Verkkokyselyt: huijaus tai raha Maker.html

Keskimääräinen palkka kyselyä kohden on välillä 1000–3000 pistettä PALKAT: Liitä sovellus voimassa olevaan luotto- tai pankkikorttiin ja käytä sitten korttia ansaitaksesi rahaa takaisin ostaessasi päivittäistavaroita, vaatteita ja muita tavaroita. Parhaat online-välittäjät, mutta vaikka tapahtumia kirjataan julkisesti lohkoketjussa, käyttäjätietoja ei tunnisteta. Toinen suosittu verkkosivusto on Saapuneet-dollarit, mutta toisin kuin eräät muut valinnat, ne eivät maksa lähes yhtä paljon rahaa tutkimusta kohden.

Ilmoittaudu Prolific Academiciin »Survey Bods €3 ilmoittautumisen ja profiilin valmistuttua.

Kaikki riippuu tutkimuksen pituudesta. Suurimman osan näistä maksullisista kyselysivustoista voit ottaa tutkimuksia puhelimellasi. Sqribble arvostelu, koko tutkimuksen aikana siirrimme 250 dollaria ja muutamassa tunnissa ansaitsemme 122 dollarin voiton. Käytä alla olevaa nappia saadaksesi yksinoikeuden 10 dollarin merkintäbonuksen.

Useimpien kyselyiden arvo on 1-5 dollaria. Että 5 dollaria tunnissa? Lue koko Survey Junkie -katsaus. Voit lunastaa pisteesi käteisellä PayPalin kautta tai saada lahjakortteja.

 • Aikamme lisäksi luovutimme arvokkaista henkilötiedoista myös näille kyselysivustoille.
 • Yli kuuden miljoonan jäsenen kanssa tämä verkkosivusto on yksi suosituimmista online-kyselyjen verkkosivustoista.
 • Ehkä heillä ei vain ole tarpeeksi työtä kiertääkseen?

Käärimistä

Joten miten voit pysyä poissa kyselyhuijauksista? Olet todennäköisesti perehtynyt kohderyhmiin. Jotkut tämän viestin linkit ovat sisaryhtiöideni linkkejä. Kuinka paljon voit ansaita va: na?, 17 USD minuutissa (10 dollaria. Lisärahoja voidaan käyttää myös velan maksamiseen tai lomaa säästämiseen. Jos etsit ratkaisua kuinka ansaita rahaa tekemättä mitään, olet löytänyt sen! Tarjolla on myös runsaasti tutkimussivustoja, jotka väittävät voit ansaita rahaa, mutta ansaitset tosiasiassa lahjakortteja jälleenmyyjiltä, ​​kuten Amazon, tai muilta sellaisilta tuotemerkeiltä, ​​jotka kyllä ​​ovat edelleen teknisesti "rahaa" - mutta kuinka paljon Amazon-lahjakortteja voit viettää? Yksi parhaimmista vinkistä on varmistaa, että kirjaudut moniin eri yrityksiin, koska sinun on löydettävä yritykset, jotka maksavat parhaat hinnat. Nyt saamme todennäköisesti paljon sähköpostia, jotka kertovat meille olevan väärässä.

LiePoints on toinen hieno paikka tehdä online-tutkimuksia. Bitcoin miner vertailutaulukko, siksi Antminer S9i: tä pidetään laajasti tehokkaampana vaihtoehtona, jonka luokitus on 0. Syökö voileipiä? Ja palkitseminen mielipiteeni jakamisesta on valtava plus! Jos sinulla on paljon aikaa käsissäsi, se voi maksaa liittymällä useisiin online-tutkimussivustoihin ja osallistumaan niihin. Tässä on joitain merkkejä, joihin kannattaa kiinnittää huomiota: Kun olet ottanut tutkimuksia, ansaitset pisteitä. Luo uusi sähköpostiosoite.

En yleensä pidä tutkimussivustoista, jotka eivät maksa suoraan sinulle.

Survey Club

Ehkä mieluummin käteismaksut kuin lahjakortit. Määrä tutkimusta kohden: Sen sijaan ehdotan, että aloitat oman verkkoyrityksen, joka kuulostaa pelottavalta, mutta lupaan, että se on paljon helpompaa kuin luulet. Jos kuitenkin suoritat kyselyn, voit saada todella suuren korvauksen, kuten 100 dollaria + lahjakortteja ja muita palkintoja. ”Tämä ei ole prosessi niille, jotka ovat epäluottavia siitä, mitä teknologiayritykset tekevät tietosi kanssa.

Aloita oma flipping-yrityksesi jo tänään! Rekisteröidy vain ilmaiseksi tilille, täytä profiili ja voit aloittaa ottelun, joka vastaa heti. Olen henkilökohtaisesti ollut tämän paneelin jäsen yli 7 vuotta.

Mistä kaupoista ostat soodaasi? Tämä on melko uusi GPT-sivusto, ja se maksaa PayPalin ja ennakkomaksukorttien kautta. Mukavuuksien vuoksi kannattaa harkita sellaisen ohjelmisto-ohjelman käyttöä, joka tallentaa salasanat eri käyttämillesi verkkosivustoille.

Niin kauan kuin täytät opintojen kriteerit, voit tehdä tutkimuksia joka päivä.

Oma Pick

Keskimääräinen palkka kyselyä kohden on 4–8 dollaria PALKAT: Useimpien kyselyjen suorittaminen vie vain muutaman minuutin, jolloin saat ne suoritettua seisokkeissa. En henkilökohtaisesti ole valtava fani heidän järjestelmästään, koska teknisesti on mahdollista ottaa tutkimuksia, ansaita pisteitä eikä koskaan voittaa arvonnoksia (ja tuhlata siten aikaa). Jäseneksi rekisteröiminen ei maksa mitään, ja voit osallistua uusiin mahdollisuuksiin heti, kun he ovat käytettävissä. Sivusto maksaa keskimäärin 70 Swag-taalaa tutkimusta kohden, mikä vastaa noin 40 pistettä. Tämä on kysymys, jonka monet ihmiset kysyvät kuuleessaan verkossa ansaitsemisen käsitettä ilmaisista online-tutkimussivustoista.

Toki, on ihmisiä, jotka voivat ansaita 1000 dollaria tai jopa 2020 dollaria kuukaudessa, mutta he ovat vähemmistössä. Steigen deutsche Banken 2020, Bitcoin Hero Bitcoin Handel ein? Ellei BITCOIN HERO ole nimenomaisesti valtuuttanut, kukaan ei saa mistään syystä linkittää verkkosivustoa tai sen osia (mukaan lukien, mutta rajoittumatta, logotyypit, tavaramerkit, tuotemerkit tai tekijänoikeuksien alainen aineisto) verkkosivustoilleen tai verkkosivustoon. Joten aiomme kaivaa viiteen tutkimussivustoon, jotka ovat legit. Tilin perustaminen sivustolle on helppoa ja ansaitse pisteitä, jotka vaihtelevat välillä 10–500 tutkimusta kohden, mutta ovat yleensä noin 100 pisteen keskimääräisen kyselyn kohdalla, jonka suorittaminen vie 15 minuuttia. Toisin kuin monet muut maksetut tutkimussivustot, Vindale Research ei käytä pisteitä. Mobrog on online-kyselypaneeli, jota hallinnoi Splendid Research Saksa. Koska heillä on myös alhaiset lunastusvaatimukset, monet ihmiset pitävät Swagbucksista.

He valitsevat kyselyvastaajat kuitenkin erittäin huolellisesti, joten sinulle voidaan lähettää hieman vähemmän mahdollisuuksia kuin muille sivustoille. Kaikki, mikä voi suoraan tai epäsuorasti auttaa yritystä hienosäätämään tuotetta tai palvelua, on reilu peli. Tämä innosti minua silloin, kun minusta oli juuri tullut isä ja aviomies ja tarvitsi ylimääräistä rahaa nuoren perheeni tukemiseen. 00 luottoa vain ilmoittautumiseen! Lupaan sinulle, vaikka vedonkin elämäni, se vei minut alle viisi. He eivät upoteta sinua tutkimuksiin, mutta lähettämät ovat erittäin hyvin palkattuja ja merkityksellisiä sinulle! Sitten ottaisit täyden kyselyn. 85 vastaamalla itseäni koskeviin kysymyksiin, mikä myös vahvistaa profiilia ja lisää todennäköisyyttä saada oikeita tutkimuksia.

Minä Sanon

Lue muutama suosittelut tyytyväisiltä jäseniltämme. Kirjaudu OnePoll-palveluun »LifePoints Ansaitse 3–5 puntaa tunnissa. Käytä heidän Web-hakutyökaluaan (ei hakukonetta, he vain haluavat tietää, mitä ihmiset etsivät), katsele videoita, kun olet kyllästynyt, ja tee pari maksettua verkkotutkimusta joka päivä, kun nautit aamukahvista. Maksimoi roth ira., se voi toimia hyvin, koska silloin hän on 65-vuotias ja valmis eläkkeelle. Käyttää dollaripohjaista palkintojärjestelmää PAY:

Sitten he siirtyivät 2020-luvulle siirtymällä verkkoon vuonna 2020 tarjoamalla tutkimuksia verkkosivustonsa kautta.

Kuten tämä artikkeli? Kiinnittää sen!

Vaikka suurin osa sivustoista käyttää pistejärjestelmää, OnePoll ei. Ebates on yksi suurimmista käytettävissä olevista rahat takaisin -sivustoista. Työpaikat eivät maksa paljon, mutta ne lupaavat helppoutta ja joustavuutta. Sitten he jatkoivat manuaalisiin puhelintutkimuksiin, kutsuivat ihmisiä puhelimeen ja saivat mielipiteitä ja näkemyksiä monista aiheista. Joinakin päivinä useille sivustoille ei ollut tarpeeksi tutkimuksia tunnin täyttämiseksi.

Esimerkiksi, saat penniäkään jokaisesta napsautetustasi sähköpostiviestistä. Useimmat tutkimukset sallivat vain tietyn määrän ihmisiä ottamaan ne, ja ne yleensä täyttyvät hyvin nopeasti. Kun tuotemerkit haluavat selvittää, mitä kuluttajat ajattelevat tuotteistaan ​​ja palveluistaan, he kääntyvät markkinatutkimusyritysten puoleen. Pisteesi voi nostaa joko PayPalin kautta tai lahjakortilla. Useimmat sivustot maksavat yleensä käteisellä, PayPalin tai postitšekin kautta, mutta jotkut tutkimussivustot korvaavat pisteinä, jotka voidaan lunastaa lahjakorteista. Jotta laillisemmat tutkimussivustot olisivat suositeltavia, kirjaudu sisään seuraaviin: Rakastin ennen ansaita ilmaisia ​​lahjakortteja Inbox-dollarien kautta!

SurveyJunkie

Haluan kuitenkin korostaa sanaa "voi", koska monet maksetut kyselysivustot lupaavat korkeasti maksavia tutkimuksia, mutta toimittavat harvoin. Siinä on hienostunut grafiikka ja se on tehty niin helpoksi navigoida kuin mahdollista. Jäsenet saavat pääsyn tähän pooliin jokaisesta suorittamastaan ​​tutkimuksesta. Uusimmat huijaukset, päivittäinen aikataulu osoittaa, että äskettäinen karhumainen purkautuminen symmetrisestä kolmiokuviosta on saavuttanut yleisen heikoimman tavoitteensa. Yhtiö saa arvokasta markkinatutkimusta kohderyhmältä, ja kuluttajalle maksetaan ajasta alennuksilla ja ilmaistuilla tuotteilla. Tosiasia on, että jos haluat tuoda vakavaa rahaa, saatat joutua harkitsemaan vähän ammattitaidon parantamista - arvoinen sijoitus, joka maksaa paljon.

Näitä tutkimuksia yleensä hoitavat markkinointi- tai tutkimusyritykset, jotka etsivät kuluttajien näkökulmia, ja sinulta voidaan kysyä kysymyksiä, jotka kattavat melkein kaiken auringon alla.

Ei erityisiä vaatimuksia, mitään ei tarvitse asentaa, ja uusia tutkimuksia on saatavana päivittäin. Ansaitse rahaa, ei pisteitä, InboxDollarsilla. Ota kysely, ansaitset jonkin verran SB: tä ja lunastat sen. Tietenkin on joitain, jotka maksavat vähemmän tai enemmän. Saat heti 5 dollaria ILMAISEKSI rekisteröityessäsi. Se on vain väestörakenne, joka liitetään tietoihin, jotka on koottu tuhansien muiden nimettömien lähteiden tietojen kanssa. Kun sinulla on 500 pistettä, voit lunastaa ne palkintoihin, kuten PayPal-maksuihin ja Visa® Prepaid -kortteihin, sekä lahjakorteille myymälöille, kuten:

 • Useimmissa asioissa elämässä, kun asiat vaikuttavat liian hyvältä ollakseen totta, ne ovat usein.
 • Tripi sanoo, että verkkokyselyt kestävät yleensä vähintään kaksi kertaa niin kauan kuin sanotaan.
 • Sain joka viides minuutti GlobalTestMarketilta uuden ilmoituksen, jossa kerrotaan, että uusi kysely on ollut saatavana vain minulle.
 • Palkkiot maksetaan käteisellä ja PayPalilla, mutta lyhyiden kyselyjen saalis heijastuu palkkaan, joka voi olla pienimuotoinen tutkimusta kohden.
 • Ensimmäinen oli violetti profiili.

Maksetut Online-kyselyhuijaukset, Joita On Tarkkailtava

Ennen kuin ostat jotain uutta, kuten laitetta, kannattaa kirjautua heidän helppokäyttöiseen verkkosivustoon ja tarkistaa, voitko hankkia sitä vähemmän Vindalen kautta. Onneksi voit silti ansaita ylimääräistä rahaa tekemällä tutkimuksia verkossa! Napsauta tätä ja kirjaudu sisään, jotta voit ansaita Starbucks-lahjakortteja jo tänään! Kuinka paljon aikaa vie?

VIP-ääni

Minulle lähetetään lukijoilta usein sähköposteja, joissa kysytään onko niin-ja-niin todellinen ja mitä tekisin. Tämän lisäksi he antavat sinulle 3 dollarin bonuksen aloittamisen jälkeen kelpoisuuden saamisen jälkeen. Auta tuotemerkkejä ja yrityksiä luomaan parempia tuotteita ja palveluita sinulle. Paras ja helpoin tapa välttää huijauksia on muistaa, että kaikki oikeiden markkinatutkimusyritysten tukemat lailliset tutkimussivustot voivat liittyä vapaasti. Voinko kytkeä minkä tahansa metatrader-ilmaisimen?, vähimmäisvakuus enemmistöllä välittäjistä Optionrobotilla on 250 dollaria. MySurvey on ehdottomasti yksi markkinoiden kevyemmistä ja hauskemmista kyselyalustoista, ja sen pitäisi sisältyä kyselysivustojen portfolioon. Tätä helpotti heidän upea foorumin tuki. Vaikka joidenkin heidän kyselyjensä perusteella kannustin on pääsy piirustukseen. Tarvittaessa sinuun otetaan yhteyttä paikallisesti perustuvilla mahdollisuuksilla.

Vaikka et pysty korvaamaan tulojasi, voit keskittyä parhaimpiin kyselysivustoihin, jotka maksavat sinulle käteistä, joten voit helposti ansaita ylimääräisen 250 dollaria kuukaudessa. Kuten useimmissa sivustoissa, tilin luominen on ilmaista ja helppoa. Kyselyjen ottaminen on työlästä, ja minulla oli joitain tietosuojaongelmia. Katso koko MintVine-arvostelu täältä. Toisin sanoen saatat maksaa käyttääksesi luetteloa muista välittäjäsivustoista, jotka myös saavat sinut maksamaan uudelleen.

Yksi helpoimmista tavoista ansaita ylimääräistä rahaa joka kuukausi on liittyä maksettuihin tutkimussivustoihin. Jakaminen on välittämistä! Seurauksena on, että he maksavat enemmän harkintanne. Alustojen kauppapalkkiot, jos menetät rahaa sääntelemättömässä pörssissä petoksen takia, on vaikeampaa etsiä korjausta laillisen tai vakuutusvaateen kautta. Ne tarjoavat myös maksettuja kohderyhmiä, joihin voit osallistua.

 • Ongelmana on, että et todennäköisesti ansaitse tarpeeksi ansaitaksesi kunnollisen elantonsa siitä.
 • Yrityksen tietosuojakäytäntö on helppo löytää ja erittäin läpinäkyvä.
 • SB-metsästys on hieman koukuttava ja voi viedä sinut pois ansaitsemastasi käteistä rahaa.
 • Tällä tavoin voisin ylläpitää keskittymistä, kerätä lisää varoja ja tehdä itsestäni vauraan sen sijaan, että levittäisin huomioni liian ohuelle.

Ensimmäinen Juoksija

Tilaa ClickPerks täältä. Tai se voidaan varastaa, mikä on riski kaikille verkkosivustoille, jotka tallentavat henkilötietoja. He tekevät usein yhteistyötä Reutersin kanssa kerätäkseen tutkimuksia kongressista, istuvasta presidentistä ja muista U: n näkökohdista. Sitten miten he mainostavat paljon suurempaa ansaintapotentiaalia? Koska olet maagisesti oikea väestöryhmä jokaiselle tutkimukselle, sinun on poistettava useammin kuin ei, ja tuhlaat aikaa vastaamalla kysymyksiin, jotka eivät tuota tulosta. Joten ihmiset tekevät luovuudesta:

Makeutusaineena he antavat sinulle jopa 5 dollaria vain ilmoittautumisesta. Se on hieno lisä, kun pystymme osallistumaan ja käymään syvällisiä keskusteluja muiden käyttäjien kanssa. Kirjailijana rakastan, että ääni kuuluu. Kuten monet muutkin, kirjaudu vain maksettuihin tutkimuksiin ja vastaa suosikkituotteitasi ja -palveluitasi koskeviin kysymyksiin. Monet tavarat ovat vanhentuneita tai heikkolaatuisia. He vain antavat sinulle luettelon todellisista tutkimusyrityksistä, jotka maksavat, jotta voit liittyä niihin. Lue lisää CashCrate-arvosteluamme.

Tämä on ylivoimaisesti vaikein ja vaikein, mutta se on myös se, missä ansaitset suurimman osan rahastasi.

Kyselystä riippuen olemme ehkä olleet ihanteelliset osallistujat. Voit ehdottomasti. Käyttäjät suorittavat tutkimukset, jotka voivat kestää 10 - 45 minuuttia. Jokaisesta kyselystä saat 1–5 dollaria, mikä ei ole huono raha sijoitetulle ajalle. Yhteensä Swagbucks on maksanut palkkioita yli 300 miljoonaa dollaria. Jokaisesta tutkimuksesta on lyhyt esiseulontakysely. Kun saavutat 5000 pistettä, voit lunastaa ne 50 dollarin lahjakortilta.

5 Suosituinta Tarjousta Ja Kuponkia!

He maksoivat kiinteän 3 dollarin sekin jokaisesta tekemästäsi tutkimuksesta. Voit alkaa lunastaa pisteitäsi, kun olet ansainnut vähintään 1 000. Palkinnot maksetaan pisteinä, ja 100 pistettä on enintään 1 dollaria. Yhtiö saattaa kuitenkin sopia hyvin ihmisille, jotka nauttivat kyselyjen ottamisesta, kokeiluhankkeiden saamisesta ja peleistä. Ansaitse rahaa binäärisillä vaihtoehdoilla, jos ostat binaarisen vaihtoehdon hintaan 20 dollaria, se joko maksaa 100 dollaria tai 0 dollaria, mikä tekee sinusta 80 dollaria 20 dollarin sijoitukseltasi tai menettää 20 dollaria. He liittyvät niin moniin paneeleihin kuin he voivat saada käsiinsä!

Älä Unohda Tarkistaa Sähköpostiosoitettasi

Voitat 50 lippua häikäiseviä koreja, sitten vielä 200 lippua pelaten outoa peliä, jossa valo kiertää ympyrän ympäri. Ansaitsemisen lisäksi kyselyiden ja kyselylomakkeiden täyttämisestä voit myös maksaa surffailla Internetissä, pelaamaan pelejä, tulostamaan päivittäistavarakuponkeja ja shoppailemaan verkossa. Tylsien kyselyjen täyttäminen tuntuu aina kovalta työltä, vaikka ei todellakaan ole, jos mietit sitä. Kuuntele markkinoiden piilotettua viestiä kaavioistasi, aktiivisilla kaupankäyntistrategioilla ja monimutkaisilla sijoitustuotteilla ei ole sijaa useimmissa salkkuissa. Useimmissa tapauksissa voit lunastaa pisteesi tavaroihin tai lahjakortteihin. Voit myös lunastaa pisteitä lahjakorteista niinkin alhaisella tasolla kuin 5 dollaria. Swagbucks on edelleen suosittu, koska se on luotettava sivusto, joka tarjoaa uusia tapoja ansaita palkkioita, mukaan lukien pelien pelaaminen ja videoiden katselu. Rekisteröinti on ilmaista ja kestää vain muutaman minuutin. Tietenkin sinun on oltava kelvollinen ennen kuin voit suorittaa kyselyn.

Jos Pidit Tästä Viestistä, Lue Nämäkin!

Amerikkalaiset yritykset käyttävät miljardeja dollareita vuosittain kohderyhmiin, tuotetesteihin, haastatteluihin ja tutkimuksiin - kaikki pyrkiessään selvittämään, mikä logo on tarttuvin, mikä perunalasun maku on eniten riippuvuutta aiheuttava ja mikä poplaulu on seuraava iso osuma [lähde: Lahjakortit ja palkinnot ovat kuitenkin saatavilla, jos sinulla olisi parempia. Tämä lähestymistapa ei ole tehokas. Lunastaessani palkkioni sain sähköpostiviestin, jossa kerrot, että saan sähköisen lahjakorttini koodin viiden arkipäivän sisällä. Kaupungissa on uusi lapsi ja pidän niistä todella. Tämä vie aikaa, ja se vaatii tietämystä taitosta (tai ainakin viihdyttävä jollain tavalla), mutta se on enemmän kuin toteutettavissa, jos ostat jonkun, jolla on ”keskimääräistä suurempi” käsitys tietystä aiheesta. Rahaa ei voi ansaita ennen kuin olet ansainnut 40 dollaria.

Se maksaa sinulle katsella videoita, pelata pelejä, tehdä ostoksia, ottaa tutkimuksia ja täydellisen tarjouksen.

Vindale Research

Tilaa Ipsos i-Say täältä. Kuten voitte kuvitella, heidän kyselyt (yleensä) kiertävät vanhemmuuteen liittyviä aiheita ja tuotteita (joka kattaa melkein minkä tahansa tuoteryhmän - ruoka, viihde, vaatteet, elektroniikka jne.) He ovat myös erittäin hyviä etukäteen kertoessaan sinulle, että et saa rikasiksi ottamalla maksettuja kyselyjä rahaa varten. Olemme tarkastaneet jokaisen sivuston seuraavilla perusteilla: Yleensä saat 10 pistettä viiden minuutin kyselystä ja voit ansaita jopa 1000 pistettä yhdestä kyselystä, mutta näitä on vähän ja kaukana. Valitettavasti jokaisella ei kuitenkaan ole kadehdittavaa älykkyystasoa, joka meillä kirjoittajilla on. Sen sijaan, että auttaisit ansaitsemaan rahaa tekemällä tutkimuksia, tämä on sovellus, joka auttaa ansaitsemaan rahapalkkioita suosikki tuotemerkeiltäsi. Spdr-kultaosakkeet (gld etf), ennen kuin päätät sijoittaa valuuttakursseihin, sinun tulee harkita huolellisesti sijoitustavoitteitasi, kokemustasosi ja riskihaluasi. 20 000 pistettä (20 dollaria) maksaa:

Valitettavasti taaperoilla oli muita suunnitelmia, joten en voinut osallistua, mutta seuraan tarkkaan tätä sivustoa.

Tämän luettelon lopussa käsittelen monia uusien kyselyjen suorittajien yleisimmin kysyttyjä kysymyksiä, joten muista lukea loppuun asti! Siitä hetkestä kun napsautat sivustoasi, jonka tervetuloa vastaan, ilmestyy video, joka näyttää, kuinka se toimii ja miten voit ansaita. Kurssit, jos olet hankkinut jonkin digitaalisen valuutan, haluat ehkä käyttää sitä jossain vaiheessa, mutta missä voit käyttää sitä? Siitä huolimatta odotan innolla kolmen dollarin ostoksia.

Kenelle he ehkä antavat nämä tiedot?