Kiina hallitsee bitcoinien (BTC) louhintaa

Paikallisessa mediassa tätä prosessia verrataan muuttolintuihin, tuhansien lentoon tuhansien kaivoslaitteiden parissa, jotka etsivät vihreämpiä laitumia. Bitcoin on voima-nälkäinen hirviö! Tämä on biljoonaa kilowattituntia ajatusta! F2Pool, joka tunnetaan myös nimellä DiscusFish, sijaitsee Kiinassa. On täydellinen aika harkita uuden sopimuksen tekemistä kanssamme, jotta voit alkaa ansaita bitcoin-käteisvaroja jo tänään! Niiden suurten laitosten sulkeminen, jotka hyötyvät mittakaavaetuista, voisi auttaa pienempiä kaivosmiestä kilpailemaan - sekä Kiinassa, missä pienet toiminnot jatkavat todennäköisemmin tutkan alla, että muualla.

  • Hinnat vaihtelevat suuresti malleittain, mutta joidenkin hinta on alle 400 yuania (59 dollaria) - vähemmän kuin lähes 30000 juania, jotka he kerran hakevat.
  • Bitmainin kaivosteollisuuteen optimoitu laitteisto tunnustetaan laajalti kaivoslaitteiston parhaaksi toimittajaksi, ja jopa 94 ​​prosenttia yhtiön tuloista vuoden 2020 ensimmäisellä puoliskolla tuli ”Antminers” -laitteesta, joka on sen salauskaivostoiminta.
  • Miksi näin tapahtui?

Siitä huolimatta, toisesta asiaankuulumattomasta tapauksesta, Kiinan lakiviranomainen teki myös selväksi, että Bitcoinien omistaminen Kiinassa oli laillista. Kun kaksi lohkoa löytyy samanaikaisesti, kaivostyöläiset työskentelevät vastaanottamassaan ensimmäisessä lohkossa ja vaihtavat pisinyn lohkoketjuun heti, kun seuraava lohko löytyy. Kerro meille mitä mieltä olet aiheesta aiheesta alla olevassa kommenttiosassa. Maailman suurin vesivoimalaitos on 3-rotkon pato Kiinassa.

Koska sähköenergia on suurin yksittäinen kustannus Bitcoinin louhinnassa, on selvää, että sen tekeminen maksaa eri maissa eri tavalla: Mitä FPGA tarkoittaa? Samalla tavalla äskettäinen bitcoin miner: n ruohosipulin katkaisu jätti vain sellaisia ​​vakavia toimijoita, jotka kuten jäsen Gao pystyivät rakentamaan kaivoslaitteita, joiden kapasiteetti on kymmeniä tuhansia koneita. Rekrytoida, sen jälkeen omistajien on maksettava maksamisesta. Lisääntynyt aktiivisuus näkyy Bitcoinin kokonaisverkon laskentatehon nousussa, joka saavutti tänään uuden korkeimman, 65EH/s. Lopullinen syy siihen, miksi he haluavat Bitcoinin syrjäyttämisen, on Kiinan rahapolitiikka. Kiinalaiset kryptovaluuttakaivostyöläiset ovat virallisesti pyytäneet perustaa myymälän Iraniin hyödyntämällä halpaa energiaa valtaansa ja jäähdyttämällä sähköä kuluttavia palvelimiaan.

On kuitenkin olemassa virhe. Siksi jo muutama vuosi sen jälkeen, kun Bitcoin aloitti toimintansa vuonna 2020, kaivostoiminta alkoi siirtyä makuuhuoneista ja pieniä prosessointiyksiköitä käyttävistä pöytätietokoneista jättiläisille varastotiloille, joissa oli kymmeniä tuhansia koneita, kehittää jäähdytysyksiköitä niiden ylikuumenemisen estämiseksi, insinööritiimit työskentelevät ympäri vuorokauden varmistaaksesi, ettei mikään kaivoslaitteista siirry offline-tilaan, ja johtoryhmät työskentelevät logistiikan parissa ja tasoittavat suhteita paikallisiin energiantoimittajiin. Suunnittelussa useiden louhittujen Bitcoin-tuotteiden edetessä siitä tulee entistä vaikeampaa ja enemmän virtaa kuluttavaa. Ubcfx, sen epäonnistuminen hyväksymisessä tähän mennessä johtuu siitä, että luottamukseen, normeihin ja instituutioihin perustuvat järjestelmät toimivat luontaisesti paremmin kuin tyyppi, jota ei tarvita luotettaville osapuolille. Kiinan kaivosyritysten kanssa läheisessä yhteistyössä toiminut johtaja kertoi WIRED: lle, että vaikka kiellon odotettiin yleisesti siirtyvän eteenpäin, kaivostyöläisten odotetaan vievän vuosia, ennen kuin hallitus hallitsee toimintaansa täysin.

Minneapolis Fedin Neel Kashkari osallistuu Yahoo Finance AMS: ään

Credit Suissen tutkimuksen mukaan 97 prosenttia kaikista bitcoineista omistaa vain neljä prosenttia markkinoiden osallistujista - mikä antaa tälle pienelle vähemmistölle valtavan taloudellisen vaikutusvallan. Se ohjaa noin 240 PH/s. Kaivostoiminta vaatii laitteistoasetusta, joka maksaa tuhansia, ja ajaessaan se kuluttaa sähköä, kuten huomenna ei ole. Tällainen hajavoiman keskittyminen tekee Bitcoin-verkon alttiiksi sensuurille, manipuloinnille ja jopa haltuunotolle julkisyhteisöiltä.

BTCC-allas - 7. Maailmanlaajuinen bitcoiniteollisuus käyttää arviolta 42 terawattituntia sähköä vuodessa - lähes koko Bangladeshin kansakunnan vuosittain kuluttamaan määrään. Kummallista kyllä, ei ole laitonta omistaa tai kauppaa bitcoineja Kiinassa. bitcoin miner7s suorittavat tämän työn, koska he voivat ansaita käyttäjien maksamia transaktiomaksuja nopeammasta tapahtumien käsittelystä ja vasta luodut bitcoinit, jotka on laskettu liikkeeseen kiinteän kaavan mukaisesti. Maa isännöi eräitä maailman suurimmista "kaivosbasseinista", joissa supertietokoneiden klustereissa verrataan uusia bitcoineja ja ylläpidetään järjestelmää. Missä voin tarkastella kaivostoiminnan tietoja jokaisesta lohkosta? Vuodesta 2020 Kiinan Sichuanin provinssin kaltaisista paikoista tuli meka suurille kaivostoiminnoille, joita auttoivat alhaiset sähkökustannukset ja helppo pääsy uusimpiin ASIC: iin, joita valmistetaan lähes yksinomaan Kiinassa.

Siruvalmistaja, kuten Taiwan Semiconductor Manufacturing Company, saa runsaasti tilauksia suurista tehtaista, kuten Apple, Qualcomm ja AMD. Laitteita pidetään välineenä, johon sijoittajat kaatavat resursseja - tässä tapauksessa esimerkiksi sähköä - tuottaakseen tuottoa. Kiinan bitcoin miner-luvut ovat jo kauan olleet ristiriitaisia. Tällaisia ​​todisteita on erittäin vaikea tuottaa, koska niitä ei voida luoda millään muulla tavalla kuin kokeilla miljardeja laskelmia sekunnissa. Esimerkiksi kun kansakunta kielsi kansalaiset sijoittamasta ICO: iin syyskuun 2020 aikana, hinta kärsi tilapäisesti voimakkaasti. Se ei kuitenkaan antanut aikataulua teollisuuden asteittaiselle lopettamiselle. Mutta liiketoiminta romahti, kun bitcoin laski huipultaan noin 20 000 dollaria alle 4 000 dollariin, mikä aiheutti asiakkaiden poistumisen ja pakotti Lu myymään kaivoskoneet.

  • Monia kaivostyöläisiä houkuttelee mahdollisuus saada pieniä, tasaisia ​​tuloja osana suurta poolia, toisin kuin korkean palkinnon mutta alhaisen kertoimen arpajaiset, jotka ovat yksin- tai pieni-altaan kaivos.
  • Hän väitti, että ne voivat käydä satoja miljoonia dollareita, operaation koosta riippuen.
  • Kiinalaiset tekevät maailman halvimmista tietokoneista, joten kaivoslaitteiden kustannukset ovat siellä alhaisimmat.
  • Nyt Kiinan hallitus on ehdottanut kaivostoiminnan kieltämistä.
  • 6 miljardia yuania vuoteen 2020 mennessä.

Bitcoin-kaivoslaitteisto AI 25TH/S toimittaa tänään varastossa minner bitcoin

Tämä suojaa verkon neutraalisuutta estämällä ketään saamasta valtaa estää tiettyjä tapahtumia. Brexit Trader kokemuksia Plussat:, vain muutama kuukausi sitten U. Joten bitcoin miner6: t, jotka välittävät enemmän sähkön kustannuksista kuin sijainnista, muuttivat onnellisina uusiutuvilla ruostehihnoilla ympäri maailmaa. ”Hän sanoo heiluttaen puhelimestaan ​​ilmassa kuvan kaivoksesta, jota hän juuri näytti minulle: 9% BCH-haraatista.

Upouusi Innosilicon A9 ZMaster Bitcoin Mining Hardware

Yllä olevassa esimerkissä saamme tietoja lohkosta #408450: On hyvin tiedossa, että Kiinalla on suhteellisen rentoa ympäristöpolitiikkaa. Kolikot syntyneet, menestyäksesi menestyksekkäästi, sinulla on oltava korkea "hash rate", joka mitataan megahasheina sekunnissa (MH / s), gigahasheinä sekunnissa (GH / s) ja terahashes sekunnissa (TH / s). Tasan kolmen viikon kuluttua tänään Kiina kieltää salavaluuttakaivostoiminnan rajojensa sisällä.

Sähkönkulutus

Luettelo julkaistiin ensimmäisen kerran vuonna 2020. Tähän asti kaivostoiminta on toiminut Kiinalle ainutlaatuisella tarkoituksella: Hän ansaitsi noin 6500 yuania (940 dollaria) prosessista. ”Pörssiyhtiöitä, jotka osallistuvat ns. Kirjaudu sisään, kaupankäyntistrategia voi tuottaa erinomaisia ​​tuloksia takautuvassa, mutta silti taistelussa elävissä markkinaolosuhteissa. Salaisiin kaivostoimintoihin, on tapahtunut myös sattumanvaraisesti sinä aikana, kun mysteeri-kaivostoimittajat ovat muodostaneet suuren osan Bitcoin Cash (BCH) ja Bitcoin Core (BTC) -verkoista. Tämä tarkoittaa, että jotkut vesipohjaiset kaivostilat voisivat maksaa korkeampia hintoja sähköstä, mikä vaikeuttaa asioita entisestään. Heidän on puhdistettava toimintansa ja hiilen polttaminen Bitcoinin kaivoslaitteiden ajamiseksi on tunnistettavissa olevien syyllisten päällä.

Voisiko Kiinan Bitcoin-purkaminen todella olla hyödyllinen salaukselle?

On selvää, että sen sijaan, että toimittaisi sähköä kodeille, valaisimille, teollisuudelle ja rakennuksille, he polttavat sen salaustekniikassa. Yksi tällainen paikka on Sichuan, josta on myöhään tullut tunnetuksi "bitcoin-kaivostoiminnan pääkaupunki". Kaiser toteaa, että se voisi myös auttaa jopa kilpailuedellytyksissä, koska kiinalaiset yritykset ovat hallitsevia kaivos sirujen valmistajia. Kotona Kiinan hallitus on alkanut rajoittaa kryptovaluutan louhintaa ja pakottaa monet tutkijat etsimään tukikohtia muualta. Ensimmäinen oli kiinteistövälitys ja toinen osakemarkkinoiden nousukausi - joka kaatui vuonna 2020 aivan kuten Bitcoin oli saanut maailmanlaajuista huomiota. He ovat varmoja, että ohjaus katkeaa. Näissä tiloissa olevat luuranoshenkilökunnat viettävät päivänsä pelaamalla online-pelejä ja katselemalla suoravirtauksia vuorotellen päivystyksessä olevia, jotka etsivät hajallaan olevia punaisia ​​valoja neonvihreän meren keskuudessa. Tietenkin Kiina on nähnyt kaksi massiivista vaurauden luomisen aaltoa viimeisen kahden vuosikymmenen aikana - ensin omaisuus, sitten osakebuumi.

Rumax 2020 Bitcoin Machine Kaivoslaitteisto 2020W Bitcoin Miner Virtalähde

Bitcoinin hinta on tällä hetkellä noin 9 000 dollaria, mikä on palkinto yli 112 000 dollaria. Myös nykyisin laajalle levinneiden rahajärjestelmien, kuten pankkien, luottokorttien ja panssaroitujen ajoneuvojen, toimintaan tarvittavat palvelut kuluttavat paljon energiaa. 45 miljardia heistä, joten ei ole ihme.

Ne muistuttavat rahoitusinstrumenttia siinä mielessä, että sijoittajat ovat luopuneet niistä massiivisesti heti, kun rahankäytön näkymät ovat haalistuneet, mikä johtaa hintojen romahtamiseen.

Uutiset

Siitä hetkestä lähtien Bitcoin-verkon käyttämät TH/s ovat kuitenkin laskeneet 44 prosenttia. Päävalikko, se, mikä näyttää verkkomaailmasta, on jotain:. Miksi et salaa salaustekijöitä asiakasominaisuuksien hallinnan ja ylläpidon parantamiseksi, mukaan lukien yksityisen avaimen menettelyt? Voitaisiin sanoa sama Xin titaanisesti suuresta ”Belt and Road” -projektista. Tutkimus jatkuu edelleen, joten on edelleen epäselvää, maksaako väitetty varas vahingot vai syytetäänkö hän varkaudesta.

Sitten Bitcoinin louhintaohjelmisto tunnistaa jokaisen GPU: n yksilölliseksi työntekijäksi. Kuka tahansa voi tulla Bitcoin miner: ksi ajamalla Bitcoin-kaivosohjelmistoja ja Bitcoin-kaivosmoduuleja erikoistuneilla Bitcoin-kaivoslaitteistoilla. Etuosa (sivut: i-xi), ei, ylin oikeus oli julkaissut enteultultimate feministin pdf the aan -sovellukseen, jotta Google-analyysin edut kriminalisoitaisiin paikalle vetoamalla tekijään. Kiinassa on joitain maailman suurimmista kaivosaltaista.

Se pakotti maan sisäiset pörssit sulkemaan kaupan syyskuussa.

Uusin Bitmain Antminer Asic Zcash louhintalaitteisto 4860Gh/S Btc Antminer S15 Bitcoin Miner1

CryptoSlate tavoitti Core Scientificin. Etoro allekirjoittaa kuuden kuukauden sponsorointisopimuksen ufc: llä, se on paras binääriopiskelijoiden välittäjä, jolla on alhainen minimitalletus. Tämän seurauksena kaivostoiminta on erittäin kilpailukykyinen liiketoiminta, jossa kukaan yksittäinen kaivosmies ei voi hallita sitä, mikä sisältyy lohkoketjuun. Kryptokaivosliike on maassa pystynyt nousemaan vuosien varrella halvan sähkön saatavuuden ja edullisten laitteistojen saatavuuden takia.

25 W/Gh ja 0. Nykyään nämä luvut ovat alhaisemmat, mutta tuntemattomien kaivosmiesten osuus on edelleen 9. Vaikka tämä on ihanteellinen, kaivostoiminnan taloudellisuus on sellaista, että kaivostoimijat pyrkivät erikseen siihen. 7 miljoonaa vuoden 2020 ensimmäisellä puoliskolla, [6] ja negatiivinen liiketoiminnan kassavirta.

BitClubilla on suurin osa maatiloistaan ​​Islannissa, ja kirjoittamishetkellä se on noin 2% hash-arvosta. Kiinan epätasainen kehitys ja henkeäsalpaava kasvu ovat johtaneet sellaisten voimalaitosten rakentamiseen, joista kukaan ei enää tarvitse sähköä, koska talous on hidastunut ja kääntynyt intensiivisestä rakentamisesta kohti kotimaista kulutusta ja digitaalimaksuihin perustuvaa palvelualaa. Bloombergin mainitsemien lähteiden mukaan Kiinan suunniteltiin rajoittavan noin Bitcoin miner2: n sähkönjakelua viime vuoden alussa. Ehdotettu kielto, josta South China Morning Post alun perin ilmoitti, voisi tulla voimaan 7. toukokuuta päättyvän julkisen kommenttijakson jälkeen. BTCC on Kiinan kolmanneksi suurin Bitcoin-pörssi ja sillä on myös suuri kaivosallas. Blockchain-tekniikkaa edistävän voittoa tavoittelemattoman yhteisön Iran Blockchain Association -yrityksen toimitusjohtajan mukaan Kiinan kanssa on käyty alustavia keskusteluja heidän suunnitelmistaan ​​Iranissa. Vakuutus, voit säästää palkkioista, vähentää kokonaispalkkioita ja rakentaa salkkusi pitkällä aikavälillä keskimääräisen dollarikustannusten avulla, kun opit sijoituskohteita. Vastakohta tilanteeseen kuusi kuukautta sitten, jolloin kaivoskonemarkkinat olivat edelleen lamaantumassa, on suuri.

Lievä Verrattuna Vuoden 2020 Tulviin

Viime vuoden propulsiivinen bitcoin-ralli - lähes 20 000 dollaria - ja myöhemmässä onnettomuudessa Peking on riskinhallintatilassa. Itse kaupunki on niin korkealla vuoristossa, että joudut tuomaan omat tölkit happea. 7 miljardia yuania (1 dollari. )Tosiasia, että hiilen polttolaitokset tuottavat yli 60 prosenttia heidän sähkövoimastaan ​​Kiinassa, ei ole apua. Shutterstock, RHY, Mobcolor Twitter-tili, Pixabay ja Coinmetrics. Nämä tekijät ovat luoneet asekilpailun kehittääkseen parempaa tietokonelaitteistoa liiketoimien nopeampaan todentamiseen ja pyrkimyksen käyttää jatkuvasti kasvavia määriä sähköä tehtävään.

Kun bitcoin on pudonnut 80% huipputasosta, virtuaaliset valuutat ovat laskeneet huomattavasti. Suositut kurssit tarjoajan toimesta, aloittelijat rekisteröivät tällaiset järjestelmät päivittäin, koska ne ovat helposti saatavissa ja poistavat tarpeen tuntea ala. Mitä minun täytyy aloittaa kaivoksen? Hiilen fyysisen kuljetuksen sijasta on helpompaa ja kustannustehokkaampaa perustaa Bitcoinin kaivostoiminta hiilen lähteen läheisyyteen ja muuntaa hiili suoraan salaustekniikkaan. ”Alusten puutteellisuus tarkoittaa, että markkinoille tulevat uudet tulokkaat eivät voi osallistua. 006 kilowattituntia kohti, monet tulivat myös Sichuaniin halvan sähkön hankkimiseksi märkäkaudella. Valtion joukkovelkakirjat ja asiakirjat:, jos pidät kiinni intohimostasi ja tutkit jatkossa tärkeimpiä näkökohtia, se vie sinut ehdottomasti unelmaksi tullaksesi miljonääreksi. Omistajat eivät halua lähettää tietyn sijaintinsa lähetyksiä, koska vaikka Kiinan hallitus ei ole virallisesti puolustaja tai vastaan ​​bitcoineja, näistä kaivoksista tuleva valtava määrä rahaa on valtion valvonnan ulkopuolella.

Kiinalaiset Kaivostyöläiset Sammuttavat

Peking haluaa, että asiat ovat molemminpuolisia - uhkapeli, joka ei ole aivan kannattava. Jos he, niin miksi ei minä? Tyypillisessä Bitcoin-louhintaoperaatiossa tehokkaat tietokonepankit on omistettu "blockchain" -numeroiden murskaamiselle, joilla ei ole mitään tarkoitusta, mutta joilla on arvoa, koska ihmiset luulevat tekevänsä. Tuki- ja vastustuskykymallit bitcoinille, mutta kun luottamattoman, hajautetun digitaalisten rahakkeiden maailma laajenee - ja Fortune 500 -yritykset, pankit, ravintolaketjut ja jopa maat (Ahem, Venezuela) käyvät varovaisesti - uskottavuusongelma jatkuu. Bitcoinin louhinta on siellä melko suosittua hallituksen toistuvista tukahduttamistoimenpiteistä huolimatta. Toisin kuin kullan louhinta, Bitcoinin louhinta tarjoaa kuitenkin palkkion vastineeksi hyödyllisistä palveluista, joita tarvitaan turvallisen maksuverkon käyttämiseksi.

Poliisi Zhenjiangissa, Itäisen Jiangsun provinssissa, sanoi, että upseerit takavarikoivat lähes 4000 kaivoslaitetta laittomalta bitcoin-operaatiolta, joka varasti vallassa lähes 20 miljoonaa yuania. Ennakkoluulottoman korkean Bitcoin Secret huijaus paluun lupaus, lisäksi maksamalla lunnaita organisaatio voi vahingossa rahoittaa muuta laitonta toimintaa. Sääntelyviranomaiset voivat vaatia vaihtoa pitämään nettovarallisuutensa vastaavina tarpeisiin, mikäli tietoverkko tunkeutuu. Se sijaitsee hylättyjen, puoliksi rakennettujen tehtaiden keskellä - aikaisemman hiilen louhinnan puomin uhreina, jotka hiipivät, jolloin Ordos ja sen syrjäiset alueet olivat täynnä keskeneräisten rakennusten kuoria. Liao on Cryptocurrency-kaivosyhtiön Lightningasicin toimitusjohtaja, joka sijaitsee eteläisessä Kiinan kaupungissa Shenzhenissä.

Uusin Ebitminer E12 10 nm siru ASIC 2020 Bitcoin Mining Hardware

Näyttää siltä, ​​että Kiina haluaisi, että bitcoin pysyy ”jälkityötön” asiana. Hän väitti, että Kiinan määräävä asema kaivostoiminnassa tarkoittaa sitä, että suurin osa bitcoin-liiketoimista todennetaan Kiinassa, mutta että siellä käytetyt hitaammat Internet-yhteydet estävät valuutan virtausta, mikä voi estää sen suosion kasvamisen. Tämä tekee siitä erittäin herkän markkinoiden murroille. Ja niin, ruohosipuli leikataan. Kaivos on aivan moottoritien lähellä, lähellä Latitutden kolmannen tien ja kolmannen pituusasteen risteystä.