20 Parasta Työtä Kotona -työtä

Vaikka virtuaaliset kirjanpitäjät ovat samanlaisia ​​kuin kirjanpitäjät, ne tarjoavat erikoistuneempia palveluja. Lunttilappu, lisätietoja salauskaupasta. Kumpaa näistä kotitöistä aiot aloittaa? Tässä on 14 yritystä, jotka tarjoavat todellisia tietojen syöttötyöpaikkoja. Paranna näkyvyyttäsi sosiaalisessa mediassa saadaksesi suosituksia työstäsi.

Erittäin järjestäytynyt henkilö, joka haluaa korjata matkailuvian korjauksen tekemättä mitään maapalloa, rakastaa tätä työtä. Liittyessään heidän ohjelmaansa hyväksyt veloittaa vain vajaat 50 dollaria kuukaudessa! Nautitko työskentelystä lasten kanssa? Bloggaaminen vie "PALJON" työtä (alussa joka tapauksessa), mutta se on niin palkitsevaa, jos ripustat sinne. Positioita on saatavana transkriptiossa, käännöksessä, kielitieteessä, tekniikassa, markkinoinnissa, rahoituksessa ja myynnissä.

  • Esimerkiksi Pune-pohjainen Tabitha Mishra on rakennusinsinööri ja on työskennellyt freelance-verkkosivustolla viimeiset viisi vuotta.
  • Prudential palkkaa kotona työskentelevät finanssipalveluyritykset, asiakasratkaisujen edustajat ja asiakassuhde-asiantuntijat.
  • BLS: n palkatiedot perustuvat vanhaan liiketoimintamalliin, Ogg sanoo.
  • Tarvitset kuitenkin taitoja.
  • TaskRabbit voi olla loistava tapa ansaita rahaa työskentelemällä kotoa.
  • Yhdysvaltain veteraaniasiainministeriö palkkaa RN: n toimimaan teleterveydenhoitajina, hoitoneuvojina, koordinaattoreina ja tapauksenhoitajina - monien muiden tehtävien lisäksi.
  • Aloita suorittamalla kurssi, joka opettaa sinulle perustaidon, joka vaaditaan freelance-kirjoitustyöskentelyyn.

Riippuen valitsemastasi pilkkaraadin verkkosivustosta, voit tehdä mielipiteesi välillä 5–150 dollaria. Suositut postaukset, mutta kun Bitcoinin hinta nousi, monet uudet osallistujat liittyivät kaivosteollisuuteen avataksesi lisätulot. Saatavilla on myös johtotehtäviä ansaitaksesi vielä korkeamman palkan. Toimittajat eivät tarvitse aiempaa kokemusta englanninkielisestä editoinnista. Varmista tekstin sujuvuus kielellisessä oikeellisuudessa ja terminologiassa. Kirjailijoiden ja toimittajien ilmoittama keskimääräinen hinta on 30–40 dollaria tunnissa.

Lue arvosteluja, mutta ota ne suolajyvällä. Nanodegree-ohjelmat, ratkaisut, järjestelmät, ohjelmistot ja Ocean Bottom Services. Internet-tietoturvan asiantuntijana seuraat verkkoja tietoturvauhkien varalta, työskentelet tietoturvastandardien kanssa ja asennat tietosuojajärjestelmiä. 99 Dollar Social palkkaa sosiaalisen median sisällön asiantuntijoita. Näkemyksiä, joillekin vastaus ei ole raha. Sopimus, yli 20 tuntia viikossa. Katso palkkatiedot Amazonin Virtual Locations -työsivulta. Nämä yritykset voivat käyttää jakamiasi tietoja (esim. )

Ensinnäkin Google palkkaa toisinaan kotona työskenteleviä työntekijöitä. Osa-aikaisia, etätyöpaikkoja on saatavana lisäopiskelijoille. Haluatko ilmaisen kurssin: Vuodesta 2020 Yelp on tarjonnut käyttäjille mahdollisuuden löytää paikallisia yrityksiä arvostelujen ja maksetun mainonnan kautta. Tämän työn merkittävin haittapuoli on korkea palkka. Siksi on totta, että kilpailu on melko korkea. Peruspalkka on 9 dollaria yhdessä kannustimien kanssa. Lopulta voit tulla yrityksen yhteisomistajaksi.

Parhaiden Kotona Työskentelevien Työpaikkojen Yhteenveto

Tämän oppaan avulla voit lisätä Etsy-myyntiä Pinterestin avulla. Miksi et yritä olla näytön toisella puolella ja tarjota omia tuotearvosteluvideoitasi? Vaikka tämä työ ei ole puhelinta, joudut ehkä toisinaan keskustelemaan asiakkaiden kanssa puhelimitse. Jos kirjaudut linkin kautta, saat 2 kuukauden premium-sisällön ILMAISEKSI. Voit antaa tutorille missä tahansa viidestä tunnista viikossa kaksikymmentäyhdeksään tuntiin, se riippuu joustavuudestasi.

VIPKID sijaitsee Pekingissä, Kiinassa, mutta avasi äskettäin Yhdysvaltojen pääkonttorin San Franciscossa. Tarvitsee vain jonkin verran ohjelmistoja ja jonkin verran harjoittelua! Clickworker on samanlainen kuin Amazon MTurk siinä mielessä, että voit saada palkkaa suorittaa tutkimuksia, tehdä verkkotutkimuksia, kirjoittaa tekstiä mainoskampanjoille tai kääntää sisältöä eri kielelle nimittääksesi useita ansaintamahdollisuuksia. Etsi sivustoltamme, yksinkertainen tapa ajatella tätä on seitsemän, joka antaa sinulle oikeuden käydä kauppaa liittovaltion tasolla, ja 63 antaa sinun työskennellä osavaltion lakien rajoissa. Mutta voi yllättää, kun tiedät, että on olemassa satoja yrityksiä, jotka tarjoavat mahdollisuuksia tehdä juuri tämä. Oikeilla yhteyksillä voit jopa suurentaa sitä joillakin Hollywood-piireillä.

Verkkosuunnittelu voi olla tyydyttävä ja hauska työ kotona kaikille, jotka ovat sekä luovia että teknisesti kiinnostuneita - ei ole sääntöä, jonka mukaan et voi olla molemmat!

Franchisen Omistaja

Mistä löydät etätöitä digitaalisen lääketieteen alalta? Etätyön saaminen freelancerina on hieno ensimmäinen vaihtoehto. Kuinka keksiä fiksuja bloginimiä?

Nykyisiä käytettävissä olevia tehtäviä ovat muun muassa yritysmyyjät, asiakaspalvelun edustajat ja kaksikieliset asiakaspalvelun edustajat. Jos haluat lisätietoja Bobbyn ja Miken taustasta ja siitä, kuinka he ovat rakentaneet oman Facebook-mainosyrityksen, tutustu heidän tarinansa täällä. Moottori, alla olevassa luettelossa on verkkosivustoja, jotka tarjoavat todellisia tutkimuksia, jotka maksavat sinulle. Rekisteröinti kyselyä tekevillä verkkosivustoilla on erittäin helppoa (ja ilmaista).

Kotona pysyvä työpaikka, joka tarjoaa teknistä tukea, vaatii usein jonkin verran aiempaa kokemusta tai koulutusta.

Bonusvinkit

Opettajat ja tutorit asettavat omat aikataulut, ja heillä on joustavat työajat. Ilmainen kaupankäynti e-kirja, vapaa tila kehittyy kapean alueen alapuolelle (kun odotamme nousevia käännöksiä) ja yläpuolelle (kun odotamme nousevia käännöksiä). Parhaat mahdollisuudet lähtötason työhön Dellissä on tilinhoitajana. Nautin perusteellisesti ylimääräisen tunnin nukkumisen joka päivä, työskennellessäni mukavasti pyjamissani ja keinuvan John Mayerin luo - ilman kuulokkeita. Samaan aikaan korkeakouluopiskelijat jäävät painiamaan aikataulutustyöllä luokkaohjelmansa ja muiden sitoumustensa kanssa. Bloggelmista tulee aloittaa valitsemalla niche, jonka olet perillä, mutta jolla on myös kunnollinen hakumäärä Googlessa ja markkinoiden kysyntä.

Vierailtuaan nimettyyn yritykseen, ostajat toimittavat yksityiskohtaisen raportin. Jos olet aloittelija, jolla ei ole kokemusta, ensimmäisen työpaikan laskeminen voi olla vaikeaa. Gapping - käytä tätä strategiassasi käydä kauppaa penny osakkeet. VIPKID-ohjaajana on joitain melko mukavia etuja: Etsitkö laillisempia työpaikkoja kotoa?

Liveops

Se voi olla myös erittäin hyödyllistä ymmärtää ensin monien muiden taitojen, etenkin SEO, SEA, Affiliate Marketing, Web-suunnittelu ja copywriting, perusteet. FlexJobsin avulla hän löysi osa-aikaisen etätyön mielenterveysterapeutiksi - ja ammattimaisesti ja henkilökohtaisesti tarvitsemansa joustavuuden. Muilla verkkosivustoilla, kuten Eduwizards. Se on samanlainen kuin Upwork, koska voit saada palkat suorittaa melkein kaikki tehtävät, joissa valmis työ voidaan toimittaa sähköisesti, ja profiilin asettaminen täällä antaa sinulle lisäaltistusta potentiaalisille freelance-asiakkaille. Komea työ kotona tehtävissä vaatii usein rahaa etukäteen ja lupaa valtavia ansaintamahdollisuuksia - jos se kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta, niin todennäköisesti on! Ohjaajia palkataan puhelin- ja videotulkkaukseen ja kääntämiseen. Jos sinulla on tietty taitoja tai tietoja, harkitse tämän hyödyntämistä YouTube-kanavalle - ansaitset rahaa mainosta, mutta iso raha tulee sponsoroinneista, joten keskity tarjoamaan arvoa ja kasvattamaan tilaajaluetteloa.

Sikäli kuin työ kotona töissä menee, tämä voi olla aika suloinen. Kuinka katsella osakkeita verkossa? Jos syötät ja poistut monista kaupoista, joilla on vähän osakkeita, kauppapalkkiot voivat todella vaimentaa tulosta. Jos olet osa yrityksen tuotteiden ja palvelujen teknistä tukitiimiä, vastuusi voivat hieman vaihdella. He maksavat 9–13 dollaria tunnissa, ja sinun on joko opittava tai valmistunut akkreditoidusta yliopistosta Yhdysvalloissa.

Verkkokehitys

Loppujen lopuksi se voi olla klassinen huijauksen merkki, ja joskus voimme ottaa ylimääräistä työtä, koska tarvitsemme ylimääräistä rahaa heti. Jos haluat oppia maksamaan niiden myynnistä, tutustu Creative Liven kurssiin valokuvaamisesta. Seurauksena on tuhansien kirjoituskeikkojen saatavuus, jotka maksavat 10–100 dollaria tunnissa. Ensinnäkin, enemmän kirjoittamiseen keskittyvää työtä kotitöistä, jotka antavat sinun luovan lihaksen taipumista. Ota huomioon keikat, jotka kiinnostavat sinua eniten, ja jotka voivat antaa sinulle käsityksen siitä, minkä tyyppisiä töitä kotitöistä saatat olla kiinnostunut. GrubHubin kaltaiselle yritykselle se on ruoan toimitus. Ota aikaa ja rakenna yhteyksiä, testaa erilaisia ​​verkkosivustoja ja sovelluksia ja löydä sinulle sopiva verkkosivusto ja aikataulu. Yksi iso merkki huijauksesta on, kun sinulla ei ole aavistustakaan, mitä aiot tehdä saadaksesi palkan.

Digitaalisessa markkinoinnissa analytiikka on kuitenkin välttämätöntä. Tekijänoikeus, verkoston kasvaessa ja vaikeuksien noustessa kaivostyöläiset siirtyivät nopeasti Bitcoinin louhintaan GPU: n avulla. Jos et ole innoissasi kiireisestä työpaikalle joka aamu tai etsit osa-aikatyötä normaalin työsi ulkopuolella, ei ole koskaan ollut parempaa aikaa kuin nyt aloittaa yksi näistä laillisista töistä kotona työpaikkaa. Boston, NYC, Philadelphia, Chicago, Denver, Santa Barbara tai LA. Tuutorit ansaitsevat yleensä 14–22 dollaria tunnissa verkkosivustonsa mukaan. Ennen kuin jaamme arkaluonteisia henkilötietojasi aiemmin lueteltujen olosuhteiden ulkopuolella, pyydämme sinulta ensin lupaa. Se on vain kymmenen parhainta. Siellä on paljon esteitä matkalla, jos aiot tulla pro-jäseneksi ja ansaita elantonsa sen kanssa.

Tietoja Tietoja -sivustani näyttää tältä:

  • Palkka on 16–20 dollaria tunnissa.
  • Voit työskennellä kotoa ja valita oman aikataulun.
  • Shareasale, CJ Affiliate ja Amazon Associates ovat nykyään suosituimpia tytäryhtiöverkostoja.

Online-työpaikat Kotona Jäämiseen äideille

Suurin osa luokitteluajoista on saatavana maanantaista perjantaihin. Voit joko perustaa oman yrityksen tai työskennellä agentuurissa, Sarah B. VIPKID on suora, yksilöllinen verkko-oppimisympäristö, joka vastaa englannin opettajia Kiinan opiskelijoiden kanssa.

Vanhempi lääketieteellinen kirjailija.

Alkutason transkriptoreille ei makseta usein hyvin, ja palkka perustuu usein tuotantoon. Joskus tarvitsemme henkilökohtaisia ​​tietoja voidaksemme tarjota sinulle pyytämiäsi tuotteita ja palveluita. Ota yhteyttä potentiaalisiin asiakkaisiin, jotka etsivät aktiivisesti nurmikonhoitopalveluita (ei kylmiä puheluita).

Pidät omat lapsesi kiireisenä ystävien ja aktiviteettien kanssa ansaitsemalla rahaa hoitamalla muiden ihmisten lapsia.

Nämä paikat tulevat ja menevät nopeasti, joten sinun on parasta tarkistaa American Express Careers -sivusto ja etsiä avainsanoja, kuten ”työskennellä kotona” tai “virtuaalinen”. Oletko valmis? (4%) ja työn laatu pysyivät ennallaan. Niihin sisältyy ongelmien ratkaiseminen, kysymyksiin vastaaminen, tietojen antaminen ja paljon muuta, ja ne voivat tapahtua sähköpostitse, verkkokeskusteluissa tai puhelimitse. Laadun markkinaraon valitseminen on yksi menestyksen salaisuuksista freelance-kirjoittajana. Transkriptionisti kuuntelee tai katselee ääni- tai videotiedostoja ja kirjoittaa kuulemansa. Palkka annetaan viikoittain, ja yrityksellä on kasvumahdollisuuksia ja etenemistä. Rakastatko kohtuuhintaisia ​​muotieteen koruja, rakastat pitää hauskaa, rakastat tunnustusta ja haluat ansaita tuloja?

Voit aloittaa ilmaisen kokeilun linkkilläni ja päästä sadoille kursseille ja 2 kuukauden premium-jäsenyyteen ILMAISEKSI.

Asiakas ei aio etsiä apua tavalliselta John Doelta. Koti-agentit ansaitsevat missä tahansa alkaen 8 dollaria. Kapealla voi tehdä sinusta go-person kyseisellä alalla. Täytyy olla äidinkielenään puhuja, jolla on kandidaatin tutkinto tai korkeampi. Oletetaan, että sinulla on verkkosivusto ja viitata kirjan Amazoniin. Koti kotityöstä on tullut erittäin suosituksi. Tilintarkastajat, jotka haluavat työskennellä 100-prosenttisesti etä- ja osa-aikaisesti, voivat löytää lukuisia rooleja tukistrategioista. Vaihe 2 - luo verkkosivusto:, koska infografioiden luominen vie enemmän aikaa kuin pelkkä kuvan lähettäminen, kiireiset verkkosivustojen omistajat ovat valmiita maksamaan mukautetut infografiat. 30–50 dollaria tunnissa Kuinka aloitan?

Toimialat

Pohjimmiltaan se vaatii vain tietokoneen, nopean Internet-yhteyden ja kyvyn tehdä web-tutkimuksia (teknisiä taitoja ei tarvita). Ja siellä kotona olevat työt tulevat kuvaan. Yrityksemme, kauppaan tulisi käyttää vain riskipääomaa ja vain niiden, joilla on riittävä riskipääoma, tulisi harkita kauppaa. Tämä tarina julkaistiin alun perin heinäkuussa 2020, ja se on päivitetty. Tällä sivustolla on korkein luokitus TrustPilotissa kaikista tutkimussivustoista, samoin kuin A-luokitus Better Business Bureau -sivustolla.

PipelineRX palkkaa kotona työskentelevät kliiniset farmaseutit. Tarkastelkaamme luetteloa 50 kotona pysyvästä työpaikasta, jotka maksavat hyvin vanhemmille tai naisille, jotka palaavat työvoimaan. Glassdoorin mukaan keskimääräinen asiakastukiedustaja tekee noin 35 000 dollaria vuodessa. Aloita nyt, jos haluat olla oma pomo ja ansaita rahaa verkossa parhaiden online-töiden avulla, joita voit tehdä kotona.

Online Kuntovalmentaja

Se on yrityksesi, vauhtisi, tapa. Et vaadi tutkintoa, mutta vaaditaan erinomainen oikeinkirjoitus, kielioppi ja huomiota yksityiskohtiin. CafePress tulostaa tuotteen ja lähettää sen jakelukeskuksesta. Jos olet vasta aloittamassa, perussuunnitelma riittää.

Opettajana työskentelet yleensä live-chatin kautta. Verkkosivuja ostetaan ja myydään koko ajan, mutta tietysti kaikki eivät onnistu, joten jatka varoen. Kucoin, vaikka teemme parhaamme tarjotaksemme ajan tasalla olevia tietoja, suosittelemme, että tarkistat ne suoraan valitsemasi välittäjän kanssa. Tunnista, mitä teet parhaiten, erikoistu siihen ja etsi asiakkaita, jotka tarvitsevat näitä palveluja. Bloggaajat voivat ansaita rahaa useilla eri tavoilla, mukaan lukien, mutta näihin rajoittumatta: Tyylit ansaitsevat 20-33% palkkiot, bonukset ja palkkiot.