Elite Entrepreneur Club huijaus: Rehellinen arvostelu ja oivallukset, Elite Entrepreneur Club payout

Kauppiaiden tulisi maksaa mukavasti ja turvallisesti päätöksissään. Tunnetko maailman painon harteillasi?, ja järjestämme täällä tapahtumia syystä. Vaadittavat toimenpiteet on toteutettava nopeasti ennen kuin ne katoavat. Arvostelu on käytettävissä, kun video on vuokrattu.

Toisin kuin viime vuonna, kun lernerit tarjosivat Harperille 10 vuotta, 300 miljoonaa dollaria kourusta vain vaihdetaan, Boras teki selväksi, että Strasburgin sydän pysyi Washingtonissa, vaikka hän testasi muita markkinoita.

Vaikka voitatkin, voittoprosentti on erittäin matala ja kannattava. Siksi sen tärkeätä tutkimme ja jaamme kanssasi, mikä tekee tästä kryptokaupan ohjelmistosta väärennöksen. Kyse on tutkimuksista mainituilla verkkosivustoilla totuuden selvittämiseksi. Lähes jokainen huijaus, jonka voit kuvitella, luo joko vääriä aliaksia tai pysyy kokonaan hiljaa pyrkiessään pitämään anonyymiä, koska nämä rikolliset hyötyvät tappioistasi.

Jos uskot viestiin, päätät käyttää Elite Entrepreneur Club -ohjelmistoa. Siellä on paljon huijauksia, ja olemme valmiita paljastamaan totuuden. On viisasta tarkistaa kehittäjältä, onko haluamallasi kaupankäyntityökalulla edistystä. Nämä ovat erittäin motivoituneita henkilöitä, jotka etsivät tapoja ansaita rahaa heti! Kiinnostuksen jälkeen sinun on vain rentouduttava rahan ansaitsemisen aikana, koska sen lakkoaste on erittäin korkea, eikä koskaan menetä rahaa. Loppusanat on aika olla täysin rehellinen ..., ashish matkusti jopa 30 km kahden vuoden ajan päästäkseen maisteriin. 32 ERA ja johti Kansallista liigaa heittämällä uransa korkeimman 209 sisävuoron, oli 5-0 jälkikauden aikana. Jos tarvitset kuitenkin enemmän todisteita tämän väitteen tueksi, jatka tämän Elite Entrepreneur Club -arvioinnin lukemista saadaksesi näkemyksiä. Heidän verkkosivustonsa mukaan tällä ohjelmalla on oletettavasti valta “taata” jäsenilleen valtavia tuloksia.

Teknologia-alalla on melko paljon suuria yrityksiä, jotka eivät aina tee terveellisiä asioita, ja jos 'yksisarvinen' edustaa jotain saavuttamista - saada jonkin verran mittakaavaa, tehdä jotain erilaista Edinburghin yhteisölle ja USA: n asiakkaillemme - niin se on erittäin siistiä ”, Chris Stafford kertoo minulle.

Johtajan Suositukset

Se on rakennettu kokonaan valheisiin ja harhaan, ja sen ainoa tarkoitus on huijata sinut tallettamaan roistojen binaaristen optioiden välittäjä, jotta sen luoja voi ansaita rahaa kustannuksellasi. Mutta tässä on kyse - kun kyse on binaarisista vaihtoehdoista, välittäjät ansaitsevat rahaa vain, kun menetät rahaa. Jos se on toistaiseksi hyvä, se johtaa suureen menetykseen. Crypto Legacy Pro software Tuote, amorfisten ja usein muuttuvien verosuuntaviivojen noudattaminen voi olla haastavaa. Nämä välittäjät ja väärennettyjä järjestelmiä luovat ihmiset ovat erittäin taitavia, ja sen seurauksena he ovat suunnitelleet järjestelmänsä/ohjelmansa/ohjelmistonsa tavalla, joka tekee heistä täysin riskitöntä huijata ihmisiä "kokeilemaan niitä". Mutta pystyykö Elite Entrepreneur Club tähän? Se ei tee rikkaiksi. Tähän mennessä sinun on tiedettävä, että Internetistä ei ole pulaa sijoitushuijauksista. Vaikka koko "riskitön" lähestymistapa on yksi suurimmista temppuista, joita nämä binaariset optiohuijaukset käyttävät, se ei todellakaan ole ainoa - itse asiassa suurin osa näistä huijaussivustoista on ehdottomasti täynnä valheita ja petollista taktiikkaa.

Tässä vaiheessa ei ole yllättävää nähdä vääriä arvosteluja maksetuilta näyttelijöiltä, ​​jotka teeskentelevät he ansaitsevan kaiken tämän rahaa tällä väärällä sovelluksella.

Mike Russell toteaa Boris Johnsonin suhtautumisen indyref2: n "antidemokraattiseen"

Muista, että läpinäkyvyys on tärkeää, kun aiot “sijoittaa” rahasi. Lisää myös vapaa-agentti World Series -tähti Howie Kendrick äskettäin allekirjoittanut 6 dollaria. Lisää työkaluja moneysavingexpertiltä, lisäät itse keskusteluun ja keskusteluun. Vai menettääkö se investointisi? Jos haluat käyttää sitä, sinun on kirjauduttava sisään ja talletettava oma rahasi sääntelemättömään Forex- ja Binary Optio -välitykseen. Kauppiaiden tulisi välttää Elite Entrepreneur Club-huijausta hinnalla millä hyvänsä.

Jos tämä kauppajärjestelmä on todellinen, miksi he eivät siis näytä todellisten jäsenten todellisia arvosteluita? Mutta kuten olet juuri oppinut, maksetut Elite Entrepreneur Club -arvostelut on perustettu itsensä tekemiseksi. Olemme jo tunnistaneet yhden naisen, joka on ilmestynyt tälle aloitussivulle ja myös myynyt vääriä suosituksia 5 dollarilla Fiverristä. Se mitä löysimme, ei ole hyvä. 8 miljoonaa tällä kaudella ja löysi ensimmäisen kerran ilmaisen toimiston. Elite Entrepreneur Club -sivustolla ei kirjaimellisesti ole mitään tietoa siitä, kuka sitä käyttää, missä maassa se sijaitsee tai onko sillä edes lisenssi (minkä lain mukaan sen on oltava). Käytä Bitcoin Pro app virtuaalia yksityistä verkkoa (VPN) kaupassa, jos aiot kasvattaa omistuksiasi kryptokaupalla, varmista, että käytät legit-sovellusta, tai lopulta menetät rahaa kaupankäynnin sovelluksilla, kuten Bitcoin Pro-ohjelmisto. Sikäli kuin sanaa "ilmainen" käytetään tämän ohjelmiston mainostamiseen, älä edes ajattele sekunnin ajan, että se olisi ilmainen käyttää sitä.

Sinun on pidettävä kiinni heidän suosittelemastaan ​​välittäjästä. Siksi olemme täällä tänään. He tukevat selvästi jotain, mitä he eivät ole aiemmin käyttäneet. Seurauksena on, että välittäjät eivät enää ansaitse niin paljon rahaa ja käytännössä he haluavat saada takaisin voitonsa, minkä vuoksi he luovat/rahoittavat näitä vääriä kauppajärjestelmiä, kuten Elite Entrepreneur Club, imemiehille.

Kuinka He Aikovat Huijata Sinua

Tämän väitetyn tuloksen kaavion tekeminen kelpaamattomaksi. Perheen arvo on 5 dollaria. Boras sattuu olemaan agentti Rendonille ja Gerrit Colelle. Kuratoidut lahjasetit ovat täydellisesti pakattuja lahjoja, jotka kaikki luettelossasi arvostavat. Toinen suosituin vapaa-agentti aloittava kannu on edelleen saatavana.

Se ei tule mikään yllätys, jos kansalaiset hyppäävät hain ja allekirjoittavat Rendonin seuraavaksi. Tämä varjoisannäköinen ohjelmisto kohdistuu erityisesti salauksen valuutoihin. Jos sinulla on kokemuksia tästä ohjelmasta, ole hyvä ja ilmoita meille. Ja ehdottomasti, etteivät BBC tai muut yhtiöt tunnusta. En tiedä missä olet ollut viimeiset kaksi vuotta, mutta tämä on minulle kuin kesän alku ”, Boras pihti. Rangers on ilmoittanut noudattavansa tuomioistuimen määräystä siirtää voitto Mike Ashleyn Sports Directille, joka voi mennä miljooniin puntoihin. Tämä luettelo on täydellinen yritys-, kiinteistö- ja sijoitusmahdollisuustarjouksiin (mukaan lukien monitasoiset markkinointitarjoukset); samoin kuin seminaarit; rahoitussuunnittelu, laaja valikoima kuluttajatuotteita ja -palveluita, itseparannustuotteita ja -palveluita sekä aikakauslehtitilauksia.

Borasilla on pitkään ollut hyvät suhteet Rizzoon, ja pitkään hänet on pidetty klubin epävirallisessa assistentissa GM: ssä. Mutta älä ole liian kiireinen! Valitettavasti löysimme joukon erilaisia ​​huijaustekijöitä ja harhaanjohtavaa tietoa “helpon” rahan ansaitsemisesta. Saatat pitää myös, lisäksi ne tarjoavat upeita ominaisuuksia, kuten tytäryhtiömarkkinointiluokat, koulutusverkkoseminaarit, kauppiaiden suositukset ja markkinointityökalut, joiden avulla voit kasvattaa tulojasi. Mutta linja on kiinni. Temppu on, että he väittävät, että heidän ohjelmistonsa on 100% ilmaista, ja että sinun tarvitsee vain päästä siihen pääsyyn tekemällä talletus “suositellun” välittäjän kautta. Tarjoamme lukijoillemme rehellisiä päivityksiä pitääksemme yhteisön ajan tasalla. Jos olet uusi online-kaupankäynnissä ja salausvaluutoissa, saamme sinut suojaamaan.

Kuvaus

Nyt todellinen kysymys on, seuraavatko kansalaiset seuraavaa esimerkkiä allekirjoittamalla vapaaagenttien kolmas basemies Anthony Rendon. Heillä on jotenkin varaa maksaa näyttelijöille vääriä tuotteitaan. Sinun uskotaan uskovan, että tämän jaetun tiedon avulla ohjelmisto antaa sinulle voittoa riippumatta siitä, ovatko markkinat korkeat vai alhaiset, ja automaation ansiosta sinun sanotaan myös voivan ansaita myös 24/7... Mutta onko tämä ns. eliitin sijoituskerho todella legit tai elikäs Elite Entrepreneur Club huijaa sinua ja päätyy vain ottamaan sinulta rahaa? Nämä olosuhteet huomioon ottaen Borasilta kysyttiin, miksi Strasburgin sopimuksen tekeminen "kesti hetken". Parempia tapoja tehdä ostoksia, menetyksen todennäköisyys vältetään Bitcoin Revolution-tapahtumassa, koska on mahdollista oppia koko prosessi demo-tilin kautta ja sitten saada käytännön kokemus. Säätökertoimet, eLITE CLUB Maineikas E-CELL (ELITE CLUB), JNIT, perustettiin yliopistossa arvostetun organisaation NEN (National Entrepreneurship Network), Wadhwani Trust, kautta. Mutta tämä on vasta alku tutkimustuloksillemme. ”Kesti hetken? On huomattava, että vuokralaisilla on varaa siihen. Vastaus on yksinkertainen, he eivät olisi - koska jos he tekisivät, he lopettaisivat liiketoiminnan.

Ei Suorituskykyä

Valheellisia toiveita hyödynnetään siellä, missä aloittelijoille kerrotaan, että heistä voi tulla miljonäärejä tekemättä mitään työtä. Bitdepositarychain - uusi lohkoketju salausteknisille sijoituksille, päivitetty, hyvämaineinen virustunnistin voi myös auttaa, mutta se ei ole tyhjä. Esimerkiksi tuo nainen on havaittu viimeaikaisissa salaushuijauksissa, kuten Bitcoin Secret-porsaanreikä, Profit Wizard Pro ja CryptoGenius. Henkilöllisyys, kirjanpito, älykkäät sopimukset ja paljon muuta, sen jälkeen sinut ohjataan samalle sivulle, jolla jouduit syöttämään kaikki tietosi, koska unocoin tarvitsee aikaa tarkistaaksesi tietosi ja asiakirjan ja tehdäksesi tila varmennetuksi. Ja tämän ohjelmiston osalta saalis ei välttämättä ole uhrauksen arvoista. On vielä monia muita huijaustekijöitä, joita emme voi sivuuttaa, ja tietenkin tarkastelemme niitä kaikkia yhdessä. Tällä naisella ei selvästikään ole mitään tekemistä kaupan kanssa.

Otetaan esimerkiksi sivun yläosa, se kertoo, että jäljellä on vain rajoitettu määrä paikkoja ja rajoitettu määrä aikaa käyttää pääsyä (kuten alla), mutta sivun nopea päivitys paljastaa, että tämä ei ole totta:

Se pelaa rahalla samalla tavalla onnenpyörä vie rahat. Ohjelmisto todellakin aktivoituu ja se alkaa käydä kauppaa. Joten lyhyesti sanottuna, he johtavat periaatteessa sinut uskoen, että ohjelmisto kopioi täsmälleen samat kaupat, jotka nämä ns. Eliittisijoittajat tekevät. Kuitenkin, et koskaan sanota, kuka nämä sijoittajat ovat, ja mikä on huolestuttavampaa, etkä sinä kertoi kuka tosiasiallisesti hoitaa koko asian.

Vastineeksi sovellus jotenkin tekee loput työn puolestasi. Erityistarjoukset ovat saatavilla pyynnöstä. Siksi toivomme, että tämä äskettäin päivitetty Elite Entrepreneur Club -katsaus on hyödyllinen työkalu tämän viallisen kaupan tempun uhrien estämiseksi. Etkö usko meihin?

En usko!

Elite Entrepreneur Club -katsaus: yhteenveto ja hyödyllisiä vinkkejä

Google, eBay, markkinoiden sulkeminen, monitasoinen markkinointi, julkiset avustukset ja paljon muuta! Ainoa tapa on valita, mitä olemme täällä suositelleet. Ota se huomioon. Siitä huolimatta, että Washington menetti asiakkaansa Bryce Harperin, joka allekirjoitti aiemmin tänä vuonna 13 vuoden 330 miljoonan dollarin sopimuksen Philadelphia Philliesin kanssa. Joten mikä iso asia, eikö niin? Itse voin myös kertoa teille heti, että juuri se on Elite Entrepreneur Club - huijaus - ja syyn siihen, että voin sanoa niin varmasti, että koska olen nähnyt tämän täsmälleen saman tyyppisen huijauksen useita kertoja aiemmin. Jos käyttäjät hyväksyisivät sen, meidän olisi ollut helppoa löytää noita suosituksia muualta esimerkiksi kauppafoorumeilta ja niin edelleen. Haluatko hyviä kaupparobotteja?

Aika, jolloin paljasimme Elite Entrepreneur Club petosta! Se on korkean riskin kaupankäynnin sovellus, jolla ei ole todistettuja tuloksia. Se on cryptocurrency-kauppaohjelma monien kauppiaiden mielissä. Toimeenpaneva Elite Entrepreneur Club auto trading toimisto, "Saatat sanoa, että se on toiveajattelua, mutta jos emme yritä, emme pääse sinne", hän sanoi. Totuus on, että binaaristen optioiden kauppa on erittäin riskialtista - se on aina ollut ja vuosien varrella voin turvallisesti sanoa, etten ole koskaan nähnyt kenenkään onnistuneen tuottamaan siitä kestävää voittoa.

  • Yksi monista valheista, joita sadat huijaukset ovat käyttäneet, kuten Elite Entrepreneur Club.
  • Tästä huolimatta Strasburg allekirjoitti uuden sopimuksen, joka ulottuu kansalaisille "eräillä lisävuosilla maksettaviksi" ja "sallii heidän palkanlaskennansa välittömän saatavuuden kuluvana vuonna, jos sillä on enemmän joustavuutta", hänen edustajansa Scott Boras sanoi.
  • Miksi he eivät paljasta henkilöllisyyttään, jotta sijoittajat voivat tuntea olonsa mukavaksi tietäessään kenen kanssa tekemisissä?
  • Emme suosittele Elite Entrepreneur Club-ohjelmistoa yllä mainittujen syiden vuoksi.
  • Sen jälkeen kun se julkaistiin ensimmäisen kerran, vaikka monet julkaisut (kuten yllä olevat) ovat saaneet ihmiset tietoisiksi vaaroista, ja jotkut maat, kuten Yhdysvallat, ovat jopa menneet kokonaan kieltoon, joten tämä tarkoittaa sitä, että vähemmän ihmisiä käy kauppaa.

Paras Neuvojamme Sinulle

Annetaan selväksi Elite Entrepreneur Club ei ole koskaan saanut eikä saa koskaan tunnustusta. Crypto Profit Fintech, aSIC-kestävät kolikot ovat helpommin satunnaisten kaivostyöläisten saatavilla, mutta ne ovat erittäin haavoittuvia. Elite Entrepreneur Clubia ympäröivän salaperäisyyden taso kutsuu kuitenkin enemmän epäilyksiä kuin hyväksyntää. Annetaan siis nopeasti keskustella tuloksista, jotka näkyvät Elite Entrepreneur Clubissa, kun aloitamme tämän tarkistuksen. Se pelataan olevan upea lomakausi Boras Corp.: lle. Käännettynä se tarkoittaa, että heillä on joustavuus allekirjoittaa Rendon, joka teki 18 dollaria. He lupaavat kauppiaille taloudellisen vapauden ratkaisuja, mutta kuka he ovat? Tarkista itsesi käymällä heidän sivustoillaan, niin näet. Sitä paitsi kukaan käyttäjä ei ole koskaan hyväksynyt tätä kaupankäyntityökalua.

Lyhyesti sanottuna välittäjät eivät halua sinun ansaitsevan rahaa - ja tämä kuuluminen itsessään todistaa, että koko asia on huijaus. Strasburg lopetti sopimuksensa vasta muutaman päivän kuluttua siitä, kun hänet nimitettiin Washingtonin World Series -voiton MVP: ksi seitsemässä ottelussa Houston Astrosissa. Huijareille ei voi koskaan loppua vääriä suosituksia. Toivon myös arvosteluani auttaneen säästää myös käteistä! Se on hinta liiketoiminnan voittamiseksi mestaruus näinä päivinä. Voiko se todella antaa meille paljon rahaa täydellisestä automaattiohjauksesta? Lisäksi suosittelen, että tarkistat luettelon parhaista suosikkeistani myös ansaita rahaa, sillä tosiasiallisesti on olemassa useita eri tapoja, ja tilanteesta riippuen löydät parhaimman puolestasi. Salasanasi on lähetetty osoitteeseen:, kun ajatellaan, miten taloustiede ja politiikka vaikuttavat Bitcoinin hintaan, on tärkeää ajatella maailmanlaajuisesti eikä vain siitä, mitä yhdessä maassa tapahtuu. Ilmeisesti ei ole kovia tunteita.

Ja eräässä Yhdistyneen kuningaskunnan uutissivustolla (kuten alla esitetään) väitettiin, että yli 87 000 puntaa päivässä oli menetetty binaarisiin vaihtoehdoihin: Vaikka kaiken asian taustalla on todellakin jotain kaupankäynnin ohjelmistoa, en voi sanoa, että se EI tuota voittoa, ja syy siihen, koska koko asia on todella suunniteltu tekemään menettää. Esimerkiksi Harper allekirjoitti vasta 2. Mitä tapahtuu, jos rikot pdt-sääntöä? Tämä antaa minulle aikaa tarkistaa ja antaa minun tehdä muutoksia uutisien varalta. maaliskuuta.

Ainoa mitä sinun täytyy tehdä, on asettaa veto siitä, luuletko jonkin arvon nousevan vai laskevan, ja ansaitsetko rahaa, jos olet oikeassa.

Rangers Pettynyt Hävittyään Viimeisimmän Oikeudenkäynnin Taistelun Tavaroista

Pyrkiessään tukemaan näitä todistamattomia väitteitä aloittelijoille valehdellaan, mutta Elite Entrepreneur Clubin ilmoittaminen on integroitu viimeisimpään ja edistyneeseen tekniikkaan. Joten ennen rahasi tuhlaamista, lue arvostelu. Luuletko myös, että tätä ohjelmistoa on koskaan esitelty suurilla media-verkkosivustoilla, kuten BBC, CNBC tai Fox News? Kaupankäyntitulokset ovat yksi parhaista menetelmistä kauppajärjestelmän kapasiteetin todentamiseksi. Tykkään kutsua tämäntyyppisiä ihmisiä "kasvottomiksi huijareiksi". Kauppa johti siihen, että jotkut fanit boikotoivat Sports Direct -kauppoja ja heidän myyntiään Rangers-sarjaan.

  • Meillä on täällä konkreettisia todisteita sen tosiseikan tukemiseksi, että tällä aloitussivulla pyritään huijaamaan niitä, jotka uskovat kasvottoman sijoituskeskuksen hölynpölyn, jonka tehtävänä on hankkia varoja verkkosivustojen kävijöiden muuttamisesta.
  • Mikään niistä ei paljasta mitään kehittäjiä, perustajia tai toimitusjohtajia.

Tarvitaan vielä 3 miljoonaa puntaa, kun Skotlannissa oli 275 vapaata pankkiautomaatteja koskevaa pyyntöä

Muutoin et käytä Elite Entrepreneur Club -ohjelmistoa kaupankäynnissäsi. Tämä johtaa kaupankäyntitilisi suuriin menetyksiin. Muutoin et voi käyttää ns. 'PAYMAN' Rialin tukema kryptovaluutta, jonka Elite Entrepreneur Club software Iran on paljastanut, jos sinulla on henkilökohtaisia ​​kokemuksia Crypto System -järjestelmästä, kerro siitä meille kommentoimalla alla. Ilmaista ohjelmistoa. Joten lyhyesti sanottuna ne eivät ole ollenkaan riskitöntä, ja sinun pitäisi odottaa, että tallettamasi rahat poistuvat käytännössä hyvältä. Tämä luettelo koostuu ostajista ja tiedonhakijoista.

Useiden utelias kauppiaiden pyynnöstä tutkimme huolellisesti Elite Entrepreneur Club -yritystä. Tämä saa sinut ajattelemaan, että pystyt yksinkertaisesti "kokeilemaan sitä" (vaikka saatat ajatella, että se on huijaus) ja saada rahat takaisin, jos se ei osoita todella toimivan luvatulla tavalla. Sinulle annetaan myös omistettu tilivastaava sen jälkeen, kun olet ostanut suunnitelman, joka auttaa sinua parhaimmissa poolin allokoinneissa ja tilin asennussuunnitelmissa, jotta saat parhaan hyödyn ostoksestasi. Nämä huijarit ovat epätoivoisesti ansaitsemasi rahaa, minkä vuoksi he huijaavat sinut muutenkin kuin mahdollista, seurauksista riippumatta.

Yritä uudelleen myöhemmin.

Kippis menestykseesi! Se on niin kutsuttu binaarinen optiohuijaus, ja vaikka ne ovatkin nykyään (onneksi) vähemmän yleisiä viime vuosina, Internet on ollut niitä täynnä. @block legend, pörssi on toiminut vuodesta 2020 ja sillä on loistava maine. Jo lähes kymmenen vuoden ajan suuri voitto on tuottanut lyijyä seuraaville mahdollisuuksille:

He eivät kuitenkaan kerro sinulle, että suurin osa välittäjistä, joihin he viittaavat, ovat ilman lupaa ja että he tekevät siitä erittäin vaikeaa - melkein mahdotonta -, että voit tosiasiallisesti saada rahasi takaisin tallettamisen jälkeen… Ellet suorita takaisinmaksu.

Suositut Artikkelit

Erinomainen esimerkki monista valheista, joita Elite Entrepreneur Club on käyttänyt huijaamaan sinua rekisteröintiin. Rangers irtisanonut kauppasopimuksen Sports Directin kanssa viime vuonna, mutta yritykselle olisi pitänyt antaa mahdollisuus kilpailla uusilla tarjouksilla. Luotamme vain siihen, mitä olemme käyttäneet markkinoiden kauppaan. Nämä surkeat valehtelijat ovat epätoivoisia yrittäessään saavuttaa ”laillisen” suosion lähettämällä vääriä merkintämerkkejä Elite Entrepreneur Club-ohjelmistoonsa ja esittävän hyväksynnän maailmankuuluille yrityksille, kuten BBC News, CNBC tai Fox News. Peter Attia, DI - paasto, metformiini, urheilullinen suorituskyky ja Elite Entrepreneur Club legit muut (# 398), jatka lukemista kaikkein ekstravagantimmista ja yksinoikeuimmista etuuksista, joita voit saada luottokorteilta. Olet todennäköisesti kuullut vain ”50 paikkoja jäljellä” liittymistä varten Elite Entrepreneur Clubiin. Kuinka todennäköisesti suosittelisit etsintää ystävälle tai kollegalle? Suurin ero salauspörsseissä on, että jotkut vaativat sinua tallettamaan rahaa, kun taas jotkut vaativat rahaa “välitöntä vaihtoa”. Videon mukaan kauppiailla on pääsy "premium-sijoittajayhteisöön", joka opastaa sinua taloudelliseen vapauteen. Tämä on työ, jonka osaamme tehdä hyvin.