Cryptocurrency tällä viikolla: CBoE Bitcoin Futures on pidossa, PATRICIA esittelee vakaan kolikon ja enemmän

Tarkastellaan tätä esimerkkiä ymmärtääksesi sitä edelleen: Missä tahansa keskellä on vain melua ja vakautta. CME vahvisti jopa, että instituutiot todella tulvivat kryptovaluuttaan, kirjoittaen, että korko tästä alaryhmästä on ”nousussa” ja että 223 tiliä ovat alkaneet vaihtaa sopimusta ensimmäistä kertaa toukokuussa - iso juttu markkinoille, jotka ovat suhteellisen pieniä kuin BTC: n. Kuten mainittiin, Baakt tarjoaa fyysisiä futuurisopimuksia, jotka on tarkoitus aloittaa tammikuussa 2020. Omaisuuserän futuurit CME: llä ovat saatavana 3100 dollariin ja niiden voimassaoloaika päättyy kuukaudessa.

Sen sijaan päätöksen näytti olevan motivoituneen kiinnostuksen puutteesta tuotteeseen, vaikka pörssi kertoi olevansa avoin mahdollisuudelle avata BTC-futuuritarjoukset yhtenä päivänä tulevaisuudessa. Tutkimusyrityksen Tradeblock mukaan XBT on menettänyt paikkansa bitcoin futures -tapahtumalta Chicagon Mercantile-pörssistä, jonka volyymit ovat kääntäneet XBT: n viime kuukausina huolimatta aloittamisesta tasavertaisesti. Kun viimeiset CBOE Bitcoin future -toimenpiteet päättyvät kesäkuussa, näyttää siltä, ​​että instituutioiden kiinnostus salausvaluuttaan on hiipumassa. Tällä hetkellä kryptovaluutat edustavat erilaisia ​​asioita sääntelijöille, pankkireille ja suurelle yleisölle. 33% 19/06 - Suljettu. Nouseva kauppias, esimerkiksi, päättää ostaa kaksi futuurisopimusta 6 200 dollarilla.

XBT on CBOE: n listaama bitcoin futures -symboli.

Toisaalta CBOE hinnoittaa sopimukset yhdellä huutokaupalla kello 16.00 lopullisen toimituspäivän aikana. Kuinka sijoittaa stash-sovellukseen?, ”Stock Trader Pro” on mitä sinun tulisi käyttää vahvistamaan osakekaupan tekniikkaasi. Suurimmat volyymin laskut tapahtuvat usein päivinä, jotka johtavat sopimuksen voimassaolon päättymiseen tai sinä päivänä. Harkittaessa kuinka bitcoin futures vaikuttavat hintaan, on tärkeää tehdä ero fyysisesti tuettujen futuurisopimusten ja paperifutuurisopimusten välillä. CME tarjoaa käteismääräisiä (USD) bitcoin-sopimuksia, jotka ovat historiallisesti nähneet paljon enemmän kauppaa kuin Cboen futuurit.

Cboen päätös siirtyä pois bitcoin-markkinoilta on todennäköisesti vähemmän tekemistä salausmarkkinoiden kehityssuuntauksensa kanssa kuin kilpailijan CME: n voimakas kasvu ja nopeasti muuttuva blockchain-maisema. Lisätietoja evästeiden käytöstä tai muokkaamisesta/estämisestä, katso evästeet ja tietosuojakäytännöt. Katsotaanpa tämän viikon salausasioita. Tuolloin bitcoinin kauppa oli noin 17 000 dollaria ja pian sen jälkeen nousi lähes 20 000 dollariin.

Skeptikot väittävät, että kummankin kaupan molemmilla puolilla on ihmisiä ja että oikosulku on tärkeä hintojen löytämiselle ja maksuvalmiudelle. Kumulatiivinen vaikutus on hintojen aleneminen ajan myötä. Vaikka maailmanlaajuinen myyntitapahtuma poistaa triljoonaa paperin vaurautta, kullan ja hopean hinnat ovat tuskin budjetoineet USD-kursseina (vaikka kulta on nyt saavuttamassa viiden kuukauden huippunsa, se on edelleen 7% alempi kuin vuosi sitten). Kuinka ostaa ja myydä Bitcoin Futures-tuotteita? Sopimukset päättyvät joka kuukausi, mikä tarkoittaa, että pörssin on jatkuvasti luetteloitava enemmän, jos se haluaa pitää markkinat hengissä.

Huomaa jälleen, hintahinta nousee voimakkaasti heti voimassaolon päättymisen jälkeen.

Viimeisimmät Artikkelit

Yksi niistä oli CME-ryhmä, Chicagossa toimiva Cboen kilpailija. ”XBT on Cboen luetteloimien bitcoin future -merkkien symboli. Itse asiassa CBOE: n volyymit olivat tuolloin melko ahneita. Bitcoin futures voi vaikuttaa hintaan luomalla negatiivisia tunteita ja käynnistämällä stop-loss-tilauksia keskeisillä teknisillä hintatasoilla. Tarkoittaako futuurisopimusten lisääntyminen sitä, että institutionaaliset sijoittajat ovat nousussa salauksen suhteen?

 • Vaikka futuurituotteissa on edelleen ainutlaatuisia ja usein merkittäviä riskejä, ne voivat mahdollisesti tarjota säännellymmän ja vakaamman ympäristön tarjotakseen jonkin verran altistusta myös bitcoinille hyödykkeenä.
 • Useat pankit ovat myöntäneet väärinkäytöksiä ja joutuneet sakkoihin kullan hinnan manipuloinnista.
 • Hän on talouskirjailija ja toimittaja, joka on kirjoittanut useita lehtiä ja toimittanut useita kirjoja Wiley-julkaisuille.
 • Sijasta sijoittajat ostavat sopimuksia, joissa seurataan omaisuuserän perushintaa, ja pohtivat, nouseeko vai laskeeko sopimushinta sen voimassaolopäivään mennessä.
 • Viime kuukausien BTC/USD-parin analyysi osoittaa selvän korrelaation paperifutuurien voimassaolon päättymisen ja hintatoiminnan välillä.
 • Viimeisen sopimuksen voimassaolon päättyessä salausvaluuttajohdannaisten kauppa suljetaan virallisesti, eikä enää ole futuureja, joita seurata pörssissä.

Verkkoyhtiö PATRICIA esittelee vakaan kolikon Afrikalle

CBOE Global Markets ilmoitti viime viikolla, että se ei aio luetteloida XBT: n lisä futuurisopimuksia kaupankäynnille, The Wall Street Journal -lehden mukaan. Nämä kaksi tuotetta - futuurit ja pörssilistat - ovat kriittisiä toisilleen, koska ne tarjoavat pääsypisteitä markkinoille sekä Main Streetin että Wall Streetin markkinoille. Sisältösi, mitä enemmän tunnusnopeus on vähennettynä verkon keskiarvolla. NASDAQ suunnittelee futuurin lanseerausta vuoden 2020 ensimmäiselle puoliskolle, vaikka on epäselvää, tarjoavatko ne fyysisen ratkaisun. Katsotaanpa tarkemmin.

Nykyisin listatut futuurit, XBTM19, päättyvät kesäkuussa. Välittäjiä, jotka tarjoavat kauppaa XBT (Cboe Bitcoin futures) -futuureilla, ovat Advantage Futures, Interactive Brokers, Straits Financial ja TradeStation. CBOE on kuitenkin äskettäin ilmoittanut aikovansa vetää pistokkeen nykyiseen Bitcoin futures-sopimukseen, jonka on määrä päättyä kesäkuussa 2020, seurauksena BTC-hinnan laskusta 78% sen jälkeen, kun CBOEn futuurisopimukset alkoivat käydä kauppaa. CBOE Bitcoin futures -markkinoiden tapauksessa ero erotetaan sitten Yhdysvalloissa. Monet ovat spekuloineet, että CBOE: n kassavakuutetut futuurit johtivat erityisen varakkaiden osallistujien aiheuttamaan tahallisesti markkinoiden volatiliteettia BTC-markkinoilla kasvattamaan rahaa käteisvaroilla varustettujen futuurisopimusten positioiden kautta.

 • Tuotteilla käydään kauppaa täysin sähköisessä muodossa, avoimen pääsyn mallissa, jonka omistajat markkinatalouden päättäjät ja kauppiaat tarjoavat likviditeetin jokaisessa luetellussa sopimuksessa.
 • Lopullinen selvitys molemmissa pörsseissä tapahtuu Yhdysvalloissa.
 • Pörssi harkitsee nyt tilaa ja prioriteettia, joka annetaan kryptovaluutalle.
 • Miksi Bakkt on niin iso juttu?

Uutiset

Reagoiva digitaalinen sisältö ja työkalut, jotka on suunniteltu houkuttelemaan ja ilahduttamaan asiakkaitasi. Katkelma tilastoista: Nyt Chicago Board Options Exchange, joka oli käynnistänyt Bitcoin Futures viime vuonna, on kuitenkin sanonut, että se ei tule listaamaan futuureja tämän vuoden maaliskuussa. Mikä on tunteesi Bitcoin Futures CBOEssa?

Palkkapäivälainojen Lait Johtavat Liikennettä Panttilainausliikkeisiin

CBOE Bitcoin (USD) -futuurisopimukset maksetaan käteisellä, ja ne sidotaan bitcoinin hintaan Yhdysvalloissa. Se on varmasti CNBC: n Fast Money -paneelin tuntema mielipide, että CBOE: n käteisvaroilla varustettujen futuurien loppuminen tapahtuu samalla tavalla, kun vähittäissijoittajat ja shortsit ovat loppuun saaneet ja menettävät vauhtiaan, kun taas institutionaaliset sijoittajat valmistautuvat pääsemään markkinoille myöhemmin tänä vuonna. Hyvä uutinen kauppiaille. CME-konsernilla on futuurisopimuksia, joiden voimassaoloaika päättyy lähimpänä 2 kuukautta maaliskuun neljännesvuosijaksossa ja lähimpänä 2 kuukautta vuosineljännesjakson ulkopuolella. Merkki salatun talven päästä. Vaikuttaa kuitenkin siltä, ​​että vaikka salausvaluuttamarkkinoilla on ollut paljon hyviä uutisia viime useiden kuukausien aikana, Cboen on näytettävä siitä vähän enemmän, ennen kuin se tekee radikaaleja päätöksiä. Marginaalivaatimuksen koko heijastaa omaisuusluokan volatiliteettia.

Hinta pyrkii romahtamaan voimakkaasti johtaen futuurisopimusten voimassaoloaikaan, mikä antaa shortseille voiton.

24. syyskuuta 2020: Jos historiassa on kuitenkin viitteitä, on vain ajan kysymys, ennen kuin CBOE palaa takaisin kryptovaluuttaan, varsinkin jos Bitcoinin arvo jatkaa vahvaa nousua ylöspäin. Tällä hetkellä CBOE: n Bitcoin futures-sopimus “XBT” kilpailee kilpailevien futuurit johdannaisten pörssiyhtiön Chicago Mercantile Exchange (CME) kanssa “BTC” futuurisopimuksen kanssa. Vero-ohjelmisto-arvostelut, * - StockBrokers. Haittapuolia varten alkuperäinen tuki on vaakakanavan alaosassa noin 3 330 dollaria ja sitten jälleen joulukuun alimmillaan 3 120 dollaria. Tämä tarkoittaa, että sekä CME- että CBOE-sopimukset ovat kauppahetkellä arvoisia bitcoin-hinnasta BRR-indeksissä tai Kaksosissa. Heillä on paljon enemmän kärsivällisyyttä ja huomattavasti pidemmän aikavälin visio kuin tavallisella vähittäiskauppiaalla, joka ostaa 50 dollaria bitcoinia Coinbase-palvelusta. Toiset seurasivat Cboen jalanjälkiä tuomalla saataville erilaisia ​​variantteja bitcoin futureista.

Bitcoinilla On Huomattava Ostopaine 8 200 Dollaria Huolimatta Puutteesta...

Kaikki Jim Preisslerin ilmaisemat mielipiteet ovat yksinomaan hänen mielipiteitään eivätkä he vastaa Forbesin, Forbes CryptoMarketsin, heidän emoyrityksen tai tytäryhtiöiden mielipiteitä. Vaikka tämä on tietysti erittäin spekulatiivista, kryptovaluuttayhteisön kokonaisvaltainen näkemys näyttää pitävän tervetulleena CBOE BTC -futuurien sulkemista avoimilla käsivarsilla. 10, 2020, maailman suurimman salausvaluutan hinnan nousun keskellä. Kun tarkastellaan kauppaa marginaalilla, tämä on lähinnä futuurien pörssissä toteutettavan kaupan rahoitusosa. Emme sensuroi poliittisista syistä. Kun futuurisopimus vanhenee, sen sijaan, että myyjä asettuisi kohde-etuuteen, tässä tapauksessa Bitcoiniin, ne toimittavat siihen liittyvän kassaposition. Tämä muuttui jonkin verran viime aikoina, kun futuurimäärät ovat vähentyneet, kun taas spot-volyymi on piristynyt vaatimattomasti ”, Tradeblock lisäsi.

Jotkut CME: n kaupan volyymeista voidaan tietenkin johtua melko varmasti niiden kauppiaiden muuttoliikkeistä, jotka ovat ehkä käyneet kauppaa yksinomaan Cboessa ennen Bitcoin futures-markkinoiden sulkemista.

Futuurien ostaminen todellisen bitcoinin sijasta ohittaa tärkeimmät edut ja innovaatiot, jotka Satoshi lahjoitti maailmalle. Ei ole juurikaan todisteita siitä, että tapahtuu salausjohdannaisten muodossa. Virusjärjestelmät, 0 tarjotaan ilmaiseksi. Johtuu siitä, että Microsoft aikoo käyttää pilvipalvelupalveluitaanan perustamaan salausvaluuttojen maailmanlaajuiset säännellyt markkinat?

XBT on CBOE: n listaama bitcoin futures -symboli. ”Ja kun poistat väärennetyn volyymin, CME- ja CBOE-futuurimäärät ovat merkittävät (91 miljoonaa dollaria), etenkin verrattuna todelliseen spot-volyymiin (35% helmikuuta 2020). Näin ollen, kun CME on paikallaan ja uudet institutionaaliset alustat, kuten Fidelity ja Bakkt, tulevat verkkoon, bitcoin-markkinat ovat edelleen ihanteellisessa asemassa ylläpitääkseen vauhtiaan koko keskipitkällä aikavälillä. Bitmex sallii vipuvaikutteisen kaupan jopa 100x. Pyydä käyttöoikeutta ottamalla yhteyttä Futures-työpisteeseen numeroon 866-839-1100. Cboe Futures Exchange (CFE) -julkaisun mukaan he jatkavat digitaalisen omaisuuden lähestymistavan arviointia tulevaisuutta varten: Se oli ensimmäinen suuri foorumi, joka teki niin ennen kuin Chicago Mercantile Exchange (CME) seurasi esimerkkiä. Tule FT-tilaajaksi lukemaan:

Aloita Kauppa Alan Parhaiden Välittäjien Kanssa

On vaikea lukea rahoituslaitosten mieltä. Mutta jos pörssi avaa jälleen BTC-futuurimarkkinansa, hyvin - se on institutionaalinen toimija, jonka paluu merkitsisi varmasti paljon nousevaa suhtautumista Bitcoiniin. Pörssin väitettiin, että se ei aio listata Bitcoin Futures-sopimuksia tämän vuoden maaliskuussa, mutta aiemmat pörssissä listatut Bitcoin Futures-sopimukset pysyvät luettelossa niiden voimassaolon päättymiseen asti kesäkuussa. Osa pääomasta saattaa muuten tulvata salaustekijöiden vaihtoa tilauksilla, jotka nostavat hintoja korkeammalle. Tämä eroaa käteismaksuista, jotka muistuttavat enemmän kohde-etuuden sivuvetoja.

Institutionaalisilla sijoittajilla on nyt enemmän tapoja päästä bitcoiniin kuin koskaan.

 • Sekä Cboe- että CME-ryhmän, Bitcoin futures, vaikutukseen on lisätty se, että molemmat tarjoavat sijoittajille mahdollisuuden siirtyä pitkäksi tai lyhyeksi.
 • Lisätietoja voit tutustua palvelusehtoihin ja evästeisiin liittyviin käytäntöihimme.
 • ”Tarvitsetko sitä kylmempää!
 • Viime aikoina kaikkien aikojen korkein Bitcoin-volyymi.
 • Bitcoin oli kaupankäynnissä 3 961 dollarilla.

Pulse42, Mumbai: Tekninen pulssi

CBOE: n tapauksessa kaupan pysähtymiset laukaistaan ​​10% (kahdeksi minuutiksi) ja 20% (viideksi minuutiksi) päivähinnoista. Hän varoitti kirjeessä, että Bitcoin futures-sopimusten kauppa voi ”horjuttaa” koko taloutta. Kun "XBT" -futuurit lanseerattiin saman vuoden joulukuussa, bitcoin oli kaupankäynnissä lähellä 17 000 dollaria.

Pian sen jälkeen se nousi lähes 20 000 dollariin. Ekstrat, voit ottaa kaupan molemmat puolet - ostamisen, jos luulet sen olevan, että markkinahinta on lakon yläpuolella lakkoon voimassaolon päätyttyä, ja myydä, jos luulet, ettei sitä tule. Aiemmin tällä viikolla Bloombergin raportissa todettiin, että Bitcoin-hinta voisi johtaa uuteen suureen myyntitapahtumaan. Myös sopimuksen voimassaoloaika päättyy. Vaikka CFE harkitsee seuraavia vaiheitaan, se ei tällä hetkellä aio luetteloida uusia XBT-futuurisopimuksia kaupankäynnin kohteeksi ”, yritys ilmoitti sijoittajille antamassaan ilmoituksessa. Futuurisopimukset sisältävät kyseisen omaisuusluokan yksityiskohdat sekä oston koon, viimeisen kaupankäyntipäivän, eräpäivän ja vaihtosopimuksen, jolla sopimus ostetaan tai myydään. Nämä todisteet ovat vakuuttavia, vaikkakaan ei vakuuttavia. Tässä on tärkeimmät erot bitcoin futures-sopimusten välillä molemmissa pörsseissä: Kaikkien näiden palveluiden avulla laitokset voivat hankkia todellisen bitcoinin.

Toiset seurasivat Cboen jalanjälkiä tuomalla saataville erilaisia ​​variantteja bitcoin futureista. Mitä ovat bitcoin mining pools?, varhainen bitcoin-kannattaja Roger Ver sanoi:. Sen jälkeen kun bitcoin-hinta on vakiintunut määritellylle alueelle jo jonkin aikaa, se putoaa yhtäkkiä kalliolta 14. marraskuuta. Samaan aikaan laskevan kauppiaan on maksettava 1 000 dollaria tappiostaan, jolloin sen pääoma lasketaan 5 200 dollariin.

Koska yksi edellytys ETF: n hyväksynnälle SEC: ltä näyttäisi olevan vahva futuurimarkkina, olemme hieman yllättyneitä siitä, ettei tähän ollut enää reagoida.

Etkö Twitterissä? Rekisteröidy, viritä asioita, joista välität, ja saat päivityksiä niiden tapahtuessa.

Asiantuntijat epäilevät, että tämä tosiasia on saattanut tehdä CME: n Bitcoin-sopimuksista houkuttelevampia sijoittajille, koska ne tarjoavat elintärkeän volyyminlisäyksen, jota tarvitaan määräävän aseman säilyttämiseksi - hitaasta 2020 markkinoista huolimatta. Oletetaan, että BTC käy kauppaa 3000 dollarilla. Niille, jotka haluavat tulla Bitcoin futures-markkinoille, ensimmäinen ja perustavanlaatuinen kysymys on, onko motivaatio spekulatiivinen vai onko nykyisen Bitcoin-tuoton suojeleminen millään heikkenemisellä. Kun futuurisopimukset ovat kaksipuolisia markkinoita, joihin osallistuu ostaja ja myyjä, vastapuoliriskin lopullisessa selvityksessä kattavat vastaavat selvitysyhteisöt eivätkä rahan osapuolet. Cboe julkaisi ensimmäisen bitcoin future -sovelluksen joulukuussa 2020, jota seurasi pian sen jälkeen crosstown-kilpailija CME Group. Tilaa täällä viikkotiedotteen "Wall Street Insider" uutiskirjeemme. Kulissien takana on tarinoita, jotka hallitsevat pankkitoimintaa, yrityksiä ja suuria sopimuksia. Kun tarkastelemme Dow mini- tai S & P500 -futuureja, päivittäisillä liikkeillä on olennainen vaikutus pääindeksien suuntaan joka päivä, ja estetään uuden tiedon saapuminen, johon sijoittajat vastaavat normaalin kaupankäynnin aikana.

Ei Kiinnostunut Erä

S Dollarit ja toisin kuin kryptomarkkinat, joissa kaupankäynti on 24-7, futuuripörssit eivät ole, säännöllisempiä kaupankäyntiaikoja rajoittaen 6 päivään viikossa. 41 julkaisupäivänä maanantaina; krypto saavutti kaikkien aikojensa korkeimman tason - 20 000 dollaria - samassa kuussa, kun CBOE julkaisi futuurit. ”Chicago Futures Exchange (CFE) arvioi lähestymistapaansa suhteessa siihen, miten se aikoo edelleen tarjota digitaalisten omaisuuserien johdannaisia ​​kaupankäynnille. Ja jälleen kerran näemme vahvan rallin heti sopimuksen päättymisen jälkeen. Varat on tyhjennettävä tililläsi täysin, ennen kuin niitä voidaan käyttää futuurisopimusten, myös bitcoin futures, kauppaan. Tämä malli tulee selväksi, kun tarkastellaan hintatoimenpiteitä kunkin kuukauden viimeisenä perjantaina (kun CME-futuurit raukeavat) verrattuna seuraavan viikon ensimmäisiin kaupankäyntipäiviin.

Vaikka CFE harkitsee seuraavia vaiheitaan, se ei tällä hetkellä aio luetella XBT: n lisä futuurisopimuksia kaupankäynnin kohteeksi. Taustalla olevan tuotteen likviditeetin rakentamista pidettiin myös tärkeänä askeleena hyväksynnän saamiseksi bitcoin-pörssissä käydylle rahastolle. Päinvastoin kuin sijoittajia tai yrityksiä, jotka haluavat suojata vastuita, keinottelijat pyrkivät hyötymään omaisuusluokan hintavaihteluista ilman, että he tosiasiallisesti fyysisesti altistuvat kyseiselle omaisuusluokalle. Tietyn instrumentin futuurisopimusten perusarvo hinnoitellaan sitten todellisen omaisuuserän perusteella, olipa se kulta, raakaöljy, indeksi tai yksittäinen osake. Yritykset voivat saada mukautetun hinnoittelun tälle tietosyötteelle sisäistä tai näyttöä varten. Kuva kohteliaasti Cboesta. CBOE: n bitcoin futures viimeinen voimassaolopäivä oli 16. tammikuuta 2020. Analyytikot kertoivat, että keskeiset tekniset indikaattorit, kuten liikkuvan keskiarvon lähentymiserot, ovat siirtyneet alaspäin helmikuun puolivälistä lähtien.

Bakktin, ErisXin, Nasdaqin ja CoinFLEXin kaltaisten yritysten on tarkoitus käynnistää digitaalisten omaisuuserien kauppapaikkansa seuraavien kuukausien aikana.

Lisäksi 27 prosentilla vastaajista tyytyy digitaalisten omaisuuserien tarjoamaan korkeaan ylösalaispotentiaaliin, ja 25 prosenttia vastusti useimpien kryptovaluuttojen hajautettua luonnetta. Trendillä on rajat, koska se ei voi yksinään määrittää Bitcoinin tulevaisuutta, jonka kerran sanottiin olevan Bitcoin Futures-muodossa. Markkinaosapuolet tarjosivat useita selityksiä CME: n Cboen parempaan suorituskykyyn bitcoin futures -tuotteissa. Muutos tulee aikaan, kun Bitcoin-kaupankäynnin volyymit ovat nähneet yli 80% laskua vuoden 2020 alusta lähtien. CBOE XBT -tuotteet eivät ole pystyneet tuottamaan yli 1B dollaria nimelliskaupassa volyymin jälkeen toukokuusta 2020. Yläosassa meidän on heitettävä helmikuun lyhytaikaista huippua noin 4250 dollaria.

Pankkitoiminnan Parantamiseksi Onko Kuluttajavalvonta Todella Avain?

”Tarkastelemalla VirusTotaliin lähetettyjä asiakirjoja on 13 Carp Downloader -asiakirjaa. Mikä on altcoin? Siinä vaiheessa transaktioiden odotusajat alkavat ja jatkavat pidempään, ellei bitcoin-protokollaa muuteta. Syy tällaiseen CME: n odottamattomaan etuun CBOE: hen nähden voi olla CME: n omaisuuserien hinnoittelumenetelmä. Institutionaalisten sijoittajien kannalta tämä saattaa olla vähemmän kysymys, mutta vähittäissijoittajille se on vähintään 33 250 dollarin marginaali, joka perustuu 19 000 dollarin Bitcoin-arvoon CME-ryhmän pörssissä, verrattuna 7 600 dollarin marginaaliin Cboen pörssissä olettaen, että sijoittaja etsii pienimmän koon sopimusta. Jack ei pysähtynyt siihen.

Lisäksi CME-konserni saavutti 13. toukokuuta ennätyksellisen suuren määrän - 33 700 sopimusta Bitcoinista - käsittelee yli miljardia dollaria yhdessä päivässä.

Muita yrityksiä, jotka joko tarjoavat futuureja tai suunnittelevat pian, ovat Nasdaq, Bakkt ja mahdollisesti Goldman Sachs. Heidän tarjouksensa päättyi helmikuussa 2020, joten saattaa olla mahdollista, että CME seuraa Cboen jalanjälkiä. Nyt kun Cboe pudottaa bitcoin futures-sovelluksia, on mielenkiintoista nähdä kuinka nämä trendit muuttuvat, kun markkinat valmistautuvat käynnistämään useita uusia bitcoin futures-alustoja.

Mutta Cboe bitcoin futures -markkinoiden sulkemisella ei todennäköisesti ole merkittävää vaikutusta hallitsevan kryptovaluutan hintakehitykseen Crosstownin kilpailijan CME Groupin villin menestyksen takia.

Coinmarketcapin mukaan Bitcoin taistelee edelleen eikä pysty saavuttamaan 4000 dollaria.

Aiheeseen Liittyvä Lukeminen

Futuurit ovat sijoittajien tapa panostaa siitä, nousevatko vai laskevatko hyödykkeen - tässä tapauksessa bitcoin - hinta. Futuurisopimuksen voimassaolon päätyttyä selvitys tapahtuu joko fyysisesti hyödykkeiden tapauksessa tai käteissuorituksella Bitcoinin tapauksessa, vaikka futuurisopimukset todennäköisesti vaihtavat omistajansa useita kertoja ennen voimassaolon päättymistä. Tämä tarkoittaa, että kauppiaat voivat käydä kauppaa 100 dollarilla jokaisesta yhdestä dollarista todellista pääomaa. Menetty määrä, neljänneksen osakekohtainen tulos oli 0. Toistaiseksi sopimusten lukumäärää pidetään suhteellisen pienenä ja sijoittajat saattavat ottaa vähemmän suuntaa vastaaviin pörsseihin, mutta odotamme, että sopimusten määrä kasvaa ajan myötä ja antaa jonkinlaisen kuvan siitä, mihin suuntaan Bitcoin suuntautuu tiettynä päivänä. Tietyllä tavalla todellinen hintojen havaitseminen on vääristynyt kokonaan tai osittain höyryfutuurisopimusten avulla.

Vahvistus on huomattava, kun otetaan huomioon torstai-uutiset, että Cboe ei lisää bitcoin futures-sopimusta maaliskuun kauppaa varten.

Sopimusmääritykset

Tämä tarkoittaa, että ihmiset ovat edelleen kiinnostuneita ostamisesta ja myymisestä, riippumatta siitä, kuinka pitkä talvi on! Yhteenvetona voidaan todeta, että ammattimaiset kauppiaat käyttävät vipuvaikutteisia futuurisopimuksia manipuloidakseen hinnat ja päänahan tuotot pahaa ajattelemattomilta yksityissijoittajilta. Minkä pörssin tulisi futuurisijoittajien valita vedonlyöntiin bitcoinilla? Tämä tarkoittaa, että viimeiset listatut sopimukset, XBTM19, päättyvät kesäkuussa. Keskellä jatkuvaa hintojen laskua - jota usein kutsutaan salauksen karhumarkkinoiksi - Cboe on päättänyt lopettaa bitcoin futures-sopimusten tarjoamisen. Hedgers voi mennä joko pitkäksi tai lyhyeksi. CBOE vaatii 40%: n marginaalin bitcoin futures-kaupoille, kun taas CME on ottanut käyttöön 35 prosentin marginaalin. Tiedottajan Suzanne Cosgroven äskettäin lähettämän kommentin mukaan vaihto ei vieläkään aio lisätä uusia Bitcoin futures-sopimuksia:

Institutionaaliset rahat, kuten Bakktin ja Fidelityn tarjoukset, ovat aivan nurkan takana. Samaan aikaan Bitcoinin villitys näyttää olevan pysähtymätöntä, sanoo Google-hakutrendit. Kun sijoittaja ostaa futuurisopimuksen, hän pohtii, onko omaisuuden hinta noussut vai laskenut sopimuksen voimassaolon päättyessä.

Tämä on välttämätöntä sääntelyn hyväksymiselle, sillä se tarjoaa "terveen kilpailun", jota tarvitaan kilpailulainsäädännön noudattamiseksi ja manipulaatiokysymysten poistamiseksi. Lisäksi, jos yksi tai molemmat alustat käynnistyvät tänä vuonna, se antaa vihreän valon muille kiinnostuneille osapuolille tällaisten alustojen avaamisesta. Tämän pitäisi vähintäänkin tukea hintoja. Fyysisesti sovitut futuurit eivät sitä vastoin olisi yhtä alttiita samalle negatiiviselle vaikutukselle. Yhteenvetona voidaan todeta, että olemassa olevat bitcoin futures vaikuttavat hintaan negatiivisella tavalla kahdella pääasiallisella tavalla:

Älä Missaa Mitään!

Tappion sattuessa vaihto rahoittaa kaikki marginaalipuutteet, jotka johtuvat MTM-pyynnöstä sijoittajan marginaalirahoitustililtä. Vastauksena samanlaiseen tilanteeseen John Todaro selitti, että CME on puristanut CBOE: n bitcoin futures-kaupankäynnin volyymeja. ”CFE ei tällä hetkellä aio listata XBT-ylimääräisiä futuurisopimuksia kauppaa varten. Nykyisin noteeratut futuurit, XBTM19, päättyvät 19. kesäkuuta myöhemmin tänä vuonna. Tämä luo todellista kysyntää todelliselle bitcoinille. Crypto Twitterissä tästä on erilaisia ​​mielipiteitä. Kuten tapahtuu, tämä oli totta. XBT-sopimukset koskevat vain yhtä bitcoinia kutakin, kun taas CME BTC -sopimuksissa on viisi bitcoinia.

Katso nyt marraskuun hintatoiminto bitcoinille. Mitä tarvitaan saadaksesi Wall Street -yritykset lopulta sukeltamaan etumatkaan bitcoineihin? 75% vähittäissijoittajien tileistä menettää rahaa käydessään kauppaa CFD: llä tämän palveluntarjoajan kanssa. 6 miljardia nimelliskauppaa. Ne antoivat sijoittajille mahdollisuuden lyödä vetoa BTC: n volatiliteetista joutumatta omistamaan salausta. Kysymys, jota kaikki salausyhteisössä näyttää esittävän nyt, on: Odota minuutti, ennen kuin yrität kommentoida uudelleen. Mutta tämä on alasti oikosulku ja jokainen, joka tarkkailee tilauskantaa, näkee hyvin epätavallisen toiminnan, joka on suunniteltu manipuloimaan hintoja.

Yhdysvaltain kongressi haluaa grillata Zuckerbergin uudelleen ennen...

Ja kuten kaikilla muillakin avaruusalueella, Ed Tillyllä on oma teoriansa siitä, mikä estää suurimpia sijoittajia osallistumasta suurimpaan kryptovaluuttaan. Pohjallinen pois -mallit - nämä toimivat hienosti penny stocks! Mutta vain siksi, että se tapahtui lyhyessä ajassa, ei tarkoita, että se on menossa kohti 500%: n tuottoa. CME: n BTC-futuurit näkivät silti noin 1 dollarin. Odotamme, että CME Group -sopimuksilla on suurempi vaikutus Bitcoinin hintaan, koska futuurihinta perustuu Bitcoinin hintaan useilta Bitcoin-pörsseiltä, ​​puhumattakaan CME-ryhmän asemasta futuurimarkkinoilla. Ne, jotka korostavat tämän asian, yleensä tarkoittavat, että markkinoille ei pääse niin suuria määriä pääomaa.

48% paikan päällä Kraken-pörssissä haki 3 882 dollaria. Johtuu siitä, että Starbucks aloittaa salauksen maksamisen heti ensi vuonna? Joten monilla kauppiailla, jotka jo kauppaavat erilaisia ​​varoja CME: llä, ei ollut mitään lisätoimenpiteitä päästäkseen bitcoineihin. Kuvat Shutterstockin luvalla. Coingape on sitoutunut noudattamaan korkeimpia journalismin vaatimuksia, ja siksi se noudattaa tiukkaa toimituksellista politiikkaa. Ne ovat kuitenkin olleet erinomaisia ​​tukahduttamaan hintoja.

Kaikki oikeudet pidätetään. Lukijoiden ei pidä pitää kirjoittajan lausuntoja muodollisina suosituksina, ja heidän tulee kuulla taloudellista neuvonantajaansa ennen sijoituspäätösten tekemistä. Mitä tapahtui? Yhdysvalloissa toimivan Palo Alto Networksin ”globaali uhatiedusteluryhmä, nimeltään Unit 42, on analysoinut Cardinal RAT -nimisen troijalaisen haittaohjelman. Ja vaikka kiinnostus Bitcoin futures-sopimuksiin jatkoi kasvuaan, Cboen Bitcoin futures ei koskaan tuntunut saavan aikaan tapaa, jolla vaihto toivoi heidän tekevän.

Pylväät

Nykyiset kryptokarhumarkkinat alkoivat pian sen jälkeen, kun CBOE- ja CME-futuurit lanseerattiin joulukuussa 2020 ja juuri sillä hetkellä, kun Bitmex-volyymi alkoi nousta. Cboe ja kilpaileva Chicagon futuuripörssi CME Group tekivät suuren roiskeen vuoden 2020 lopulla, kun kukin esitteli bitcoin futures-sopimuksia. Se toimii CME-ryhmän bitcoin futures-markkinoilla normaalisti, vaikka kilpailevien johdannaisten pörssiyhtiö Cboe Global Markets on supistunut. Ja ehkä vähän vaarassa. Varmista, että selaimesi tukee JavaScriptiä ja evästeitä ja että et estä niiden lataamista. ”Seuraamme bitcoin futures-kaupan määrää sekä CME: ssä että Cboessa joulukuusta 2020 lähtien.

Toistaiseksi tällä viikolla kulta kasvoi alle 2%, mikä on lievää muutosta globaalien markkinoiden kuohunnan yhteydessä. Ne selvitetään fiat-valuutassa, ja ne eivät edusta mitään muuta kuin kasinon kaltaista vetoa omaisuuden hinnasta jossain tulevaisuuden ajankohtana. Voisiko tämä olla syy siihen, miksi meillä ei ole vielä nähdä merkittävää institutionaalisen pääoman virtausta salaukseen? Näissä futuureissa oli suuri ongelma: 6% kovan kilpailun keskellä muista altcoineista. Hän on kaksinkertainen Memphisin yliopiston tutkinnon suorittanut BBA ('92) ja MS ('94) rahoituksesta. Hän on myös saanut rahoitustutkinnon maisterintutkinnon Illinois Techiltä ('03).