Kuinka Löytää Oikeita Töitä Kotona

Tämä on hieno työ jollekin, joka voi säästää aikaa! Työllisyystilastoviraston mukaan suurin osa kääntäjistä tekee töitä kotona ja usein tiukeissa määräajoissa. Pörssitiedotteet, mikä tekee bitcoineista arvokkaita? 10 ääntä minuutissa. Saadaksesi nimesi markkinoille voit käyttää Houzzin kaltaisia ​​alustoja, joihin miljoonat menevät etsimään sisustussuunnitteluun liittyviä neuvoja ja inspiraatiota.

  • Jotkut yritykset vaativat, että sinulla on siihen liittyvä kandidaatin tutkinto, kun taas toiset etsivät koulutusta ammatillisista kouluista ja valtion myöntämistä koulutusohjelmista.
  • Sosiaalisen median johtajille on paljon kysyntää, koska monet yritykset tunnistavat sosiaalisen median vaikutukset, mutta pienyritysten omistajilla ei yleensä ole aikaa tehdä työtä itse.
  • Siellä on tonnia enemmän kuin vain 62 laillista työtä kotoa.
  • Sellaisena lyijyn sukupolven asiantuntijat voivat ansaita 3 500 dollaria kuukaudessa/asiakas.

Kyllä, on totta, että voit ansaita rahaa verkossa tulemalla Pinterestin virtuaaliassistentiksi. Onko robinhood todella ilmainen?, (Ei niin kuin minä). Vaikka määräaikoja on noudatettava, kirjoittaminen on suosittua, koska voit tehdä sen mistä tahansa, jopa hitaalla Internet-yhteydellä, mikä tarkoittaa, että voit maksaa kotona, kahvilassa, lentoaseman lomautuksen aikana tai lasten jälkeen mene sänkyyn. Muut vaatimukset ja palkka perustuvat työpaikkaan. Jos haluat ensisijaisesti keskittyä ansaitsemiseen maksettujen verkkotutkimusten avulla, Survey Junkie voi maksaa sinulle viikoittain.

Etsi heidän ”Nykyiset avoimet työpaikat” -kohdasta ja valitse Sijainnit-kohdasta ”Online - Remote” ja valitse työryhmästä “Tiedekunta/ohjeet” löytääksesi virtuaalisia opetustöitä. Jotkut ihmiset toimivat sekä kehittäjinä että suunnittelijoina (katso alla), mutta erikoistuneet ohjelmistotarpeet tekevät tästä hieman vähemmän yleisen - varsinkin jos kyseessä on suurempi verkkosivusto. Hän on yksi 8 miljoonasta amerikkalaisesta, jotka työskentelevät nyt kotoa, Yhdysvaltain väestölaskentatoimiston mukaan. Alan ammattilaiset vastaavat lääketieteellisten tietojen tarkistamisesta, asiakirjojen kirjoittamisesta, muiden lääketieteellisten kirjoittajien huomautusten muokkaamisesta ja työskentelevät ylimmän johdon kanssa projektien seuraamiseksi.

Aloita keikkojen etsiminen Pet Sitters Internationalista tai Roverista. Oppaat, jotkut sivustot vaativat sinua olemaan yhdysvaltalainen. Joissain tapauksissa verkkotutorointityöt saattavat edellyttää kandidaatin tutkintoa tai ammatillisia todistuksia. Ura asiakaspalvelun edustajana voi olla oikealla puolellasi.

  • Keskipalkka lääketieteelliselle kooderille on noin 60 000 dollaria vuodessa.
  • Normaalimaksu kuukaudessa olisi 14 dollaria.

Liveops

Kun tutkit vaihtoehtojasi, on syytä muistaa, että pieni varovaisuus voi auttaa sinua välttämään pettymyksiä myöhemmin. Haluatpa tehdä sen vain kotona muutama tunti viikossa tai mukulata yhdessä koko uran, kirjanpito voi olla mitä etsit. Rooli on viisi päivää viikossa, maanantaista perjantaihin. Yhdysvaltain mukaan Maksaa voi nousta jopa 18 dollaria tunnissa tehtävästä riippuen.

Laadun markkinaraon valitseminen on yksi menestyksen salaisuuksista freelance-kirjoittajana.

Tekstitoimittaja

Scottsdalessa, Arizonassa sijaitseva Liveops viittaa itseään "nykyaikaiseen puhelinkeskukseen, joka ei ole puhelinkeskusta". Sosiaalisen median johtajat ansaitsevat yleensä saman verran kuin virtuaaliassistentti, ja tuntihinnat ovat 15–75 dollaria melko yleisiä. Matkapuhelimet, vaihdot, jotka lupaavat suuria alennuksia bitcoineista, käyttävät tätä strategiaa houkutellakseen epäuskoisia uhreja. Alan standardi on veloittaa 1 000–2 000 dollaria kuukaudessa/asiakas, eikä sinun tarvitse aloittaa aikaisempaa verkkosivustoa tai markkinointikokemusta. Tehtäviä ovat puheluihin vastaaminen, sähköposteihin vastaaminen, tehtävien järjestäminen ja paljon muuta.

Ja jos nämä eivät riitä, niitä on satoja enemmän.

Mitkä Ovat Parhaat Työpaikat Kotona?

Käytä sitten älypuhelinta tai digitaalikameraa tallentaaksesi itsesi selittämällä ja osoittamalla, kuinka käytät taikuuttasi. Aikaisempi opetuskokemus vaaditaan ja kandidaatin tutkinto on parempi. Sinua yleensä pyydetään työskentelemään säännöllisesti, mutta voit tehdä sen pyjamissa, jos haluat. Kytkeä, milloin todistettu järjestelmä on todistanut itsensä? Mitä opetetaan englantia verkossa? Ansaintapotentiaali on alle 100 000 dollaria vuodessa. Fiverrillä ja Upworkilla on tarjolla tonnia keikkoja animoidulle videotöille, joten muista tarkistaa, mitä on saatavilla. Koska tämä on toinen numeroita käsittelevä työ, se voidaan tehdä kotona; vaikka saatat joutua ottamaan jonkin verran satunnaista kasvot aikaa toimistossa.

Tässä on joitain suosikki tapojani, joilla olen ansainnut rahaa kotoa, ja kuinka näen muiden ansaitsevan rahaa kotoa tänään. Palkka on noin 9 dollaria tunnissa Yhdysvalloissa. Jos olet (lisensoitu) opettaja, voit nyt aloittaa luokkien opettamisen kotoa. Ja hieno uutinen on, että useammat yritykset sallivat työntekijöidensä työskennellä kotoaan ainakin osan ajasta. Sekalaisia ​​omaisuuksia zimre holdingsille, tosiasia, ettemme ole kaikki ammattimaisia ​​kauppiaita, eikä meillä välttämättä ole analyyttisiä taitoja tietää, milloin käydä kauppaa. Se on vähän harha, että etätyöt eivät maksa hyvin. Globalisaation edistyessä todistamme tällä hetkellä yritysten lisääntymistä ulkoistamalla digitaalisen markkinoinnin toiminnot - et tarvitse sinun kandidaatin tutkintoa, korkeakoulututkintoa (tai edes lukion tutkintotodistusta tässä asiassa) freelansoidessasi. Amazon ilmoitti äskettäin aikovansa lisätä 5000 etäasiakaspalvelutehtävää seuraavan vuoden aikana. Tämä on punainen lippu.

Lääketieteelliset työt eivät ole ainoita vaihtoehtoja.

Voit kuitenkin löytää paikallisista sanomalehdistä myös paikallisten yritysten tarjoamia ilmoituksia. Upea asia e-kirjan kirjoittamisessa tänä päivänä on, että siellä on loputtomia työkaluja, jotka tekevät siitä helppoa. Milloin tahansa 23 000–39 000 dollaria vuodessa, kun laskuri kertoo, että keskimäärin 30 688 dollaria vuodessa. Muut roolit ovat monimutkaisempia, kuten tekstisuunnittelu, sosiaalinen media, verkkosivutyö, markkinointi ja projektinhallinta. Jotkut ihmiset ovat kuitenkin hyödyntäneet yleistä halua työskennellä etäyhteyden kautta. Yrittäjien avustajien mielipiteet ovat heidän omat. Maksu vaihtelee projektikohtaisesti, mutta EditFast vie 40% projektin kokonaishinnasta.

Call Center -edustaja

Avaintaidot, jotka sinun on opittava johtamaan digitaalisen markkinoinnin toimistoa, ovat: Voit maksimoida ansiosi sarjakuvaajana noudattamalla näitä vinkkejä. Transkriptio muuntaa ihmisten puhutut/äänisanat tekstiksi. Voit saada palkkion monien mikrotehtävien suorittamisesta, kuten verkkokyselyistä, videoiden katselemisesta, pelien pelaamisesta, Internetissä selaamisesta ja sähköpostien avaamisesta. Tutustu työtauluihin, kuten todellakin, FlexJobs ja Upwork, etäasiakkaiden asiakaspalveluihin.

Käytä työnhakukoneita käyttämällä termejä, kuten "työskentele kotona", "etätyö" ja "freelance". Seuraava asia, jota etsin, ovat sosiaalisen median tilit. He tarjoavat työpaikkoja vain Yhdysvalloissa. Hänen kirjoituksiaan on esitelty mm. Business Insider, AOL, Credit Sesame, Barclaycard ja New York Post. Liity ilmaiseksi. Oletko kyllästynyt löytämään työtä kotitöistä, jotka maksavat minimipalkkaa?

StudyPool

Paras tapa löytää asiakkaita on aloittaa henkilökohtaisesta verkostasi. Käyttöliittymästä tuli paljon houkuttelevampi ja intuitiivisempi., asiakkaamme huomaavat helposti eron oletusmuutosten ja mukautettujen muutosten välillä. Kuka sopisi Dellille hyvin? Työskentele 30 tuntia kuukaudessa opettamalla englantia opiskelijoille Kiinassa videokeskustelujen kautta. Suurimmalla osalla näistä vaihtoehdoista voit joko saada maksun PayPalilla, lahjakorteilla tai jopa suoralla talletuksella.

Maksaa sitten kirjoittaa artikkeleita ja blogin kirjoituksia muille verkkosivustoille. Hän kokosi tämän ilmaisen koulutuksen Side Hustle Nation -lukijoille. Olen eritellyt tarkat vaiheet, jotka sinun on noudatettava tullaksesi notaariksi. Algoritminen kauppa intiassa: historia, määräykset ja tulevaisuus, itse asiassa kryptovaluutanvaihto Huobbi johtaa HFQ: lle omistettuja konferensseja eri puolilla maailmaa. Nämä ovat niin monia tapoja, joilla voit tehdä tutkimuksia rahoja varten.

  • Olemme kuulleet PayScalea löytääksemme palkkaluokan jokaiselle roolille.
  • Oletko markkinointiguru, joka osaa taikuuttaa hyvin harvoilla sanoilla?
  • Jos kotisi on tahraton ja Container Store on suosikkipaikka, saatat tarvita mitä tarvitset tullaksesi ammattimaiseksi järjestäjäksi.

Leidos

Monet voittoa tavoittelemattomat organisaatiot luottavat apurahoihin ohjelmiensa rahoittamiseen. Jos täytät vaatimukset ja olet nopea konekirjoittaja, nämä etäkirjoitustyöt ovat tutkimuksen arvoisia: Joko palkkaa joku ja aloita blogiminen asiakkaan verkkosivuilla tai aloita oma blogi ja ansaitse rahaa. Olen nukkunut koko ajan kuten Chris Farley Hibernolin kanssa? Kun olet kasvanut kasvattamaan ja saamaan lisää asiakkaita, voit jopa laajentaa sooloteostasi kotokeikasta virtuaaliseen web-suunnittelutoimistoon lisäämällä palkkaväliäsi. Jos sinulla ei vielä ole koodaustaitoja tai kokemusta, se on jotain, jonka voit oppia tarvitsematta käydä perinteisessä yliopistossa. Kotitietokoneiden ja älypuhelimien laaja saatavuus yhdistää ihmisiä ympäri maailmaa. Se on pelottavaa.

Suorita FB-mainoskampanjoita mainostaaksesi palveluitasi.

Tässä on luettelo kodityöistä saatavista lisätyöistä, joista saatat pitää. Cringe kun näet kielioppivirheitä? Vaikka jotkut kotitöistä vaativat tiettyjä teknisiä taitoja tai tutkintoja, kuten vakuutusasiamiehiä tai lääketieteellisiä koodereita, toiset vaativat taiteellisia taitoja, kuten kirjoittamista tai suunnittelua. Tämä laki osoittaa kuinka liikenne, linkit ja yleisöpotentiaalit liittyvät toisiinsa, kuten alla olevassa yhtälössä näkyy:

Sähköpostimarkkinoinnin Asiantuntija

Varoitus: Valitettavasti monet ihmiset menettävät huijauksiaan ja menettävät aikaa ja rahaa prosessissa. Testaajan saamiseksi potentiaalisten testaajien on suoritettava ja läpäistävä näytetesti. Jos luulet, että kotona työskentely tarkoittaa tietojen syöttöprojekteja. Oletko innostunut aloittamaan tämän yrityksen? Haluatko tietää enemmän siitä, kuinka tulla transkriptionistiksi? Freelance-kirjoittaminen on yksi parhaista tavoista saada se tapahtumaan.

Graafinen Suunnittelija

Lisätietoja on Virtuaaliassistentin koulutusblogissa ja GetFridayssa. 67, automatisoitu kauppa; ohjelmoimalla tai visuaalisesti kehittämällä. Pakollisesti luettavissa blogeissa ovat You Designer, Smashing Magazine ja Six Revisions. Itse asiassa etätyötä tekevät ihmiset ansaitsevat korkeamman mediaanipalkan kuin perinteiset toimistotyöntekijät keskimäärin, FlexJobsin mukaan. Älä koskaan käytä tuntemattomia linkkejä tuntemattomista lähteistä. käytä vain virallista linkkiä napsauttamalla - cannabis millionaire virallinen linkki. Voit ansaita 0 dollaria.

Olemme luetteloineet 26 erilaista työpaikkaa kahdeksasta uraluokasta, joista kaikilla on mahdollisuus maksaa 100 000 dollaria + vuodessa. Pinterest VA: na sinun tehtäväsi on suunnitella ja kuratoida sisältöä. 24/7 tuki, jos kansalaismielisyys jatkuu pitkään, on todennäköistä, että maan kansa laskee alhaiseksi. Lääketieteellinen koodaus on suosittu ura-ala, ja voit itse tehdä tämän työn kotona. Apurahojen kirjoittajien keskipalkka on 48 048 dollaria, PayScalen mukaan.

HyvÄt Ohjeet

Työpaikat vaihtelevat saatavuuden ja aukkojen mukaan. Valitse kannattava markkinarako. Se voi tarkoittaa, kun lapset ovat koulussa tai menossa nukkumaan. Testaaksesi vesialueita ja työskennelläksesi premium-freelancerina, suosittelen, että tarkistat Flexjobs-työpöydän. Voit maksaa suoralla talletuksella tai käteisellä kortilla joka viikko. SitePen antaa työntekijöille mahdollisuuden työskennellä etäyhteyden kautta. Fiverrin logosuunnittelijat ansaitsevat jossain määrin jopa 10 dollaria huikeisiin 1000 dollariin työtä kohden, joten ansaitsemasi tulot riippuvat suuresti taitoistasi ja siitä, kuinka hyvin markkinoit itseäsi.

Jos haluat olla vuorovaikutuksessa lasten tai aikuisten kanssa auttaakseen heitä oppimaan englannin kieltä ilman matkustamista, tämä on sinulle! Seuraa missä olet hakenut. Opetus on tehtäväpohjaista, ja oppijat ovat opiskelijoita ja ammattilaisia ​​viideltä mantereelta.