26 Laillista Tapaa Ansaita Rahaa

Tammenterhot sijoittavat tilillesi prosenttimäärästä 100 dollaria (joka voi olla jopa 10% joillekin jälleenmyyjille). Ajoneuvovaatimukset ruoanjakelupalveluille ovat yleensä lievempiä kuin Uber tai Lyft, ja niiden avulla kuljettajat voivat käyttää vanhempia autoja. Vapaa pääsy scottin parhaaseen rahaan, voit ottaa keikkoja käyttämällä sivustoja, kuten Upwork, Fiverr, Pro Blogger ja FlexJobs. Jos osaat sujuvasti vieraita kieliä, on järkevää etsiä työtä online-tulkkina tai kääntäjänä. Mikä vielä parempaa, he maksavat sinulle 20 dollaria vain ilmoittautumisesta ja myöntävät sinulle ylimääräisen 10 dollaria jokaiselta mainitsemastasi jäsenestä, joka suorittaa vuokraprosessin onnistuneesti loppuun. Täältä voit nähdä kuinka teen rahaa bloggaamiseen.

Onko talossa paljon sotkua? Jos sinulla on jo korkeakoulututkinto tai olet ilmoittautunut yliopistoon ja sinulla on taitoja ohjata englantia, matematiikkaa, luonnontiedettä tai muita aiheita, verkko-ohjaus saattaa olla sinulle täydellinen. Toiset, näin minimoit vastapuoliriskisi. Classgap - online-tutorointiympäristö, joka kattaa yli 90 maassa. Jos osaat ohjelmoida ohjelmistoja, kehitä uusi sovellus tai ohjelmisto. Mieti sitten ostaa tavaroita myydäksesi eBayssa.

Jos nautit postituksesta sosiaalisessa mediassa, otat selfiejä ja keskustelet siitä, mitä olet tekemisissä seuraajien kanssa, seuraava vaihe voi hyvinkin olla elämäntapablogin perustaminen.

Yhä useammat ihmiset etsivät ammatillista apua leikkaamalla raakamateriaalinsa virusarvoiseksi sisällöksi. Sinua kiinnostaa ehkä myös: Melko yksinkertainen, eikö niin? Voin vakuuttaa teille, etten kirjoittanut tätä artikkelia tänään, ja se kuitenkin ansaitsee minulle rahaa. Tietenkin, sinulla on! Hän on jopa käynnistänyt 10 000 dollarin VA: n verkkokurssin auttaakseen muita tekemään saman. Jos aiot tarjota keittokursseja, soita joihinkin kaupallisiin yksiköihin ja muihin kodinopettajiin. On erinomainen mahdollisuus, että sinulla on yksi tai useampia soittimia varastossa, joita ei ole käytetty vuosien ajan.

Tutustu Creative Liven kurssiin valokuvauksesta. Kysy sen sijaan johtavia kysymyksiä. Jos osaat soittaa kitaraa kohtuullisen hyvin, kommunikoida luottavaisesti ja osoittaa kärsivällisyyttä, saatat mahdollisesti tehdä elävän opettavan kitaran. Oletko koskaan halunnut istua oikeussalissa ja päättää onko joku viaton vai syyllinen? Joten olet joko sisällä tai et ole. Harkitse tämän suositellun kurssin suorittamista ja tutustu myös artikkeliin Kuinka tulla sosiaalisen median johtajaksi, kuinka Nicole aloitti.

Tämä voi olla hyvä tapa tavaroida tavallisia, mutta vähemmän maksettuja asiakkaita (bloggaaminen) korkeammin palkatulla, mutta tapauskohtaisella projektipohjaisella kopiointityöllä.

Kuinka ansaita rahaa Internetissä

Se on kuin CraigsList, mutta hieman helpompaa. Noomii - Noomii (ajattele ”uusi minä”) on verkon suurin hakemisto elämä- ja yritysvalmentajista. Monet suositut online-myyntiympäristöt, kuten eBay ja Amazon, on suunniteltu ennen kaikkea pöytätietokoneiden ja kannettavien tietokoneiden käyttäjien mielessä. Jos sinulla on taiteen silmä, miksi et myy taideteoksia verkossa. ShopAtHome-kaltaisella sivustolla voit ansaita rahaa takaisin hyväksyttyjen kauppiaiden tekemistä ostoksista. Freelancereille on kuitenkin enemmän kysyntää kuin koskaan.

Pelkkä verkkoon pääsy avaa joukon mahdollisuuksia. Ei puhelinnumerosi. Govt. & neuvostot, voit ansaita hiukan enemmän ansaitsemalla arvioinnit, lisäämällä kommentteja videoihin ja ohjaamalla muita ihmisiä. Katso tämä haastattelu useiden kuntoblogien omistajien kanssa, jotka ansaitsevat elantonsa verkossa, MonetizeProsilta. (IPhone-sovellus on töissä!) Myydä sen sijaan mitä et voi tai et halua purkaa verkossa autotalli-myynnissä.

Tämä sovellus analysoi kulutuksesi ja säästää rahaa automaattisesti puolestasi. Jos sinulla on suunnittelutapoja tai olet aina rakastanut leikkiä Photoshopin ja Illustratorin kanssa, voit käyttää näitä taitoja ansaitaksesi lisää rahaa verkossa. Tunnistatko paljon, kun näet sellaisen? Liityt sivustolle, asetat tavoitteen painon ja kuinka paljon aikaa odotat saavuttaaksesi sen. Mitä suurempi yleisö sinulla on, sitä enemmän on mahdollisuuksia ansaita se. Yksi suosituimmista on nimeltään VIPKID. Ja voit ansaita laillisen puolen tuloja tekemällä niin. No, kaikki ne ihmiset, joilta vuokraan, ansaitsevat ylimääräisiä tuloja ilmoittamalla heidän tilansa.

Kun sanomme, että työskentelemme verkossa, se hämmentää heitä edelleen.

Lue Kuinka Tuottaa Ylimääräisiä Tuloja -sarjaani:

Oletetaan, että sinulla on 10 vierasta, ja he kumpikin tippaavat 5 dollaria tunnin mittaisen kiertueen jälkeen. Valitse aikataulu, jonka voit pitää. Napsauta tätä oppiaksesi kuinka perustaa oma kotisi henkilökohtainen järjestäjäyritys. Tämä viesti on tarkoitettu niille, jotka eivät istu jo kauniisti.

Aloita salkun rakentaminen, lataa kilpailukykyiset hinnat ja ansaitse ylimääräistä rahaa logojen suunnittelussa. Autosi haisee hämmästyttävältä. Kuten huomautimme artikkelissa “50 tapaa nopeaa 50 dollaria”, kulut voivat tulla saapumaan, kun vähiten odotat - ja usein hankalaan aikaan:

Klikkaa tästä aloittaaksesi.

Tule Online-notaariksi

Tässä on tarkempi kuvaus prosessista: Voi olla hyvä idea testata ne itse painettuna (saat ilmaiset valokuvatulosteet täältä). Ei välittäjiä, markkinatiedot, jotka heillä tällä hetkellä ovat, ovat vääriä. Ainoa mitä tarvitset aloittamiseen, on verkkotunnus, joitain perustietoja online-tuesta ja pää, joka on täynnä ideoita jaettavaksi. Monet ansaitsevat työntekijät tarvitsevat avustajia avuksi päivittäisissä tehtävissä.

Entä ylimääräistä rahaa sen tekemisestä? Tiesitkö todellakin eron "he ovat", "heidän" ja "siellä" välillä? Sivustojen, kuten RelayRides ja GetAround, avulla voit vuokrata auton tunnin välein, päivittäin, viikonloppuna tai jopa tietyksi matkoksi.

Mistä Löytää Osa-aikaisia ​​työpaikkoja

Kuinka monta sähköpostiuutiskirjettä pommitat joka päivä? Kirjoita ja julkaise e-kirja Amazonissa. Mutta tämä voi olla tuottava markkinarako niille, jotka tietävät tekevänsä. Tilaa yksi hänen ilmaisista työpajoistaan ​​saadaksesi lisätietoja siitä, miten ansaita kotona rahaa oikolukijana. Ota koiran kävely tai koiran hoito. Kuinka paljon maksaa rekisteröityminen golden profit-ohjelmaan?, noin 4500 lasta päivässä kuolee ravinnollisesti hankitun immuunikato-oireyhtymän, joka on A-vitamiinin puutos, seurauksena. Peruslähtökohtana on löytää ahdistuneita kiinteistöjä, neuvotella houkuttelevasta ostohinnasta ja sitten nopeasti kääntää sopimus toiselle sijoittajalle. Monet perheet tarjoavat hyvää palkkaa laadukkaasta hoidosta lapsilleen.

Palkkausprosessi voi olla vaikeaa. Kiinteistöön sijoittaminen vie kuitenkin paljon aikaa, sillä on valtavat etukäteen aiheutuvat kustannukset, ja siihen liittyy merkittäviä riskejä, jos et tiedä mitä olet tekemässä. Lähetät mallisi, asetat hinnan ja annat sitten Amazonin tulostaa ja lähettää tilauksesi kaikki työt. Jos sinulla on silmä suunnittelulle ja jollain kokemuksella verkkosivustojen luomisesta, voit tarjota palveluitasi freelance-suunnittelijana. Ikästäsi riippuen sinun pitäisi nettouttaa noin 7% vuodessa tasapainoisella salkulla.

  • Ennen hintojen asettamista jokaiselle tuotteelle tutkia paikallista Craigslist-verkkosivustoasi ja (jos mahdollista) lähistöllä sijaitsevaa pihakauppaa saadaksesi kuvan siitä, kuinka niitä hinnoitella.
  • Suosittelen ehdottomasti, että tarkistat sen.
  • Meillä on haastatteluviesti, joka on omistettu kemian ohjaajalle, joka vei taitonsa ohjaajalle.

Liity freelance-työsivustoihin (kuten Flexjobs ja SolidGigs)

Ystäväni kääntyi minua kohtaan Dosh, ja olen tästä innostunut. Trimmoi käyttämättömät tilaukset automaattisesti. Laita tietä osoittavat kyltit näkyviin paikkoihin naapurustosi ympärillä, mieluiten pääkaduille, jotka johtavat kadullesi ja useille kadun nurkille kodin välittömässä läheisyydessä. Joskus mainokset ovat häiritseviä, mutta toisinaan ne integroituvat luonnollisesti sisältöön.

Kodinhoito

Teen sen YouTube-videoideni kanssa. 9/10-luokitus TrustPilotissa - kaikkien online-kyselyyritysten korkein. Tämä on myös loistava tilaisuus toimialaksi, jos pidät polkupyöristä. Valkoisilla merkintätuotteilla tarkoitetaan valmiiden tuotteiden ostamista toimittajalta ja omien merkintöjen ja tuotemerkkien lisäämistä. Liittyminen on ilmaista ja helppoa. Ja voit tehdä jotain vähän, sanotaanpa, erilaista.

Tarvitset Macin tai PC: n ja mikrofonin aloittamiseen.

Kuinka Teen 100 - 500 Dollaria Tänään

Voit ansaita jopa 50 dollaria vuodessa. Tai voit ottaa koiran kävellen askeleen pidemmälle ja saada palkkion koiran sisäänotosta omistajan ollessa poissa! Jos pystyt tarjoamaan sen hausassa ilmapiirissä, he tulevat todennäköisesti takaisin kerta toisensa jälkeen - ja he tuovat ystäviä.

Voit myös auttaa urakoitsijaa tarvittaessa työvoiman avulla.

Kerro äänikirjat

Maksetut tutkimukset eivät korvaa kokopäiväisiä tulojasi, mutta ne ovat loistava tapa ansaita ylimääräistä rahaa puolella. Kuinka perustaa kotiin perustuva valokuvausyritys, mutta on olemassa paljon todistettuja tapoja, joilla voit aloittaa rahan ansaitseminen jo tänään ilman pitkää käynnistysaikaa rakennuksen käynnistämisessä tai oman freelance-liiketoiminnan hankkimisessa. Käydyimmät forex-välittäjän arvostelut, se tarjoaa tuottavan ympäristön, joka tuo kauppiaiden parhaat puolet esiin ja mahdollistaa niiden etenemisen harppauksin. Saat palkan kaikista näistä tehtävistä (ja enemmän!) Rakastamme Bluehostia, koska voit aloittaa vain 2 dollarilla.

Maailmassa, jossa perinteisistä työpaikoistamme tulevat tulot eivät pysy inflaation ja elinkustannusten kanssa, kaikki etsivät tapoja ansaita ylimääräistä rahaa kotona tai verkossa. Saat sitten muutaman dollarin viikossa ja näet sijoitusperiaatteesi kasvavan. Sinun tarvitsee vain tehdä ostoksia myymälöissä, joista rakastat sekä verkossa että henkilökohtaisesti, ja saada sitten rahaa takaisin ostoksesi. Palkkio jokaisen skootterin löytämisestä ja lataamisesta on välillä 5 - 20 dollaria, ja se on kuin hauska GPS-metsästäjämetsästys, joka pelataan voittamaan muita "lintumetsästäjiä" tai "lime mehukkaita" vastaan. Löydä yleisö intohimosi tai harrastuksen suhteen ja olet valmis ansaitsemaan rahaa verkossa tekemällä jotain rakastamaasi niche-verkkosivuston kautta. Vakavasti en voi uskoa, että he maksavat minulle katsomaan tätä kissan videota…. ARC - Rekisteröidy ARC: iin ja ala ansaita rahaa jokaisesta kaupasta, jonka valmistut.

Ajattele, kuinka monta t-paitaa sinulla on. Korkean lipun konsultointi tai valmennus: Voiko hän osoittaa järjestelmäinsinöörellemme PHP-projektin, jonka hän teki puolella? Ehkä osaat rakentaa tappajan sosiaalisen median aikataulun tai suunnitella uskomattoman tapahtuman (kuten juhlat). Vastuullisia, huolehtivia lastenhoitajia on aina kysyttyä.

Sijoita Sijoitusosinkoihin

51% APY lähes 25 kertaa maan keskiarvo (useimmat säästötilit keskimäärin 0. )Lisäksi merkitsen kaiken sponsoroidun sisällön selvästi #mainokseksi pysyäkseni Googlen käyttöehtojen mukaisena. Tämä on erittäin ainutlaatuinen konsepti, koska sinun ei tarvitse mennä erityisesti toimitukseen, vaan toimitat vain tavaroita matkallasi. Jos et käytä pysäköintitilaa ja asut vilkkaalla alueella, saatat olla onnea. Oletko kätevä talon ympäri? Ja kyllä, voittoa tavoittelemattomalla liiketoiminnalla on vielä rahaa! Joten siellä on se, 51 tapaa ansaita rahaa verkossa ja kotona. Toisaalta Robo-neuvonantajat työskentelevät käytännöllisesti, ja tästä syystä voit välttää rajuja virheitä sijoittaessasi heidän kanssaan.

Jos et usko meihin, kysy ystävältä tai pienyrityksen omistajalta, kuinka paljon he maksoivat verkkosivustonsa luomiseksi. Ansaitse rahaa takaisin ostoksille. Rakastatko antiikkia tai haluatko löytää arvoesineitä kirpputoreilta tai pihakaupoista? Voit luoda oman verkkokaupan tällä sivustolla ja luetteloida käsintehtyjä käsitöitä, vintage-esineitä ja käsityötarvikkeita. Saatat joutua käyttämään vähän rahaa näiden ongelmien korjaamiseen. (005) Accutran Globalissa. Ja älä huolestu, infografia voidaan luoda käyttämällä yksinkertaista suunnitteluohjelmistoa, kuten Canvaa. Ota yhteyttä tähän välittäjään / yritykseen, korko on luultavasti tärkein näkökohta perusteellisessa analyysissä, koska tämä on tärkein väline, jota käytetään valvomaan maan inflaatiotasoa. Tällä hetkellä Upwork-sivustolla he etsivät lisää kirjoittajia.

Tapoja ansaita ylimääräistä rahaa verkossa #2 - Katso elokuvien trailereita ja muita videoita

He saavat tarjoukset ja sijoittavat rahasi automaattisesti joidenkin yksinkertaisten kysymysten perusteella, joihin vastaat ensimmäisen kirjautumisen yhteydessä. Saatat ajatella, että et ole tarpeeksi tärkeä neuvottelemaan suuryrityksiä, mutta voit olla yllättynyt siitä, minkä tyyppisestä asiantuntemuksesta ihmiset maksavat. Tai ehkä olet tällä hetkellä vanhempi, joka harjoittaa kotikoulutusta tai auttaa lapsiasi oppitunneilla. Ja voit jopa myydä tuotteita jäsensivustossasi lisätäksesi tulojasi. Luo verkkokauppa Etsyllä esineiden esittelemiseksi. Nämä sivustot tarkistavat sekä lastenhoitajat että niitä, jotka etsivät hoitajia taustatarkistuksilla, joten voit varmistaa, että keskustelet luotettavan lähteen kanssa.

Jos sinulla on korkeakoulututkinto ja taidot ohjata opiskelijoita matematiikassa, luonnontieteissä, englannissa tai kielellä, tämä sopii täydellisesti. Älä kirjoita heidän nimeään väärin ja kirjoita se miten he kirjoittavat (esim. )Seurauksena on, että aloin myydä sen sijaan kerättyjä liidejä. Liity kohderyhmään. Sivusto ilmoittaa maksavansa sinulle 5–10 dollaria kokeilukartoituksen kestosta riippuen (yleensä noin 35 minuuttia). Suoritat ostoksia keikoille yrityksille, tarkistat palvelun, kysyt jne. Jos kykenisit siihen, sinulla olisi kuukausitulot 3000 dollaria.

Pelata Pelejä

Tee markkinatutkimus kiireellisen tarpeen selvittämiseksi; Luo ohjelmiston MVP-versio; Saada palautetta ensimmäisiltä käyttäjiltä ja beetatestajilta; Integroi palaute ja julkaise ensimmäinen versio maailmalle; Aloita ohjelmistoratkaisun markkinointi. Ja sinun ei tarvitse olla 20-pisteinen hotshot-suunnittelija tai koodaaja saadaksesi etätyön etuja. Jos tämä kuulostaa asialta, jonka haluat kokeilla, tutustu 67+ ylimääräiseen maksettuun kirjoitusmahdollisuuteen. Vastaa joihinkin kysymyksiin verkossa saadaksesi välittömän tarjouksen. Kun hän ei ollut töissä, hänellä oli jopa aikaa lähteä useisiin hauskoihin lomiin. Hallitse aikataulua tekemällä työtä vain kouralaisten asiakkaiden kanssa. Esimerkiksi 300 dollarin Apple-lahjakortti maksaa 37 000 SB.

Siellä on myös foorumi, jolla voit olla yhteydessä muihin arvonnan faneihin. Tämä kyselysivusto on erittäin aktiivinen ja tarjoaa jäsenille useita mahdollisuuksia ansaita rahaa. Toinen sovellus, jolla voit ansaita rahaa verkossa, on Inbox Dollars, joka maksaa sinulle television katselusta, kyselyiden tekemisestä ja ostoksista. Painepesu on yritys, joka vaatii alkuinvestoinnin ja jonkin verran paperityötä aloittamiseksi.