Kuinka aloittaa Bitcoin-kaivostoiminnan.

Pitämällä huone, johon ne sijoitetaan, viileänä ja kuivana, pidentää näiden kaivostyöläisten ikää. Markkinauutiset ja blogi, lisäksi näiden välittäjien kanssa on mainittava ennen kaikkea, että kauppa on erittäin joustavaa, yksinkertaista ja mahdollista. Ennen Halong Mining -yhtiön perustamista Bitmain oli kuitenkin ainoa todistettu kokemusyritys, joka myi tehokkaita kaivostyöläisiä suoraan yleisölle. Tämä on ollut keskimääräinen päivittäinen kasvu viimeisen 6 kuukauden aikana.

Kaivostoiminnalla voit ansaita kryptovaluutan ilman, että tarvitset alas rahaa siitä. Etsi nämä ominaisuudet päiväkaupankäyntivarastoista, jos et halua asettaa tavoitteita ja tiedät mitä aiot tavoitella lyhyellä, keskipitkällä ja pitkällä aikavälillä, jos et halua tehdä työtä voidaksesi valmistautua mustan joutsentapahtumiin missä voit todella ansaita paljon rahaa ja jos vastustit täysin yhteistyötä muiden kanssa, tämä ei ehkä ole paras työ sinulle. Onneksi Bitmainin ja Halong Miningin äskettäin syntyneen kilpailun vuoksi hinta todennäköisesti laskee ajan ja kilpailun myötä. Me hyväksymme:, yritä hoitaa demo-tilisi yhtä paljon kuin todellinen tili. Joten miten se toimii?

Jos haluat verrata erilaisia ​​kaivosohjelmistoja, voit tehdä sen täällä.

Mitä kaivostoiminta on? Vähitellen ihmiset muuttivat GPU-kaivostoimintaan. 00; mikä osoittaa, että tulevaisuus on erittäin optimistinen. Tässä on mitä ASIC-kaivosmies näyttää läheltä: PLUG & PLAY BITCOIN kaivostoiminta, kun rakennat kaivostilaa tai vain juokset muutamaa helmikuuta 17. helmikuuta 2020 - Bitcoin-kaivostoiminta selitettiin kuin et kaivo bitcoiniasi.

Kaivostoiminta on myös mekanismi, jota käytetään bitcoinien tuomiseen järjestelmään: Luuletko, että hash-korko jatkaa kasvuaan tänä vuonna, vai rikkooko se trendi? S9 tunnettiin markkinoiden tehokkaimmaksi ASIC-kaivuriksi. Vertaa tilejä, on paljon digitaalisia uhkia, jotka odottavat sinua. 5 senttiä tunnissa, joka tunti joka päivä. Lohkovaikeuksien kasvaessa kaivostyöläiset kääntyivät pääasiassa GPU: ien puoleen. Lisäksi aivan uudessa raportissa todettiin, että 80 prosenttia Bitcoinin kaivoksesta toimii uusiutuvalla energialla. Yksittäisissä lohkoissa on oltava todiste työstä, jota pidetään pätevänä.

Bitcoinin tavoitearvo lasketaan uudelleen 2 016 lohkon välein kaivosvaikeuksien ollessa käänteisesti verrannollinen tavoitearvoon. Ehdottomasti on harkittava, onko tilaa huippuluokkaa. Bitcoin todistaa pisin karhumarkkinat salaushistoriassa, huuhtele ja toista. Tehokas Bitcoin miner0 tarkoittaa, että maksat vähemmän sähkökustannuksia hashia kohden.

  • Ebang harjoittaa pääasiassa kuituoptisten tietoliikennetuotteiden tutkimusta ja kehitystä, valmistusta ja myyntiä.
  • Uusien kolikoiden ilmestymisnopeus muistuttaa nopeutta, jolla kullan kaltaiset hyödykkeet louhitaan maasta.
  • Huolimatta siitä oletko kiinnostunut Bitcoinin louhinnasta, Ethereum-louhinnasta, Litecoin-louhinnasta vai jopa Dogecoinin louhinnasta, korkealaatuisten laitteiden tuki on korvaamaton virtuaalisen valuutan louhintaprosessin kannalta.
  • Kaivoslaitteiden kustannukset voivat vaihdella suuresti.

Bitcoinin Louhinnan Yhteenveto

Jos sinulla on esimerkiksi Bitmain-lippulaivatuotteita, kuten Antminer S9j, voit parantaa niitä upottamalla jäähdytyksellä. Jos pystyt kuitenkin laskemaan sähkökustannuksesi alle 10 cW/kWh, voisit melkein katkaista jopa nykyisellä ~ 700 dollarin hinnalla. BlokForge on yhdysvaltalainen. 2020 kahdeksan parasta ilmaista eläketiliä, 17 vuotta myöhemmin he ovat edelleen johtaja tässä osiossa. Saatat haluta ostaa käytettyjä ASIC-kaivoslaitteita eBayssa, koska saat parempia hintoja. L3 + on helppokäyttöinen kaivoslaitteisto, joka tulee tehopakkaukseksi ja jonka räjähdysnopeus on noin 504 MH/s ja joka käyttää noin 800 wattia ja urheilutehokkuus 1.

Paras Bitcoinin louhintalaitteisto: huomioitavat asiat

Molemmat ovat hyviä, mutta s9 on suositumpi. Bitcoinin louhinta on tarkoituksellisesti suunniteltu resurssiintensiiviseksi ja vaikeaksi siten, että kaivostyöläisten päivittäin löytämien lohkojen määrä pysyy vakaana. Big takaisin, vie tyhjät tulostuskasetit toimistotarvikeliikkeisiin, kuten Office Depot, Staples jne. Tietopohjat, jos et ole aivan varma, onko arvostelu oikeutettu, viesti meille. Jos haluat bitcoineja, sinun on parempi ostaa bitcoineja. Allasmaksuihin käytin tavallista 2%: n maksua, joka löytyy useimmista altaista. Muista, että yllä oleva esimerkki ei sisällä laitteistokustannuksia. Kun aloitat Bitcoinin louhinnan, altaan perustamisen oppiminen ja asetusten selaaminen voivat olla haaste.

Lisäksi on tärkeää valita oikea bitcoin-louhintaohjelmisto varmistaaksesi, että kaivostyöntekijät toimivat tehokkaasti. Sen laitteistoa ei voi ostaa. Marraskuusta 2020 alkaen BTC-palkkio on niin pieni, että se ei maksa energiaa, jonka tietokoneesi kuluttaa estääkseen. Politiikat ja säännöt, vSA on ammattitoimittajien kauppaan perustuva analyyttinen tekniikka, joka tarjoaa tietoa siitä, miksi ja milloin kauppiaat asettavat itsensä markkinoille. Saatat kaivoa vuosikymmeniä käyttämällä kannettavaa tietokonettasi ansaitsematta yhtä kolikkoa. Laskettaessa, kuinka paljon yhden BTC: n kaivoksesta maksaa, on otettava huomioon kaksi päätekijää: GPU-kaivostoiminnan tulo teki CPU-kaivostoiminnasta taloudellisesti järjetöntä verkon hashrate-arvon kasvaessa siihen määrään, että CPU-kaivostoiminnan tuottaman bitcoinien määrä tuli alhaisemmaksi kuin CPU: n käyttämiseen tarvittavat virrankulut. Ainoa ratkaisu on korvata varastossa ~ 75 desibelin tuuletin hiljaisemmalla. Kuten olen jo aiemmin maininnut, kaivostoiminta on muuttunut tehtävästäsi kodin mukavuudesta erikoistuneeseen ammattiin, joka vaatii paljon aikaa ja pääomaa.

Antminer L3 ++ (580 mh/s) PSU: lla

Yksi asioista, jotka on tiedettävä Bitcoin-kaivostoiminnan maailmassa, on lohkot. Yleensä nämä sopimukset tehdään määräajaksi, ja pidempien sopimusten maksuja alennetaan. Saudi-arabia ja yhdistyneet arabiemiirikunnat suunnittelevat syptovaluutan markkinoille saattamista keskinäistä kauppaa varten. Vaihe 2 - tee 100 dollarin / € talletus. Jos haluat vain bitcoineja, kaivostoiminta EI ole paras tapa hankkia kolikoita. Näin kaikki tulee yhteen: Tutkija kertoi myös, että pankit käyttävät kolme kertaa enemmän sähköä kuin Bitcoinin verkko. Palkinnot jaetaan sitten edustajille heidän panoksensa mukaan uima-altaalla.

Ennen kuin pääsen tänään markkinoiden eri kaivostyöntekijöihin, haluan varmistaa, että olet perehtynyt Bitcoin-kaivostoimintaan. Tätä on kuitenkin harkittava myös yhdessä hankintakustannusten ja koneen odotetun käyttöiän kanssa - koska ehdottomasti tehokkaimmat koneet eivät aina ole halvimpia tai energiatehokkaimpia. Tämä ylimääräinen teho ostetaan jyrkällä alennuksella, joka antaa meille mahdollisuuden kaivoa Bitcoinia hinnoilla, joita kilpailijamme eivät voi helposti sovittaa. Tämän takia, jos toivot saavuttavan vähintään yhden BTC: n vuodessa tai vähemmän, joudut toimimaan useita nykyisen sukupolven kaivostyöntekijöitä samanaikaisesti - tarvitaan noin 189TH/s hajautusvoimaa yhden BTC: n saavuttamiseksi vuodessa. Lisäksi kaivosmies saa palkkiot, jotka maksavat tapahtumia lähettävät käyttäjät. Valitettavasti, vaikka monet pilvikaivosalustat näyttävätkin olevan kannattavia pinnalla, harvat ottavat huomioon tosiasian, että kaivosvaikeudet todennäköisesti kasvavat huomattavasti sopimuskauden aikana - mikä voi vakavasti haitata ansiosi.

Tämä saa aikaan paljon mahdollisia kaivostyöntekijöitä.

Bitcoin-kaivosaltaat

Älä yritä ostaa kaivostyöntekijää vain hinnan tai vain hash-hinnan perusteella. Heidän toimintonsa oli koodattu koneeseen. Sinun pitäisi hankkia nopea kaivoslaite tai, realistisemmin, liittyä kaivosaltaan - ryhmään kolikkokaivosmiestä, jotka yhdistävät laskentatehonsa ja jakavat louhitun bitcoinin. Siirrettävät lompakot. Plug-and-play Bitcoin miner4 tarjoaa saumattoman kaivoskokemuksen 33 TH/s hashratella. AvalonMiner 741 on yksi kohtuuhintaisista Bitcoin-kaivoslaitteistoista, jotka on luonut Canaan-niminen yritys. Kaiken kaikkiaan T3 43T on kalliimpaa ja vähemmän tehokasta kuin E11 ++, mutta voi saapua hiukan aikaisemmin, koska Ebang ei toimita E11 ++ -yksiköitä ennen kuin ainakin 29. maaliskuuta 2020.

Sitä kutsutaan kaivokseksi, koska tosiasia, että tämä prosessi auttaa "kaivosta" uusia Bitcoineja järjestelmästä.

  • Aikaisemmin Bitmainin perustaja Jihan Wu piti syyskuussa luennon, jossa hän väitti, että upouusi ASIC-siru pystyisi integroimaan yli miljardin transistorin "erityiseen piirirakenteeseen", joka voisi auttaa kaivostyöntekijää saavuta maksimitehokkuustaso.
  • Salausmaailma oli epäuskoinen, kun uusi ASIC-startup-yritys Halong Mining ilmoitti uudesta Dragonmint T16: sta.
  • Kun teet matematiikan, näyttää kuitenkin siltä, ​​ettei mikään näistä pilvikaivoksen sivustoista ole kannattavaa.
  • Jokaiselle uudelle hajautusyritykselle kaivosohjelmisto käyttää satunnaisena elementtinä erilaisia ​​lukuja, numeroksi, jota kutsutaan nonssiksi.

Bitcoin Miner5s myytävänä eBayssa tai Amazonissa

Laajemman vaihtoehdon saamiseksi CryptoCompare ylläpitää luetteloa kaivosyhtiöistä, joissa on käyttäjän arvosteluja ja arvioita, vaikka huomaa, että paljon tarkastajia haluaa muuttaa viitekoodiaan kommenttiosassa. On tärkeää huomata, että kaivostekniikan kehitys on jatkuvaa. Mutta miten luoda järjestelmä, jolla on hajautettu pääkirja? Niitä voi ostaa melko edullisesti, ja ne ovat valmiina toimimaan isäntämahdollisuuksissa nopeasti. Luottokortit, pettymysilmoitukset jatkuivat vuonna 2020. Luomisen yhteydessä keskimääräinen henkilö vahvisti Bitcoin-lohkot työpöydänsä avulla - asics muuttui, kun ASIC: t osuivat markkinoille. S5: n hashratea on mahdollista päivittää ensisijaisesti lisäämällä sen taajuutta (alias overclocking), mutta tämä lisää kaivostyöntekijän tehoa ja jäähdytystä.

Innosilicon on Kiinan ja Pohjois-Amerikan suunnittelutiimien kanssa toimiva laitteistoyhtiö. Innosilicon on ylpeä tarjoamalla edullisia, suorituskykyisiä ja täysin räätälöitäviä ratkaisuja yhdistettynä palkittuun asiakassuunnittelutukeen.

Tämä ei pelkästään tee kaivostoiminnasta kannattavampaa, mutta vähentää myös ympäristövaikutuksia. Yleensä tämä olisi noin 2 prosenttia. Tämä ASIC on kannattava paitsi laajamittaiselle kaivostoiminnalle myös yksittäiselle kaivosmieslle. Tietosuojakatsaus, monet roolit ovat osa-aikaisia ​​ja sisältävät epäsosiaalisia tunteja. Kaivospalkkiot maksetaan kaivosmiehelle, joka löytää ensin palapelin ratkaisun, ja todennäköisyys, että osallistuja löytää ratkaisun, on yhtä suuri kuin verkon osa kaivostehosta. App.findnumofvotes (), toinen tapa on JSON RPC (etäproseduuripuhelut) käyttämällä komentoa, kuten cURL, juttujen hakemiseen URL-osoitteiden kautta. Bitcoin käyttää Hashcash-todistusta työstä. Joissain tapauksissa saatat joutua allekirjoittamaan vuoden mittaisen sopimuksen lukitsemaan sinut. Nämä alustat markkinoivat tyypillisesti helpoimpana tapana osallistua Bitcoinin louhintaan, mutta eivät mainitse, että helpoin tapa on harvoin paras.

Mikä on lohkoketju?