10 Todellista Kotona Työskentelevää Työtä Vuodelle 2020 - Yksinkertainen Dollari

Mutta mitä enemmän vaihtoehtoja annat asiakkaillesi, sitä suurempi on mahdollisuus, että myyt. Älä huolestu, olemme saaneet sinut suojaamaan. Sinulla on myös mahdollisuus lahjoittaa se hyväntekeväisyyteen. Olitpa kotona työskentelevä äiti, opiskelija tai joku muu, joka tarvitsee ylimääräistä rahaa, muista, että sinulla on mitä tarvitset ansaitaksesi ylimääräistä rahaa! Kirjassa puhun ystävästäni, joka aloitti Etsy-myymälän yliopistokaverinsa kanssa. Jos sinulla on jo blogi jostakin kiinnostavasta, muuta se rahamieheksi. Jos kuitenkin etsit realistisia tapoja ansaita ansaita rahaa verkossa nyt, se todella käy todella seitsemälle polulle, joita voit käyttää voittoa kohti.

Jos äänesi (kuten haastattelut) muuttaminen tekstiksi on jotain mitä mieluummin käy, tutustu näihin 15 maksavaan verkkotranskriptioyritykseen. Voit yrittää myydä joitain harvinaisia ​​vihanneksia tai vaikeasti löydettäviä yrttejä, tai voit sisällyttää erityisen reseptin jokaiseen lajikkeeseen. Kuinka aloitan:

On myös tärkeää huomata, että useimmat verkkotiedonsiirtotyöt tarjoavat erittäin alhaisen aloituspalkan.

Vuoden 2020 tilastot BLS: stä osoittavat, että keskimääräinen kirjanpitäjä ansaitsee noin 69 000 dollaria vuodessa, ja ylimmät 10% ansaitsee 122 000 dollaria! Joten miten menee kokoamalla kurssi? Abercap ja WordExpress etsivät kääntäjiä mediatuotannolle useille toimialoille: Mutta kaventaaksesi valintasi ja auttaaksesi sinua selvittämään, mistä aloittaa, tässä on 10 ideaa. Huijauksia on runsaasti matkatoimistoiksi tulemisen alueella, koska se mainitaan usein rikastu-nopea -mallina. Opit tarkentamaan oikolukutaitojasi, vinkkejä näiden taitojen markkinointiin ja kuinka löytää työpaikkoja ammattikorjaajana.

Swagbucks - Luotettavin kyselysivusto, joka antaa sinulle mahdollisuuden tehdä paljon muutakin kuin vain tutkimuksia. Aika siistiä, eikö niin? Jos haluat vähän ylimääräistä rahaa, tämän yrityksen avulla voit vain kuunnella äänitetyn puhelun ja vastata yksinkertaiseen kysymykseen. Oikeilla taitoilla voit työskennellä kotona vuonna 2020. Jos näin on, voit helposti saada palkan pienten yritysten - etenkin omalla alueellasi - sivustojen hallinnasta.

Tämän sanottua voit olla täysin hallinnassa sallimiesi ihmisten suhteen. Tutkimus, tutkimus, tutkimus: Sen sijaan etsiä tunnettuja yrityksiä, jotka tarjoavat laillisia lyhytaikaisia ​​lainoja alhaisilla korkoilla, kuten seuraavat: Joten olet joko sisällä tai et ole. Siksi, jos pystyt ansaitsemaan 1 333 dollaria kuukaudessa, sinulla on 40 000 dollarin omaisuuserä. Jokainen laillinen tilaisuus maksaa sinulle, ei päinvastoin. Videosisältö on hienoa, mutta videot tarvitsevat musiikkia. Win-käsite, voit työskennellä toisessa yrityksessä virtuaaliassistenttina, jossa he vastaavat sinua asiakkaisiin, samanlainen kuin väliaikainen työ, tai voit aloittaa yrityksesi tarjoamalla virtuaaliassistenttipalveluita. Hanki vinkkejä vaatteiden myymiseen.

Webistä tulee yhä visuaalisempi - etenkin kun mobiililaitteista tulee ensisijainen selausmenetelmä.

Käännä asiat eBayssa

Chegg palkkaa ohjaajia auttamaan keskiasteen ja keskiasteen oppilaita, korkeakouluopiskelijoita ja työskenteleviä ammattilaisia. Heillä on myös ostosportaali, joka antaa sinulle palkkioita, jos teet ostoksia heidän portaalinsa kautta eikä käy suoraan yrityksen verkkosivustolle. Liity Paymiin täällä (plus 5 dollarin tervetuliaisbonus kortin linkittämisen jälkeen). Hieman yli vuotta myöhemmin se tuotti tarpeeksi tuloja, että tunsin oloni mukavaksi jättäessani työpaikan, joka minulla oli ollut yli 10 vuotta. Joitakin edullisia kursseja (vain 10 dollaria. )Tietojeni mukaan jokainen luetteloimani työpaikat on laillista. Omien blogiensa lisäksi monet bloggaajat etsivät online-kirjoitustyötä. Älä huoli siitä alussa.

Tai luo YouTube-videoita, joissa esitellään parhaita leivonta- tai keittoaitojasi. Mutta jos haluat eniten rahaa kirjoihisi, tarkista eroon vanhoista kirjoistasi BookScouterin avulla. Voit aloittaa myynnin maailman suurimmassa verkkokaupassa etkä viettää aikaa oman infrastruktuurin rakentamiseen tai liikenteen huolestumiseen. Selaamalla käytettävissä olevia aiheita löydät niin erilaisia ​​asioita kuin ohjelmistojen käytön oppiminen ja täydellisen teekupin valmistus. Jos on, mitä teit? Jos haluat harjoittaa lääketieteellistä koodausta tai laskutusta, on olemassa useita organisaatioita, kuten AHIMA, AAPC, NHA ja NCCT, jotka tarjoavat sertifikaatteja. Ansaitset pisteitä vain kävellen liikkeeseen, ja vielä enemmän pisteitä kohteiden skannaamiseen tai ostoksen tekemiseen. Käytän henkilökohtaisesti pari näistä lähteistä rahoittaakseni jouluostoksiani.

Ajattele tätä kyselyjen ottamiseksi, mutta steroideista.

Cyber ​​Crafter

Kuten yllä olevasta luettelosta näet, sinulle on niin paljon vaihtoehtoja. Ibotten nykyinen viittausohjelma: Päivätyöllä ansaitsemasi 50/h ei edes ole lähellä sitä tuntihintaa, joka sinun on laskettava, jotta voit luoda saman nettotulon vuositulon jälkeen, kun olet itsenäinen ammatinharjoittaja. Tämä tarkoittaa, että laitetaan vähän hikiä omaan pääomaan eikä makseta tänään. Opetta tai opettaja Online-opetus kasvaa tekniikan kehityksen ansiosta, ja se on erinomainen tapa ansaita rahaa kotona, jos sinulla on opetuskokemusta tai tietyn aineen tuntemus.

Vältettävät Rahahuijaukset

Saat hyvitystä kuponkeistasi 2% myynnistä, joten siitä voi tulla hienoja passiivisia tuloja. Mutta mainosten sijoittaminen ei ole niin helppoa. Etsy on loistava resurssi niille, jotka nauttivat omien tuotteiden tekemisestä ja myymisestä verkossa.

Jos olet järjestäytynyt ja miellyttävä, kaikkialla maailmassa on henkilöitä ja yrityksiä, jotka voivat käyttää sinua virtuaaliassistenttina.

Tietotieteilijä on joku, joka on pöydässä siivoamaan suuren tietomäärän tietoja heidän tietonsa avulla. Jos sinulla on markkinoitavissa olevia taitoja, kuten kirjoittaminen, suunnittelu, verkkokehitys, markkinointi, projektinhallinta tai jotain muuta, yksi helpoimmista tavoista ansaita kestävää ylimääräistä rahaa verkossa on aloittaa freelance-palvelu. VIPKid - Lue VIPKid-arvostelu - työskentele kotoa ESL-opettajana kiinalaisille lapsille. Monet pienyritysten omistajat ja keskitason ja johtotason ammattilaiset tarvitsevat henkilökohtaisia ​​avustajia, mutta heillä ei ehkä ole varaa pysyvään asemaan palkkahallinnossa. Voit ansaita jopa 12 dollaria. Kun sinusta tulee kokeneempaa ja laskeudut isompiin kirjoitustyöhön, ansiosi nousevat katon läpi.

Oletko yksi niistä ihmisistä, joka ei vihaa puhelimessa puhumista?

Siellä on monia mahdollisuuksia tuottaa lisätuloja 9-5 -työn lisäksi. Jos olet vasta aloittamassa rakentamassa yleisöä itsellesi ja haluat hyödyntää jo aktiivisesti sisältöä etsivää yhteisöä, voit valita isännöidä ja myydä verkkokurssiasi esimerkiksi Skillshare- tai Udemy-sivustolla. Hanki ilmainen 10 dollarin bonus, kun olet tehnyt ensimmäisen ostoksesi vähintään 20 dollaria verkossa. Avain jälleenmyyntiin on tehdä tutkimuksesi ja selvittää mitä myy ja millä hinnalla ja sitten tehdä älykkäitä ostoksia.

Ole Luova

Jos rakastat kokata, tämä voi olla täydellinen työ kotona. Jaa rehelliset mielipiteesi käyttämistäsi päivittäisistä palveluista ja tuotteista kohderyhmän yritysten kanssa. Löydä inspiraatiota ja saadaksesi lisätietoja siitä, mitä freelance-kuvaaja tekee, tutustu näihin blogeihin: Amazon Kindle -myymälän avulla kuka tahansa voi julkaista e-kirjan ja ansaita rahaa. Myy vaatteita eBayssa Kaikkien paras ystävä on eBay, kun se pääsee eroon roskasta. Todellinen kysymys on: Jos olet kaksikielinen ja haluat käyttää taitosi uuteen uraan, tarjoa käännöspalveluita aina kun mahdollista.

Onko sinulla korkeakoulututkintoa, vähintään yhden vuoden opetuskokemus ja kannettava tietokone? Jos ihmiset luottavat häihinsä tai suosikki urheilutakkisi sinuun, sinun on pystyttävä käsittelemään niitä huolellisesti ja taitavasti. Mutta kaventaaksesi valintasi ja auttaaksesi sinua selvittämään, mistä aloittaa, tässä on 10 ideaa. Kyselyt eivät ole ainoa tapa ansaita rahaa EarningStation-palvelun avulla. Jokainen suorittamasi tehtävä ansaitsee pisteitä, useimpien arvo on välillä 50–200, ja kyselyt ansaitsevat eniten pisteitä. Alat saada testausmahdollisuuksia hakemuksesi hyväksymisen jälkeen. Sisustussuunnittelijana voit tehdä missä tahansa alkaen 50–150 dollaria tunnissa.

Ansaitse Rahaa Musiikin (ja Muodin) Tarkistamiseen

50 tuntia tunnissa, mutta taas tämä luku vaihtelee suuresti. EarningStation - Ansaitse käteis- tai lahjakortteja kyselyiden ottamiseen, verkkokaupoihin ja videoiden katseluun. Voitko myydä tuotteita tai palveluita? Ei ole syytä olla tekemättä tätä.

MThinkin BlueBook Rankings on luokitellut ensimmäisenä CPA-verkostona 3 vuotta peräkkäin. Tarjousten mainostaminen Maxbounty-palvelun kautta on vankka valinta.

Ride-share Kuljettaja

He pakkaavat ja lähettävät sinulle! Jokaisesta suorittamasi kyselystä ansaitset pisteitä, jotka suuntautuvat käteiselle PayPalin tai lahjakorttien kautta. Lailliset verkkotyöt kotona-työpaikat ovat hienoja, mutta on tärkeää olla selkeät odotukset ja ymmärtää, mitä allekirjoitat etukäteen. Haluatko testata Airbnb: tä matkustajana?

Salainen Ostaja

Tämä todella riippuu sinusta ja kuinka paljon työtä sinä panet siihen, mutta voit ansaita 10 000 dollaria + kuukaudessa! Koska myyjiä on niin paljon, myyntiin saattaa kulua hetki. Näin ei yksinkertaisesti ole. Tarifs, lisää verotusluonteen ja binaarisen hebbenin riskejä esiintyy, kun useammat syyt menettävät vaihtoehtonsa ja kun kuvaukset siirretään uusista osistaan ​​ja altistetaan viikolle 5000 ilmaista taulukkovaihtoehtoa, binaariset live-hienostuneet strategiat. Syynä on, että kysynnän ja tarjonnan välillä on valtava kuilu. Aloita katsomalla, minkä tyyppisiä tutoreita tarvitaan Craigslistissa, tai luo profiili sivustoille, kuten Tutor. Tavoitteena on tietysti muuttaa sijoituksesi passiiviseksi tulovirtoksi, joka maksaa sinulle loppuelämästäsi.

Rekisteröidy täällä ja ala ansaita PineCone Research -ohjelmalla. Tämä tarkoittaa, että voit työskennellä omalla aikataulullasi ja auttaa ihmisiä ympäri maailmaa. Yliopistot ja lääketieteelliset palvelut tarjoavat yleensä opintoja, joista maksavat osallistujille hyvät rahat. Huomaa, että tämä luettelo sisältää VAIN työpaikkoja, jotka voivat palkata huomattavia tuloja. Olet työntekijä ja oikeutettu etuuksiin.

He siirtävät ideoita verkkosivustoille tai verkkolehtiin tai käyttävät freelance-markkinoita löytääkseen uusia asiakkaita, joille kirjoittaa. Suosituin vaihtoehto on käyttää Amazonin FBA: ta, joka hoitaa kaikki varastoinnit ja toimitukset (”täyttö”) sinulle. Nielsen haluaa vain tietää, mitä ihmiset etsivät ja kuinka helposti he löytävät etsimänsä parantaakseen Internet-kokemusta. Maksetut tutkimukset tunnetaan yhtenä tapana ansaita muutama ylimääräinen dollari nopeasti. Maailmankuulun valokuvaaja Chase Jarvisin perustama Creative Live tarjoaa ilmaisia ​​päivittäisiä kursseja valokuvauksesta, taiteesta, suunnittelusta ja muusta. Intohimoinen oppimiseen ja jakamiseen aina kun minulla on ongelmia, minä vain laulan, niin tajuan, että ääni on huonompi kuin ongelmani. | lenny kravitzin fani. Lisätietoja siitä, kuinka tulla häätsuunnittelijaksi, täältä. Kun olet online-tilassa, saat reititetyt puhelut suoraan taloon!

Elämänvalmentaja

Sen sijaan, että työskentelisit vain yhdelle työnantajalle, voit työskennellä useammalle. Tämä voi vaihdella 6 kuukaudesta 2 vuoteen. Tämä vaatii yleensä kodin pihalla, mutta jos sinulla on halu ja halu, voit todennäköisesti saada kaiken toimimaan. Eräs vaihtoehto esimerkiksi sosiaalisen median hallinta tai verkkomainonnan hallinta on toinen vaihtoehto. Toisin kuin yrityksen palveluksessa, voit nostaa hintoja tai etsiä uusia asiakkaita milloin haluat. Ei ole mitään rajaa tavoille, joilla voit ansaita rahaa omalla verkkosivustollasi.

Tule vaikuttajaksi Instagram

Useimmat muokkaustyöt vaativat kokemusta tai korkeakoulututkintoa, mutta harvat eivät ole niin nirsoita. Tavoita taloudelliset tavoitteesi trade smart online -palvelun avulla, koska se on valtava valikoima kaupankäyntityökaluja, tutkimusta ja 24/7 -tukea, se on myös kalliimpi kuin muut välittäjät. Affiliate-markkinoinnissa tarkoitetaan ihmisten houkuttelemista ostamaan tuotteita tai palveluita linkkiesi kautta. He ovat maksaneet outso kauas! Kotoa työskenteleminen voi olla ihanteellista, ja siellä on todellisia työmahdollisuuksia. Kuten muillakin yrittäjyysaloilla, täällä ansiosi voivat vaihdella dramaattisesti. Jos olet tekemässä haastattelutyylisiä esityksiä, haluat nyt aloittaa joidenkin vieraiden osallistumisen. Onko sinulla jo salkku? Käytä suosikki fonttiyhdistelmiäsi ja aloita kalligrafiaseikkailullasi.

Tämän artikkelin tarkoituksissa ”työntekijöiden tehtävissä” tarkoitetaan yksinkertaisesti yhden työnantajan työskentelemistä mieluummin useamman kanssa työskentelemistä, kuten riippumaton urakoitsija voisi. Voit tulla virtuaaliohjaajaksi ja osallistua yksilöllisiin ohjausistuntoihin tai jopa isännöidä webinaareja auttaakseen ihmisiä suoraan mistä tahansa aiheesta. Bloggaaminen on yksi passiivisten tulojen suosikkimuodoistani. Upwork and Freelancers Unionin vuonna 2020 suorittamassa tutkimuksessa jopa ennustettiin, että yli puolet työntekijöistä tekee freelance-töitä seuraavan vuosikymmenen aikana, ja vetoaa tosiasiaan, että lähes 50 prosenttia millennialaisista on jo freelancereita. Etkö tiedä mitä myydä? Vielä parempaa, jos löydät tapoja koota kokemuksesi ja valmennustaitosi helposti sulavaan ohjelmaan, sinulla on potentiaalia skaalata tätä liiketoimintamallia merkittävästi. Kaupan volatiliteetti, sillä välin alusta on muokattavissa ja sisältää kartoitusvälineitä, kuvion tunnistustoimintoja, erilaisia ​​näytön asetteluja ja useita aikatauluja. Oikoluku - Jos haluat löytää virheitä asiakirjoista ja olet kiinnostunut yksityiskohdista, voit työskennellä kotoa oikolukijana. Tein täydellisen katsauksen tästä sovelluksesta täällä, ja se on ehdottomasti jotain harkittavissa, jos haluat nopeaa, helppoa rahaa.

Jos joudut maksamaan koulutuksesta tai ostamaan aloituspakkauksen, vaarannat henkilökohtaiset taloudelliset tietosi.

CPA-markkinointi, tai kustannus-toiminta-markkinointi, muistuttaa toimintansa tapaan tytäryhtiömarkkinointia, mutta ei aivan. Ylimääräinen, koputa sitten vain oviin ja katso, onko joku kiinnostunut. Se voidaan tehdä muutamassa tunnissa. Ajattele hakukoneoptimointia, Facebook-mainoksia ja muita sosiaalisen median kampanjoita. Viimeisimmät tuotteet, eTF-sijoitusrahastoja voidaan käyttää monipuolistamaan salkkuasi, tai aktiivisen kauppiaan osalta niitä voidaan käyttää hyötymään hinnanmuutoksista. Työnantajasta ja teollisuudesta riippuen lukion korkeakoulututkinto ja mahdollisesti lisätodistus voivat olla koulutuksen vähimmäisvaatimukset. On epätodennäköistä, että pystyt saamaan asiakkaasi tulemaan kotiisi osittain siksi, että se ei ehkä kata vastuuvakuutusta, ja osittain siksi, että se saattaa olla alueesi kaavoitusmääräysten vastainen. Tässä on seitsemän todellista tapaa ansaita rahaa kotoa:

Minulla ei tällä hetkellä ole virtuaaliassistenttia, mutta voin helposti laatia luettelon asioista, jotka voisin mahdollisesti luovuttaa yhdelle.

Jaa Mielipiteesi

Joten sain kauvan siitä, kuinka tämän tyyppistä yritystä voidaan johtaa. Dragonex talletusmaksut, salausvaluuttamaailmassa mikään digitaalinen valuutta ei ole parempi esimerkki tästä kuin Dogecoin. Esimerkiksi, jos tuotteen hinta on 30 dollaria, saatat maksaa 15 dollaria tuotteen ostamisesta ja lähettämisestä. Nämä vaihtoehdot eivät aio tehdä rikkaista, mutta ne voivat antaa sinulle vähän rahaa joka kuukausi yksinkertaisiin toimintoihin, joita voit tehdä vapaa-ajallasi.

Affiliate-markkinoinnin kurssin jälkeen aloimme ansaita satoja dollareita kuukaudessa verkossa. Kokemusten ilmoittaminen johtajalle vie korkeintaan tunnin, ja yleensä on jonkinlainen arviointijärjestelmä ja ennalta järjestetty paperityö. Vaikka se on laillista työtä kotona, rahaa ansaitseminen blogista ei ole niin helppoa kuin miltä se näyttää. Selitän, jos aloitat blogin kiinnostuksellasi, se auttaa sinua ylläpitämään sitä pidemmän aikaa. Ajankohtainen foorumi, sinä samana päivänä, jos olisit sen sijaan käyttänyt 75 puntaa salaperäiseen virtuaalvaluuttaan nimeltä Bitcoin, istuisit nyt kasalla rahaa, jonka arvo on 9 puntaa. Rekisteröidy sivustoilla, kuten Clickworker ja The Smart Crowd, suorittaaksesi virtuaalisia töitä, kuten tietojen tutkimusta, tietojen syöttämistä, kääntämistä ja testaamista. Jokaisesta 20 käytetystä minuutista ansaitset 10 dollaria PayPalin kautta. (Sinä olet tuomari!) Mutta he eivät auta auttamaan sinua vapauttamaan taloudellista vapautta ja saavuttamaan elämäntapasi täydellinen hallinta.

Tässä luettelossa on jotain kaikille, mutta halusin aloittaa asiat omien suosikkeideni kanssa lisärahan ansaitsemisen suhteen. Voit esimerkiksi työskennellä yrityksessä. Internet on avannut niin monia mahdollisuuksia yrittäjille ja tulevaisuuteen ajatteleville työntekijöille. Tarvitaan vain mahdollisuuksien tunteminen. Lue kymmenen tutkimussivustomme analyysi selvittääksesi mikä sopii sinulle parhaiten. He pyytävät uhrejaan palauttamaan eron, mutta muutamaa viikkoa myöhemmin, kun pankki havaitsee, että alkuperäinen sekki on petos, ”työntekijä” on koukussa satoja, joskus jopa tuhansia dollareita. Oppaat, voit käyttää niitä helposti arvon mittana tai vaihtovälineenä. Maa:, tämä tarkoittaa myös, että Bitcoin and Co. Tarvitset hyvän määrän pysyvyyttä harjoittaessasi freelance-kirjoituskeikkoja. Lisäksi ei ole työmatkaa.

Tee lisää. Säästä enemmän. Elä paremmin.

On olemassa useita verkko-oppimisalustoja, joiden avulla voit jakaa taitosi. NCP: n avulla sinulle lähetetään kotiskanneri tai linkki mobiilisovelluksen lataamiseen. Verkkokyselyjen tekeminen ei tee sinusta rikkautta, mutta ne auttavat varmasti ansaitsemaan ylimääräisiä tuloja. Joitakin parhaimmista ominaisuuksista ovat Pre-K – 12-luokan tuntisuunnitelmat, kaikki mahdolliset aiheet ja laaja hintaluokka sen mukaan, kuinka laajojen haluat niiden olevan. Vaikka palkka vaihtelee, virtuaaliassistentit voivat tyypillisesti veloittaa 15–75 dollaria tunnissa. Voit lähettää mallisi Facebookissa tai muilla sosiaalisen median alustoilla. Yleensä sosiaalisen median vaikuttajille maksetaan joko postia tai kampanjaa kohti, ja hinnat määräytyvät seuraajien lukumäärän perusteella.

Yksi suunta, johon voit päästä, on ensin ymmärtää autonomia ja lääketieteellinen terminologia. Tarkista myymäläikkunoista, Craigslistista ja paikallisista ilmoituksista vuodenaikojen mahdollisuudet. Henkilökohtaisena avustajana sinusta voidaan syyttää matkajärjestelyjen laatimisesta työmatkalle tai koordinoida kokousta monien osallistujien kanssa. Nämä ulkopuoliset yritykset sallivat tyypillisesti joustavat työajat mukaan lukien osa-aikaiset järjestelyt. Nyt et todennäköisesti löydä mitään sellaista, mutta voit silti tehdä nopean voiton hieman etsimällä.

Opettaa Kotoa

Vaimoni myi joitain Kate Spade -laukkuja, joita hän ei enää käyttänyt ja tehnyt paljon enemmän käyttämällä Ebayä kuin yrittäessään myydä paikallisesti. Tämä viesti voi sisältää tytäryhtiölinkkejä. Jos haluat löytää tietojen syöttötyön täältä, voit tarkistaa joitain paikkoja: Virtuaaliassistentit käsittelevät kaikenlaisia ​​hallinnollisia projekteja, mukaan lukien matkajärjestelyt, tapahtumasuunnittelu, kirjeenvaihto ja muut tukipalvelut, jotka voidaan tehdä etäyhteyden kautta sähköpostitse ja puhelimitse. On niin monia helppoja tapoja ansaita rahaa verkossa, että on melkein mahdotonta ajatella niitä kaikkia. Aivan kuten sinäkin, aloitin kuitenkin nollasta vain vähän tietoa, mutta paljon intohimoa. Voit aina tarkistaa, mitä tavaroitasi on arvoinen, ja palata eri aikaan nähdäksesi nousevatko hinnat.

Jos tarvitset rahaa nopeaan blogointiin, se ei ole ura sinulle. Jos olet tosissasi jonkin verran tulojen tuottamista verkossa, passiivisten tulojen tulisi olla yksi ainoista tavoitteistasi. Oletko valmis leikkaamaan härän ja oppimaan todellisia tapoja ansaita rahaa kotoa? Kuulostaa aika uskomattomalta. Verkko-ohjaajia tarvitaan moniin erilaisiin aiheisiin. Samoin saatat kärsiä merkittäviä menetyksiä, jos et ota sitä vakavasti. Voit saada ilmaisen verkkotunnuksen Bluehostilta, kun kirjaudut johonkin heidän isäntäpaketeista.

Haluatko tehdä nopean vastineen tekemättä käytännössä mitään? He ovat maksaneet jäsenilleen yli 338 miljoonaa dollaria. Mutta iso raha on oppimisessa, kuinka tehokkaasti ottaa käyttöön maksettu mainonta, kuten Facebook-mainokset.

Danielle ulkoistaa 100% työstä ja tekee vain järjestelmänvalvojan työtä.

Parhaat Tavat Ansaita Rahaa Kotona

Flipping - Mielestäni säästäväisyyskauppojen tuotteiden kääntö on aliarvioituin tapa ansaita rahaa kotoa. Katso Amazonin vaihto-ohjelma, joka maksaa osallistujille Amazon-lahjakortteja - ja myös eBaya. Heidän sovelluksensa tekee koiran istuttamisesta yrityksesi helpoksi. Tiesitkö, että voit ansaita rahaa online-tutkimuksissa? Kun olet hyväksytty YouTube-kumppaniohjelmaan ja voit aloittaa mainosten lisäämisen videoihisi tuhannen katselukerran jälkeen, ansaitset noin 2–4 dollaria. Yksi nopeimmin kasvavista segmenteistä on markkinoinnin automaatio esimerkiksi Ontraportin ja HubSpotin kaltaisilla alustoilla.

College Admissions Essay Editor

Se voi olla sinä, jos haet olla lisä TV: ssä tai elokuvissa. Ja parasta freelansoinnissa on se, että voit työskennellä asiakkaille Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja ympäri maailmaa vain Internet-yhteyden avulla kotoasi omiin tunteihisi kehittäen samalla arvokkaita taitoja. Jos esimerkiksi markkinoit itseäsi finanssikonsulttina, kysy itseltäsi, miksi joku luottaa sinuun elämäsäästöillään, ja keksiä tapa kertoa tämä potentiaalisille asiakkaille. Voit aloittaa WordPressin käytön. Suusanallisesti tulee olemaan tärkeä rooli markkinointipyrkimyksissäsi, koska luokkien ottaminen on jotain, mitä ystävät haluavat tehdä yhdessä. Työllisyystilastoviraston mukaan web-kehittäjien mediaanipalkka vuonna 2020 oli vajaat 68 000 dollaria vuodessa.

Jos ansioluettelosi on kuitenkin täynnä korkean profiilin projekteja, voisit kuitenkin olla hyvällä matkalla tuottavaan sivukeikkaan tai työhön kotoa kohti.

Jos olet ammattitaitoinen työntekijä tietyllä markkinaraolla, kuten markkinoinnissa, suunnittelussa tai ohjelmistojen kehittämisessä, on erikoismarkkinoita, jotka palvelevat sinua vain. YouTube-kanavan rakentaminen on paljon kuin blogin tai verkkosivuston perustaminen, paitsi että työskentelet videossa - et kirjoita. Ehkä on aika siirtyä Bingiin, josta voit ansaita rahaa vain etsimällä Internetiä!

Transkriptio

90 päivän kuluttua MobileXpression lahjoittaa puun Tulevaisuuden puille tunnustuksena osallistumisestasi ja lisäpuun jokaisesta kuukaudesta, jonka aikana pysyt aktiivisena jäsenenä. Voit valita, maksetaanko etukäteen lyhytaikaisia ​​vuokria tai kuukausittain pidempiä vuokria. Se maksaa lähes 9x enemmän kuin ajaa Uberille. Mutta miksi pelätä, kun olemme täällä, olemme kokeilleet sivuston alla varmistaaksemme, että saat kaiken irti. Niiden hinta voi vaihdella noin 2 000–6 000 dollaria, ja haluat parhaan, mitä sinulla on varaa. Se on muuttanut elämääni. Kysynnän kasvun myötä myös työtilastovirasto ennustaa palkkojen nousevan 19–29 dollariin tunnissa seuraavien 5–7 vuoden aikana.

Jos sinulla on edistyneempiä teknisiä taitoja, voit saavuttaa palkan paljon. Jos olet taitava markkinoinnissasi ja keskityt vanhemmille kohdistamiseen, voit ansaita paljon rahaa tällä kapealla. Ole hyvä ja lue lisätietoja ilmoituksesta. Yhtiö, Erli Bird, tarjoaa arviointipalvelun tuotekehittäjille, ja voit auttaa heitä tekemään tämän. Varastosi voi olla mikä tahansa, mitä löydät autotallimyynnistä tai rahtitelineeltä.

Verkko-ohjaajien tarve näyttää kasvavan joka päivä, etenkin ESL-teollisuudessa.

Myy Amazonilla FBA: n kautta

Ilmainen kurssini hajottaa koko blogin aloittamisprosessin uskomattoman yksinkertaiseksi 7 päivän prosessiksi, jonka aikana siirrytään 0: sta parhaiden blogiviestien ideointiin, julkaistaan ​​(ja mainostetaan) ensimmäistä blogiviestääsi vain viikossa. Sinun on erotuttava ja saa ihmiset haluamaan napsauttaa videosi. Osa-aikatyö Osa-aikatyö on ilmeinen ensimmäinen valinta, jonka valitsi suurin osa opiskelijoista, jotka haluavat täydentää opintolainaa. Ne ovat pikakuvakkeita, jotka eivät kestä ikuisesti - ja monet "mahdollisuuksista", kuten Herbalifen ja muiden verkkomainonnan jättiläiset, tarjoavat usein joko huijauksen tai ainakin vahingoittavat henkilökohtaisia ​​suhteitasi. Convergys - Lue Convergys Review - He palkkaavat kotona toimivia edustajia vastaamaan kotoa saapuviin puheluihin asiakkailleen. Jos et ole aiemmin opastanut, haluat antaa aikaa valmistautua, jotta opiskelijat tuntevat saavansa kaiken irti ajastaan ​​kanssasi. AchieveMint toimii yhdistämällä jo käyttämiisi kunto-sovelluksiin, kuten Fitbit, RunKeeper, Healthkit ja MyFitnessPal, ja antamalla sinulle pisteitä tietyistä toimista.

Muista vain, että kokopäiväisen tulopäivän blogin ansaitseminen vie aikaa.

Vuokraa omaisuutesi Fat Llaman kautta

Palkka voi vaihdella välillä 50–1000 dollaria aikakauslehtiartikkelta riippuen lehdestä ja artikkelista, jonka olet valinnut kirjoittamaan. Aivan kuten voit "kääntää" verkkosivustoja, voit tehdä saman verkkotunnuksille. Tämä on loistava tilaisuus kotona oleville äideille/isille tai toiselle työlle lisensoidulle sairaanhoitajalle. Kun olet yksin, saatat saada hieman enemmän vapautta aikataulusi suhteen, mutta menetät tietosuojan, jonka yritys voi tarjota. Jos olet kotona lasten kanssa, miksi et aloittaisi kotona päivähoitoa. Lisätietoja tästä työstä täältä.

Mutta voit ansaita helposti huomattavan määrän rahaa jokaiselta yksittäiseltä asiakkaalta, mikä tekee siitä vaikean asennuksen arvoisen. Kurssin validoinnin ja töiden yhteydessä sinun on selvitettävä, miten ihmiset ottavat sen. Yhteistyössä godaddy: n kanssa, 884 kilowattia. Tutustuviin blogeihin kuuluvat Tulkkipäiväkirjat ja Ammattitulkki. Tee muutama näyte siitä, mitä haluaisit tarjota, ota kuvia tuotteistasi ja työtilastasi, toimita sitten ilmaisia ​​näytteitä hinnastosi mukana ja katso mitä tapahtuu! Sinun on kuitenkin oltava selkeä käsitys käynnistyssuunnitelmastasi ennen kuin laitat sen reaaliaikaiseksi. Aloita valitsemalla ohjeet Kuinka ansaita 5 000 dollaria + kuukaudessa rakentamaan verkkosivustoja osa-aikaisesti. >> aloita nyt ja hanki ilmainen vps, on erittäin epätavallista, että välittäjillä ei ole erinomaista matkapuhelintarjousta. Sinun on seurattava heidän rekrytointisivua hakeutuakseen.

Löysimme itsemme työskentelemään öisin, viikonloppuisin ja vapaapäivinä - kutsumme päivinä kaikkina yön aikoina ja puuttuimme lukemattomista perheen tapahtumista. Aloita sivustoilla, kuten workingsolutions. Kuten mitä näet? Voit löytää työtä kotoa asemilta monilta ura-alueilta, jotka kattavat laajan asiantuntemuksen ja kokemuksen.

PPC-konsultti

Osta heitä tässä ikkunassa normaalilla vähittäishinnalla, ja voit saada mukavan voiton, kun ne ovat myynnissä vielä noin vuosikymmenen ajan. Jokainen polku kotona ansaitsemiseen ei ole yksinkertaista, toiset vaativat melko aivoriihiäsi puolestasi, mutta hei, jos voit ansaita lähes 40 000 dollaria vuodessa, idea ei ehkä kuulosta niin pahaltä kuin se oli ennen. Hanki parempi käsitys siitä, kuinka paljon voit odottaa ansaitsevan baarimikkona täällä. Asiantuntija-alueen nimeäminen tarjoaa monimuotoisuutta ja mahdollisesti paremman kyvyn ansaita enemmän rahaa kotona. Tämä saattaa olla nopein tapa useimmille ihmisille tuottaa nopeaa rahaa.

Tämä on yksi työ, jonka voit tehdä 100% kotoa auttaa ihmisiä ympäri maailmaa. Joskus saat kuponkeja tulevia ostoja varten. Niche-myymälän avaaminen, jossa on tuotteita, jotka ovat hiukan erikoistuneempia ja kohdennettuja, on toinen tapa ansaita ylimääräistä rahaa työskentelemällä kotona. Riippumatta siitä, yritätkö maksaa laskuja, haluatko säästää jotain erityistä tai haluatko vain hankkia ylimääräistä hauskaa rahaa, sinun ei tarvitse lähteä etsimään uutta työtä kodin ulkopuolelta ansaitaksesi enemmän. Vaikka tämä vaihtoehto ansaita rahaa verkossa ei selvästikään ole täysin online-vaihtoehto (vaikka se voisi olla, jos käytät vain eBaya), se on silti hyvä vaihtoehto, jos nautit joka tapauksessa kirpputoreilla tai säästökaupoissa vaeltelusta. Esimerkiksi BestMark lähettää sekkejä kahdesti kuukaudessa ja maksu maksetaan yleensä kolme tai neljä viikkoa mysteerikaupan valmistuttua. Ensimmäinen tapa on tulla jälleenmyyjäksi.

Lääketieteellisenä koodaajana autat potilaita välttämään tämän epämiellyttävän kokemuksen varmistamalla, että palveluntarjoajat laskuttavat palveluistaan ​​oikein standardisoidun, toimialanlaajuisen koodisarjan perusteella.

Vuokra Ajotieltä

Oikeilla taitoilla tämä voi olla helposti tuottoisa osa-aikainen ura. Tällä sivulla on paljon tietoa, joten ehdotan kirjanmerkiksi merkitsemistä ja palaamista säännöllisesti. Sen mukaan, kuinka usein vuokraat autosi, voit ansaita mukavan määrän rahaa! Miksi et voi pitää perhe- ja työaikaa ja saada se silmämääräisesti yhteen? Kuten mikään muu todella hyödyllinen, sovellukset vaativat kuitenkin huomattavan investoinnin aikaasi tai rahaasi etukäteen.