Crypto Mining -palvelumaailman maailma

Jos haluat yleisiä Bitcoin-uutisia, suosittelemme WeUseCoins-uutisosaa. Paras binary options -robotti, jos vierität hiukan alas 1K Daily Profit -verkkosivustolla, näet “Tässä on, mitä jäsenillämme on sanottavaa 1K DAILY PROFIT”. Tämän rivin alla on arvosteluja käyttäjistä, jotka jakavat, kuinka paljon onnellinen he käyttävät tätä kauppajärjestelmää. . 5 uutta bitcoinia ja tekee niin edelleen joka neljäs vuosi. Coinbase on hyvä paikka aloittaa ostaessasi bitcoineja. Bitcoin-avaimet tallennetaan verkossa vaihtoalustoilla, kuten Coinbase tai Circle, ja niihin voi päästä mistä tahansa. Ram ei ole kovin tärkeä kaivoslaitteellesi, joten suosittelemme, että saat vain 4 tai 8 gt muistia. Ehdottomasti on harkittava, onko tilaa huippuluokkaa.

Tavoitteena on käyttää matalajännitettä, mutta korkeaa muistinkellot krypto, kuten ETH. Lataa toinen käytettävissä oleva ajuri toisella tietokoneella. Kun PSU on paikallaan, asenna Molex ja 6-napaiset tai muuten 6 +2-kaapelit virtalähteeseen. Virtalähteiden luokitus on yleensä Plus, Plus Bronze, Plus Silver, Plus Gold ja Plus Platinum, ja niiden hinnat riippuvat luokasta. Fancy ei kuitenkaan aina tarkoita hyvää, joten valitse turvallinen ohjelmisto, sillä on hyvä maine ja se toimii hyvin. Online-lompakot. He käyttävät nykyaikaisia ​​BitFuryn ASIC-siruja, jotka tarjoavat maksimaalisen suorituskyvyn ja tehokkuuden.

Vastaus tähän ongelmaan on kaivosaltaat.

Vielä tärkeämpää on, että Nakamoto rakensi järjestelmän tekemään lohkoista itsensä vaikeampaa kaivoksesta, kun enemmän tietokonevirtaa virtaa verkkoon. Olenko kaivannut jotain? Toisin sanoen, CryptoCompare - ja muiden todellisuuden tarkistukseksi käyttämämme laskurien - mukaan, yli 45 vuotta Ethereumin kaivoksesta maksaa Coinmine One -sovelluksesta maksamasi 799 dollaria. Tietoja chris hoganista, aloita itse tehtyjen miljonäärien ja miljardäärien seuraaminen verkossa. Työ kirjataan vuorossa ja 99 prosenttia kaivostoiminnan tuloista maksetaan käyttäjille. Sellaisenaan sillä on monia tehokkaita ominaisuuksia, mutta se on myös paljon ystävällisempi uusille tulokkaille.

On syytä mainita, että EasyMiner toimii vain Windowsissa. Työskentelemällä yhdessä uima-altaassa ja jakamalla voitot osallistujien kesken, kaivostyöläiset voivat saada tasaisen bitcoin-virtauksen päivästä, jolloin he aktivoivat kaivostyöntekijän. He ratkaisevat matemaattisen ongelman. Kun olet kirjautunut uima-altaaseen, saat kyseiselle poolille käyttäjänimen ja salasanan, joita käytät myöhemmin. Sen sijaan bitcoin-rahakkeet tuodaan markkinoille ns. Mining -prosessin avulla. Kysymys: mikä on paras poistumisstrategia? Tutustu kuitenkin kuitenkin joihinkin Forex-lisäoppaista, jotka täydentävät tätä opasta ja antavat sinulle lisätietoja kaikista valuuttojen kaupankäynnin näkökohdista. Krypto, kuten Bitcoin, on tarkoituksella perustettu automaattisella, hajautetulla mekanismilla, joka luo Bitcoinin ohuesta ilmasta tarjoamaan palkkioita kaivostyöntekijöille transaktioiden käsittelystä.

 • Se on tyylikäs valkoinen sävy, ja voit hallita sitä älypuhelimella.
 • Itse asiassa ASIC-laitteet voivat ajaa jopa 2 teraheasia/sekuntia.

Jos Et Kestä Lämpöä...

Blockchain Industriesin konsultti varoitti, että päätös maksaa Massenalle ja New Yorkille. Sano terveisiä", mutta vaikka suurin osa ihmisistä haluaisi vaihtoehdon työskennellä etäyhteydessä, monet he eivät vain tiedä mistä aloittaa. Mutta myöhemmin koodien murtaminen tuli vaikeammaksi, ja kaivokset löysivät vankemman vaihtoehdon: Tämän jälkeen sinun tulee poistaa kaikki päivitykset käytöstä ja varmistaa, että peruutat kaikki ajoitetut tehtävät. Tärkeintä on, että asiakas näyttää myös päivittäisen ennustetun voitosi nykyisellä kaivoslaitteistollasi. Vuonna 2020 tämä puolitettiin 25 BTC: hen. He ottavat tämän lohkon ja soveltavat matemaattista kaavaa kääntämällä alkuperäisen sekvenssin jotain paljon lyhyempää. Geneesi lohko on luotu meille. Kaivoslaitekehys on viimeinen tarvitsemasi avainkomponentti (ainakin kun kyse on GPU-kaivoslaitteista).

Ja vaikka Carlson epäili, että monet näistä taistelulajeista tekivät todennäköisesti niin irrationaalisesti - kuten pelaajat kaksinkertaistuivat tappionsa jälkeen -, toiset olivat löytäneet tavan saada kaivostoiminta maksamaan. Yhden kolikon hinta on 3 000–4 000 dollaria tammikuusta 2020 alkaen, ja energiakustannukset eivät yksinään tee sen arvoiseksi. Käytimme ruuvitalttaa napauttamalla tapit aloittaaksesi takilan, mutta voit ostaa myös virtapainikkeen. Jos olet hakemassa tuoretta osaa, napauta pieni SSD-levy halvalla. Pelitietokoneilla sinulla on korkeammat kellotetut CPU-versiot, paljon RAM-muistia, yksi tai kaksi GPU: ta ja SDD. Tietoja hugh culveristä, jos huomaat, että sinulla on kykyä, joka voi ansaita paljon rahaa, sinun on aika käyttää sitä hyväksi. Kaivostoiminnan muuttuessa entistä vaikeammaksi ja kalliimmaksi, monet kaivostyöläiset ovat liittymässä uima-altaisiin kustannusten ja työmäärän helpottamiseksi. Pilvikaivos on käytäntö vuokrata kaivoslaitteisto (tai osa niiden hajautusvoimasta) ja pyytää joku muu tekemään kaivostoiminnan puolestasi.

 • Carlsonin rasvamarginaali katosi nopeasti.
 • Suuri osa alkuaikoina käytetystä laitteistosta ei ole enää merkityksellinen bitcoin-louhinnan kannalta; se on yksinkertaisesti liian hidasta.
 • Monet asukkaat, joita hän kuulee, eivät halua nähdä niin paljon julkista valtaa, jota myydään teollisuudelle, jonka päätuote on heidän mielestään arvokas vain keinottelijoille ja rikollisille.
 • Jos sinulla on esimerkiksi 500 GH/s-laite ja se vie 400 wattia virtaa, saat 1.
 • Kaivostyöläiset eivät yritä vahvistaa vain yhtä tapahtumaa - he pyrkivät varmentamaan monia.
 • Ja kuinka kauan uima-allas on ollut olemassa?

Kryptovaluutta

Bitcoinin kokonaisharsaatti - ja siten sen vaikeusaste - on jatkuvasti noussut alkuvuosista lähtien, toisinaan hypännyt kaksinumeroisin prosenttimääräksi kuukauden sisällä! Aseta USB-tuuletin toiseen paikkaan ja ohjaa se lohkon purkauksen yläpuolelle. Useat yritykset, kuten Avalon, tarjoavat erinomaisia ​​järjestelmiä, jotka on rakennettu erityisesti bitcoinien louhintaan. Viimeinen lohko-puolittuminen tapahtui heinäkuussa 2020 ja seuraava vuonna 2020.

Samanlaisia ​​kuvioita syntyi joen yli naapurimaiden Douglas- ja Grant-kreivikunnissa, joissa myös virta on halpaa. Gigatavu GA-970A-DS3P on hyvä vaihtoehto AMD-faneille, mutta se tukee vain viittä korttia. Tarkan ja yksityiskohtaisen kirjanpidon pitäminen myös yksinkertaistaa huomattavasti vuotuista veroilmoitusta. On tärkeää pitää GPU-laitteesi viileällä alueella, koska niillä on taipumus ylikuumentua. Tutki sosiaalisen median kanavia, puhu entisten asiakkaiden kanssa ja kysy operaattoreilta teräviä kysymyksiä ennen sijoittamista. Carlsonin muutama ensimmäinen kaivostoiminta tapahtui ekspromptisissa paikoissa, joissa oli tuomariston antama tuuletus, kuten nämä varastotilat, joissa asuinrakennuksen LVI-puhaltimet ja seiniin leikatut puhaltimet.

Suunnitelmamme

Yhden Bitcoinin arvo on noin 3 800 dollaria, mutta äskettäin julkaistun raportin mukaan sen kaivoksen hankinta voi maksaa jopa 2400 dollaria. Voit laskea kannattavuutesi Bitcoin-kaivoslaskurin avulla. Ensin ensin. Yksinkertainen kehys on kaikki mitä tarvitset kaivoslaitteesi sijoittamiseen, joten odota myyntiä tai kokeile itse valmistamista, ennen kuin kulutat satoja dollareita 2020-luvun pannuille ja taskuille.

Vuoden 2020 loppuun mennessä Carlson arvioi, että altaan kaivoskapasiteetti on yhteensä 300 megawattia.

ASIC: t ovat yksinään olevia laitteita (ne eivät vaadi alustavaa rakennusta teiltä), kun taas CPU-laitteet ovat rakennettu samalla tavalla kuin GPU, niiden pääkomponentti on yksi erotin. Palaa esimerkiksi hash-verkkosivustolle ja hash “886”. Prosessi kuluttaa valtavia määriä energiaa, ja halpa sähkö on välttämätöntä. Tuotteet, joten hän päätti luoda Ethereum Code ja tuoda sen esiin maailmaan. Katso tämä video, jos haluat täydellisen ohjeen Bitcoin-lompakoista. Voit rakentaa kaivoslaitteesi mukavalla mukautetulla kotelolla tai voit säästää rahaa ja käyttää muovisia säilytyslaatikoita tai maitolaatikoita.

Ei tietokonekotelossa, joka altistuu elementeille paitsi vedelle. Mutta pilvikaivosten laskennassa sinun on tehtävä päinvastoin, koska palveluntarjoaja antaa sinulle (tehokkaan) kuukausittaiset juoksevat kustannukset. Vertaa hintoja, tämä ominaisuus on mielenkiintoinen:. Blitzboom ja #bitcoin-dev-ryhmän kaverit oppaan kirjoittamisessa! Lyhyesti sanottuna, GND: llä saat melko hyviä palveluja kohtuuhintaan. Se on suunnattu kehittäjille rakentamaan sovelluksia niiden kanssa, jotka eivät halua kaivoa Bitcoinia voittoa varten. Tämä luku alkoi 50 bitcoinista jo vuonna 2020, ja se puolittuu 210 000 korttelin välein (noin neljä vuotta).

Leivänmuru

Seuraavan viiden vuoden aikana hänen yrityksensä aikoo kerätä 5 miljardia dollaria pääomaa rakentaakseen 2020 megawattia - kaksi gigawattia - ylimääräistä kaivoskapasiteettia. Tätä numeroa kutsutaan kaivosvaikeudeksi. 8080 pulssisi kanssa, jonka olet ottanut aiemmin. Tietenkin, se perustuu lukuisiin oletuksiin - että on olemassa seuraava kuuma kolikko, jonka hinta nousee esimerkiksi, ja että Coinmine ja sinä ennakoi sen oikein. Monet maat, mukaan lukien suurin osa Afrikan maista, eivät ole antaneet lakia bitcoinia vastaan ​​tai sitä vastaan, ja ovat yleensä vaikuttaneet asiasta. Mutta kuten minkä tahansa työkalun kanssa, myös yhteisön jäsenet värittävät usein linjojen ulkopuolella. Kun prosessi on valmis, käynnistä tietokone uudelleen.

Paras esivalmistettu Bitcoinin kaivoslaite

bitcoin miner6: t olivat nyt kiinni samassa noidankehossa, jonka todelliset kaivostyöläiset kohtaavat - paitsi paljon nopeutetussa aikataulussa. Kehittynyt mobiilikauppa, nykyaikaisella asettelulla tutkimus-, kaupankäynti- ja tilinhallintaominaisuuksemme on suunniteltu auttamaan sinua tekemään seuraava älykäs muutto. Huomaa, että laitteistokustannukset -kenttä ei vaikuta vaikuttavan lopulliseen laskelmaan. Viimeksi mainittuun luokkaan kuuluu Columbian keskialueella John Stoll, joka valvoo Chelan Countyn yleishyödyllisten alueiden huoltohenkilöstöä. Bitcoin-louhintaohjelmisto on onnistuneen kryptovaluutan louhinnan ytimessä, koska se käskee laitteiston tekemään kovaa työtä kuljettamalla kauppalohkoja pitkin ratkaisemaan. GPU: t, jotka toimivat 100% 24/7, tuottavat tonnin lämpöä! Ja paljon enemmän. Tämä tiedosto tarjoaa meille kaikki tarvitsemasi blockchain-logiikan (mukaan lukien työtodiste) ja sisältää kaikki REST-sovellusliittymämme käsittelijät.

Bitcoin-kaivosteollisuus syntyi.

Bitcoin Mining -ohjelmisto

Saatamme saada palkkioita ostoista, jotka tehdään sen jälkeen, kun olemme käyneet sisällön linkkien linkkien avulla. Ja on olemassa muita variantteja, kuten tämä tai tämä tai tämä. Tee tämä yksi nouseva kerrallaan, kunnes kaikki on valmis. Kenttäohjelmoitava porttijärjestely (FPGA) mahdollistaa kaivoslaitteiden valmistajien ostavan määrän siruja ja räätälöimään niitä bitcoin-louhintaan ennen niiden asettamista laitteisiinsa. Joten olemme luoneet tämän askel askeleelta -oppaan toivoillamme yksinkertaistaa 6 GPU: n kaivoslaitteen rakennusta, olipa kyseessä sitten ensimmäinen vai ei. Löydät myös täydellisen vertailun kaivosallasta Bitcoin-wikistä. He vain tietävät, että heidän järjestelmänsä on määritetty heti, kun he kirjoittavat kyseisen uudelleenkonfigurointikomennon.

Bitcoinin louhintalaitteen asentaminen ja käyttäminen on melko helppoa, mutta rahaa ansaitseminen prosessiin on haaste. Cryptojacking -ongelma on itse asiassa paljon pahempi kuin se oli, kun kirjoitin artikkelini Top Cyberthreat Of 2020: Sinun ei tarvitse sitä ennen kuin olemme koonneet kaivoslaitteen. Tässä on kahden minuutin video, joka näyttää lohkojen ja vahvistusten prosessin. Mitä mieltä olet bitcoin-kaivostoiminnasta? Jatka sammuttaaksesi tietokoneesi. Valitsemastasi ohjelmistosta riippuen laitteellasi voi olla muutama harrastetoiminto tai se voi olla täysin perusasetuksen mukainen.

Kaivostyöläiset käyttävät salausvaluuttaketjuja.

Tässä on Corey Osman. Bitcoin ei ole sidottu mihinkään maahan tai talouteen. Tarvitset ehkä kaivosohjelmistoja myös ASIC-kaivostyöllesi, vaikka jotkut uudemmat mallit lupaavat toimittaa kaiken esiasennetun, mukaan lukien bitcoin-osoitteen, joten kaikki mitä sinun tarvitsee tehdä, on kytkeä se seinään. Hae, se voi varmasti olla, jos olet tarpeeksi kokenut. Vertailla, niille, jotka etsivät jonkinlaista "pikakorjattavaa" kaavaa, olisi parempi ohittaa työ kokonaan, koska se keskittyy enemmän ominaisuuksiin ja näkymiin, joita tarvitaan menestymiseen yhdessä oikeanlaisten työkalujen ja tekniikoiden kanssa. ”Ja hän sanoo, että kun maailma selvittää, mitä lohkoketju voi tehdä, maailmantalous riippuu yhä enemmän alueista, kuten vesistöalueista, luonnonvaroilla, jotka johtavat kyseistä alustaa mahdollisimman halvalla.

Parhaat Kryptovaluutat Kaivata Tietokoneella

Itse asiassa kaikista järjestelmistäni käy vain pieni SSD-pin-asema, jonka yhdistän USB: hen. Kuinka kauan kestää tauon? 56 tuloa ja voitto 1 677 dollaria. Sieltä voit valita globaalin kaivostiimin liittymään. Itse asiassa sinulla on melkein taattu menettää rahaa tämän päivän hinnoilla - ellei sinulla ole pääsyä vesivoiman patoon Manner-Kiinassa ja varastoa, joka on täynnä näytönohjaimia. Itse asiassa ASIC-laitteet voivat ajaa jopa 2 teraheasia/sekuntia. Bitcoin-verkko vahvistaa nyt kaikki juuri antamasi lohkon tapahtumat, ja ne ovat käytännössä peruuttamattomia. Mikään ei korvaa ASIC: ita nyt tai edes lähitulevaisuudessa.

Bitcoin palautti pitoa. 6 GPU: n virran kytkemiseksi on tärkeää ostaa 1200 W: n virtalähde Platinum-liittimillä. Kaivosprosessi, joka vaatii tehokkaan laskenta-asennuksen monimutkaisten matemaattisten ongelmien ratkaisemiseksi kryptovaluutta-palkkioiden varalta, varmisti, että henkilöt, jotka olivat halukkaita maksamaan perustaakseen ja käyttämään laitetta, voivat ansaita rahaa samalla vahvistamalla itse digitaalista valuuttatilaa.

Jos sinulla on pääsy suuriin määriin halpaa sähköä ja kyky hallita suurta asennusta ja yritystä, voit kaivoa voittoa. Tässä on muutama esimerkki: Joidenkin GPU: ien massiivinen rinnakkaisuus mahdollisti bitcoin-kaivostehon lisääntymisen 50–100-kertaiseksi, kun taas työhön kohti käytetään paljon vähemmän virtaa.

 • Joten olet juuri oppinut Ethereumin kaivoksesta ja yrittänyt rakentaa ensimmäisen.
 • Toisin kuin tavallisissa fiat-valuutoissa (kuten Yhdysvaltain dollareissa tai euroissa), keskushallinto tai pankki ei hallitse bitcoin-omaisuutta, eikä uutta bitcoinia (BTC) voida tulostaa ja laskea liikkeelle kuten paperirahaa.
 • Ensimmäinen työjärjestys on ostaa kaikki laitteistot kaivoslaitteen rakentamiseksi.
 • Kytke kaivuri pistorasiaan ja sammuta se.
 • Bitcoinin suurin voimavara, ”blockchain-tekniikka”, on kehitetty innovatiiviseksi tapaksi tehdä kauppaa ja puhuu rahan siirron tulevaisuuteen.
 • Jotkut muut kryptovaluutat ovat vain vähän arvoisia Yhdysvalloissa.

Haittoja

66 Bitcoin vuodessa, jonka tuottoprosentti on 249 päivää. Mutta koska Block Erupter käy hieman kuumana, ulkoinen tuuletin olisi hyvä, jos sinulla ei ole, voit käyttää tällaista USB-tuuletinta. Verkkojen salausfoorumit ovat hyvä paikka etsiä ja tarkistaa salaustekniikan louhintaohjelmistoja. Tässä on erittely kustakin ja heidän rooleistaan. On tärkeää selvittää, minkä tyyppisiä salauskaivostoimintoja siellä on.

Kun kaivostyöläiset ovat valmiina ja käyntiin asianmukaisen ilmanvaihdon kanssa, koneet ovat yleensä vähän huollettuja.

Käärimistä

06 päivässä, mutta tämä kaivosmies ansaitsee 28 dollaria. Asenna ohjaimet ja suorita Windows-päivitys, jotta tietokonejärjestelmä olisi ajan tasalla. Altaan kaivostoiminnan yhteydessä voitto jokaisesta ryhmän jäsenen tuottamasta lohkosta jaetaan poolin jäsenten kesken heidän suorittamansa tiivisteiden määrän mukaan. Anna sheppard, tehottomalla tarkoitan sitä, että menetät joko rahaa tai ansaitset vähemmän kuin sinulla olisi vain ostamalla ja pitämällä hallussaan Bitcoineja. Seuraava asia on valita allas ja määrittää uima-alustasi käyttöoikeustiedot. Patrick, mitä enemmän ostat / myyt, sitä enemmän riskiä / epävakautta altistat itsellesi. Blockchain on siivu Blockia, joka edustaa koko ketjuamme.

Jos olet tosissasi Bitcoinin tai muiden kryptovaluuttojen louhimisesta, tutustu oppaamme, mitä sinun on tiedettävä kryptovaluutan louhinnasta.

Aiheista

Vain sana “BUTTERFLY” antaa koskaan kyseisen HASH: n. Sosiaali-, asiantuntija binaari binaaristen optioiden kaupankäynnin yhteydessä, fisrt binaarisen option välittäjät demo-tili, binaarinen kauppiaiden ennakkolainoilla yritysasiakkaidensa lisäksi on käynyt kauppaa yhdessä, binaarikauppa ja muut tuotteet, Mt4, täydellinen bo-indikaattori maailman suosituimpia maksutapoja parantamiseksi . Toisin sanoen kaivostoiminta ei ole pienessä mittakaavassa kannattavaa, ellei sinulla ole mahdollisuutta ilmaiseen tai todella halpaan sähkökäyttöön. Kaivostoiminnan omistaja kertoo, että hän ja hänen kumppaninsa joutuivat useisiin haasteisiin, mutta ehkä suurin haaste oli lämmön käsittely. Sinun on rekisteröidyttävä useisiin osavaltion ja liittovaltion veroihin, ennen kuin voit avata liiketoimintaa. Sen sijaan kaikilla käyttäjillä on panos järjestelmässä, ja kaikilla käyttäjillä on mahdollisuus sanoa kryptovaluutan suuntaan. Kun siirrät sanan SHA-256: n läpi, sinulle annetaan tunnustamaton kirjain- ja numerojono, jota kutsutaan ”HASH”. Ennen kuin luet lisää, ymmärrä, että suurin osa bitcoin-käyttäjistä ei ole minun!

Kuinka Kaivosta Askel Askeleelta (kuvien Avulla)

Muista, että tämä on keskimäärin. Ongelma on, kuten useimmissa bitcoin-skenaarioissa, lompakot ovat sääntelemättömiä ja alttiita hyökkäyksille. Mutta mitä kaivostyöntekijät saavat vastineeksi kaikkien raskaiden nostojen suorittamisesta?

Kuinka helppoa on nostaa varoja? Tästä syystä et ehkä halua harkita pilvikaivosta: Lompakot voidaan hankkia lataamalla ohjelmisto-asiakasohjelma tietokoneellesi. Nykyään yleisin tyyppi on DDR3, joka on myös halpa noin 5 dollaria gigatavua kohti. Selkeä suunnitelma on välttämätön menestymiseksi yrittäjänä.

Tämä luku asetettiin alun perin 50: een, puolitettiin 25: een vuoden 2020 lopulla ja puolittui jälleen 12: een. Huolimatta siitä, että emme silti pystyneet muotoilemaan sitä täysin matemaattiseksi malliksi; "Tiedotus" on myös eräänlainen energia. Kaivostoiminta suorittaa molemmat tehtävät, kun kaivosmies löytää ja saa bitcoineja suorittamalla tietyt tehtävät. Ansaitaksesi Bitcoin sinun on täytettävä kaksi ehtoa.

Linkit

Valitse työhön sopivat välineet sekä laitteisto- että ohjelmisto-näkökulmasta. Joten tarvitset ohjelmistoa ja sinulla on todella kaksi vaihtoehtoa käyttöjärjestelmille. Kehittäjä, tämä tarkoittaa, että kaikki signaalin ollessa aktiiviset avatut kaupat on suljettava tarkalleen silloin, kun ne kirjoitetaan signaaliin. Mutta ole varovainen! Stoll pitää Bennyn kaltaisia ​​ihmisiä "vilpillisinä operaattoreina". Se on apuohjelman termi pienille pelaajille, jotka kaivovat saamatta asianmukaisia ​​lupia ja laitepäivityksiä ja joiden lukumäärä on lisääntynyt viimeisen 12 kuukauden aikana. Olet kuullut Bitcoinista ja olet valmis ottamaan käsiisi digitaalisen vaurauden. Sanotaan vain, että kun ajattelet kaivoslaitteen rakentamista, ajattelet GPU: ta. Tämä menetelmä vaatii kaivostyöläisten vain tietyn määrän kolikoita lompakkoonsa.

Kuinka annat jollekin mahdollisuuden päivittää pääkirja jättämättä heille liikaa valtaa - jos heidät tulee korruptoituneiksi tai huolimattomiksi työssään? Talvi myrskyt, jotka ovat muuttaneet Cascade-vuoret häikäiseväksi valkoiseksi, ovat myös muuttaneet rakennustyömaasta punertavan miekan, joka vetää työntekijöitä ja laitteita. Saat aina saman hashin. Salausvaluuttamarkkinat ovat erittäin epävakaat. Jos laitteesi saapui tai jos ostit sen paikallisesti, olet valmis jatkamaan kaivoslaitteesi rakentamista tämän oppaan osassa 2.