Ansaitse Rahaa Verkossa Maksettujen Kyselyiden Avulla

Sinun tulisi myös tarkistaa sähköpostisi säännöllisesti, koska jotkut kyselyt ovat avoinna vain yhden päivän (joskus vähemmän). Nykyään monet yritykset suorittavat laillisia online-maksettuja tutkimuksia, virtuaalisesti maksettuja kohderyhmiä ja erilaisia ​​muita maksettuja verkkomarkkinointitutkimuksia. Se on ylivoimaista. Jos sinulla on tilejä 15 eri verkkosivustolla, on melkein mahdotonta muistaa jokaiselle omistamallesi tilille kirjautumistietoja. Kuka ei hyppääisi mahdollisuuteen?

Ensimmäinen askel kohti hyväksyttyä käyttäjän testaajaa on tallentaa itsesi tekemään testiarvio.

“Löydätkö shoppailusta rauhoittavan kokemuksen? Raha ja tositteet. Sivustolla on myös oma hakukone.

  • 30 - 150 SB-pistettä (100 SB = 1 dollari tai 0 puntaa).
  • Et aio ansaita paljon rahaa nopeasti käyttämällä näitä sivustoja - kuten muutama taalaa tutkimusta kohden -, mutta jos poltat paljon aikaa Internetissä, harkitse tätä vaihtoehtoa auttaaksesi tekemään siitä ajasta hedelmällisempää.
  • Eikä kaikissa kyselyissä käytetä rahaa, mutta jotkut maksavat.
  • Voit lukea koko InboxDollars -katsauksemme täältä.

Vastauskyselyihin

Joten mitä enemmän löydät, sitä paremmat mahdollisuutesi olla kelvollisia ja sitä suurempi mahdollisuus ansaita enemmän rahaa. Vaikuttaako siltä, ​​että on totta? Jos olet tehnyt online-kyselyjä aiemmin, sinulla on todennäköisesti ollut huono kokemus jossain vaiheessa. Luottokortin kelpoisuus, upwork-työn freelancer-työt valmistuvat usein päivässä tai kahdessa, ja voit työskennellä usein minkä tahansa päiväohjelmasi mukaisen päivän aikana. GlobalTestMarket on yksi parhaista kaikkien muiden kyselysivustojen joukossa.

Saadaksesi palkan, sinun on annettava heidän arvontaansa.

Miksi käyttää InboxDollareja online-kyselyjen ottamiseen?

American Consumer lausunnon tyypillinen kysely on hyvä noin 100 pisteelle, ja voit ansaita jopa 50 pistettä kyselyn seulojille. Parasta tässä kyselypaneelissa on, että vaikka sinut hylätään, pääset osallistumaan arvontaan. Eric huffman, binaariasetuspelissä kokolla on merkitystä. Jos teet kuitenkin muutaman lyhyen kyselyn säännöllisesti koko päivän ajan, voit ansaita melko vähän vähemmässä ajassa kuin luulet. Jos yritys ostaa kiinteistön edelleen, saat 1% ostohinnasta.

Olemme tarkastaneet jokaisen sivuston seuraavilla perusteilla: Nämä ovat usein nopeita ja yksinkertaisia ​​tapoja ansaita muutama taalaa. Yhteenvetona voidaan todeta, että verkkokyselyillä voi olla kipua, koska: Suurin osa kyselyyrityksistä auttaa vastauksiasi auttamaan yrityksiä päättämään markkinointisuunnitelmistaan ​​tai myös uuden tuotteen lanseeraamisesta. Hanki kirja, amazonin mekaaninen Turk on loistava paikka löytää mikrotöitä. 30 000 kuponkeja (tai vain 500, jos haluat osallistua arvontaan). Vuonna 2020 perustettu Valued Opinions on toinen sivusto, josta saa hyvää palautetta. Kaikissa yllä luetelluissa maksullisissa tutkimussivustoissa on ilmainen hakemus ja käyttö. Voit käyttää kannettavan tietokoneen lisäksi myös täyttää MySurvey-lomakkeita liikkeellä ollessaan käyttämällä heidän sovellustaan, joka on saatavana sekä Apple- että Android-puhelimiin.

Vaikka suurin osa sivustoista käyttää pistejärjestelmää, OnePoll ei. Tätä prosessia kutsutaan markkinatutkimukseksi. Liity salaiseen sähköpostiluetteloomme, mutta miten saat blogiliikennettä? Otat nämä evästeet mukanasi ympäri verkkoa, ja seuranta jatkuu. Sivusto maksaa keskimäärin 70 Swag-taalaa tutkimusta kohden, mikä vastaa noin 40 pistettä. €20 ilman maksua.

Kuinka Ansaita Eniten Rahaa Tutkimussivustoilta

Tämä sivusto tarjoaa paljon mahdollisuuksia tutkimuksiin, mutta oikeudenmenetykset ovat usein. LightSpeed-tutkimus: Jotkut muut saattavat antaa sinulle lahjakortin, alennuksen tai muun arvostustunnuksen osallistumisesta heidän kyselyyn. Sivustolla tehdyt tutkimukset ovat yleensä lyhyitä ja kestävät enintään 20 minuuttia. Kyselysivustot mainostavat, että voit ansaita 5–35 dollaria tutkimusta kohden (vaikka opiskelijalainan sankari-toimittaja löysi keskimäärin enemmän 1–2 dollaria tunnissa).

Mitä Tietää, Jos Otat Verkkotutkimuksia

Ne eivät koske vain tuotteita tai palveluita. Vaihe 3: tallettaa varoja, tutki huolellisesti minkä tahansa salaustekniikan tiedot ennen ostamista. Yleensä joudut odottamaan, kunnes olet saavuttanut tietyn summan (kymmenen - kaksikymmentä dollaria), kunnes voit nostaa rahaa - joskus johdotuksen pankkitilillesi, useimmiten Paypaliin. Kun olet suorittanut rekisteröintiprosessin, saat heti 500 pistettä. Kodin äidit, joten jos sinulla on sellaisia, myy se luettelon mukana. Haluan ansaita rahaa Survey Junkien kanssa herättäessäni aamulla. Tämä luotettu verkkosivusto, perustettu vuonna 1996, tarjoaa erilaisia ​​tapoja ansaita rahaa täyttämällä tutkimuksia, online-videopelejä, lukemalla sähköpostia, katselemalla elokuvia ja paljon muuta. Joudut kuitenkin toistamaan alla olevan prosessin jokaiselle palvelulle. Ansaitset 5 dollaria bonuksen, kun suoritat viisi ensimmäistä kyselyäsi.

Ilmainen sivusto näyttää sinut, kun kirjaudut, kysymällä erilaisia ​​kysymyksiä, jotta voit lähettää sinulle sopivia tutkimuksia. Muista, että yritykset tarvitsevat kyselyistä saamansa tiedot, ja he ovat valmiita maksamaan saadakseen ne. Olin hyvin hämmentynyt. Oletko koskaan ansainnut rahaa online-kyselysivuston kautta? Johtava markkinointitutkimusyritys, joka on päättänyt suorittaa tutkimuksia verkossa perinteisen kylmäsoiton sijasta.

Hauskaa ja hieno tapa ansaita muutama ylimääräinen dollari kuukaudessa.

Kuinka saan rahaa Paypalilla?

Ei ollut mitään keinoa tietää, eikä yhteystietosähköpostilla valittaakseni tapaustani. Voit ansaita rahaa myös ohjaamalla muita sivustoon. ”Minun piti kertoa heille hirvittävän paljon siitä, missä asun, missä työssä olen, mitkä ovat työtehtäväni, kuinka paljon ansaitsen ja paljon muuta. Ihanteellinen 6–17-vuotiaille lapsille, jotka asuvat Yhdysvalloissa.

Voit esimerkiksi saada arvokkaamman Amazon-tositteen kuin mitä saisit käteisellä. Cardano news, mihin Bitcoin futures kuuluu CME Clearingin takuurahastoon? Jos haluat ansaita ansiosi lahjakortin muodossa, kynnys on vielä alhaisempi, koska tarvitset vain 50 pistettä, mikä vastaa 5 dollaria. InboxPoundsiin liittyminen on täysin ilmaista. Liity OpinionPaneliin »Arvioidut lausunnot €10 tosite tunnissa. Markkinoijat oppivat kuluttajien mieltymyksiä kyselyjen avulla.

Ansaita rahaa suorittamalla tutkimuksia ei ole koskaan ollut näin helppoa, ja keskittymällä 20 parhaan palkatun kyselyvoittajan joukkoon voit olla varma, että sivusto on legitiimi ja luotettava. Pankkiarvostelut, jos sinulla on 1 000 puntaa sijoitettaviksi, voit saada huomattavasti suuremman osakeprosentin pienemmässä yhtiössä, jonka osakkeet käyvät kauppaa muutamalla pennillä, sen sijaan että ostaisit blue-chip-osakkeita, jotka saattavat maksaa paljon enemmän erittäin pienelle omistusosuudelle. Kyllä, on olemassa poliittisia selvityksiä. He luottavat maksettuihin verkkokyselyihin tarjotakseen heille luotettavaa tietoa. Keskittyminen VAIN parhaiten maksettuihin tutkimussivustoihin, joilla on korkea voitto/minuutti -suhde, auttaa sinua parantamaan kyselypuolen hälinästä. Vaikka jotkut sivustot saattavat olla rahan arvoisia, on monia yrityksiä, jotka veloittavat sinulta rahaa liittymiseen, eivätkä he lähetä tarpeeksi tarjouksia jäsenmaksun perustelemiseksi.

Artikkelin Tiedot

Miksi kukaan maksaisi sinulle mielipiteestäsi? Jäsenet saavat pääsyn tähän pooliin jokaisesta suorittamastaan ​​tutkimuksesta. Voit ansaita rahaa Swagbucksilla monilla tavoilla kuin suorittaa kyselyjä. Ansaitsemispotentiaalisi lisäämiseksi ehdotan seuraavaa: Keskity parhaiten tämän artikkelin tutkimussivustoihin.

Opi Budjetoimaan Paremmin Ja Ansaitsemaan Enemmän Rahaa

Voit vapaasti kirjautua mahdollisimman monelle sivustolle maksimoidaksesi ansaintapotentiaalisi. Tämä tarkoittaa, että luomalla tilin sivustolle, sinulla on pääsy koko tutkimushakemistoon vain yhden kyselysivuston sijaan. Suurin osa tutkimuksista maksaa 0 dollaria. Tiedot, monet ihmiset varaavat tietyt päivät kuljetukseen - sanovatko 3 päivää viikossa - ja tekevät sitten yhden suuren matkan postitoimistoon. 50 ja 5 dollaria, vaikka olen kuullut joistakin tutkimuksista, jotka maksavat jopa 200 dollaria (nämä ovat harvinaisia). (On tärkeää olla rehellinen, kun otat kyselyjä, koska a) lailliset tutkimusyritykset tekevät rehellistä markkinatutkimusta ja b) vastausten on oltava johdonmukaisia ​​ja niiden ei tarvitse vaikuttaa epärehellisiltä, ​​varsinkin kun otat paljon tutkimuksia. Sitten hän muutti Swagbucksiin useiden luotettavien bloggaajien suosituksesta.

Mikä voi olla helpompaa kuin vastata joihinkin kysymyksiin, ilmaista mielipiteesi ja jakaa niitä tutkimuksissa?

Miksi InboxDollars?

Useimmille ihmisille olisi parempi juttu ansaita sivutuloja kotoaan - omalla ajallasi, sohvalta, kun lapsesi ovat sängyssä, tai autossa, kun odotat heidän tulevan ulos tanssitunneista. He ovat aina vapaita liittymään, eivätkä vaadi mitään ansiosi lunastamiseksi. Menestyssuhde, jos olet sidottu tiettyyn välittäjään (ja Tradestation "pakottaa" sinut tekemään tämän), niin sinulla on vaikeampi aika siirtyä uuteen ohjelmistoon (tai uuteen välittäjään) tarvittaessa. Lisätietoja takuustamme täällä. Tärkeintä on, että me todella ansaitsimme rahaa. Molempien menetelmien suorittaminen kestää viisi päivää. On kuitenkin myös kyseenalaisia ​​"välittäjiä" kolmansien osapuolien maksamia tutkimussivustoja, jotka keräävät helppoa rahaa osallistumisesta verkkomarkkinointitutkimukseen kotona. Mielipiteesi on arvokas hyödyke Internetissä.

Swagbucks on edelleen suosittu, koska se on luotettava sivusto, joka tarjoaa uusia tapoja ansaita palkkioita, mukaan lukien pelien pelaaminen ja videoiden katselu.

MySurvey

Viimeinen ja yksinkertaisin vaihe. Jos voit sitoutua vain yhteen sivustoon, Opinion Outpost on ehdottomasti tutkimuksen arvoinen. Maksutapa: Ei ollut mitään tunnustusta siitä, että jaoin vain ystävällisesti viimeisen 15 minuutin ajan mielipiteeni kaikesta viimeisimmästä CitiBankin käytöstä siihen, oliko mieluummin koiria vai kissoja. Swagbucks palkitsee sinut videoiden katselusta, kyselyiden suorittamisesta, äänestyksissä, verkkokaupoissa ja jopa online-peleistä. On melko epätodennäköistä, että kadetit vilkkuvat valkoisen voiman käden symbolia armeijan laivastossa. I-Sayn pistejärjestelmä on aika leikattu ja kuiva.

Suosituimmat Maksetut Kyselysivustot

CashCrate antaa sinulle mahdollisuuden ansaita ylimääräistä rahaa katsomalla mainosvideoita. Voit voittaa palkintoja pelaamalla pelejä ja kilpailemalla sivustolla. Swagbucks TV: n avulla voit katsella mainosvideoita monista aiheista, mukaan lukien uutiset, kunto ja viihde. 25 jokaisesta suorittamassasi tutkimuksessa, lyhyemmillä kyselyillä kestää vain noin 5 minuuttia. Kuinka ostaa heti bitcoin-pankki- tai luottokortilla, mutta kauppa voi viedä huomattavasti pidempään. Ole erityisen varovainen lintujen sanojen suhteen, kuten "olet jo voittanut" tai "uusi kannettava tietokone perustuu hankkimien karhujen hankintaan, jonka arvo on vähintään 5000 dollaria. "Joten, valitse sivusto ja ala ansaita rahaa!

Koimme usein pitkiä kyselyistuntoja, kasvomme liimattu tietokoneen näytölle koko ajan.