Raakaöljyn (CL) futuuriohjelmisto - Bubba Trading

Aiemmin viikolla tilaisuus esiteltiin, kun raakaöljyn volatiliteetti oli alhainen. CL Power Day -strategian julkistaminen Oletko valmis aloittamaan? Koska taloudelliset raportit vaikuttavat myös öljyn hintoihin ja kun tärkeä luku vapautetaan linjasta (eroaa analyytikkojen julkaisua edeltävistä arvioista), markkinoiden on tehtävä uudelleenhinnoittelu tämän huomioon ottamiseksi. Älä unohda tiedotteita. (30pm EST), jotka ovat melko lyhyitä kaupankäyntiaikoja. TAM-kaupankäynnissä käytetään merkintähintaa, kun taas TAS-kaupankäynnissä käytetään pörssin määrittämää selvityshintaa sovellettavalle sopimuskuukaudelle.

Nämä maksut voivat pinota nopeasti, jos niihin ei kiinnitetä huomiota. Tämän vuoksi suuntauksia on helpompi havaita ja hyödyntää - mikä helpottaa ylimääräisten tuottojen ansaitsemista. Hei kauppiaat, täällä on samurailainen kauppias. Jokainen liikkeessä oleva dollari tai piste edustaa tililläsi 1 000 dollaria sopimusta kohden. 01 tai yksi sentti, Yhdysvallat. Ne ovat myös volyymin suhteen suurimpia hyödykkeitä koskevia sopimuksia. Lisäksi futuuripäivän kaupankäynnin simulaattorit rahoitetaan virtuaalisella rahalla, joten sinun ei tarvitse riskiä todellisella pääomalla ennen kuin olet varma.

Pohjimmiltaan se tulee OPEC-maista ja muista kuin OPEC-maista.

Ensisijainen kauppa tehtiin myymällä Nadex-levitys, joka kattaa 42. Päivämyyjänä tarvitset marginaalia ja vipuvaikutusta, jotta voit hyötyä päivänsisäisistä muutoksista. WTI on Amerikan vertailuöljy, se on hiukan makeampi ja kevyempi öljy kuin Brentissä. Uutiset - soittimesi voi nousta tai laskea hinnan vastauksena uutisilmoituksiin. Huomaa pysähtymisistä: Katkoksia tai kunnossapitoa tärkeissä jalostamoissa ympäri maailmaa, olipa kyse sitten Pohjanmeren Forties-putkilinjasta tai Texasin Port Arthur -jalostamosta, on seurattava, koska sillä voi olla vaikutuksia öljyntoimituksiin. Teknisillä tekijöillä on tärkeä merkitys öljyn hinnan muutoksen määrittämisessä.

Näytä suurempi kuva napsauttamalla TÄSTÄ. Asiakkaat voivat mennä pitkään asettamaan öljyrallia tai menemään lyhyeksi pelatakseen laskua. Päivitys, jonka postitan heinäkuussa 2020, on lisätä pari osoitinta, jotka voivat auttaa niitä, jotka käyvät kauppaa raakaöljyfutuureilla, etsivät raakaöljyn kauppaa tai päiväkauppaa jne. Tarkastellaan nyt mitä tarvitaan jatkuvasti luotettavan raakaöljastrategian kehittämiseen. Et osta osakkeita, olet kauppaa standardoidulla sopimuksella. Yrityksemme, (2) Syö useita erilaisia ​​ruokia Ruokalautasoppaassa esitetään tyypit ja mittasuhteet. Tämä on luultavasti tärkein kysyttävä kysymys.

Kaikki öljyntuottajamaat tuottavat lähes 75 miljoonaa tynnyriä öljyä päivässä. Tämä tarkoittaa, että siirtyminen 92: sta. Hanki CL Power -strategia! Täällä kauppiaat ja teollisuuden johtajat tarjoavat uutisia ja avainraportteja öljymarkkinoista. Kirjan tavoitteena on antaa syvä ymmärrys siitä, millaista on kauppaa ammattilaisena, sekä miten havaita ja hyödyntää kannattavia mahdollisuuksia. Vaihtoehtoiset energialähteet voisivat vähentää rajusti öljykustannuksia, jos niistä tulisi tarpeeksi suosittuja (ts. )Tämä on lähinnä sopimuksen voimassaolon päättymistä ennen sopimuksen voimassaoloa (kaupankäynnin volyymi viittaa seuraavaan sopimuskuukauteen).

  • Esimerkiksi siihen vaikuttavat usein nykyisten ja pyrkivien poliitikkojen esityslistat, sodat, luonnonkatastrofit ja suuret uutiset.
  • Kaikki johdannaiset vanhenevat tietynä päivänä.
  • Pidä kurinalaisuus - Liian monet kauppiaat epäonnistuvat, koska he eivät pysty pitämään tunteita kurissa.
  • Steca Erreran Calcaterra ja kaupankäynnin perusteet energian futuureista ja optioista.
  • Ensimmäisen kuukauden sopimus on se, mihin haluamme keskittyä, koska juuri siellä suurin osa volyymista on.

Tietoa henkilöstä Benzinga

Yksi tärkeä huomio, joka on pidettävä mielessä, on se, että öljysopimuksen ostaminen antaa sinulle 1000 barrelin raakaöljyn omistuksen. Raakaöljy on myös yksi aktiivisimmin käydyistä hyödykkeistä maailmassa. Täältä tulet sisään. Tämä perustuu 4 290 dollarin alkuperäiseen marginaalivaatimukseen ja 3 900 dollarin ylläpitomarginaaliin. 126 miljoonaa tynnyriä. Tässä on neljä avainta, jotka sinun on noudatettava lähestyessäsi raakaöljykauppaa.

Valitse leviäminen siihen suuntaan lähellä, ts.

Miksi Kauppafutuurit?

Kuitenkin futuureissa voit todella nähdä, mitkä pelaajat ovat kiinnostuneita, mikä mahdollistaa tarkan teknisen analyysin. Opit kuinka havaita markkinoiden ennustettavissa olevia suuntauksia ennustettavissa olevilla menestysmahdollisuuksilla. Vaihtoehtoisesti voit harkita E-mini Nasdaq -futuureja, E-mini Russel -futuureja ja Dow -futuureja. Nyt kun tiedämme, että pitkäaikainen yliostettu lukeminen tarkoittaa, että meillä on älykäs rahan ostovoima, voidaan olettaa, että kun öljymarkkinat saavuttavat ylimyydyn lukemisen, älykkäät rahat ilmestyvät jälleen pitämään öljyn hinnat korkealla. Tässä esimerkissä pystyin ottamaan voittotavoitteeni. Kauppasuunnitelmasi tulisi myös olla melko tarkka siitä, milloin aloittaa jokainen istunto ja milloin lopettaa. Rogers on asiantuntija, joka perusti The Quantum Fund -säätiön yhdessä George Sorosin kanssa. Kosketa laitteen käyttäjiä, tutkia koskettamalla tai pyyhkäisemällä eleillä.

Muutaman viime kuukauden aikana ylitarjontaa koskevat huolenaiheet eivät ole haalistuneet, mutta markkinoiden näkemys on, että öljyn hinta jatkaa nousuaan. Jotta löydät alueen, sinun on vain tutkittava erot nykyisen päivän korkeimman ja alhaisimman hinnan välillä. Geopoliittiset kysymykset. Ylöspäin siirtymisen jälkeen kaavioindikaattorit ja hinta osoittivat, että markkinat olivat pohjimmiltaan siirtymistä alaspäin. Kauppiaat käyttävät teknisiä indikaattoreita määritelläkseen markkinoiden mielipiteen. Olen myös nähnyt suuria muutoksia tapahtuvan raakaöljyfutuureissa. Kaikki tässä olevat tosiseikat ovat peräisin lähteistä, joiden uskotaan olevan luotettavia, mutta niiden tarkkuutta ei taata, eikä niiden tarkoiteta olevan täydellisiä.

Schwagerin kirja on kestänyt ajan testin. Alusvarat voivat liikkua odotetusti, mutta optiohinta saattaa pysyä pysähdyksissä. 01 tynnyriltä - hintavaihtelu TAS-kaupankäynti päättyy 5 arkipäivää ennen sopimuskuukautta edeltävän kuukauden 26. Kuinka vaihtaa lippukaavion malli, järjestelmän jälkitestaus on hienoa, koska sen avulla voit testata onko jokin teoria, idea tai analyysijoukko toiminut aiemmin. kalenteripäivää.

  • Katsotuimmat raakaöljyraportit löytyvät viikoittaisesta EIA Weekly Energy Stocks -raportista.
  • Nämä maksut voivat pinota nopeasti, jos niihin ei kiinnitetä huomiota.
  • He antavat voitonsa takaisin markkinoille, kun ne jatkavat painikkeita ja antavat tilauksen tilauksen jälkeen.

Tulevaisuuden Toimenpiteet

Raportti tarjoaa runsaasti tietoa, kuten lauttojen lukumäärä ja yksittäisten PADD-suorituskyky, mutta mikä tärkeintä, se osoittaa, onko U. Viimeisimmät tuotteet, Älä koskaan pidä menettämiäsi positioitasi alasti, markkinat voivat aina pomppia, vaikka onkin yksi päivä voimassaolon päättymiseen asti. Ota askel oikeaan suuntaan ja ota minuun yhteyttä tänään, ilmainen: Jos käytät tulevaisuutesi selvityspäivään mennessä, voit ostaa öljyä (raakaöljyn futuurikauppaa 1000 barrelin yksiköissä) futuurisopimuksessa ilmoitetulla hinnalla.

Kauppias ostaisi maaliskuun sopimuksen ja myy kesäkuun sopimuksen kaupan lopettamiseksi. Analysoimalla raakaöljyfutuurimarkkinoita kauppiaat valitsevat taktiikat, joiden mukaan he uskovat tuottavan voittoa ennen raakaöljyfutuurisopimuksen voimassaolon päättymistä. Löydä, mitä odotamme vuoden 2020 toisella vuosineljänneksellä. Viimeinen suuri instrumentti, joka kannattaa harkita, on 10-vuotinen valtion velkasitoumusten futuurit.

Viimeinen Puhelu

Oletetaan, että kauppatililläsi on 8 000 dollaria ja tavoitteena on 55%: n voittoprosentti. Se, että tarjonta on rajallinen, on masentava useimmille ihmisille, mutta se voi toimia eduksi sijoittajille, jotka päättävät sijoittaa sen futuureihin. Aiomme sisällyttää tämän arvokkaan resurssin poistumisstrategiaan, joka on Commodity Channel -indeksi. Tämä kohta tapahtui vain päivän alussa.

Kauppiaat tarkkailivat keskiviikkoa ExxonMobil Baytown -kompleksissa, joka sisältää 584 000 tynnyriä päivässä öljynjalostamon.

Koska korkotermiinisopimuksissa käytetään joukkovelkakirjalainoja kohde-etuutena, hinnat liikkuvat korkojen vastaiseen suuntaan. Raakaöljyn kauppa voi olla hämmentävää, kun pääset ensin siihen, ja sinun tulisi muistaa nämä tekniset tiedot ennen kaupan aloittamista. Toisaalta laskevat korot lisäävät valtiovarainministeriön arvoa ja lisäävät positonisi arvoa. Ollakseni rehellinen päiväkaupankäynnin kannalta, välitän vain siitä, että jokainen rasti tai yhden sentin vaihtelu on 10 dollaria minua vastaan ​​tai minun suostumukseni sopimusta kohden. Forex-bonukset, tätä varten monet tai kaikki täällä esitellyt tuotteet ovat kumppaneidemme edustajia. WTI-raakaöljyä käytetään vertailukohtana öljyn hinnoittelussa, se mainitaan eniten öljyn hinnassa ja on erittäin kevyt raakaöljy.

Osta ja pidä -kaupankäyntistrategia Osta ja pidä -konsepti on todennäköisesti tunnetuin ja yleisimmin käytetty kaupankäyntistrategia.

Se on USD: n hinta tynnyriltä, ​​joka on yhtä suuri kuin WTI-raakafutuureiden viimeisimmän ratkaisuhinnan, jonka NYMEX julkisti tuotantokuukaudeksi ISDA: n raaka-aineiden määritelmien 2020 mukaan. Toisin sanoen hinta saavuttaa tavoitteesi, mutta et täytä, ennen kuin jokin muu ennakoimaton hintataso on saavutettu. Konservatiivisemmat kauppiaat jopa mennä tasaiselle ja sulkea paikkoja, jotka sattuvat olemaan vielä avoinna ennen raporttia. Mutta koska voit aloittaa kaupankäynnin futuureilla niin pienellä pääomalla, sinulla on vielä suurempia psykologisia paineita ylittää.

Rajoitettu erä.

Lisätietoja Raakaöljyfutuureista Ja Vaihtokaupoista

Työttömyyden väheneminen on tärkeä indikaattori, mutta nouseva inflaatio on merkittävin. 01 lisäystä vakiosopimukseen ja 0 dollaria. Useimmat päivänsisäiset kauppiaat haluavat alennusvälittäjän, joka tarjoaa sinulle suuremman autonomian ja alhaisemmat maksut. Lyhyen videon aikana siitä, miksi TopStepTrader on järkevää, hahmotellaan kolmea aluetta, joissa TST on erinomainen: Tarkastus on tehtävä putkistokäytäntöjen mukaisesti.

Kun talous on täydessä työllisyydessä ja palkat nousevat, korkojen nousu on näkyvissä.

Cl: Nmx

Vaikka et kauppaa niitä, ne vaikuttavat moniin muihin omaisuuksiin, kuten energiayhtiöiden osakkeisiin. Pankkitoiminta, jos haluat ansaita rahaa kirjoittamalla verkossa muille, tässä on 10 sivustoa, joissa voit saada palkkaa kirjoittaa omia artikkeleitasi. Mielenkiintoinen asia S&P 500 E-mini Futures -yrityksessä on, että sopimukset ovat vain viidenneksen suuruiset kuin perinteiset S&P 500 -futuurit ja kuukausittaiseen voimassaoloaikaan perustuva kauppa. Minulle parhaat strategiat käyttävät useita tehtäviä ja sitä varten sinun on oltava riittävästi aktivoitu. Suuret rakennukset voivat ilmaista ylitarjonnan, kun taas suuret vetovoimat voivat ilmaista alijäämän. OPEC: n (öljyä vievien maiden järjestö) tuotannon leikkaukset tai laajennukset johtavat öljyn hinnan muutoksiin. Suuria uutisia voi tapahtua yön yli, mikä aiheuttaa öljynhintojen heilahtelua ennustamattomasti ja laajasti. Yhteenvetona, tiedä, että tämäntyyppinen kauppa ei ole kovaa.

Media & Live-ohjelmat

068 miljoonaa tynnyriä päivässä, mikä oli uusi ennätys. Jotta osakemarkkinoilla saadaan korkeampaa tuottoa, sen lisäksi, että teet enemmän kotitehtäviä yrityksille, joita haluat ostaa, on usein otettava myös suurempi riski. 3000 sopimusta kolmen viimeisen kaupankäyntipäivän aikana spot-kuukaudessa, mukaan lukien futuureja vastaava asema WTI Optio-oikeuksissa. Oletetaan, että alumiinifutuurien sopimuskoko on 50 troiesia unssia. Korvaavien tuotteiden uhat. Teknologia on taannut välittäjien, tilien, kaupankäyntityökalujen ja resurssien hallinnan helpommin kuin koskaan. Nyt etsitkö hajautusta vastakkaiseen suuntaan kuin juuri saapunut, niin, että hinta on lähinnä, alin riski ja jonkin verran aikaa siihen.

Kymmenen sopimuksen myyminen kyseiseen hintaan olisi 520 dollarin kokonaisriski. Jokainen indikaattori linkittää sivulle, joka näyttää hypoteettisten kauppojen jakautumisen, jota indikaattori ehdotti virstanpylväslausunnon perusteella. Jos ostat tulevaisuuden muutaman kuukauden kuluessa sen voimassaolon päättymispäivästä, se ei välttämättä jätä sinulle tarpeeksi aikaa käydä kauppaa onnistuneesti. Se sisältää ennakkokarttaustyökalut sekä pääsyn kokeneeseen talousasiantuntijoiden, insinöörien ja asiakastukiedustajien ryhmään. Markkinoita voi olla trendikkäitä, tasamarkkinat, korkea volatiliteetti tai aikoja, jolloin implisiittinen volatiliteetti on alhainen. Tämä nostaa hintoja. Öljyvarastotiedot. Öljyn hinnannousun noustessa (hinta nousi äskettäin 14% yhdessä viikossa), saatat kysyä, onko nyt oikea aika investoida tähän hyödykkeeseen.

Voit käydä kauppaa raakaöljyfutuureilla New York Mercantile Exchange (NYMEX) ja Tokyo Commodity Exchange (TOCOM). Jotta voit tehdä nopeita ja älykkäitä päätöksiä, sinun on ehdottomasti tehtävä tutkimus. Kokeile tätä strategiaa esittelyssä. 1% kuukaudelle, kun taas elokuussa kuumennusöljy Yhdysvalloissa: Se vaihtelee myös askelittain niin vähän kuin penniäkään tai 0. Esimerkiksi, jos ostat West Texas Intermediate (WTI) -raakaöljyfutuureja 55 dollarilla, ja niiden voimassaoloaika on kolme kuukautta, riippumatta kohde-etuuksien hintakehityksestä, kun sopimus maksaa 55 dollaria. Omistettu tuki, forex-kaupankäyntiympäristöt ovat enemmän tai vähemmän muokattavissa olevia kauppaympäristöjä. Älykäs raha käyttää tietokoneita ja suurtaajuuskauppaa, joka suorittaa useita kauppoja sekunnissa.

Pdf - Ne ovat ihanteellisia ollessa avoinna kaupankäynnin aikana, jolloin voit saada oikeat kaavion asetukset ja soveltaa strategioita reaaliajassa.

Asiantuntijamme

NYMEX WTI Light Sweet Futures -sopimustiedot: Raakaöljy liikkuu tarjonnan ja kysynnän käsityksen kautta, johon vaikuttaa maailmanlaajuinen tuotanto ja globaali taloudellinen vauraus. Kun lauttojen lukumäärä kasvaa, uusi tarjonta osuu markkinoille ja laskee öljyn hintaa. Nyt voit tunnistaa ja mitata hintojen muutoksia, antamalla sinulle ilmoituksen volatiliteetista ja tehostamalla kauppapäätöksiäsi. Esimerkiksi Libyan sisällissodan alkaessa vuonna 2020 hintojen hinnat olivat nousseet 25 prosenttia parin kuukauden aikana. Asiakkaat, cox huomautti, että tämä johtuu siitä, että klassisessa merkityksessä ei ole välittäjiä, kuten tilanne valuuttamarkkinoilla, joissa välittäjät ja yhdistäjät helpottavat osallistujien välisiä liiketoimia, mikä voi usein lisätä kerroksen maksuja. Tässä tapauksessa se olisi välillä 46.

Alla olevat videot osoittavat Code 1: n, Code 2: n ja Code 3: n kauppajärjestelmien käytön tehokkuuden. Tärkeintä on, että kauppiaat voivat hyötyä epävakaasta WTI-raakaöljyn hinnasta käyttämällä kauppavinkkejä. Yllä olevassa taulukossa suhteellinen voimakkuusindeksi (RSI) on tärkein tekninen indikaattori, jota käytetään ostosignaalin etsimiseen. Markkinaodotukset jatkaa tuotannon supistamista loppuvuodeksi 2020 voivat nostaa öljyn hintaa. Sunnuntai klo 6 p. Dollarin arvoon vaikuttaviin tapahtumiin kiinnittäminen voi auttaa tekemään markkinoista ennustettavissa olevia.

Taantuma on saanut monet ihmiset ajamaan harvemmin. 1 senttiä tai 0. Itse asiassa strategia voi poistaa tämän taistelun. Rahaöljyn futuurisopimuksen päivittäiseen kauppaan tilillesi tarvitsemasi määrä riippuu futuurivälittäjästäsi.

Hyvä uutinen on, että emme tarvitse täydellisyyttä menestyäksemme.

Arvostelut Ja Palkinnot

Yhdysvaltain dollaria tynnyriltä Alkuperäinen marginaali: Tässä artikkelissa tarkastellaan mitä öljyfutuurit ovat ja keskustelemme sitten niihin sijoittamisen eduista ja haitoista. Esimerkiksi vuonna 2020, kun kartelli oli ilmoittanut päätöksestään hillitä maailmanlaajuista tarjontaa yhdellä. Mikä trendi, jos et käytä ISA-korvausta tietyllä vuonna, menetät tämän mahdollisuuden. 75 ostettiin 46: lle. Ei ole epätavallista, että raakaöljyfutuurit käyvät kauppaa aamulla, mutta sulkeutuvat uudelle huipulle, kun kaupankäyntipäivä päättyy. Pitempiaikaisten futuurien ostaminen ennen näitä kuukausia voi tarjota mahdollisuuden voittoihin, kun ne todella tapahtuvat. Seuraava on sopimuksen koko.

Ennen kuin valitset välittäjän, sinun tulisi tehdä yksityiskohtainen tutkimus, tarkistaa arvosteluita ja vertailla ominaisuuksia.

Hinnoittelu näiden laatuluokkien välillä pysyi kapealla alueella vuosia, mutta se päättyi vuonna 2020, kun kaksi markkinoita erottuivat voimakkaasti johtuen nopeasti muuttuvasta tarjonnasta kysyntäympäristön kanssa. Öljynhintojen noustessa yritykset ja poliitikot etsivät uusia energialähteitä. Bitcoin etf: mikä se on ja kuinka se toimii? Lisäksi selitettiin, että presidentti Peter deSilvan sisäisen muistion mukaan toimeenpaneva Sunayna Tuteja aloittaa vaipan digitaalisten omaisuuserien päällikkönä tarkoittaen, että teoksissa / jo perustetuissa teoksissa on salausvaluuttajako. Vaikuttaa siltä, ​​että se vain lisäisi lisää kaupan kokonaisriskiin, mutta itse asiassa päinvastoin. Clenow, Trendin seuraaminen vie sinut ammattimaisen hyödykekaupan neuvonantajien (CTA) maailmaan. Lisäksi laaja poikkileikkaus energia-alan yrityksistä - etsinnästä ja tuotannosta vastaaviin - jalostamoihin - voi käyttää raakaöljyfutuureja ja optiosopimuksia hinnariskin suojaamiseksi. Heillä on varaa menettää paljon rahaa ja heillä on mahdollisuus saada suuria voittoja. Koska olen länsirannikolla, pidän ajoista kello 6.00–10.00 (Tyynenmeren aika) päiväkaupalla näillä markkinoilla. Tarkkaile koillisen säätä, koska se on maan osa, joka käyttää lämmitysöljyä enemmän kuin mikään muu.

Tällaisesta lausunnosta tai sen sisältämästä mielipiteiden ilmaisuista ei oteta vastuuta. 12 peräkkäistä kuukautta, plus kolme pitkäaikaista optiota 18, 24 ja 36 kuukauden poissa kesä/joulukuussa. Kun otat kaupan toisen puolen, voit kaapata ylimääräisen palkkion riskin ottamisesta.

Vaihe #5: Piilota suojaava pysäytyshäviösi heilurin alapuolella, joka vastaa edellistä kertaa, kun stokastinen RSI-indikaattori oli ylimyydyllä alueella.

Tässä esimerkissä 40 dollaria vaarannettiin ja kaupan arvo oli yli 500 dollaria. Vuonna 1988 nähtiin 017 miljoonaa tynnyriä päivässä. Siksi kaikki öljyntuotantoa uhkaavat tapaukset, kuten konfliktit, johtavat öljyvajeeseen ja siten hinnan alenemiseen. Sunnuntai-perjantai 6:

15 miljoonaa bpd. 5 miljoonaa tynnyriä viikolle, joka päättyi 26. heinäkuuta. Alla olevassa kuvassa voit nähdä todellisen SELL-kaupan esimerkin. Sillä on pieni riski, matala stressi ja suuri voittopotentiaali. Yli 30 vuoden kokemuksella kirjailija George Kleinman tarjoaa sisällöllisen tarkastelun trendipohjaisiin tekniikoihinsa futuurimarkkinoiden hyödyntämiseksi. Aiheeseen liittyvät työnhakuvaihtoehdot, ja sinun ei tarvitse kuluttaa kalliita pukuja ja työvaatteita. Ja mikä vielä tärkeämpää, sinun ei pitäisi rahoittaa päiväkauppaa sellaisilla varoilla, joita tarvitaan elinkulujen kattamiseen tai elintason muuttamiseen. Tämä kauppa vaaransi vain neljä dollaria sopimusta kohden ja mahdollisuuden hyötyä kumpaankin suuntaan markkinat liikkuivat!

Raakaöljyfutuureiden määrä on mielestäni melko hyvä käydä kauppaa. 8 toimii online-tuomarina, ura asiakaspalvelun edustajana voi olla oikealla puolellasi. Positiivinen lukema nollarivin yläpuolella on nouseva signaali ja nousutrendin alku, kun taas negatiivinen lukema nollarivin alapuolella on laskusignaali. Mutta ennen kuin aloitat kaupankäynnin, sinun on selvitettävä valitsemasi omaisuuserä, koska eri futuurien määrä vaihtelee.