Kuinka Ansaita Rahaa Verkossa Maksamatta Mitään (2020)

Tässä on (yksinkertaistettu) prosessi podcastin käynnistämiseksi: Lataa videoita johdonmukaisesti ja ole tarkka kuvaessasi videosi sisältöä. Developers.shrimpy.io, mutta yhtiö ylläpitää varausta tarkalleen kattamaan tällaisia ​​skenaarioita. Joko yllä luetelluista strategioista voi olla hyötyä siitä, haluatko tulla omasta pomostasi, aloittaa sivutoiminnan tai ansaita ylimääräistä rahaa puolella. Yritykset käyttävät virtuaaliassisteja esimerkiksi matkojen varaamiseen, sähköposteihin vastaamiseen, sosiaalisen median hallintaan, sähköpostien hallintaan ja muihin.

 • Tätä kutsutaan viritinstrategiaksi.
 • Kilpailutyypit vaihtelevat yksinkertaisista ilmoittautumislomakkeista ja Facebook-sivusta vastauksen avulla, että puhelimitse vastataan oikein puhelimitse, TV-peleihin.
 • Ja parasta freelansoinnissa on se, että voit työskennellä asiakkaille Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja ympäri maailmaa vain Internet-yhteyden avulla kotoasi omiin tunteihisi kehittäen samalla arvokkaita taitoja.
 • Heck, voit todennäköisesti löytää ilmaisen verkkoseminaarin siitä, kuinka voit luoda ensimmäisen verkkoseminaarisi, jos näytät tarpeeksi kovalta.
 • Ei ole parempaa aikaa kuin nyt rakentaa yritystä ja ansaita rahaa verkossa.

Ohjelmisto voi olla yhtä pieni kuin selaimen laajennus, joka suorittaa yhden tietyn tehtävän, tai se voi olla yhtä laajamittainen kuin Adoben Creative Cloud. Jotkut VA: n tilastot: Aloitin 7 kuukautta sitten ja teen nyt yli 4000 dollaria kuukaudessa blogini kanssa. Joko niin, tämän on oltava jotain, jonka asiakkaasi voivat saada vain tilaamalla verkkosivustosi.

Koska miljoonalla dollarilla on vakuutusturvaa, kiinteistösi on hyvissä käsissä. Sallikaa minun auttaa teitä vertaamaan hypeen ja pizzaa. Metatrader 4 mukautettu silta, forex-hajautukset, palkkiotuotot ja kokonaiskustannukset:. Tähän voi kuulua puhelimen välinen palvelu sekä online-chat. Verkkosivun isännöinti 101:

Lähetä tuotteesi joillekin Facebookin monista myyntisivuista, ja ihmiset voivat sitten tarkastella tavaroitasi ja viestiä sinulle maksuista ja noutoista.

Käytä sovelluksia, kuten Swagbucks ja Saapuneet dollarit

Onneksi Internet on tehnyt prosessista paljon helpompaa kirjoittajille. Nämä organisaatiot voivat parantaa tuotteitaan palautteessasi, ja saat ansaita 50, 100 tai enemmän. Voit ilmoittautua luojaksi Darby Smartin kaltaisella sivustolla ja työskennellä mahdollisesti brändien, kuten Nordstrom, Mattel ja BarkBox, kanssa. Jos myyt tavaroitasi kaikkialla, joku voi löytää sen. Kun oma markkinarako on perustettu, on aika rakentaa profiilisi, luoda joitain osuvia näytteitä, jotka osoittavat taitosi ja aloittaa sävelkorkeuden.

Pelkästään opetettavissa on yli 7 miljoonaa rekisteröitynyttä opiskelijaa. InboxDollars on markkinatutkimusyritys, joka maksaa sinulle heidän hakukoneen käyttämisen joidenkin näkyvämpien, kuten Google ja Bing, sijasta. Moneysavers arms, nämä parhaat tutkimussivustot ovat mahtava tapa ansaita ylimääräistä rahaa seisokkien aikana. TopTenz - TopTenz maksaa 50 dollaria jokaisesta hyväksytystä viestistä. Videot, cryptalgo tarjoaa rahoituslaitoksille nopeaa pääsyä salaustekijöihin ilman tarvetta investoida pääomaa omien turvallisten ja tehokkaiden järjestelmien kehittämiseen. Ja toimittaa ne sinulle.

Wix vs WordPress: mikä on parempi alusta verkkosivuston luomiseen?

Aina kun joku ostaa sisältösi - saat puolet käteisestä. Haasteena on, että tällä alalla on paljon kilpailua, joten jos arvelet tällä tavalla ansaita rahaa, joudut asentamaan kodisi tavalla, joka tarjoaa vieraille ikimuistoisen kokemuksen. Kun olet nimeänyt itsesi alansa menestyväksi freelanceriksi, huomaat melko nopeasti, että sinulla on uppoutunut liian suuri työ hallitaksesi. Viimeiseksi tarvitset rahaa ansaitaksesi rahaa. Mutta kun sinulla on täydellinen nimi, seuraava askel on löytää blogiisi hosting.

Aivan kuten verkkokyselyjen tapaan mikrotehtävät eivät ole eniten palkkaa maksavaa sivutoimintaa, mutta työ on erittäin joustavaa. 99 vuodessa, mutta myydään joskus huomattavasti korkeammilla hinnoilla: Opeta sitten heille! Yksi suurimmista säästötilien ongelmista on kuitenkin, että tuottoaste on niin alhainen. Logot ovat tärkeä osa liiketoimintaa, ja lahjakas graafinen suunnittelija, joka pystyy tuottamaan silmäänpistäviä logoja, on suuri kysyntä. Tästä huolimatta, et voi vain jättää tietokonetta vartioimatta pöydällesi ja odottaa pankkitilisi kasvavan. Voit sitten alkaa mainostaa elämäsi valmennuspalveluita verkossa ja kerätä asiakkaita. Kuluttajansuojalautakunnan (cfpb) valitukset, tänä vuonna yhdistimme palkkiot ja palkkiot luokkien toimeenpanoon, joka tunnetaan nyt vain palkkioina. Bloggaaminen on hauska tapa rakentaa online-alusta, jonka voit ansaita ansaitsemaan tulevaisuudessa.

Varmista, että on olemassa toimivia kirjamarkkinoita, jotka eivät ole liian kilpailukykyisiä, mutta joilla on silti lukijoita.

Verkkokauppa

Olemme yksinkertaisesti oman kulttuurimme ja yhteiskuntamme sivutuote. Jos sinulla on aikaa, intohimo melkein mihin tahansa ja ainakin jonkinlaista luovaa taitoa, voit pystyä rakentamaan online-tulot - tai useita -, jos annat sille riittävästi aikaa. Ansaitset Pisteitä kyselyjen suorittamisesta ja voit lunastaa pisteesi palkitaksesi tuotteita yli 200 kumppanilta; kuten lahjakortit Amazonilta, Macyilta, Bloomingdaleilta tai voit jopa tehdä hyväntekeväisyyslahjoituksia. Sinulla ei ole samoja yleiskustannuksia kuin tiili- ja laastiliikkeillä, ilman vuokra- tai henkilökustannuksia. Katso artikkelini siitä, kuinka tulla Life Coachiksi, ja harkitse tätä Life Coach -sertifikaattikurssia. Toinen hieno resurssi verkkokaupassa on Robert Beaver's Zazzle -sovelluksen käyttö.

Jos aiot myydä yli 40 tuotetta kuukaudessa Amazonilla, harkitse rekisteröintiä ammattimaiseksi myyjäksi. Rakastan bloggaamista ja tiedän satoja bloggaajia, jotka tuntevat saman. Hei, palatkaamme nyt takaisin Bitcoin Loophole-sivulle. Kuinka ansaita rahaa verkossa Fundrisen avulla: Tuottajat luovat kaikki omistamasi tai käyttämäsi sovellukset, kappaleet, videot, puhelimet, verkkosivut, podcastit ja kuulokeparit - ja heille maksetaan korvaus siitä. Etsivätkö ihmiset aktiivisesti korkealaatuista tietoa tästä aiheesta? Lisäämme jatkossa uusia tapoja tälle sivulle, joten jatka kirjanmerkkeihin. Aivan kuten kaikissa vähittäiskaupoissa, tapa, jolla näytät tavarat, vaikuttaa suuresti myyntiin. Koiran kävely ja istuminen Jos vauvat eivät ole sinun juttusi, niin ehkä koirat ovat.

Etsitkö minne tahansa voisit päästä oikeiden ihmisten edessä.

Virtuaaliassistentti

Hanki korjauksesi huolehtimalla muiden ihmisten houkutuksista - ja maksa siitä. Tee markkinatutkimuksesi. Tarvittavien kultaisten resurssien löytäminen vie paljon aikaa online-sisällön selaamiseen. Kuinka löytää majoittajan, oletko koskaan ajatellut tulla Airbnb-majoittajaksi? Ei, ei kuten James Bond.

Aloita Onnistunut Podcast

Nyt tämä ei ole mitään uutta. Mainosta autotalli-myyntiä sopivissa paikallisissa paikoissa: Siellä voit tulla Facebook-mainosasiantuntijaksi. Hanki Cashback ostaessasi. Tämä ei ole vain tapa ansaita rahaa, vaan myös säästää rahaa opiskelijana. Jos haluat lisätietoja siitä, miten tulla VA: ksi ja työskennellä kotona, tutustu Ginan mahtavaan oppaaseen työskennellestä virtuaaliassistenttina. S, Kanada tai Yhdistynyt kuningaskunta. Ja vaikka tämä voi olla hämmentävä, sen ei tarvitse olla.

Joitakin ideoita arvokkaista videoista ovat ohjeet, kuten reseptit, pakkauksen purkaminen (jos avaat tuotteen katsojille), ruoka- ja matka-arvostelut, musiikkivideot, komediakohteet ja niin edelleen.

Parhaat tavat ansaita rahaa verkossa nopeasti

Useimmat toimittajat mainostavat sitä, että ne tarjoavat valkoisella merkittyjä tavaroita verkkosivuillaan, joten valitse oma markkinarako ja löydä sitten oikea toimittaja ja tuote sinulle. Jos kiinnostaa, Shopify tarjoaa usein ilmaisia ​​työpajoja, joiden tarkoituksena on opettaa sinulle perusteet ja aloittaminen. Sponsoroidut viestit voivat auttaa sinua ansaitsemaan rahaa tietyiltä brändeiltä - tämä on suosittu arvostelubloggarit. Tapoja sijoittaa, tämä on NASDAQ: n yritys mitata markkinoiden mielipide ennen markkinoiden avautumista. Sinun ei tarvitse maksaa yhden sentin siitä. Tämä on tehokas tapa mainostaa palveluitasi, tuottaa viittauksia ja lisätä tulojasi. Etsi vain avainsanoja, kuten ”freelance kirjailija”, “blogger” ja “etäkirjoittaja. Tämän lopullisen strategian tarkoituksena on löytää hyviä tarjouksia Craigslistista, ostaa esineitä ja myydä niitä merkinnällä.

4 Sovellusta, Jotka Maksavat Sinulle Jo Ostamasi

Varmista vain, että olet mukava viettää paljon aikaa sen kanssa. Mahdollisuudesta työskennellä VA: na on paljon. Saatat ajatella, että et ole tarpeeksi tärkeä neuvottelemaan suuryrityksiä, mutta voit olla yllättynyt siitä, minkä tyyppisestä asiantuntemuksesta ihmiset maksavat.

Hyödyntämällä blitz-hinnoittelua ja muuten suuren määrän tilauksia. Jos omistat kotisi tai vuokranantajasi sallii sen, voit ansaita rahaa verkossa jakamalla kotisi muiden kanssa. Löydä pätevä freelance-kirjoittaja, joka tuottaa kirjan sinulle. Onko kiinnostunut valokuvausta? Jotkut ideoista antavat sinulle nopeamman tien tuloon kuin toiset, mutta ne kaikki vie sinut sinne. Hakeudu vain kahteen yritykseen, joita suosittelen artikkelissa Kuinka tulla verkkohaun arvioijaksi. Jatkuva lukuisten sosiaalisen median kanavien lähettäminen, pitäminen ja kommentointi on kuitenkin erittäin aikaa vievää. Ansaitset korkoa lainatulle rahalle, joka maksetaan takaisin kuukausittain.

Olen työskennellyt verkossa kokopäiväisesti 10 vuotta. Jos olet alalle uusi, ehdotan, että kirjoitat ensin jotain sisältöä blogiin, jotta sinulla on jotain potentiaalisten asiakkaiden näyttämiseksi. He tarjoavat tällä hetkellä ilmaisen 10 dollarin liittymisbonuksen ja ovat maailman suurin laillinen kyselysivusto.

Ansaitse rahaa verkossa Fiverrin avulla

Jos olet intohimoinen käyttäjäkokemuksesta, käyttäjätestaus maksaa tarkastajille 10 dollaria antamaan muille yrittäjille palautetta heidän verkkosivustoistaan ​​ja sovelluksistaan. Kuinka tulla paikalliseksi Facebook-markkinoijaksi: Kun teet myynnin, tuote lähetetään suoraan asiakkaalle pudontajalta. Bradley walsh sanaton eamonn holmes -koettimen yli: "etkö ajatellut kuolevani?". Riippuen siitä, kuinka haluat käyttää jäsensivustoasi, sinulla voi olla sekoitus ilmaisia ​​ja premium-jäsenyyssuunnitelmia. Jos kehität erilaisia ​​tulovirtoja, lisää online-kyselyt online-portfolioosi. Myöhemmin online-osake- ja salausvaluuttaohjelmat, kuten Coinbase ja Robinhood, antoivat meille mahdollisuuden tehdä välittömiä kauppoja taskuistamme. Yksi suosituimmista verkkokurssin menestystarinoista on peräisin Bryan Harrisilta, Videofruit, joka rakensi ja käynnisti verkkokurssin vain 10 päivässä, mikä teki hänestä 220 750 dollaria! Päivätyöllä ansaitsemasi 50/h ei edes ole lähellä sitä tuntihintaa, joka sinun on laskettava, jotta voit luoda saman nettotulon vuositulon jälkeen, kun olet itsenäinen ammatinharjoittaja.

Helppo ja yksinkertainen. Jos vierailijat tekevät ostoksesi suosituksen perusteella, mutta he eivät ole vaikuttuneita tuotteesta, voit menettää seuraajat nopeasti. Onneksi siellä on paljon hienoja rahat takaisin -sivustoja. Mikä parasta tässä GPT-ohjelmassa on, se tarjoaa myös kauneustuotteita, elektroniikkaa ja videopelejä vastineeksi pisteillesi.

Aloita Dropshipping-verkkosivusto

10 dollaria per tutkimus. Periaatteessa pääasiakkaat ovat valmiita maksamaan henkilökohtaisista tiedoista, jotka kerän ihmisiltä, ​​jotka käyvät verkkosivuillani. ShopAtHome-kaltaisella sivustolla voit ansaita rahaa takaisin hyväksyttyjen kauppiaiden tekemistä ostoksista. 95 kuukaudessa Bluehostin kanssa. Valitse tämä ruutu, niin lähetän sinulle säännöllisiä vinkkejä, taktiikoita, perusteellisia oppaita ja satunnaisia ​​promootioita yrityksen rakentamisesta. Tunnetulla bloggaajalla, jonka nimi on Joseph Hogue, on menestyvä blogi (My Work from Home Money) ja kukoistava julkaisutoiminta. Sama sanonta näyttää paljon paremmalta, kun penniä korvataan dollareilla. Siellä on useita online-sovelluksia, jotka olisivat enemmän kuin valmiita maksamaan sinulle kovaa rahaa vain tekemällä työsi - kuunnellessasi musiikkia, lenkkeilemällä, katselemalla videoita, syömällä ja jopa napsauttamalla kuvia kaikista ostoskuitistasi.

Kun olet alkanut rakentaa portfoliosi ja kirjoitustaidosi, voit alkaa ansaita rahaa. Ja tämä on hyvä uutinen, jos sinulla on valokuvasarjoja, koska voit muuttaa tämän lailliseksi sivutoimistoksi. Joten luot omalla sivustollasi jäsenosan, jolla on palkkiopalkin takana olevaa premium-sisältöä. Verkkosivustojen osto- ja myyntiprosessi on kuin koteja kääntävä prosessi.

 • Kokeile myydä samat tuotteet useilla alustoilla.
 • Jos mietit, mitä veloittaa, katso paikallisia mainoksia, mutta voit odottaa, että sinulta maksetaan yli 9 puntaa/tunti, vaikka et olisi koulutettu lastenhoidossa.
 • Toisin kuin offline-opetustehtävät, tämä ei aina edellytä, että sinulla on opetustutkinto tai edes opetuskokemus asiasta.
 • Jos tilastoja on jotain edetä, vertaisarviointiteollisuus voi saavuttaa yli 1000 miljardia dollaria vuoteen 2025 mennessä.
 • Nyt on aika suunnitella showsi.
 • Kirjailijana mahdollisuudet ovat auki.
 • Älä unohda, että tarvitset vaaka, jos myyt punta, kassalaatikko tulojesi järjestämistä varten sekä laukut tai laatikot, jotta asiakkaasi voivat kuljettaa tuotteesi helposti kotiin.

Mitä minun tarvitsee ansaita rahaa Internetissä?

Esimerkiksi huulipunaa, leluja ja kausituotteita myyvät usein henkilöt, jotka ovat ostaneet ne tulliselvityksen yhteydessä. Halusitpa vain tehdä ylimääräisiä parisataa dollaria kuukaudessa tai aloittaa uuden uran, avaimet ovat kädessäsi. Kotitalouslaskut, houkuttelevatko sinua aina upeat taideteokset ja ajattelet olevanko luoja kuin ihailija? Loppujen lopuksi, jos kukaan ei etsi sitä, mitä esität, se on harppu turhaan. Se on hyvin palkattava työ, jonka voit verrata helposti verkon kautta sellaisten ympäristöjen ansiosta, kuten Scribie ja Go Transcript. Epäilemättä vie aikaa, ponnisteluja ja taloudellisia resursseja intensiivisesti. Ne tarjoavat omistajille tasaisen toistuvien tulolähteiden, ja ajan myötä heillä on potentiaalia tulla myydyksi omaisuudeksi.

Kaupan piirissä yleisesti nimellä Internet-aikakauden varallisuudenhallinta, Personal Capital auttaa sinua taloudellisissa sijoituksissa älykkään, tietopohjaisen hallinnointimenetelmän avulla.

Joten… Näin voit ansaita rahaa päivässä!

Joten riippumatta erikoisuudestasi tai markkinaraostasi, voit käyttää taitojasi tuoda sinulle ylimääräistä rahaa sinulle täällä: Vertaa omia kykyjäsi ja kokemustasi tarjoamiinsa ja aseta hinta vastaavasti. Jos omien ohjelmistojen rakentaminen ja myynti kuulostaa aikaintensiivisiltä, ​​voit hyötyä ohjelmointitaitoistasi heti freelansoimalla. Hanki nopein Internet-yhteys, mitä sinulla on varaa. Pyöristetään tämä artikkeli, jos arvelet, että Amerikan dollarin ja euron on oltava yksi halutuimmista pareista, sinusta tulee nopeasti asiantuntija. Onko heillä mielenkiintoinen näkökulma? Tehokkaan sisällön muotoilutaidon oppiminen on arvokas taito, joka pitää sinut kysynnänä tulevina vuosina. Neliö on suosittu ja suhteellisen kustannustehokas vaihtoehto:

Tai voit vuokrata sen ihmisille, jotka tarvitsevat sitä, lisäämällä sen muun muassa GetAround- ja Turon-sivustoille. Kun kaikki on koottu, se näyttää noin: Jos onnistut, he muistavat sinut seuraavan kerran, kun he matkustavat kaupunkisi läpi. Mikä on internet-moduuli?, kuten yllä näet, olen vaihtanut yleiskatsausruudun sisältämään työntekijöiden määrän, P / E ja EPS TTM. 95 kuukaudessa (alle kuppi kahvia!)

Opi kuinka Laura, Leslie, Greg ja Samantha ovat seuranneet unelmiaan tulla freelance-kirjoittajiksi. Ylimääräinen, tänään hän on arvoltaan noin 10 miljoonaa dollaria, mutta hän teki ensimmäisen 19-vuotiaana. Ole varovainen kaikissa ”mahdollisuuksissa”, jotka vaativat ennakkomaksua, haluavat sinun maksavan varmentamisesta tai pyytävät sosiaaliturvatunnustasi tai muita taloudellisia tietoja, kuten luottokorttinumeroasi. Sivustot, kuten UserTesting. Jos haluat katsoa jonkun kotona - ja ehkä ruokkia lemmikkieläimiä, kastella kasveja ja viedä roskat -, tule talonmieheksi. Jotkut näistä keikoista ovat parhaita niille, jotka haluavat ansaita vähän ylimääräistä rahaa puolella, kun taas toiset voivat johtaa kokopäiväisiin töihin ja suurta menestystä. Mutta voit odottaa ansaitsevan missä tahansa parista sadasta tuhanteen dollariin postia kohti. Rahan ansaitsemiseen kryptovaluutalla on useita tapoja, mukaan lukien: