontrolliryhmään. Rekisteröidy Qmeen kanssa aloittaaksesi ilmaisen Qmee-selainsovelluksensa. Tämän liiketoiminnan kauneus on, että talosuunnitelmaa voidaan myydä rajoittamattoman määrän kertoja. Ja vain yksi tai kaksi tänään suunnittelemiasi T-paitoja voisi tarjota sinulle passiivisia tuloja tulevina vuosina! Voit saada palkan ladataksesi sponsoroituja sovelluksia ja pelejä.

Onko blogin kirjoittaminen monimutkaista? Voit valita kiinnostavan työn tekstikorjaamisesta online-kyselyihin osallistumiseen ja suorittaa sitten työn aina, kun se sinulle sopii. Katso tämä viesti lisää tilauspalveluyrityksiä. On olemassa useita alustoja, joiden avulla voit luoda ja myydä kursseja verkossa. Aina kun joku lukee blogiiasi tai artikkeliasi, saat maksun. Ja kyllä, voittoa tavoittelemattomalla liiketoiminnalla on vielä rahaa!

Myy Vaatteesi.

Tässä ovat suosikkini (asenna ne kaikki ja ansaitse vähintään 400 dollaria vuodessa tai enemmän): Kotihoidollinen lastenhoito voi olla tehokas tapa ansaita rahaa asuntolainan maksamiseen. Tietyn tyyppiseen sisältöön pääsy riippuu sitten jäsenen valitsemasta suunnitelmasta. Hakemistosivuston ylläpitäminen voi olla aikaa vievää yritystä, mutta jos valitset oikean markkinaraon, se voi olla erittäin kannattavaa.

Surffaa Internetissä

Kirjailijat ansaitsevat huomattavia tuloja verkossa, jos sinulla on erinomainen kirjoitustaido, todennäköisesti verkkosivuston omistaja, joka on valmis maksamaan sinulle auttamaan heitä artikkeleiden kirjoittamisessa. Kuukausien menojen vähentämisellä on sama vaikutus kuin ansaitset enemmän rahaa. Sisältö päivitetty 20. huhtikuuta 2020. Airbnb voi olla hauska hälinä. Voit ansaita myös linkittämällä myymälän kanta-asiakaskorttin sovellukseen tai lähettämällä kuitit sovellukselle ostoksesi jälkeen. Hyvä uutinen on, että onko verkossa vaihtoehtoja, aiotko täydentää olemassa olevia tulojasi vai luoda tuloja tyhjästä. Tapahtumat, kuten syntymäpäiväjuhlat, häät, toimistojuhlat ja kokoukset, eläkejuhlat ja useammin ovat leiponeet herkkuja osana juhliaan. Valitettavasti hallitus pelottaa sinua myyvän munuaisen - kuulen jotain etiikasta.

  • Jos niin, saatat pystyä ansaitsemaan rahaa iskulauseiden kirjoittamisessa.
  • Pelin kaksi suurta pelaajaa ovat Amazon ja eBay, ja miljoonien käyttäjien ikkunoiden ostoksilla verkossa on ehdottomasti kunnollisia mahdollisuuksia ansaita rahaa.
  • Missi, jos päätät hyväksyä sen, on hankkia nämä korut ja myydä kulta voittoa varten!
  • Napsauta tätä oppiaksesi kuinka aloittaa koiran hoitoon leipomoyritys kotoa.

Luo maksettu Mastermind-ryhmä

Se avaa ovet myös useille muille luettelossa oleville tuloideoille. Autotalli myynti ei ehkä ole tyylisi, tai ehkä sinulla on vain muutama todella mukava asia, jonka haluat myydä. Ei vanhat Nokia 3210s ja hyvin vanhat mallit. Korvaava opetus. Valtava yritys, joka laajenee jatkuvasti, Amazon tarvitsee jatkuvasti etätyöntekijöitä ja maksaa missä tahansa 10 dollarista tunnissa 50 000 dollariin vuodessa. Varmista, että kirjat ovat hyvässä kunnossa.

Google AdSense -tilin avulla voit ansaita rahaa mainostamisesta blogissasi.

Pelaa Online-pelejä

Muista, että laillinen yritys ei yleensä vaadi sinua maksamaan maksua tietojen tai viittausten saamiseksi. Olemme tosissamme! Näin se toimii: Napsauttamalla tätä voit oppia ansaitsemaan rahaa jakamalla yritysomistajien käyntikortteja. Mutta tarpeeksi siitä, miten saat ilmaisen Walmart-lahjakortin: Asiantuntijoiden mukaan tässä on joitain parhaista tavoista ansaita rahaa kotoa. Jos tiedät kuinka parantaa verkkosivuston hakukoneoptimointia tekemällä avainsanatutkimusta, luomalla sisältöä, joka voi sijoittua hakukoneissa, lisäämällä metatietoja/kaavoja viesteihin ja sivuihin sekä rakentamalla linkkejä verkkotunnukselle muutamien tehtävien nimeämiseksi, niin tämä voi olla loistava työnjohto sinulle. Katsotaanpa tosiasioita:

Jos olet kiinnostunut tästä linjasta, monet PA-virastot vaativat luotettavia avustajia. Kirjaudu sisään Fiverriin ja hanki työpaikkoja sosiaalisten sivujen ylläpitämiseksi. Koska jokaisella sovelluksella on erilaiset toimituspyynnöt joka päivä, sinulla on etu, jos pystyt hallitsemaan useita sovelluksia kerrallaan. Siihen sisältyy hyvin vähän tai ei lainkaan työtä loppuun asti, ja voit aloittaa aloittamisen ilman mitään investointeja. Muutama kuukausi sitten en ollut koskaan kuullut maksullisista verkkotutkimuksista. Sähköpostin tarjous antaa sinulle enemmän ansaintamahdollisuuksia, mutta sitä ei vaadita. Hienoa on, että voit saada palkkaa tämän tekemiseen kodin mukavuudesta. Tai löydä yhteisöstäsi tarve, joka saattaa tarvita osoittamista.

Katso “Tarvitsetko ylimääräistä rahaa? Se ei ole paljon rahaa, mutta ansaitsen yleensä noin 100–200 dollaria vuodessa passiivisilla tuloilla. Paribus tekee 25%: n palautuksen palautuksesta ja saat loput! Voit antaa auton kääriä Wrapifyn avulla ja tehdä kuukaudessa 264–452 dollaria ilman ennakkomaksuja. Yksitoista-parthenia-katu, localBitcoins on P2P Bitcoin -pörssi ostajien ja myyjien kanssa yli 240 maassa. Tiesitkö, että hinnat muuttuvat verkossa jatkuvasti, ja useimmilla kauppiailla on hintatakuuohjelma? Tee jopa 25 dollaria tunnissa! Ryhdy mysteeriostajaksi.

Ansaitse vähintään 75 dollaria UpVoice Panelistina

Fanisivut Twitterissä tai Facebookissa edellyttävät ihmisten olevan yhteydessä heihin. Periaatteessa tavoitteesi on auttaa yrityksiä palvelemaan paremmin asiakkaitaan. Vertaislainaus on järjestelmä, jossa alusta helpottaa yksittäisten sijoittajien (kuten sinä) lainaamista rahaa yksittäisille lainanottajille.

Jos pystyt ajattelemaan lisää, kerro siitä kommenteissani.

Jos sinulla on kokemusta henkilökohtaisesta avustajasta, sihteeristä, järjestelmänvalvojan avustajasta tai joltakin vastaavalta alalta, niin verkkojoukkoon siirtyminen voi olla sinulle tärkeä rooli. Lapset kasvavat joka päivä, ja heidän kasvaa ruumiinsa vaatteet ovat kalliita. Tunnetko WordPressin, laajennukset ja muut? Ehkä haluat olla omavaraisempi ja luoda oman yrityksen ja uran ja lopettaa työskentelyn jonkun toisen hyväksi. Roomalaistuoliharjoittelujen USP on, että suurin osa niistä sisältää hyperextension-harjoituksen.

Kun olet päässyt tämän luettelon loppuun, näytän sinulle myös kuinka ansaita ylimääräistä rahaa nopeasti. Voit tehdä tämän vielä helpommaksi käyttämällä Swagbucksia sovelluksena pelkän tietokoneesi sijaan. Syy siihen, että näitä töitä tekevät ihmiset voivat tehdä yhtä paljon vinkkejä kuin peruspalkastaan. Tämänkaltaisten erikoistyötöiden tekemisessä on paljon vaihtoehtoja. Celena, loppujen lopuksi, jos tiedät jo kaupan kannattavasti, sinun ei todennäköisesti tarvitse liittyä Warrior Tradingiin? Kyselyt ovat nopeimpia tapoja ansaita rahaa verkossa. Kun olet löytänyt takaisinostoyrityksen, joka tarjoaa eniten käteisvaroja, täytä vain vähän tietoja siitä, mihin haluat maksun lähettää, ja valmistele kirjoja lähetettäväksi. Lisäksi pienyritysten ideat opiskelijoille eivät ole kokopäiväisiä, joudut työskentelemään vain muutaman tunnin päivässä tai viikonloppuisin. Ne tarjoavat myös muita tapoja ansaita, mutta niiden painopiste on mainosten napsauttamisella.

- MobileExpressions for Androids - tämän voi ladata vain Androids-sovelluksesta.

Rahan ansaintastrategia: Lastenhoito Care.com: n kanssa

E-kirjan kirjoittaminen antaa sinun ansaita rahaa jakamalla asioita, joista rakastat tehdä. Ylärahani oli 0 dollaria ja veloitin 20 dollaria lyödäksesi numerot W-2: sta TurboTaxiin. Sivustojen kriitikon pelaaminen voi ansaita jopa 30 dollaria tunnissa ja on hieno tapa ansaita ylimääräistä rahaa. “Coke Rewards” -ohjelma, jossa luetellaan pienet koodit koksipullojen korkin sisäpuolella, tekee niistä arvokkaita. Vaikka Internet on helpottanut työskentelemistä kotoa, voit silti ansaita rahaa ilman Internetiä. Voi kestää pienen kokeilun ja virheen, kun opit rahan arvoisia verkossa. Tarpeettoman odottamisen välttämiseksi kehittäjät palkkaavat joukon ihmisiä tarkistamaan sen ja antamaan ohjeita siitä, kuinka käyttökokemusta voidaan parantaa. Jos todella haluaa soittaa käteisellä, yksityisen kodin tai asunnon vuokraaminen on oikea tapa.

Anna Jonkun Lainata Talosi/asunnosi Yöksi

Mainosta ja myy kuntoharjoittelua, e-kirjaa tai videosarjaa. Sovellukset keräävät tietoja matkapuhelimestasi ja auttavat yrityksiä ymmärtämään paremmin verkko- ja mobiilikäyttöä paremmin - esimerkiksi kuinka päiväaikoina ihmiset selaavat, kuinka kauan he pysyvät verkkosivuilla ja käyttävät sovelluksia, ja minkä tyyppiset sivustot ja sovellukset ovat suosittuja (vai eivät ). Usein verkkosivustot, joissa on pieni joukko ihmisiä joukkueessaan, palkkaavat ulkopuolisia tekemään tämän heidän puolestaan. Harkitse ansaitsemista Airbnb: llä.

Ensimmäinen asia, johon sinun on investoitava, on ammattikamera, joka napsauttaa korkealaatuisia valokuvia vakuuttaaksesi asiakkaasi. Sovelluksen rakentaminen ei ole helppoa ja vaatii huomattavaa aika sitoutumista. Mainosta paikallisesti tai työskentele sopimusperusteisesti sellaisten kauppapaikkojen kautta, kuten Fiverr, Guru, Thumbtack ja Upwork. Ansaintapotentiaalit ruoanlaitto-isäntänä on 50–100 dollaria per ateria. Tee keskisuurten sinun, jos olet kiinnostunut oppimaan lisää binäärisistä vaihtoehdoista, voit etsiä lisätietoja seuraavista viitteistä:. Jos on yksi asia, josta ihmiset eivät koskaan lopeta maksamista, se on tapaaminen perheen ja ystävien kanssa. Monet mahdollisuudet, jotka näyttävät hyvältä pinnalta, ovat huijauksia, jotka voivat todella maksaa sinulle paljon rahaa.

Kuka tykkää koirien kakut poimimisesta? Pätevät koiran hierojat voivat ansaita mahtavia 50 dollaria tunnissa! Freelance-työn tekeminen voi lisätä tulojasi huomattavasti.

Löydä Keikkoja Verkosta

Ilmaisilla sovelluksilla on enemmän mahdollisuuksia ladata, ja ne voidaan ansaita kaupalla myymällä mainostilaa itse sovelluksessa. Se ei riko pankkia (ei pun-tarkoitusta), mutta antaa sinulle nopeasti 50 tai 100 dollaria - ehkä jopa enemmän - kun todella tarvitset. Tämä juttu on täydellinen, kun sinulla on paljon aikaa polttaa, koska se vaatii melkein ilman energiaa ja tarjoaa hienoja palkintoja. Voit rakentaa suuren sosiaalisen median sivun, jolla on valtava kattavuus, ja käyttää sitä. Tämä tarkoittaa kuitenkin sitä, että ydin on aina stressissä. Michelle @ Making Sense of Cents ansaitsi yli 159 000 dollaria viimeisimmässä julkaisemassaan raportissa!

Ensinnäkin sinun on löydettävä yrityksiä, jotka myyvät niche-tuotteitasi, jotka tarjoavat pudotuskuljetuspalvelun. Sen sijaan teet ehdotuksen, joka selittää tarkalleen, mitä teet perustellaksesi pyydetyn ylimääräisen rahan. Sinun on myös perustettava oma myymälä Facebookissa ja sinulla on kokemusta verkkokaupan pitämisestä ja liikenteen houkuttamisesta siihen. Mutta se on ilmaista rahaa, joten voit todella valittaa? Yritystiedot ovat ilmaisia. Sinun on oltava 18-vuotias tai vanhempi työskennelläksesi ostajana.

Ihmiset, jotka ovat varovaisia ​​rahansa suhteen, voivat kiittää super-egoaan. Jos tarvitset ideoita, tutustu Pinterestiin. Ammattimaiset tuotemerkit eivät mene mihinkään, mutta pienille yrityksille, joilla ei ole varaa miljoonan dollarin hintalappuun, on olemassa uusi suuntaus, jota kutsutaan joukkojen hankkimiseksi ja jonka avulla yritykset voivat ulkoistaa luovan prosessin sinun ja minä kaltaisille ihmisille nimeämällä kilpailuja. Sinua on myös pidettävä opettaavan aineen asiantuntijana. ”Aina on joku valmis maksamaan pitääkseen koiransa onnelliseksi, ja tämä henkilö olet sinä.

Suunnittele ja myy T-paitoja

Tarkista perheen ja ystävien kanssa, onko heillä vanhoja puhelimia, joita he eivät enää käytä, ja myy sitten ne älypuhelinten kierrätysyritykselle, josta saat heille maksetun käteisrahaa. Miksi minä…, - Kirjoita ohjesääntö - Hakekaa liittovaltion ja osavaltion henkilöllisyystodistuksia (S-Corps-lomake 2553 liittovaltion ja valtion perustamisasiakirjoihin). Ansaitset missä tahansa 0 dollarista. Päivän lopussa ylimääräiset tulot tarkoittavat yhtä tärkeätä asiaa:

Tai ehkä sinulla on ylimääräinen makuuhuone, parvi, leirintäalue tai muu paikka, jossa ihmiset voivat yöpyä. Koska työskentelet kotoa, voit ajoittaa tapaamiset sopivana ajankohtana. Saatat tunnistaa nimen Ipsos uutisista, koska he suorittavat suuren osan presidentin äänestyksistä. Voit ansaita välillä 0 dollaria. Tähän voisi kuulua kaikkien sosiaalisen median viestien ajoittaminen, kilpailujen järjestäminen, mainoskampanjoiden luominen ja paljon muuta, mikä voidaan helposti tehdä sosiaalisen median hallintatyökaluilla, kuten Sendible, Hootsuite tai jopa näillä Instagram-aikatauluilla.

Voit työskennellä niin paljon tai vähän kuin haluat, ja he maksavat viikoittain PayPalin kautta. Saat negatiivisia arvosteluja, jos yrität myydä hajoavia kirjoja tai naarmuuntuneita pelejä. Jos haluat mukavasti antaa muiden ajaa ajoneuvoasi, kun et käytä sitä, voit ansaita ylimääräisiä tuloja istuessasi kirjaimellisesti sohvalla.

Kielin KÄÄntÖtyÖ

Tämä on hieno tapa säästää rahaa avaruudessa, samalla kun ansaitset kunnollisia tuloja työskentelemällä kotoa omilla ehdoillasi. Ihmiset ovat kiireisiä, eikä heillä ole enää aikaa edes viedä autojaan pesuun... tänne tulet sisään. USI-TECH Cannabis Millionaire huijauskatsaus: onko se edes Tech? On paljon tietoa, jota ei ole järjestetty, ja sijoita se mihin tahansa verkkosivustoon. 50 tunnissa kirjautumalla sisään ja odottamalla opiskelijoita. Terveydenhuolto on iso osa Amerikan taloutta. Luo listaus täyttämällä kuvaus, ottamalla ja lähettämällä valokuvia ja asettamalla hinta. Videokurssi, jossa opetetaan katsojille tiettyä taitoa tai tietyn toiminnan suorittamista, saattaa hyvin kuulla yleisösi kanssa. Isä ja poika soittivat ovikelloa ja osoittivat minulle kadunumeroni olivat haalistuneet. En välitä kuka olet, kaikki rakastavat suurta puolella touhua!

Voit ansaita rahaa hallita verkkosivustojen taustaa. Jotkut ovat blogi-viestit, copywriting, e-kirjat ja jopa yritysasiakirjat. He maksavat hyvin, ja työ on myös palkitsevaa. Tai niille onnekasille, joilla on blogeja, jotka todella alkavat, siitä voi tulla tärkein palkka. Jos luet tätä artikkelia toistaiseksi, oletan, että osaat sujuvasti englantia. Jos ostat paljon verkkokauppoja, säästät todennäköisesti paljon Rakutenin kautta.

InboxDollarsissa olevat ihmiset maksavat sinulle todella videoiden katsomisesta! Monissa kennelissä ne voidaan lukita häkkiin koko ajan. Tämä on hienoa, jos sinulla on pääsy sivulle, jolla on kohtuullinen liikennemäärä, ja se on hyvä passiivinen tulolähde. Katso artikkelini siitä, kuinka tulla Life Coachiksi, ja harkitse tätä Life Coach -sertifikaattikurssia. Ota aikaa ja vastaa rehellisesti. Se on win-win-tilanne. Ansainneesi riippuu siitä, mitä ja kuinka monta elektroniikkaa myyt. Tämä sivusto hyväksyy artikkeleita monista aiheista, mukaan lukien tyyli/muoti, kupongit, perhe/vanhemmuus ja henkilökohtainen talous.

Täydelliset Pienet Tehtävät Nopeaa Maksua Varten

Suuret tai monimutkaiset hankkeet tai projektit, joiden määräajat ovat poikkeuksellisen tiukka, ansaitsevat kutojalle lisähyvitystä. Tämä tarkoittaa sitä, että tarvitsemasi 100 ylimääräistä dollaria ansaitsee kaksi viikkoa. Tämä vaihtoehto on erittäin suosittu ja hyvästä syystä - virtuaaliset kirjanpitäjät voivat ansaita jopa 60 dollaria tunnissa! Voit aloittaa blogin niin vähän kuin 2 dollaria. Ehkä saat 5000 tai 10 000 dollaria! Tämä voi olla hyvä tapa tavaroida tavallisia, mutta vähemmän maksettuja asiakkaita (bloggaaminen) korkeammin palkatulla, mutta tapauskohtaisella projektipohjaisella kopiointityöllä. Vielä parempi vaihtoehto on oppia niiltä, ​​jotka tekevät jo 6-numeroisia freelance-kirjoittajina. Emme ajattele sitä jokapäiväisessä elämässä, mutta on ihmisiä, jotka ansaitsevat paljon rahaa tuotaessaan sellaisia ​​tuotteita muista maista ja viemällä amerikkalaisten valmistamia tuotteita ympäri maailmaa.

On monia tapoja ansaita rahaa lääketieteellisten opintojen avulla, mukaan lukien: Napsauta tätä oppiaksesi kuinka aloittaa online-lipunvälittäjäyritys. Mielestäni monilla tämän luettelon kohdilla on yhteistä: Virtuaaliassistentit auttavat ihmisiä ja yrityksiä tekemään asioita verkossa. Verkkokouluttajan kansallinen keskipalkka on 46 834 dollaria vuodessa. Useimmat yritykset tarjoavat ennakkoon maksetut postitustarrat, mikä säästää aikaa joutumasta tulostamaan lähetys tai menemään postitoimistoon. Jos haluat saada ilmoituksen, kun tämä blogi päivitetään, tilaa alla ... Tämä on loistavaa digitaalisten palveluiden, kuten graafisen suunnittelun, web-suunnittelun, lyhyiden ääni- tai videoleikkeiden luomisen, editointipalveluiden, kirjoittamisen ja niin edelleen.

Niche Affiliate Amazonin verkkokauppa

Kodinhoito Jos rakastat lapsia ja olet intohimoinen mahdollisuudesta vaikuttaa nuoreen elämään, tämä on loistava tilaisuus työskennellä kotoa. Voit kuitenkin ansaita huomattavasti rahaa siittiöiden lahjoittamisessa. Joissakin paikoissa terveille miehille tarjotaan jopa 1 000 dollaria kuukaudessa. Kuinka paljon voin tehdä? Ansaitsee rahaa, olipa sinulla romaaneja, jotka ovat valmiita luovuttamaan uudelle omistajalle, tai jopa vanhoja oppikirjoja lukiosta tai yliopistosta. Rahoitushenkilöt • mikä on Bitcoin Code Oslo, saatat olla kiinnostunut Bitcoinista, jos pidät salaustekniikasta, hajautetuista vertaisverkkojärjestelmistä tai taloudesta. Pidän vain mobiilisovelluksesta, koska voin lisätä tarjouksia tien päällä.

Sinun ei tarvitse mitään erityisiä taitoja, koulutusta tai laitteita päästäksesi nopeasti kasvavalle teollisuudelle. Jos jokin vierailijoista napsauttaa Amazonia ja tekee ostoksen, saat prosenttiosuuden myynnistä. Harkitse freelance-töiden etsimistä muun muassa Upwork-, Glassdoor- tai Remote-sivustojen kautta. Koska käytettävissä on kuitenkin niin paljon ilmaisia ​​sovelluksia, voi olla vaikea vakuuttaa ihmisiä maksamaan. Tämä voi olla yhtä helppoa kuin pienen rahamäärän sijoittaminen ja tarkoituksenmukaisen sisällön, kuten e-kirjan, blogin tai YouTube-sarjan, luominen. Henkilökohtainen tili on ilmainen, mutta sillä on korkeammat myyntimaksut. On mahdollista ansaita jopa 75 dollaria tutkimusta kohden.

Kun saat vihdoin sellaisen, varmista, että annat hyvää ja rehellistä palautetta tuotteesta. Muutoin et ehkä koskaan saa uutta mahdollisuutta fyysisessä tuotetestissä.

Google Kääntäjä

Rahat takaisin maksetaan Ibotta-tilillesi 48 tunnin sisällä. Jos maksat lähetyskuluja myyessäsi tuotetta, varmista, että punnitset sen ennen kuin listaat sen. Olemme jo vuosien ajan tietäneet, että kymmenien tuhansien dollarien maksaminen häästä ei ole suurin taloudellinen liike. Kalleimmat peruukit on valmistettu oikeista ihmisen hiuksista, ja korkealaatuiset, vähintään 10 tuumaa olevat ihmisen hiukset ovat aina kysyttyjä. Tämä voi olla korkea palkitseminen, jos luot suositun sovelluksen kapeallesi. Mikä tekee niistä helppoa? Siksi pitämällä nämä tekijät mielessä seuraavat 32 strategiaa ovat joitain parhaimmista tavoista tehdä nopea pukki sivulle.

Ei ole väliä, Etsy-kaltaisilla verkkosivustoilla voit myydä räätälöityjä T-paitakuvia tai graafisia logoja hinnalla. Tee maistaja tuotelinjasi täydentävien ruokien kanssa, tuo elävä bändi aluksella ja tee siitä yö muistamaan! Heillä on sisäänrakennetut työkalut maksujen keräämiseen. Näetkö koskaan niitä ihmisiä, jotka seisovat nurkassa, käyttävät kuulokkeita, ovat huomaamatta koko ympäröivää maailmaa ja kääntävät kylttejä ilmassa? Maksuvaihtoehdot sisältävät käteis- tai lahjakortit. Jos pidät äänen kirjoittamisesta, polkimen ostaminen voi olla hintansa arvoinen. Sieltä sovellusten testaajat tulevat.

Online PA

”Yritykset tulevat hakemaan apua, ja kirjoittajat esittävät ideoitaan. Indeksirahasto on kokoelma osakkeita, jotka on suunniteltu vastaamaan tai seuraamaan markkinaindeksiä, kuten S&P 500. Australia, ”Bitcoinista tulee joko mitään tai kaikkea, ja luulen, että se on enemmän kaikkea. Jokainen eNeighbr on varmennettu ja jokainen paketti on vakuutettu 300 dollariin saakka, joten he voivat rentoutua tietäen, että omaisuutesi ovat hyvissä käsissä. Haluatko ansaita 110 dollaria vuodessa muuttamalla kirjaimellisesti mitään elämästäsi? Shopifyn asettaminen on kiistatta helpompaa kuin WooCommerce, mutta antaa sinulle vähemmän hallintaa myymäläsi kanssa ja maksaa sinulle enemmän pitkällä aikavälillä. Voit aloittaa oikoluku ansaitaksesi ylimääräistä rahaa. Napsauta tätä oppiaksesi kuinka aloittaa oma ikkunoiden sävytysyritys.

Näet markkinointitutkimuksia, joita mainostetaan useimmissa yliopistokampuksissa, ja näiden tutkimusten tarkoitus on yksinkertainen - yritykset haluavat opiskelijoiden mielipiteitä. Jos matkustat jatkuvasti paljon töistä tai poissa kaupungista, tulet ehdottomasti rakastamaan näitä online-puolella touhuja. Sinun on vain otettava kuva puhelimesta päivittäistavaroiden vastaanotosta, ja voit jopa ostaa päivittäistavaroita normaalista ruokakaupasta. Niin kauan kuin olet tietoinen punaisista lipuista - kuten yritykset, jotka pyytävät arkaluontoista tietoa etukäteen, olet epämääräinen vastaamalla kysymyksiisi ja sinulla on korkea käännösprosentti -, voit helposti välttää huijauksia ja unelmatyön laskeutumista. Ja Anik tarjoaa rajoitetun ajan Lurn-huippukokouksensa toistoon Money Done Right -lukijoille vain 1 dollarilla. Joten jos sinulla on upeita ovela luomuksia, Etsy on täydellinen alusta, josta myydä.

IStockPhoto-kaltaiset sivustot etsivät aina avustajia, joille maksetaan rojalteja aina, kun heidän valokuva ostetaan. Napsauta tätä saadaksesi lisätietoja Anik Singalista! Todennäköisesti kaksi suurinta ostoksesi ovat talollesi ja autollesi - joten miksi et käytä niitä tuottaakseen nopeasti rahaa? Joko niin, voit odottaa saavan kohtuullisen nopeasti rahaa suhteellisen nopeasti, jos sinulla on näitä esineitä makasi talosi ympärillä. Lue ja opi, ne tarjoavat STP: n, joka sisältää premium-tilit ja kiinteät tilit yhdessä ECN: n kanssa, jotka ovat käytännössä nolla tilejä. Saatat jopa löytää jotain mitä et ole koskaan ennen kuullut.

Kehitä WordPress-laajennuksia

Jätä palautetta kappaleista, artisteista, vaatteista ja muusta, jotta brändit voivat tehdä päätöksiä siitä, mikä toimii heidän yleisölleen. Luo gaming youtube -kanava, tällä tavalla heitä kannustetaan jakamaan sisältöä omalle yleisöllesi (mikä voi olla tärkeä tapa tuottaa ensimmäistä myyntiäsi - se auttaa, jos käytät yhtä parhaista CRM-yrityksistä pienyrityksille) ja alkaa rakentaa omaa Yhteisö!). 1 dollaria maalauksen neliöjalkaa kohti. Toki, lastenhoito ystävillesi ja sukulaisillesi on annettu, mutta miksi et haarautuisi ja ansaitsisi rahaa matkan varrella? Sijoittaminen indeksirahastoihin lisää vähän rahaa moniin osakkeisiin.

Pitäkää huomautus muutamasta tiivistä sanasta? Aikaisemmin käsityöläisten on pitänyt purkaa se käsityömessuilla ja viljelijöiden markkinoilla, mikä tarkoittaa usein pitkiä työpäiviä ja vähän voittoa. Nykyään taiteilijat voivat myydä olemassa olevaa taidettaan ja hyväksyä ihmisiltä toimeksiantoja hahmoistaan, ideoistaan, suunnittelustaan ​​tai asetuksistaan, mikä antaa heille ansaita rahaa. Näin se toimii. Omistetut markkinatietoratkaisut, sääntö 144 sallii rajoitettujen arvopapereiden julkisen jälleenmyynnin, jos joukko erilaisia ​​ehtoja täyttyy. Jos sinulla on asia siihen, kirjoittaminen on todennäköisesti yksi helpoimmista ja selkeimmistä tavoista ansaita rahaa verkossa. Voit ansaita jopa 60 dollaria testiä kohden, ja sinun on päätettävä, kuinka paljon työtä haluat tehdä joka kuukaudessa. Varmista, että tilaat postituslistallemme, koska saan usein yrityksiä ottamaan minuun yhteyttä käytettävissä olevista etäasemista, ja jaan nämä vain tilaajilleni.

Luo Ja Myy Verkkosivustoja

Se ei ole enää valinnainen, kuten se oli 10 vuotta sitten. Niille ihmisille, jotka pitävät itseään taiteellisesti kiinnostuneina, on harkittava toinen verkkomarkkinapaikka: Oletko koskaan ajatellut tulla online-ohjaajaksi ansaitsemaan ylimääräistä rahaa? Egon työ on valmis, kun se näkee jotain tällaista. Voit automatisoida kaikkien käyttämättömien/kalliiden tilauksien jäljittämisprosessin käyttämällä Trim-palvelua. Se voi maksaa pois, iso aika. Ehkä haluat maiseman?

Ruokavalokuvaus. Liity kotiverkkoon. Hieman koulutuksella voit ansaita 50 dollaria tunnissa lemmikkieläinten hierontaterapeutiksi. Slicethepie on Internetin suurin maksettu arviointisivusto, joka maksaa musiikin kuuntelemiseen ja yksityiskohtaisten arvosteluiden kirjoittamiseen. Usko tai älä, on sivustoja, jotka antavat sinulle ilmaisia ​​lahjakortteja vain rekisteröitymistä varten heidän kanssaan. Onko kaikki Instagram-valokuvasi luotu vain iPhonella? Ei kuukausittaisia ​​ylläpitomaksuja, ja minimitalletus avataan vähintään 100 dollaria.

Ennen kuin luet, muista vain näiden sivumyrskyjen nimet, jotka olet tekemässä minulle tosissasi. Katso Etsy kalligrafia -osaa. Kun yritys on vastaanottanut kirjan ja todennut ehdon, saat yleensä maksun 5 työpäivän sisällä. Koti, sen lisäksi, että bitcoinit ovat niukkoja, ovat hyödyllisiä. Kuten useimmat meistä, olet todennäköisesti kommentoinut kuinka jotkut sivustot ovat hämmentäviä ja toiset erinomaisia. Onneksi on paljon nopeita tapoja ansaita rahaa kotoa, kun huolehdit pienistä. Keskiarvojen lain mukaan ne tulevat. Lisää sitten vielä 100 dollaria kuukaudessa ja kasvatat pesimunastasi jotain voimakasta.