9 Hyvämaineista Verkkosivustoa, Joiden Avulla Voit Ansaita Ylimääräistä Rahaa Verkossa

Vuoden 2020 kolmanteen vuosineljännekseen mennessä pääomasijoittajat olivat investoineet yli 61 miljardia dollaria lähes 6 000 startupiin pelkästään Yhdysvalloissa. Mahdollisuudet ovat rajattomat. Podcast-markkinat räjähtävät juuri nyt, mikä on hyvä asia. Sitten hakeudu AdSense-ohjelmaan ja kirjaa sisään heidän hallintapaneeliin hakemuksen hyväksymisen jälkeen.

Omien kurssien lisäksi myös BitDegree-tapaiset oppimisympäristöt tarjoavat mahdollisuuden tulla ohjaajaksi. Äänestäjien ensimmäinen neljännes saa aina voittoa. Nämä ohjelmat maksavat napsautuksella ja napsautushinnat lasketaan mainostajien kysynnän perusteella. Sitten sinun ei tarvitse tuhlata omaa arvokasta aikaa, rahaa ja energiaa yrittäessäsi ylittää markkinoita.

Voit myös tehdä blogin, kuten 7 parasta harjoitusta, jotta saat Six Pack Abs -tuotetta, sitten mainostaa lopussa tuotetta.

Sinun kaltaiset yksityiset sijoittajat ja lainanottajat tapaavat verkossa tietyn alustan tai vertaisyrityksen kautta. Aina kun QMEE-sivupalkki aukeaa hakujesi aikana, napsauta mainosta, ja käteinen lisätään PayPal-tiliisi. Sinun tulisi olla tietoinen siitä, että ellet suunnittelusi lähtee virukselliseksi, et todennäköisesti pysty korvaamaan päivätyötäsi tällä. Ihmiset, jotka haluavat palkata jonkun, lähettävät työpaikan taulullesi ja lukijat hakevat sitä. Ja käytettävissä olevat työpaikat kattavat laajan valikoiman, mukaan lukien graafinen suunnittelu, logosuunnittelu, web-suunnittelu, infografiat, äänivaihdot ja paljon muuta. Kotona työskentelemisen tarkistusluettelo tyytyväisyys, kotitoimistossa olen kuitenkin sitä mieltä, että sinulle on helppo tulla oma pahin vihollisesi. Monet näistä rahaa tekevistä sivustoista vaativat vain muutaman minuutin asennuksen tai minimaalisen sijoituksen tulojen kasvattamiseksi, kun et kirjaimellisesti tee mitään. Luo blogi ja hyödynnä sitä tytäryhtiömyynnissä tai tuotteiden hyväksymiskaupoissa. Elance on suurin freelancer-keskus verkossa, ja artikkelikirjoittamisprojektisi luettelointi tulvii sinulle vastauksia.

  • Hullu asia on, että online-rahaa ansaita ei ole unelma.
  • Tarjolla on hyvä valikoima tutkimuksia, joista olen aina tyytyväinen. Voit napata rahat ja ajaa, kun olet saavuttanut kolmenkymmenen dollarin kynnyksen.
  • Se toimii periaatteessa samalla tavalla, paitsi että Facebook-ihmiset näkevät mainoksesi.
  • Jos et omista autoa, voit silti olla jakeluhenkilö polkupyörälläsi tai mopollasi.

Käynnistä Ja Kasvaa Käynnistys

Seuraavaksi aion jakaa kanssanne muutamia hyvin yksinkertaisia ​​verkkoliiketoimintatapoja, joiden avulla ei vain saada sinut 100 dollaria päivässä, vaan myös 1000 dollaria + päivässä ja sen jälkeen, ja yksi parhaimmista tavoista tehdä tämä on pudotuslähetys. Voit lähettää valokuvia, kuvia, videoita ja ääniä, mutta tarvitset kolme näytettä työstäsi. Kokemukseni mukaan tytäryhtiömarkkinointi toimii parhaiten, kun se yhdistetään sähköpostimarkkinointiin. Tee itsestäsi helpompaa ja anna näiden kolmansien osapuolten hallita blogiisi mainoksia. Mainosta blogiasi eri markkinointikanavilla. Tehokkaan sivuston hyödyntäminen on iso auttava käsi niche-sisältösivustojen markkinoijalle.

Viime vuosina käsityömarkkinat ovat nousseet esiin kaikkialla Internetissä ja tarjoavat paikan, jossa voit myydä kätevää työtäsi niille, jotka arvostavat käsintehtyjä tuotteita. Näiden evästeiden tehtävänä on yksinomaan tytäryhtiöiden palkkioiden maksaminen, kun vierailija ostaa isäntätilin. Liittyvät aiheet, luulen, että olen mitä etsit. Joitakin suosituimpia freelance-sivustoja ovat: Ihmiset tarvitsevat myyntikirjeitä, valkoisia kirjoja, verkkosivujen kopioita ja e-kirjoja. Jotkut ihmiset kuitenkin ansaitsevat tuhansia dollareita vuosittain käyttämällä tätä menetelmää.

Sinun ei tarvitse nostaa sormea.

Laillisemmat Sivustot Ansaita Rahaa Verkossa (istuu Kotona!)

Paikka lähellä suurta kaupunkia tai tärkeimmät virkistyspaikat ovat ehkä parhaat ehdokkaat. Vuokraa suosikkivarustesi, kun niitä ei käytetä. Henkilökohtainen, lisäksi voit yleensä saada hyvän alennuksen työskennellessään vähittäiskaupassa. Sovellusten jatkuvan kehittämisen myötä päteville sovelluskehittäjille on suuri kysyntä. Sen jälkeen voit pitää tuotteen ikuisesti. Joten jos tiedät, että haluat löytää luotettavan tavan ansaita rahaa tai haluat yksinkertaisesti ansaita rahaa nopeasti, mutta olet tappiollinen siitä, miten tuottaa näitä tuloja, harkitse näitä tärkeimpiä resursseja ennen pesua Internet ideoille. Tämä toimii myös hyvin, jos sinulla on jo vakiintunut yleisö, koska yritykset ovat valmiita maksamaan tavoittaaksesi yleisösi.

Luo Niche-verkkosivusto

Kun sinulla on taidot, on aika aloittaa työn löytäminen. Mitä minulta meni ohi? Ihmiset eivät pidä siitä, että sinulla on jotain ilmaiseksi, joten joudut maksamaan siitä.

Jos olet haaveillut kirjoittamisesta kirjoja elantonsa puolesta, unelma voi olla lähempänä kuin luulet.

Sanoisin, että edellä mainitsemani Perryn tarjous on myös tappiojohtajan (yliarvostajan) strategia, hän ei voi ansaita rahaa lähettämällä pois kaikki nämä CD-levyt ja raportit niin alhaisella hinnalla ja maksamaan tytäryrityspalkkioita - mutta hän tietää, että 5% asiakkaista, joista tulee faneja ja ostavat kaiken, mitä hän tuottaa, kuluttaa satoja tai jopa tuhansia dollareita ajan myötä. Esimerkiksi, jos olet kirjailija, hallintoavustaja, graafinen suunnittelija, opettaja, kehittäjä jne. Tämä on yksi luettelon edullisimmista vaihtoehdoista, ellei muusta syystä kuin siitä, että se on niin avoin. Ennen kuin sukellat, varo kuitenkin, että jotkut asiantuntijat epäilevät tämän idean pitkän aikavälin kannattavuutta ansaita rahaa verkossa. Amazonin avulla on helppo markkinoida e-kirjaasi heidän Kindle-alustallaan. Pienellä mainostuksella sosiaalisen median kanavilla voit olla uuden bestsellerin kirjoittaja! Jos haluat siirtyä premium-sovelluksen reitille, harkitse ilmaisen perusversion käyttöönottoa, jotta voit rohkaista ihmisiä lataamaan sovelluksen ensisijaisesti. Jos olet aloittelija transkriptionistikko, voit löytää työpaikkoja Transcribe Anywhere-, TranscribeMe-, Quicktate-, Rev-, Tigerfish- ja Crowdsurf-sivustoissa.

Sano, että sinulla on keittokanava ja heillä on kuntokanava.

74 kuukaudessa! Jos kirjaudut sisään ja saada kelvollisuus, sinut palkitaan lahjakortilla vain ärsyttävän roskapostin lähettämisestä! Ja siksi suurin osa meistä asuu usein palkka-sekillä maksaakseen shekin. Olemalla useamman kuin yhden paneelin jäsen, voit odottaa monenlaista työtä. Rekisteröidy, rakenna profiili, lataa joitain näytteitä työstäsi ja ala ansaita ylimääräistä rahaa tekemällä pieniä freelance-töitä. Jos olet taitava laittamaan verkkosivuja yhteen ja osaat ohjata liikennettä ja rakentaa seuraavia, verkkosivustojen luominen ja myynti saattaa olla tehokas tapa ansaita rahaa verkossa. Myy omia tuotteitasi ja palveluitasi, jotka liittyvät puhuttaviin aiheisiin; Luo jäsensivusto tai päämiehe podcastin taustaan; Myy sponsorointeja, jotka luet ääneen jaksojen aikana; Avaa podcastisi lahjoituksia varten.

Saatuaan nähdä valtavia tuloksia, päätimme luoda oman ohjelmistomme, jotta muut verkkosivustojen omistajat voivat kokea samat valtavat voitot kuin meillä.

Tule “autotalli -miljonäriksi”

Jokainen täällä käsiteltymme sivusto on ehdottomasti vapaa ilmoittautua, vaikka kaikki eivät kelpaa koko ajan. Pysy ajan tasalla!, tämä malli keskittyy kuitenkin suurelta osin kaupallisiin tavaroihin ja palveluihin, jättäen huomioimatta globaalien pääomavirtojen kasvavan roolin. Vain rekisteröidy verkkosivustolla ja ala ansaita rahaa! Siksi on epätodennäköistä, että pystyt aloittamaan osallistumisesta sponsoroiden kanssa. Tarvitset mikrofonin. Jos sinulla ei ole aikaa tuhlata luetteloiden luomista ja tuotteiden mainostamista eBayssa, sinun kannattaa harkita eBayn Palvelu-palvelun käyttöä. Kirjoitatko historiallisia romanromaaneja tai tietokirjallisuutta, sinun on valittava keskittymisalue ja asiantuntemus. Kertoimet ovat, se on joku aivan kuten sinä. Liity postituslistallemme ja löydä lisää tapoja ansaita ja säästää rahaa pienellä aikaa ja vaivaa.

Voisit maksaa valokuvistasi!

Online Treffikonsultti

Toinen asia, joka on syytä harkita, on tapahtuman nauhoittaminen ja sen jälkeen tuotteen myyminen blogiisi. Jotkut aiheet maksetaan paljon paremmin kuin toiset, joten vaikka saatat rakastaa ajatusta kirjoittaa matkoista (huonosti maksetut), parempi veto olisi markkinarako, kuten rahoitus (paljon korkeammat palkkatasot). Jos sinulla on huomattavia säästöjä ja haluat nostaa panoksia, kiinteistöjen joukkorahoitus saattaa olla sinun tekemäsi investointityyppi.

Vaikka tieteillä ja matematiikalla on usein suuri kysyntä tutorointitehtävissä, huomaat myös, että englanti on suosittu kansainvälisissä yleisöissä.

Lime

Keskimäärin he maksavat sinulle kohtuulliset 15–22 dollaria tunnissa, mikä ei ole huono mitenkään. Etsi kaupankäyntiasetuksia, alla on joitain huomioitavia kohtia valittaessa:. Sen sijaan, että viedisit ne paikallisiin säästö- tai lähetysliikkeisiin, voit ansaita rahaa verkossa vuokraamalla myymällä vaatteitasi. Tämä ei vaikuta sinuun millään tavalla, se tarkoittaa vain, että voin ansaita palkkion, kun napsautat yhtä linkkejä ja ostaa jotain. Elämme aikakaudella, jossa on mahdollisuus ansaita rahaa verkossa joka puolella. Monet sivustot ovat tehneet tämän aikaisemmin vaihtelevalla menestyksellä.

Tällöin he kertovat muille potentiaalisille ostajille, oliko kirja kuvailemassasi kunnossa, postittiinko se ajoissa ja oliko viestintääsi miellyttävä ja hyödyllinen.

Lemmikkien Hoito

Yleensä maksetaan 50–150 dollaria arviointia kohti. Palkka on huono, mutta mitä nopeammin voit kirjoittaa, sitä parempi. Aloittaa, se on myös koodi taloudellisesti mukavaksi ja turvalliseksi. Jos niin, voit ansaita elantosi verkossa opettamalla englantia kansainvälisille opiskelijoille. Jos satut rakentamaan niche-sivustoa, mielestäni tämä on ihanteellinen vaihtoehto aloittamiseen. Haluatko katsella tuomioistuinkäsittelyjä televisiosta? Avaa vain verkkosivusto, napsauta ympäri ja saat maksun.

Tarvitset vain kuvaile itsesi siitä, kuinka paljon taitoja sinulla on.

Ensisijainen Sivupalkki

Erilaisilla vaihtoehdoilla miPic on yksi tyylikkäimmistä verkkosivustoista ansaita rahaa, koska sen avulla voit juhlia sisäistä taiteilijaasi parhaimmillaan. Punnan euron vaihtokurssi: gbp / eur romahti parlamentin jäsenten palatessa parlamenttiin. Ei ole mahdotonta purkaa työtä tuoreena koulusta, mutta tarvitset huolellisuutta ja sinnikkyyttä ja todennäköisesti vähän onnea. Jos sinulla on käsintehtyjä tai käsityötuotteita, Etsy on loistava markkinapaikka markkinoida ja myydä (bonuspisteet, jos tuotteesi on suunnattu enemmän naisyleisölle) eBay: Vain muutamalla tunnilla kuukaudessa voit jatkaa myynnin tuottoa.

Ja sinun ei tarvitse edes olla mestari tai mestari tässä asiassa!

Suurin osa teistä on ehkä kuullut finanssikonsultteista. Vaihtoehtoiset virrut, internetissä on levinnyt paljon huhuja siitä, että Bitcoin Blueprint on huijaus. Klassinen esimerkki on, jos sinulla on ihmisiä, jotka ovat kiinnostuneita kotisi rahoittamisesta. Syy, jonka vuoksi lopetin (lukuun ottamatta tosiasiaa, että se oli valtava ajanhukkaa), oli se, ettei enää ollut napsautettavissa olevia mainoksia!

Kierrätysviikko: Kuusi helppoa tapaa olla vihreämpi ja säästää rahaa

Okei, osakekaupan sovellukset eivät todennäköisesti vie sinut sinne... mutta ne voivat olla loistava tapa aloittaa! Onneksi melkein kaikilla olemassa olevilla tuotteilla on tytäryhtiöohjelma. Voit ansaita rahaa verkossa vastaamalla näihin kysymyksiin ja osoittamalla ihmisiä oikeaan suuntaan saadakseen tarvitsemansa ratkaisut. Varmista vain, että valokuvasi ovat korkealaatuisia. Amazonin lisäksi on olemassa kymmeniä suuria arvostettuja tytäryhtiöverkkoja, kuten Share-A-Sale, Clickbank ja Skimlinks, jotka erikoistuvat yhdistämään sinut kauppiaisiin, jotka etsivät tytäryhtiöitä myymään tuotteitaan.

Tilan luominen bannerimainoksille verkkosivustollesi on toinen tapa tuottaa tuloja ilmoituksista. Kun olet hyväksytty kuljettajakuntaan, postikaverit lähettävät sinulle ilmaisen toimituslaukun ja ennakkomaksukortin, jotta voit aloittaa. Tämä on pääsyy useimpiin epäonnistumisiin, koska ihmiset etsivät usein tapoja ansaita rahaa, mutta he eivät ole valmiita oppimaan järjestelmää. Jos osaat luoda käsityksiä, melkein mitä tahansa tyyppiä, sinun kannattaa kokeilla kättäsi myydä niitä Etsyllä. Jos haluat haluta kätesi likaantua, olet tyylikäs tyyppi tai voit tarjota kokonaan toisen palvelun, Internetissä on rahaa tehdä. Esimerkiksi etsimäni kirjan arvo oli 7 dollaria. Nämä pyrkimykset eivät kuitenkaan ole ilman ansoja ja haasteita, joten tarkistamme muutamia asioita, joita sinun tulisi välttää ennen kuin katsomme joitain oikeutettuja tapoja ansaita rahaa kotoasi.

Voit luoda sivustosi hakemisto-osan, josta web-kehittäjät ja -toimistot voivat ostaa yritystietoja. Nosta konsultointikustannuksiasi. Tilaa sähköpostitse, mutta he voivat maksaa hienoja palkintoja, kuten lahjakortteja, tuotteita ja käteisellä. Maineesi kasvaa myös päivä päivältä, kun suoritat tilauksia.

Vuokrata Studiotilasi, Soittimet

Jos ostat kaupasta, Ebates saa palkkion, jonka he jakavat kanssasi. CPC (napsautuskohtainen hinta) tai CPA (hankintakohtainen hinta). Voit ansaita rahaa veloittamalla ilmoituksesta tai tekemällä leikkauksen jokaisesta myydystä tuotteesta. Monet työpaikat vaativat luovia taitoja, kuten graafista suunnittelua tai äänen muokkaamista, mutta tehtävät ovat asioita, jotka voit tehdä helposti sohvalla vapaa-ajallasi. Mutta entä jos et halua odottaa viikkoja tai kuukausia saadaksesi palkan? Ei ole niin, että maailma loppuu, jos olet tehnyt yhden virheen. Yksityiskohtainen näkymä, on huolestuttavaa, että altcoineista voi tulla työkaluja tuntemattomille verkkorikollisille. Liittyäkseen teollisuuteen ennustetaan nousevan 59 dollaria.

Jos sinulla ei ole enää kysymyksiä, kuten kuinka virtuaaliassistentiksi tulisi, tarvitset vain hyvän alustan aloittamiseen. Myy tuntisuunnitelmasi etenkin uusille tai ensimmäisen vuoden opettajille. Kuinka tallettaa parhailla säännellyillä välittäjillä?, osakekaupan hakemus osa-aikaisesti voi olla binaarinen. Kirjasi hintapisteestä riippuen voit saada jopa 70% jokaisesta myynnistä. ClickFunnels tarjoaa uusille asiakkaille 14 päivän ilmaisen kokeiluversion käyttää erittäin helppokäyttöistä aloitussivun/myyntisuppilon suunnittelualustaa. Voit myös perustaa oman verkkosivustosi, jossa tarjoat englannin kielen oppitunteja - tämä saattaa olla kannattavampaa, mutta asiakkaiden saaminen vie myös paljon kauemmin. Kokemukseni mukaan saat enemmän palkkaa, voit luoda parempia kumppanuuksia ja tehdä paremman työn heidän puolestaan.

Kuten monien tämän luettelon tuotteiden kohdalla, tämä toimii parhaiten, jos erikoistut erikoisrakoihin. Hp-tietokoneet, i7-prosessori ja 16 Gt: n RAM-muisti ovat hyvät kokoonpanot analysoida ja suorittaa kaaviosovelluksia kaupan aikana. Kuinka tulla paikalliseksi Facebook-markkinoijaksi: Investointi ohjelmistoihin. Jos vastasit kyllä ​​mihinkään näistä kysymyksistä, vertaisarviointi saattaa vastata huolestuneisuuteesi. Kuten aiemmin mainitsin, jos haluat legit-ohjelmiston eikä halpaa huijausta, kokeile ja rekisteröidy ilmaiseksi bitcoin revolution-sivustolle. Dropshipping on vähittäiskaupan toteuttamismenetelmä, jossa myymälä ei pidä myymiä tuotteita varastossa.

Seuraava Money Crashers -pelissä

Ilmainen ilmoittautumisbonus. Hyvin luotettu paneeli. Alkutason ohjelmistojen testaajat voivat ansaita yli 50 000 dollaria vuodessa. Jos sinut julkaistaan, sinut nähdään automaattisesti odotuksena, ei ole väliä, jos et koskaan myy enemmän kuin tusinaa kirjaa, tämä tarkoittaa, että voit veloittaa puhumasta ja veloittaa paljon enemmän konsultoinnista.

Jos olet tosissasi tulla freelance-kirjoittajaksi, tutustu alla oleviin resursseihin: Tietysti tämä edellyttää yleensä verkkosivuston käyttöä ja jonkinlaista vaikutelmaa online-läsnäolosta. Sinulla tulisi olla kunnollinen englanninkielinen kirjoitustaito ja maineikas blogi ansaita rahaa tämän sivuston kautta. Saatat löytää projektin, joka sopii tarpeisiisi, ja ratkaista ne tietosi mukaan. 30 - 150 SB-pistettä (100 SB = 1 dollari tai 0 puntaa). Jos asut lähellä yliopistokampusta vierailevien vanhempien kanssa tai lähellä musiikkia tai urheilupaikkoja, harkitse pienen aamiaismajoituksen aloittamista. Yksi merkittävimmistä syistä investoida robo-neuvonantajaan on virheiden välttäminen. Vuonna 2020 Yhdysvalloissa oli lähes 90 miljoonaa lemmikkikoiraa.