Kuinka Ansaita Rahaa Verkossa Nopeasti: 53 Sivustoa, Jotka Maksavat Heti

Joten lopulta kaikki tekemäsi ponnistelut ovat sen arvoisia. Usko tai älä, mutta yksinkertaisesti verkosta etsiminen on käyttökelpoinen tapa ansaita ylimääräistä rahaa kotona. Yhtiö laittaa kääreet asetettuun ajanjaksoon. Voit ajatella YouTube-kanavan rakentamista samalla tavalla kuin verkkosivuston luominen, paitsi jos luot videota, ei kirjoitettua sisältöä.

Tässä on listani yli 100 tapaa ansaita rahaa yliopistossa.

Katso Gina Horkeyn luettelo 150+ virtuaaliassistenttipalvelusta, joita voit tarjota jo tänään! Oletetaan siis, että olet ostanut kahvin 3 dollarilla. S’more on sovellus, joka maksaa sinulle 10 senttiä päivässä mainoksen näyttämiseksi lukitusnäytössä, vaikka et koskaan napsauta mitään mainoksia.

Sijoittaminen on tapa päästä uudestaan ​​ja uudestaan ​​tekemästäsi työstä. Sinun ei tarvitse edes olla lisensoitu ravitsemusterapeutti. Heillä on varaa tehdä tämä, koska heidän ei tarvitse maksaa tiilien ja laastipankkien sijaintipaikoista, mikä alentaa huomattavasti heidän liiketoiminnan kustannuksiaan. Lyhyesti sanottuna, jos sinulla on ompelutaitoja, olet kysytty.

Monet ihmiset eivät koskaan pyydä korotusta, joka on rahaa, joka voidaan mahdollisesti jättää pöydälle.

Vuokraa Auto Mainostilaa Varten

Ilmeisesti se on hanke ihmisille, jotka ovat hyvin perehtyneet erityyppisiin ohjelmistoihin ja tietävät kuinka tutkia ja arvioida jokaista ohjelmaa perusteellisesti. Relayo - Ei pelkästään valmennusta varten, Relayo tarjoaa live-chatia eri alojen asiantuntijoiden kanssa hinnat vaihtelevat ilmaiseksi 60 dollariin tunnissa ja enemmän. Saat lisätietoja käymällä HealthyWage-katsauksessa tai heidän usein kysyttyjen kysymysten sivulla. Ensinnäkin, sinun on löydettävä useita verkkosivustoja, jotka maksavat laillisesti, kun katsot videoita, joita he sanovat sinun katselevan. RentNotBuyn kaltaiset sivustot antavat käyttäjille mahdollisuuden vuokrata vaatteita ja muotituotteita muille verkossa. Tämä todella riippuu sinusta ja kuinka paljon työtä sinä panet siihen, mutta voit ansaita 10 000 dollaria + kuukaudessa! Affiliate-markkinointi on hieno tapa ansaita rahaa verkossa.

Ihmiset todella maksavat rahaa hiuksistasi - pitkät hiukset, lyhyet hiukset, jopa miesten partat. Vindale research, monet meistä sanovat, että meillä on kirja, mutta ajatus istua ja kirjoittaa se, toimittaa lukemattomille kustantajille, yrittää hankkia edustaja ja tehdä kaikki muu työ on monille kielteistä. Muutama Side Hustle Nation -vierasto on onnistunut myös Udemyssä, kuten Scott Britton ja Phil Ebiner. Sitten taas kaikki arvoinen tulee olemaan vaikeaa.

Se voi tarkoittaa kirjoittaa päivittäin yli vuoden ajan ennen kuin todella alkaa nähdä siitä rahaa. Pätevyyden hankkimiseksi sinun on oltava valmis lataamaan heidän hakupalkki ja käyttämään sitä päivittäisessä Internet-käytössä. Verkkokartoitusten tekemisestä vanhojen vaatteiden vuokraamiseen tai myyntiin, iPhonen kääntämiseen jonkun toisen maan kansalaisille ja jopa edullisten tuotteiden ostamiseen paikallisesti vain myydäksesi ne korkeammalla hinnalla Amazonissa. Ihmisten, jotka rakastavat valokeilaan ja joilla on muita verkkoongelmia, tulisi harkita oman YouTube-kanavan luomista. Mobisavessa ei ole vähimmäisrahasummia, joten kaikki mitä saat, voi peruuttaa milloin haluat. Voit ansaita myös kuukausittaisen bonuksen, joka on 5 dollaria 3 äänitetunnista. Jos haluat haluta kätesi likaantua, olet tyylikäs tyyppi tai voit tarjota kokonaan toisen palvelun, Internetissä on rahaa tehdä.

Ja he ovat myös valmiita maksamaan siitä!

Myynti Amazonilla (FBA-ohjelma)

Voit ansaita rahaa kryptovaluutoilla eri tavoilla: Itse asiassa vakavimpien myymälöiden omistajien tavoitteena on saada vähintään 200 tuotetta myytäväksi. Jos on yksi asia, josta ihmiset eivät koskaan lopeta maksamista, se on tapaaminen perheen ja ystävien kanssa. Siitä on myös alkamassa tulla harvinaisin tapa. Lähetä tuotteesi Amazoniin, Fulfillment by Amazon (FBA) hoitaa kuljetuksen (ja palauttaa) asiakkaallesi, ja keräät ansaitsemasi rahat. Tyypillisesti jokaisen sähköpostiluettelon tilaajan arvo on 1 dollari (mutta tämä riippuu suuresti useista tekijöistä). Yritykset ja suositut tuotemerkit maksavat sosiaalisen median strategeille tuotteidensa suosion lisäämiseksi edelleen.

Ja tietenkin, salaisuus on suorittaa niin monta tehtävää kuin mahdollista.

Tee Online-suunnittelutyötä

Heillä on jopa sivustollaan viileä pieni "carculator" arvioimaan kuinka paljon voit ansaita. Pankki-mainostaja ei ole tarkistanut, hyväksynyt tai muuten hyväksynyt kommentteja. Parasta freelancerina olemisessa on, että voit saada asiakkaita kaikista maista ympäri maailmaa, joten sinulla on todella paljon potentiaalisia asiakkaita, voit työskennellä kotoa Internet-yhteytesi avulla ja työskennellä omat tuntisi. Itse asiassa pelkästään Yhdysvalloissa on miljardeja dollareita rahaa, jota ei ole pyydetty. 88 pois Comcast-laskuistani seuraavien 12 kuukauden aikana! Sivustot, kuten Swagbucks ja MyPoints.

Mitä voisit opettaa? Harvinainen kolikoiden kauppa on erittäin kannattava ala, ja koska niin monet ihmiset ajattelevat, että sinun on murtauduttava siihen, sinun on oltava nöyrä kolikoiden asiantuntija, jolla on tuhansia dollareita pankissa. Se kestää useita tunteja, mutta se voidaan tehdä helposti yliopistossa, eikä se vaadi todellista kokemusta. Kun olet saavuttanut tämän pisteen, tässä on ensisijainen tapa ansaita rahaa blogiisi ja alkaa ansaita: Voit toimittaa autolla, kuorma-autolla, pakettiautolla, moottoripyörällä, skootterilla, polkupyörällä tai jopa jalka. Mainos, ei palkkiomaksuja Toisin kuin useimmat verkkokaupat, Robinhood ei veloita palkkioita joka kerta, kun ostat tai myyt osakkeita, ETF: ää tai optioita. On myös muita mainosverkostoja, kuten Ezoic ja Media.

Luo Verkkokaupassa Myytävä E-kirja

Hakeudu väliaikaiseen toimistoon, ja he todennäköisesti yhdistävät sinut liiketoimintaan, joka tarvitsee vain lyhytaikaista työtä. Tutustu alla olevaan luetteloon, jossa on yli 100 helppoa tapaa ansaita rahaa nopeasti! Lisäksi voit päättää työskennellä vain silloin, kun kysyntä on todella korkeaa, jotta maksimoit tulosi.

Tutkijat ilmoittavat tekevän keskimäärin 8–16 dollaria jokaisesta yksityiskohtaisesta vastauksesta, ja työpaikat ehdottavat tutkijoiden tekevän keskimäärin noin 20 dollaria tunnissa. Mutta oletko koskaan lopettanut miettimään yhtälön toista puolta? He tekivät eniten työtä ja tarkastivat yksityiskohdat huolellisesti varmistaakseen, että asiakkaat tekivät oikein. Sieltä voit valita, siirrä tulosi pankkitilillesi parin päivän sisällä, tai voit saada Amazon-lahjakortin heti. Ne voivat sisältää mukautettuja logoja, inspiroivia sanontoja ja muita massoille vetovoivia ajankohtaisia ​​tai trendikkäitä malleja.

Ei vain muutama taalaa. Se on toinen esimerkki siitä, että osta alhainen, myy ja myy strategia toimimaan sinulle. Disclosure, heistä 99% on todella huono sijoitus, ja niiden hinnat ovat korkeammat - 99–149 dollaria kuukaudessa tai enemmän. Perjantai-tiedosto: osta mitä pidät, ei sitä, mitä olet myynyt. Arvo, jonka sivuston omistaja saa seuraamalla todellista käyttäjäkokemusta, on tonnin arvoinen, mutta 10 dollaria ei ole huono palkka. Tässä on joitain lisäresursseja, jotka auttavat sinua: Tilastojen mukaan YouTubeen ladataan joka minuutti 400 tuntia videota.

Tarkista Ohjelmisto

Pitäkää sen sijaan normaalia aikataulua rakentaaksesi tilaajapohjasi. Jotkut heistä, kuten The Examiner, kompensoivat osallistujia kirjoitettua artikkelia kohti tuotettujen mainostulojen perusteella. Julkaiseminen vie vähemmän kuin 5 minuuttia ja kirjasi näkyy Kindle-kaupoissa ympäri maailmaa 24–48 tunnin sisällä. Ai-innovaatio, omaisuuksien kertyminen vie vuosia, ja niihin sisältyy kovaa työtä ja johdonmukaista säästöä. Ensimmäisen 90 päivän kuluttua varat ovat käytettävissä talletettavaksi seuraavana arkipäivänä. BookScouter antaa sinun lähettää kirjan ISBN-numero 42 eri toimittajalle, jotta näet, kuka tarjoaa eniten kirjaasi.

Myy tavarat Etsyllä

Sitten on kuukausittain 10000 dollarin arvonta. Jotkut ovat helpompia kuin toiset, mutta melkein kaikki vaativat hyvin vähän tai ei lainkaan pääomaa. Nyt tämä saattaa kuulostaa paljon, mutta voitto on sen arvoinen. LiquidSpace | PivotDesk - Vuokrata ylimääräistä toimistotilaa 3 tunniksi tai 3 vuodeksi näillä alustoilla, joiden tarkoituksena on leikata perinteisiä kaupallisia vuokrausvälittäjiä. 8, ja Buffalo Exchange maksaa sinulle etukäteen trendikkäistä nuorista aikuisten vaatteista, ja he vievät kaiken jalkatyökalun myymättä tavaroita, mikä on mukavaa. Jotkut alla olevista vaihtoehdoista eivät edellytä kuvan ottamista ja tuotteen myymistä, mutta niiden kanssa, jotka tekevät, varmista, että otat selkeän kuvan, joka erottaa tuotteesi muista.

Yritykset ja mediaorganisaatiot luottavat PermissionResearch-tietokantaan ymmärtääksesi kuinka ihmiset katsovat ja ovat vuorovaikutuksessa Internetin ja TV: n sisällön kanssa. Tiedätkö miten, kun jotain suurta tapahtuu, yhtäkkiä esiintyy kaikenlaisia ​​tähän aiheeseen liittyviä tuotteita? Tämä yksittäinen toiminta voi ansaita sinulle jopa 500 dollaria kuukaudessa. Olen nähnyt ihmisten harjoittavan samaa koulutusta kuin minä, mutta silti ajattelulla, että heistä tulee rikkaita muutaman viikon kuluessa, he ohittavat vaiheet, yrittävät tehdä pikakuvakkeita eivätkä yleensä halua tehdä mitään todellista työtä. Jonain päivänä sinun ei tarvitse murehtia vuokrarahoista ja luottokorttiluotoista. Sillä on vaiheittainen koulutus kaikille tasoille, sillä on suuri tuki, saat ilmaisen verkkosivustojen isännöinnin, saat kaikki online-tulojen luomiseen tarvittavat työkalut, ja sillä on erittäin aktiivinen avulias yhteisö.