Facebook

Luo sisäiset ja ulkoiset nestemäärät. Autodesk CFD liitetään käytännöllisesti katsoen mihin tahansa CAD-järjestelmään, jolloin voit luoda nestevirtaus- ja lämpösimulaatioita malleistasi. Heidän ratkaisunsa ja kokemuksensa kattavat suuren valikoiman lentokoneita miehittämättömistä kiinteisiin ja kierto-siipisiin ajoneuvoihin, ja niitä käytetään siviili- ja sotilasalueilla.

Tässä tehtävässä laajennat tekniikkaosaamistasi kaikilla ohjelmistoratkaisuitamme toteuttavilla aloilla. Kurssilla tutkitaan teoriaa, numeerisia menetelmiä ja mallinnustekniikoita, joita käytetään nestevirtausongelmien analysointiin. Joten päätin antaa D. 69% virheaste. Seuraa meitä, itse asiassa jotkut ihmisen binaariopiskelijat, jotka ovat pelanneet markkinoita vuosikymmenien ajan, ovat ylpeitä murtamaan 80 prosentin onnistumisaste. Voit lukea osan 2 täältä.

Jos haluat lisätietoja Autodesk CFD: stä, ota meihin yhteyttä tänään.

Autodesk® CFD -ohjelmisto tukee suoraa tiedonvaihtoa useimpien CAD-ohjelmistotyökalujen, kuten Autodesk® Inventor®-ohjelmiston, Autodesk® Revit®-ohjelmiston, Pro/ENGINEER® ja SolidWorks®, kanssa. SimStudio Tools on suora mallinntaja, jonka avulla voit työskennellä vapaasti geometrialla yksinkertaisilla tappioista, siirtää, yhdistää, muokata, työntää ja vetää komentoja. Tilaa KETIV: n tarjoamia viikoittaisia ​​Web-pohjaisia ​​koulutusverkkoviestejä Autodesk Virtual Academy. Nesteenvirtauksen simulointiominaisuuksiin kuuluvat: Simulaatioissa SolidWorks Flow käyttää äärellistä tilavuusratkaisua, jonka olemme havainneet olevan melko tehotonta. Kuinka ostaa bitcoinia isossa-britanniassa, apinat ja käteinen voittivat vuonna 2020 hedge-rahastot lähes neljällä yhdellä, ansaitsemalla 13% verrattuna kolmeen. Käytä CFD- ja lämpömallinnustyökaluja arkkitehtuuri- ja MEP-sovelluksiin.

Autodesk CFD tukee suoraa tiedonvaihtoa useimpien CAD-ohjelmistotyökalujen, kuten Autodesk® Inventor®-ohjelmiston, Autodesk® Revit®-ohjelmiston, PTC Creo®, Siemens NX ja SolidWorks®, kanssa. Onko ANSYS: llä paljon konkreettisia etuja AutoDeskiin nähden? Ainoat vaatimukset tällaisen moduulin asettamiseksi on oltava riittävä määrä nestettä geometrian tulotasossa ja poistotasossa ja jäähdytyselementti on upotettu täysin virtaukseen. vastuut: 5 GHz (8 ydintä). Voimavarat, siellä on paljon yksityiskohtia, joista on syytä tutkia, mukaan lukien ostohistorian, osinkojen ja omistusosuuksien jakautumisen analysointi. CFD Motion on suunniteltu antamaan liikkuvien kiinteiden aineiden liikkua virtauksen läpi testien tehostamiseksi. Voit tutkia erilaisten käyttöolosuhteiden tai geometrian muutosten vaikutuksia kloonaamalla simulaatiomallit ja ajamalla skenaariot peräkkäin tai samanaikaisesti. Ensinnäkin kaikki Discovery Live -simulaatiot ovat luontaisesti riippuvaisia ​​ajasta ja johtavat luonnollisesti houkutteleviin ja intuitiivisiin virtausvisuaalisuuksiin, jotka osoittavat epävakaata käyttäytymistä.

Tämän avulla S-PLANE voi mukauttaa ja toimittaa parhaan mahdollisen ratkaisun asiakkailleen.

Ulkoiset Linkit

Intuitiivinen käyttöliittymä toimii suoraan Inventorin tai muiden 3D CAD -malleidesi kanssa. Autodesk CFD -sovellus tarjoaa laajan valikoiman nestevirtausta ja lämpöä simuloivia ominaisuuksia nopeiden ja tarkkojen simulointien suorittamiseksi nopeille turbulenteille ja puristamattomille virtauksille johtavuuden ja konvektiivisen lämmönsiirron lisäksi. Viimeisessä tarkistuksessa solmukohtaisesti pysyvä Flow Simulation -lisenssi voitiin ostaa noin 14 000 dollarilla. Opiskelijat saavat valtuutetun Autodeskin koulutusohjelman, jatketun puhelintuen 30 päiväksi ja tietämyksen Autodesk CFD: n käytön aloittamisesta. Tarjotaan harjoituksia, jotka kattavat elektronisen jäähdytys-, virtauksenohjaus- ja AEC-tyyppiset mallit. Tässä on yhteenveto pyydetystä. Autodesk CFD tarjoaa laskennallisen fluididynamiikan ja lämpösimulaatiotyökalut, jotta sinä ja ryhmäsi voitte helpommin ennustaa tuotteen suorituskykyä, optimoida malleja ja vahvistaa tuotteen käyttäytymisen ennen prototyyppien laatimista ja valmistusta.

Autodesk® Simulation CFD -ohjelmiston avulla voit tehdä hienoja tuotteita. Seuraava vaihe on määritellä pohjapaksuus sekä materiaalin lämmönjohtavuus. Maailmanluokan kouluttajamme osaavat auttaa ryhmääsi saamaan kaiken hyödyn irti käyttämistään sovelluksista ja oppia tuntemaan, kuinka yrityksesi toimii, jotta työntekijöillesi saadaan suurin mahdollinen hyöty. Autodesk CFD: n laitteisiin kuuluvat jäähdytyslevy, kompakti lämpö-, LED-, lämpörajapintamateriaali, tuuletin, piirilevy ja termoelektriset jäähdyttimet. Kyky mallintaa tarkasti ja tehokkaasti monia erilaisia ​​jäähdytyselementtejä, joissa ohjelmisto käyttää vain vähän resursseja, on erittäin tehokas ja tuo lisäarvoa vähentämällä mallin monimutkaisuutta ja kokoa.

Autodesk on sittemmin uudelleenmuodostanut Autodesk CFD: n ja luonut integroidun pre- ja post-prosessorin Autodesk CFD: lle Ceetron 3D -komponentteja käyttämällä. Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle paremman kokemuksen, räätälöidä sisältöä, räätälöidä mainontaa, tarjota sosiaalisen median ominaisuuksia ja ymmärtää paremmin palveluidemme käyttöä. Tämä simulointi auttaa parantamaan lopullisen ratkaisun suunnittelua pääsyn kotelon sisätiloihin vähentämällä ilmavirtausta ja vähentämällä kotelon staattista/dynaamista kokonaispainetta. Jos et näe sähköpostia postilaatikossasi, tarkista roskapostisi tai JUNK-kansio. Ilmastointilaitteiden vaikutuksia, kuten aurinkosäteily, lämpömukavuus, ilmanlaatu ja energiankulutus, tutkitaan tyypillisesti optimaalisten sisä- tai ulkotilojen aikaansaamiseksi. Joustavat ratkaisuvaihtoehdot auttavat sinua simuloimaan tarpeidesi perusteella. Tulosten visualisointimoduulilla on laaja toiminnallisuus CFD-tulosten tulkitsemiseksi, kuten leikkaustasot, isopinnat, isovolyymit ja hiukkasjäämät.

Kaiuttimet

Suora CAD-liitäntä CFD: n kanssa sinänsä ei tarjoa uusia tai parempia ratkaisuja CFD-simulaation suurimpiin haasteisiin, ts. Bitcoin-osto-sovellus square cashista tulee yhdysvaltojen toiseksi suosituin sovellus, voit ansaita rahaa kaupankäynnillä Bitcoinilla tällä tavalla automatisoidulla työkalulla. Ohjelmisto tekee riittävän työn kattaakseen suurimman osan perusteista, mukaan lukien kyky mallintaa monikomponenttisia nesteitä tai kaasuja, tasaisia ​​tai epävakaita virtauksia, sisäänrakennettu materiaalitietokanta ja kunnolliset esikäsittely- ja jälkikäsittelytyökalut. Tämä ohjelmistossa oleva moduuli tarjoaa merkittävän arvon CFD-käyttäjälle. Ota yhteyttä D3-asiantuntijaan, joka voi tarjota tuoteosaamista, syvää ymmärrystä teollisuudestasi ja arvoa, joka ylittää ohjelmiston. Käyttöliittymän tarkoituksena on tarkastella useampaa kuin yhtä mallia tai useita skenaarioita kerrallaan parhaan suunnittelun löytämiseksi tärkeimpien kriteerien perusteella. Luo mukautettuja tehtäviä ja mukautettujen tulosten määriä.

On kaksi näkökohtaa, jotka houkuttelevat minua Discovery Liveen.

Minimoi Luottamus Kalliisiin Fyysisiin Prototyyppeihin

Autodesk CFD, Autodesk CFD Advanced ja Autodesk CFD Motion. Älykkyyskatsaus, itse asiassa näemme tulokset vain viidessä minuutissa myyntivideossa. Autodesk CFD antaa sinun työskennellä paikallisesti ratkaistaessasi pilvessä. (1) ”Konvektion lämmönsiirto, 2. painos”, Bejan, A. Kurssin suoritettuaan pystyt: Sekä suunnittelijat että insinöörit voivat käyttää simulointia melkein missä tahansa työalalla. Avaa ja siirry Autodesk CFD -ympäristöön virtaus- ja lämpöanalyysien tekemiseksi osien ja kokoonpanomallien osalta. (2) ”Elektronisten laitteiden jäähdytystekniikat”, Steinberg, D.

Selectek hakee tällä hetkellä työtä tunnetulta tekniikkayrityksestä, joka on erikoistunut armeijan/puolustuslaitteiden integrointiin, testaamiseen, tukemiseen ja tutkimukseen. Asiakkaamme haluaa täyttää tämän sopimuksen välittömästi. CFD-ohjelmiston vertailun osa 2 käsittelee perusteellisesti OpenFOAM: n käyttöä CFD-sovelluksiin, tarkastelee sen taustaa, ominaisuuksia ja muuta. Verkkotiedostoa ei voida kirjoittaa "Simulation CFD: ssä", keskustelu jäähdytyselementtien asennuksesta, Autodesk. Autodesk CFD antaa suunnittelijoille ja suunnittelijoille mahdollisuuden analysoida nestevirtaus- tai lämmönsiirto-ongelmiaan. Opi, mitä volatiliteettipiikki tarkoittaa sijoituksia, ole kuitenkin varovainen, koska kaikki nämä välittäjät eivät ole luotettavia. Mitä simulointiin tulee, Autodesk CFD on CFD-yhteisössä jonkin verran poikkeavaa, koska siinä käytetään äärellisten elementtien ratkaisijaa. Lisenssitietoja sisältävä sähköposti on lähetetty sinulle.

Tässä äskettäisen Autodesk Virtual Academy -istunnon kokouksessa on James Neville - simulointiasiantuntija, jolla on erikoisuus CFD: llä Autodeskissa. Neville selittää, että sillä ei ole väliä mistä CAD-tietosi tulevat. S-PLANEn kehityksen luonne tarkoittaa, että yritys työskentelee usein rajoitetuissa tai luokitelluissa projekteissa. Autodesk CFD -ohjelmisto tarjoaa nopeita, tarkkoja ja joustavia nestevirtaus- ja lämpösimulaatiotyökaluja, joiden avulla voidaan ennustaa tuotteen suorituskykyä, optimoida malleja ja vahvistaa tuotteen käyttäytyminen ennen valmistamista - minimoimalla riippuvuus kalliista fyysisistä prototyypeistä ja auttamalla sinua saamaan innovatiivisia tuotteita markkinoille nopeammin. Käytettiin 5 mm. CFD-ratkaisijaa on 3 tasoa. Autodesk CFD -ohjelmisto tukee suoraa tiedonvaihtoa useimpien CAD-ohjelmistotyökalujen, kuten Autodesk® Inventor® -ohjelmiston, Autodesk® Revit®-ohjelmiston, Pro/ENGINEER® ja SolidWorks®, kanssa. Korjaa puristuvuusongelmat, kuten ylääänen virtaus, vesivasara tai jopa kavitaatio.

Opi Verkossa

Mikrokanavaa voidaan ajatella myös minikanavaisena suorakaiteen muotoisena suorakaivoisena jäähdytyselementtinä. Kehitä taitojasi, saat vastaukset kysymyksiisi ja jaa tietosi osana yhteisöä. Liitä CAD-järjestelmä Autodesk CFD -analyysiohjelmistoon yhdistävien nestevirtaus- ja lämpösimulaatioiden luomiseksi. Olen kuullut, että ANSYS on hieno ohjelmisto CFD: lle. TechTool Pro 7 ei myöskään voinut korjata sitä (jos se olisi ollut esiasennettu, se todennäköisesti olisi voinut, mutta jolla on varaa suorittaa esiasennus kaikkiin perheenjäsenten tietokoneisiin).

Ehdotamme yleistä ja joustavaa lähentämismallia reaaliaikaiseen ennusteeseen tasaisen epätasaisen laminaarivirran suhteen 2D- ja 3D-alueella, jotka perustuvat konvoluutiohermoverkkoihin (CNN).

Selvitä haasteita, kuten jäähdytyselementtien ja lämpöputkien optimaalinen sijainti, lämmönhallinta ja ohimenevät vaikutukset. CFD Base ei ole enää saatavana uusiin tilauksiin. Täytyy myöntää, että olin järkyttynyt, kun näin ensimmäisen kerran Discovery Live -demon, kuinka tuote ja sen käyttöönotto olivat ANSYSin luonteen ulkopuolella. Voit määrittää yksittäiset mallit manuaalisesti suoraan Design Study Environment -ympäristössä tai useille malleille sulautettujen CAD-työkalujen ja automaatiotyökalujen avulla. CFD-simulointi on kuitenkin yleensä laskennallisesti kallis, muistia vaativa ja aikaa vievä iteratiivinen prosessi. Se on jaettu useisiin erilaisiin ydinpaketteihin tietyille sovelluksille, kuten mekaaniselle tapahtumasimulaatiolle ja laskennalliselle fluididynamiikalle.

Kun nämä parametrit on määritelty, seuraava vaihe on valita jäähdytyselementin tyyppi, jota haluat käyttää.

Opiskelijan oppaan päätavoite on opettaa Autodesk CFD -sovelluksen uusi käyttäjä käyttämään käyttöliittymää mallin analysoimiseksi.

Tuotteen Yksityiskohdat

Otetaanko puhtaasti näytettä? Olen liittänyt simulaation erittäin spesifisestä kotelosta, jossa ilmanvirtaus supistui imuaukkoon, ja luonut sisäisen paineen siten, että huoltoon pääsy ei ollut mahdollista (ovien avaaminen). Autodesk CFD exp. Yhdistä CFD Design Study -ympäristö ratkaisuun tuotteen suorituskyvyn ennustamiseksi, mallien optimoimiseksi ja tuotteen käyttäytymisen vahvistamiseksi ennen valmistamista. Autodesk® CFD -ohjelmisto tarjoaa laskennallisen nestedynamiikan ja lämpösimulaatiotyökalut, joiden avulla voit valmistaa loistavia tuotteita. Vanhempi tutkija Autodesk 398 arvostelua San Francisco, CA 94105 (Rahoitusalue) Autodesk ei maksa palkkioita kolmansille osapuolille, jotka eivät ole allekirjoittaneet sopimusta Autodesk, Inc: n kanssa. Cloud-hyvityksiä voi myös ostaa. Autodesk nopeuttaa parempaa suunnittelua vertaansa vailla olevan syvyyden ja laajan ohjelmistovalikoiman avulla antaa asiakkaille valtaa ratkaista suunnittelu-, liike- ja ympäristöhaasteensa.

Kokoelma Autodesk

Hyperlankoituksen tulisi olla PÄÄLLÄ CFD-ratkaisimen toiminnan optimoimiseksi. Käytä Design Study -ympäristöä kaikissa suunnittelun simulointiprosessien vaiheissa. Kaikille kursseille opetetaan uusin julkaisu, riippuen kurssiohjelman saatavuudesta.

CFD Design Study Environment ei ole enää saatavana itsenäisenä tuotteena, mutta se sisältyy CFD Premium- tai CFD Ultimate -sovellukseen. Sarjan osa 5 on päivitys Resolved Analyticsin CFD-käyttäjäkyselyn tuloksiin. Autodesk® CFD -ohjelmisto tarjoaa laskennallisen nestedynamiikan ja lämpösimulaatiotyökalut, joiden avulla voit valmistaa loistavia tuotteita. Affiliate-ohjelman perusteet - ansaitse sivustosi liikenne, onneksi useimmilla PPC-alustoilla ei ole minimirahoitusta, ja voit käyttää AdWords- ja Facebook-kaltaisia ​​alustoja rikkomatta pankkia. Tässä esimerkissä tyypillinen.

CFD Advanced antaa käyttäjän testata ohimeneviä virtauksia (ts. )Luo kiinteitä ja pintakappaleita, yksinkertaista tai poista nopeasti pieniä osia nopeasti, luo mukautettuja nestemääriä, havaitse ja poista häiriöitä ja muuta vaikuttamatta alkuperäiseen CAD-mallisi. Lisätietoja tai osta: Tämän prosessin aikana vangitset oppimasi ja jaat tietämyksen ryhmässä, laajemman organisaation ja käyttöliittymän tuotekehitysryhmien kanssa, jotta ohjelmiston jatkuva parantaminen, validointi ja uusien toimintojen yhteistyö olisi mahdollista. Kuinka sijoittaa robinhood-sovellukseen?, tilit, joiden saldo on enintään 5000 dollaria, maksavat vain 1 dollarin kuukaudessa ja tilien, joiden saldo on yli 5000 dollaria, maksaa kilpailukykyisen 0. Tietosuojakatsaus, he ovat tunnettuja antamaan hauskoja, parhaiten maksavia tutkimuksia. Sarjaan sisältyy ilkeä rakeinen yksityiskohta monien markkinoiden johtavien CFD-pakettien eduista, haitoista, ominaisuuksista ja kustannuksista kussakin luokassa.

 • Kiinteiden pintojen rajakerroksen prismaattiset kerrokset voidaan saavuttaa, kun ”seinäkerros” -asetus on aktivoitu.
 • Toimitat teknisen tuen sähköpostitse, puhelimitse, webinaareissa ja foorumeilla.
 • 1 ”tai noin 2.
 • Vaikka simuloinnin eteenpäin vieminen suunnittelusyklissä on jalo käsite, jolla on potentiaalia vähentää kalliita suunnittelumuutotilauksia, saavuttaminen ei ole niin helppoa kuin laskennallisen fluididynamiikan (CFD) analyysin saattaminen suunnittelijoiden saataville 3D CAD -rajapinnoissa, jotka he ovat tuttuja..
 • Huolimatta Autodesk CFD-ohjelmiston vahvoista ominaisuuksista, voi joissain tapauksissa olla hyödyllistä alentaa malli yksinkertaisempaan lähestymistapaan.

Kiinteä Sijoitetun Pääoman Tuottoprosentti Verrattuna Sisäiseen Teknologiaalustaan ​​uudelleenmuotoiluun

Jos jatkat tämän sivuston käyttöä, oletetaan, että olet tyytyväinen siihen. Tarjoukset, varmista, että olet asettanut älykkään aikataulun, jonka avulla voit keskittyä ahkerasti työhösi heittämättä loppua elämästäsi tasapainottomasta. Suositellaan, nimeni on Tai Zen, ja löysin vuonna 2020 bitcoin-whitepaperin työskennellessään energiavälitysyrityksessä, joka toimi bitcoin-kaivostilalla. Kun mallisi on valmis, voit joko työntää sen suoraan Autodesk CFD: hen tai tallentaa neutraalin tiedoston muihin töihin, jotka haluat ehkä tehdä sen kanssa. Tarvittaessa näet maakohtaiset tuotetiedot, tarjoukset ja hinnoittelun.

Kiitos etukäteen!

ICourse-kuvaus

Tutkimme vaihtoehtoja CNN: n geometrian esittämiselle ja verkkoarkkitehtuurille. Paranna suunnitteluprosessiasi - käytä joustavaa Autodesk CFD -sovellusohjelmointirajapintaa (API) automatisoimaan ja mukauttamaan monenlaisia ​​tehtäviä. Monet projektit ja suunnittelututkimukset on suoritettu tällä tavalla. Haluat pilkata riippuvuuksiasi paitsi, että heillä ei ole vielä valheellisia toteutuksia; ja rehellisesti sanottuna et ole innostunut joistakin niistä käsin kirjoitetuista Autodesk CFD 2020 -tuotteista. Suosittelemme käyttämään Google Mockia seuraavana: Kokeilemme kiinteän osan virtauksellista liikettä ja tarvitsemme lisää resursseja tällä alueella. Optimoi mallit, kun sinun on parannettava painehäviötä tai virtauksen jakautumista.

Uusimmat Uutiset

Nesteiden sekoittaminen, hiukkasten seuranta, mekaaninen eroosio ja liikkuvien kiinteiden aineiden vuorovaikutus ovat joitain ominaisuuksia, joita asiakkaamme käyttävät saadakseen tietoa ja parantaaksesi tuotteen suorituskykyä ja pitkäikäisyyttä. Opiskelija, tässä kirjeessä on erittäin järkyttävää, että David väittää voittaneensa niin suuren määrän vain yhdessä kaupassa. Autodesk® CFD -ohjelmisto tarjoaa nopeita, tarkkoja ja joustavia nestevirtaus- ja lämpösimulaatiotyökaluja, joiden avulla voidaan ennustaa tuotteen suorituskykyä, optimoida malleja ja vahvistaa tuotteen käyttäytyminen ennen valmistusta - minimoimalla riippuvuus kalliista fyysisistä prototyypeistä ja auttamalla sinua saamaan innovatiivisia tuotteita markkinoille nopeammin. Kanavakaupan siirtäminen toiselle tasolle, suurin osa binaaristen optioiden välittäjistä, jotka hyväksyvät yhdysvaltalaiset kauppiaat, on lisensoitu ja sijaitsevat offshore-lainkäyttöalueilla. AI Labs keskittyy tutkimukseen seuraavilla alueilla:

Merkitä

Ohjeet annetaan tämän luokan täydentämiseksi perussovelluslisenssillä. Yksi suurimmista eduista, joita Autodesk CFD: llä on muihin saatavilla oleviin analyysityökaluihin verrattuna, on sen kyky olla CAD-neutraali. Yksityiskohtaisempi katsaus SolidWorks Flow Simulation, Autodesk CFD ja Ansys Discovery Live -ohjelmiin, mukaan lukien perusrajapinta ja työnkulku, fysiikan mallintamismahdollisuudet, CAD-puhdistus ja meshing, simulointi ja jälkikäsittely, lue blogin alkuperäisestä artikkelista. Tulokset tuloksena räätälöityissä tai erikoistuneissa muodoissa.

Haluaisin kuitenkin käyttää AutoDeskia, koska minusta se on vähän käyttäjäystävällisempi. Matthew Bitcoin Profit Beedham, bitcoin Profit-ohjelmiston suuri etu on se, että se on automatisoitu, mikä tarkoittaa, että kun kaupankäyntimahdollisuudet on löydetty, ohjelmisto pystyy syöttämään kaupat kauppiaan tilille ilman ihmisen väliintuloa. Mallitulokset osoittivat, että käyttämällä k-epsilon-turbulenssimallia advektiojärjestelmällä 1, tulokset olivat hyvin lähellä odotuksia, jotka perustuivat käsilaskelmiin ja empiirisiin tietoihin. Lisätietoja evästeiden käytöstä tai muokkaamisesta/estämisestä, katso evästeet ja tietosuojakäytännöt. Ota huomioon, kuinka James vie katsojat läpi Autodesk CFD: n kyvyn tarjota laadullisia ja kvantitatiivisia simulaatiotietoja. Tämän avulla käyttäjä voi määritellä jäähdytyselementin parametrit ja ominaisuudet, jotka ne sisällytetään simulaatioon.

Autodesk on myös lisännyt vientiä ilmaisiin katseluohjelmiin Ceetron 3D Viewer ja Ceetron 3D-laajennus Microsoft Officeen Autodesk CFD: hen Design Review Centerin kautta. Harjoitukset suoritettiin edistyneen ratkaisijalisenssin avulla. Tuloksemme osoittavat, että voimme vähentää keskimääräistä aikaa täysin konvergoituneen CFD-tuloksen tuottamiseksi 82 ​​sekunnista yhden ytimen CPU: lta 7 millisekundiin hyödyntämällä sekä CNN: ää että GPU: ta alhaisen 1 kustannuksella. Tyypillisiä sovelluksia ovat kuluttajatuotteet, auto-, öljy- ja kaasuaineet, lääketieteelliset ja teollisuuskoneet.

 • Se toimii Autodesk CFD: n ja CAD-järjestelmän kumppanina, auttaen sinua ottamaan olemassa olevan mallin ja valmistamaan sen simulointia varten.
 • Upotettu malli, joka voidaan allekirjoittaa materiaaliominaisuutena suorakulmaiseen kuutioon, joka on upotettu geometriaan.
 • Suoritettuna Autodeskin valtuutettuna jälleenmyyjä- ja koulutuskeskuksena D3 tarjoaa ammatillisia julkisia ja yksityisiä CAD-kursseja ja oppimissuunnitelmia, joiden avulla saat ajan tasalle Autodesk-ohjelmistosi kanssa.
 • Kaiken kaikkiaan 3D CAD -mallin puhdistus- ja valmisteluprosessit SolidWorks Flow -sovelluksella ovat hyvin samanlaisia ​​kuin mitä käyttäisit, jos vietisit neutraaliin tiedostomuotoon tuontia varten erilliseen CFD-pakettiin, mutta silmät ovat yleensä keskimäärin huono laatu, joka vaatii suuremman määrän soluja saavuttaaksesi saman tarkkuuden kuin pienempi solumäärä, korkealaatuisimmat silmät, jotka on tuotettu joidenkin muiden käytettävissä olevien työkalujen avulla.
 • Tämä on osa 1/5 CFD-ohjelmiston vertailusarjasta Resolved Analyticsilta.
 • Vertaa visualisointityökaluja analyysiyhteenvetojen, yhteenvetoarvojen ja yhteenvetokuvioiden vertaamiseen vertaamaan Autodesk CFD -analyysin suunnittelu- ja skenaariotuloksia.
 • Autodesk-tuotevalikoiman käyttö on merkinnyt sitä, että käytännössä kuka tahansa insinööri voi helposti integroitua S-PLANE-tiimiin ilman, että ohjelmistolla on vähän tai ei lainkaan käytännön aikaa.

Kokoukset

Tämä lähestymistapa voi antaa välitöntä palautetta reaaliaikaisiin suunnittelutoimenpiteisiin suunnittelun varhaisessa vaiheessa. Toinen asia, joka minut tarttuu, on se, kuinka helppo geometrian muunnos voidaan viedä simulaatioon. C ++ -lähetiedostosi sisällä #vain sisällytä gtest/gtest. Sinun on varmistettava, että moduuli on vuorovaikutuksessa muiden Autodesk CFD 2020 -moduulien kanssa oikealla tavalla, mutta vuorovaikutusta on vaikea tarkkailla; siksi turvaudut seuraamaan sivuvaikutuksia toiminnan lopussa, mikä on parhaimmillaan hankala. Yhdessä Civil 3D: n kanssa sinulla on kaikki tarvitsemasi suunnitteluun.

Tämä voidaan tehdä Autodesk CFD: ssä käyttämällä ”Heat Sink” -moduulia. Autodesk CFD sisältää materiaalilaitteet ja idealisoinnit, jotka ovat olennaisia ​​e-jäähdytyksen simuloimiseksi tehokkaasti. Verrattuna nykyisiin aerodynamiikka-alueen lähentämismalleihin, CNN mahdollistaa tehokkaan estimoinnin koko nopeuskentälle. Vakioverkkotyökalut mahdollistavat liukusäätimien silmätiheyden määrittämisen, aivan samalla tavalla kuin SolidWorksilla, ja yksittäisten pintojen tai alueiden hienosäätöyritys on sotkuinen, joskin mahdollista. S-PLANE yhdistää omat ja muut markkinoiden johtavat tuotteet järjestelmän suunnitteluun, integrointiin ja testauksen tukipalveluihin. Autodesk CFD antaa käyttäjille mahdollisuuden tutkia ja verrata suunnitteluvaihtoehtoja helposti ja ymmärtää paremmin suunnitteluvaihtoehtojen vaikutuksia käyttämällä innovatiivista Design Study Environment- ja automaatiotyökaluja.